Tivibu

Tivibu

Son dakika Tivibu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tivibu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tivibu haber sayfamızda...

Tivibu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 561 tivibu haberi bulunmuştur.
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
Jonjo Shelvey'den Aston Villa yorumu! 'Umarım Fenerbahçe kazanır'
Jonjo Shelvey'den Aston Villa yorumu! 'Umarım Fenerbahçe kazanır' Rizesporlu futbolcu Jonjo Shelvey açıklamalarda bulundu.
Başakşehirli Kemen'den 'Kim şampiyon olur' sorusuna yanıt! Galatasaray itirafı
Başakşehirli Kemen'den 'Kim şampiyon olur' sorusuna yanıt! Galatasaray itirafı Başakşehir forması giyen Olivier Kemen, canlı yayında İstanbul ekibine transferi ve Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Basaksehir
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes'ten Sarunas Jasikevicius itirafı! 'Oyuna zeka getirdi'
Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes'ten Sarunas Jasikevicius itirafı! 'Oyuna zeka getirdi' Fenerbahçe Beko'nun yıldızlarından Nick Calathes, EuroLeague'deki mevcut durumları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Sarı-lacivertlilerde sezon içinde yaşanan başantrenör değişimi hakkında da konuşan Nick Calathes, dikkat çeken ifadeler kullandı.
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum'
Diogo Dalot'tan Fernando Santos mesajı! 'Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli olduklarını biliyorum' Manchester United'ın Portekizli savunmacısı Diogo Dalot, Beşiktaş ve Fernando Santos ile ilgili konuştu. Diogo Dalot'un Beşiktaş taraftarına dair kullandığı ifadeler dikkat çekti.
18.03.2024 Beşiktaş
Eyüpsporlu Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Resmen öldürmeye teşebbüs'
Eyüpsporlu Uğur Demirok canlı yayında isyan etti! 'Resmen öldürmeye teşebbüs' Eyüpspor'un Bodrum FK'ya konuk olduğu maçta tribünlerden atılan bir yabancı madde sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan Uğur Demirok suskunluğunu bozdu. Tecrübeli savunmacı, kendisine saldıran kişinin takipçisi olacağını dile getirdi.
5.03.2024 1.Lig
Türk Telekom eSüper Lig’de yeni sezon heyecanı başladı
Türk Telekom eSüper Lig’de yeni sezon heyecanı başladı Türk Telekom’un, Türkiye Futbol Federasyonu ile iş birliği sonucu geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen Türk Telekom eSüper Lig’de yeni sezon heyecanı başladı.
16.02.2024 E-Spor
Türk Telekom GAMEON eTürkiye Kupası’nda şampiyon Galatasaray!
Türk Telekom GAMEON eTürkiye Kupası’nda şampiyon Galatasaray! Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen GAMEON eTürkiye Kupası’nda kupa Galatasaray'ın oldu.
25.01.2024 E-Spor
Yarıyıl tatilinde eğlenceli içerik
Yarıyıl tatilinde eğlenceli içerik Türk Telekom’un TV platformu Tivibu, yarıyıl tatiline özel içeriklerle giriyor.
19.01.2024 Ekonomi
Suudi Arabistan'da El Clasico heyecanı!
Suudi Arabistan'da El Clasico heyecanı! Real Madrid ile Barcelona bu gece İspanya Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Riyad’daki buluşmada, eflatun-beyazlıların kadrosunda yer alan Arda Güler de hocasından forma bekleyecek.
14.01.2024 Dünyadan Futbol
Tümer Metin, Galatasaraylı oyuncuya övgü yağdırdı: Kadroda zor tutarsın!
Tümer Metin, Galatasaraylı oyuncuya övgü yağdırdı: Kadroda zor tutarsın! Galatasaray, Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor'u 3-0 mağlup etti, takibini sürdürdü. Tivibu Spor'da yorumcusu Tümer Metin, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.
