Tisserand

Tisserand

Son dakika Tisserand haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tisserand gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tisserand haber sayfamızda...

Tisserand

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 610 tisserand haberi bulunmuştur.
Wijnaldum, Al İttifak'a imza attı! İşte bonservis bedeli ve yıllık ücreti
Wijnaldum, Al İttifak'a imza attı! İşte bonservis bedeli ve yıllık ücreti Suudi Arabistan temsilcisi, Paris Saint Germain'in Hollandalı yıldızını renklerine kattı. Transferin mali detayları belli oldu.
3.09.2023 Dünyadan Futbol
ÖZEL | Fenerbahçe'de gelenek Arda Güler'le devam etti! Son 5 yılda dudak uçuklatan transfer geliri
ÖZEL | Fenerbahçe'de gelenek Arda Güler'le devam etti! Son 5 yılda dudak uçuklatan transfer geliri Arda Güler’in dünya devi Real Madrid’e gitmesinin ardından Fenerbahçe’nin son yıllardaki bonservis başarısı dikkat çekti. Sarı-lacivertli yıldızlar Avrupa’nın büyük ligleri başta olmak üzere birçok önemli transfer yaptı.
9.07.2023 Fenerbahçe
Berat Özdemir'den transfer ve Cristiano Ronaldo mesajı! 'Steven Gerrard çok büyük bir karakter'
Berat Özdemir'den transfer ve Cristiano Ronaldo mesajı! 'Steven Gerrard çok büyük bir karakter' Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ettifaq forması giyen Berat Özdemir suskunluğunu bozdu. Başarılı orta saha, Cristiano Ronaldo ile ilgili konuştu. Al-Ettifaq'ın yeni teknik direktörü Steven Gerrard'a da değinen Berat Özdemir, transfer teklifleri aldığını belirtti.
9.07.2023 Dünyadan Futbol
Kim Min Jae fırtınası! Serie A rekorunu kırdı
Kim Min Jae fırtınası! Serie A rekorunu kırdı Fenerbahçe'den İtalyan devi Napoli'ye giden Güney Koreli stoper Kim Min Jae kısa sürede vazgeçilmezler arasına girdi. Ligde şampiyonluğa koşan takımın yıldızı Kim, Serie A rekorunu kırdı.
24.01.2023 Fenerbahçe
Ronaldo'yu Suudi Arabistan'daki ilk maçından sonra yerden yere vurdular: Georgina'nın bile gölgesinde kaldı!
Ronaldo'yu Suudi Arabistan'daki ilk maçından sonra yerden yere vurdular: Georgina'nın bile gölgesinde kaldı! Cristiano Ronaldo, Al Nassr formasıyla Suudi Arabistan'daki ilk resmi karşılaşmasına Al Ittifaq karşısında çıktı. Al Nassr karşılaşmadan galip ayrılırken Avrupa basını Cristiano Ronaldo'yu kılıçtan geçirdi.
23.01.2023 Dünyadan Futbol
Cristiano Ronaldo oynadı, Al Nassr kazandı!
Cristiano Ronaldo oynadı, Al Nassr kazandı! Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo ilk resmi maçına Al Ittifak karşısında çıktı. Al Nassr karşılaşmayı tek golle kazandı.
22.01.2023 Dünyadan Futbol
Arda Güler imzayı atıyor! Fenerbahçe'den serbet kalma maddesi kararı
Arda Güler imzayı atıyor! Fenerbahçe'den serbet kalma maddesi kararı Fenerbahçe’de önemli bir gelişme yaşandı. 25 Şubat’ta 18 yaşına girecek olan Arda Güler ile yeni sözleşme imzalanacak.
22.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin parası transfere gitti
Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin parası transfere gitti Fenerbahçe’de son olarak Bruma’nın bonservisinin 4.25 milyon euroya PSV’den alınması yeni bir tartışma yarattı. Sezon başında Kim Min Jae’nin Napoli’ye satışından gelen 18 milyon euro, 6 ayda transferlere harcandı.
22.01.2023 Fenerbahçe
Halil Umut Meler'in Fenerbahçe ve Galatasaray karnesi! Dev derbide düdük çalacak
Halil Umut Meler'in Fenerbahçe ve Galatasaray karnesi! Dev derbide düdük çalacak Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak kritik Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Halil Umut Meler düdük çalacak. İşte Meler'in derbi tecrübeleri ve iki takım maçlarında alınan sonuçlar...
8.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye 8 milyon euroluk piyango! 2 yıldız ayrılıyor
Fenerbahçe'ye 8 milyon euroluk piyango! 2 yıldız ayrılıyor Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Sarı-lacivertli ekip hem Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de bu sezon adını sıkça duyurdu. Avrupa Ligi'nde zirvede yer alan Fenerbahçe, bu başarısını Süper Lig'de de devam ettiriyor. Sezon başı transfer döneminde, önemli yıldız isimleri kadrosuna katan Süper Lig devi, takımda düşünülmeyen bazı isimleri kiralık gönderdi. Gönderdiği bu isimler yeni takımlarında parladı ve Fenerbahçe'ye gelecek bonservis bedeli herkes tarafından merak konusu oldu.
25.10.2022 Fenerbahçe
Borsada en kârlısı Fenerbahçe
Borsada en kârlısı Fenerbahçe Halka açık dört büyük kulüp, önceki akşam üç aylık (31 Mayıs-31 Ağustos) finansal raporu açıkladı. En çok kar elde eden kulüp Fenerbahçe oldu.
11.10.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Napoli'ye bir transfer daha! 25 milyon Euro
Fenerbahçe'den Napoli'ye bir transfer daha! 25 milyon Euro Sezon başında 18 milyon Euro karşılığında Kim Min Jae'yi Napoli'ye gönderen Fenerbahçe bu kez 25 milyon Euro bedelle bir başka yıldızını İtalyan ekibine göndermeyi planlıyor.
5.10.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yıldızına Dinamo Kiev talip! Mircea Lucescu transfer etmek istiyor
Fenerbahçe'nin yıldızına Dinamo Kiev talip! Mircea Lucescu transfer etmek istiyor Fenerbahçe'nin bu sezon Avrupa kupalarında şu ana kadar 3 kez rakip olduğu Dinamo Kiev, sarı-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu için harekete geçti. Tecrübeli futbolcunun transferinin Mircea Lucescu tarafından istendiği kaydedildi. İşte detaylar...
17.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe rekor teklife 'Hayır' dedi! Tahta kapandı, ortaya çıktı...
Fenerbahçe rekor teklife 'Hayır' dedi! Tahta kapandı, ortaya çıktı... Yaz transfer döneminde Portekizli dünyaca ünlü hoca Jorge Jesus'un yönetiminde hareketli günler geçiren Fenerbahçe'nin gelen rekor transfer teklifini reddettiği ortaya çıktı.
10.09.2022 Fenerbahçe
4 büyüklerde yerli oyuncu gerçeği! İşte oynayacak isimler
4 büyüklerde yerli oyuncu gerçeği! İşte oynayacak isimler Süper Lig’de 17 Haziran'da başlayan yaz transfer dönemi 8 Eylül'de sona erdi. İmzalar art arda gelirken 4 büyüklerin yaptığı önemli hamleler dikkat çekti, Fenerbahçe 12, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor 13 transfer yaptı. Takımların sahada en az 3 Türk futbolcu bulundurma zorunluluğu devam ederken futbolseverler, google aramalarına başladı: 4 büyüklerin kadrosunda hangi Türk oyuncular yer alıyor? İşte detaylar...
10.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe UEFA'ya listesini verdi! Yeni transfer kadroda yok
Fenerbahçe UEFA'ya listesini verdi! Yeni transfer kadroda yok Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı. Kadroda olmayan isimler taraftarı şaşırttı.
5.09.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'a Portekiz basınından övgü!
Jorge Jesus'a Portekiz basınından övgü! Süper Lig'de 5 maçta 10 puan toplayan Fenerbahçe zirve takibini sürdürüyor. Oynanan futbol hem taraftarı hem yönetimi memnun ederken Jorge Jesus'a ülkesi Portekiz'den övgü geldi.
5.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus kadroya almadı! Ayrılık sinyali
Fenerbahçe'de Jorge Jesus kadroya almadı! Ayrılık sinyali Jorge Jesus'la birlikte şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Ali Koç'un ayrılıklar yaşanabileceğini açıklamasının ardından, tecrübeli futbolcu flaş bir hamlede bulundu. Jorge Jesus'un Kayserispor maçında şans vermedi tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
5.09.2022 Fenerbahçe
Eden Hazard gündemde! Fenerbahçe'den yılın transfer bombası
Eden Hazard gündemde! Fenerbahçe'den yılın transfer bombası Santrfor mevkisi için Chelsea'den Michy Batshuayi'yi kadrosuna dahil eden Fenerbahçe'de yönetim artık taraftarı heyecanlandıracak bir yıldız için çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertli kurmayların Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Eden Hazard için devreye girdiği iddia edildi. İşte transfer haberinin detayları...
3.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe golcü avında! 4 isim listede, UEFA detayı
Fenerbahçe golcü avında! 4 isim listede, UEFA detayı Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, golcü avına çıktı. Sarı-lacivertliler kadrosundaki oyuncuları Avrupa Ligi'nde oynatmak için bugün imzayı attırıp UEFA'ya listeyi vermek zorunda.
2.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den ters köşe transfer hamlesi! Görüşmeler başladı
Fenerbahçe'den ters köşe transfer hamlesi! Görüşmeler başladı Forvet transferi için çalışmalarında artık sona gelen Fenerbahçe'yle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerin savunma hattına bir takviye daha yapmak için harekete geçtiği öne sürüldü. Fenerbahçe kurmaylarının başarılı futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak için ilk görüşmeyi yaptığı belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...
1.09.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Mergim Berisha'yı kiraladı! İşte kasaya girecek rakam
Fenerbahçe, Mergim Berisha'yı kiraladı! İşte kasaya girecek rakam Fenerbahçe, Mergim Berisha'nın Augsburg'a kiralandığını açıkladı. Yıldız futbolcu için Alman kulübünün ödeyeceği rakam ve sözleşmede yer alan madde belli oldu.
31.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yabancı sayısı düşüyor
Fenerbahçe'de yabancı sayısı düşüyor Sarı-lacivertli ekipte Tisserand, Meyer, Caulker'ın ardından Pelkas ile de yollar ayrılarak yabancı oyuncu sayısında yönetimin eli kuvvetlenecek.
30.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Maxi Gomez transferini noktalıyor! Maliyeti belli oldu
Fenerbahçe, Maxi Gomez transferini noktalıyor! Maliyeti belli oldu Sarı-lacivertli kulüp uzun süredir renklerine katmak için uğraş verdiği yıldız forvetin transferini bitiriyor. İspanyol basını, Maxi Gomez'in Fenerbahçe'ye maliyetini açıkladı.
29.08.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Mauricio Lemos hayran bıraktı! 'Son karar hocamızın olacak'
Fenerbahçe'de Mauricio Lemos hayran bıraktı! 'Son karar hocamızın olacak' Şampiyonluğa odaklanarak yeniden yapılanmaya giren Fenerbahçe’de en büyük sürpriz Lemos oldu. Herkesin ‘gitti’ dediği Uruguaylı stoper çalışkanlığı, ayaklarının iyi olması, hava toplarındaki başarısı ve dil avantajı sayesinde Jorge Jesus’un savunma rotasyonunda bir anda yer buldu.
29.08.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tisserand ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.