8.01.2024 Galatasaray
Tümer Metin'den Sergen Yalçın sözleri: Şimdi aynı fikirde değil
Tümer Metin'den Sergen Yalçın sözleri: Şimdi aynı fikirde değil Hatayspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından kameraların karşısına geçen Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Sergen Yalçın'ın da teknik direktör adayları arasında olduğunu söylemişti. Yorumcu Tümer Metin, Sergen Yalçın ile ilgili çarpıcı yorum yaptı.
26.12.2023 Beşiktaş
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor
Pazarlama evreni herkesi kapsıyor "Bireyselden kurumsala, tüm hedef kitleyi kapsayan, müşteri odaklı büyük bir ekosistem oluşturduk. Müşteri memnuniyetinde son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştık..."
10.11.2023 Milliyet Executive
Tümer Metin'den Beşiktaş'a Sergen Yalçın önerisi! 'Yüzde 100 gelmek ister'
Tümer Metin'den Beşiktaş'a Sergen Yalçın önerisi! 'Yüzde 100 gelmek ister' Beşiktaş'ın eski futbolcularından Tümer Metin, Antalyaspor maçının ardından çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Tümer Metin, Sergen Yalçın'ın siyah-beyazlılarda göreve getirilmesi gerektiğini belirtti.
5.11.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Alexander Djiku'dan transfer itirafı! 'En zorlayan oyuncu Mbappe'
Fenerbahçe'de Alexander Djiku'dan transfer itirafı! 'En zorlayan oyuncu Mbappe' Fenerbahçe'nin sezon başında bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı Alexander Djiku suskunluğunu bozdu. Tecrübeli savunmacı, sarı-lacivertlilerde transfer sürecinde konuştuğu futbolcuyu açıkladı.
19.10.2023 Fenerbahçe
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Süper Kupa maçının tarihi belli oldu
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Süper Kupa maçının tarihi belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının tarihini açıkladı. Büyükekşi, kulüplerin final mücadelesini yurt dışında oynamak istediğini dile getirdi.
26.09.2023 Süper Lig
Ergin Ataman'dan Fenerbahçe ve Wilbekin açıklaması! 'Bizi yarı yolda bıraktı'
Ergin Ataman'dan Fenerbahçe ve Wilbekin açıklaması! 'Bizi yarı yolda bıraktı' 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milli Takım'da başantrenör Ergin Ataman, kadroda yer almayan yıldız basketbolcular hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
10.08.2023 Milli Takım
Süper Lig'in eski yıldızından Arda Güler ve Angelino sözleri! 'Bunu başaracak yeteneği var'
Süper Lig'in eski yıldızından Arda Güler ve Angelino sözleri! 'Bunu başaracak yeteneği var' Bir dönem Başakşehir formasıyla Süper Lig'de boy gösteren Clichy, etkili performansıyla takımının tarihindeki ilk şampiyonluğuna ulaşmasına yardımcı olmuştu. Fransız bek oyuncusu, gündeme dair açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ve Galatasaray'ın yeni yıldızı Angelino hakkında da önemli ifadeler kullandı.
17.07.2023 Süper Lig
Köfte Dedektifi iş başında
Köfte Dedektifi iş başında Köfte Dedektifi Fedai Ünal ülkemizde 400 çeşit köfte olduğunu söylerken, “Asıl ustalık iyi eti seçmektir” diyor.
8.07.2023 Pazar
Yeniliklerde teknolojisini konuşturdu
Yeniliklerde teknolojisini konuşturdu Kullanıcı deneyimi ve yenilik tarafında Tivibu’nun yeni bir yüze kavuştuğunu belirten Ümit Önal, bu yatırımla birlikte izleme deneyimini bir üst seviyeye çıkardıklarını söyledi.
16.06.2023 Ekonomi
Serdar Saatçı'dan flaş Beşiktaş itirafı! 'Kapıyı tekmelemedim'
Serdar Saatçı'dan flaş Beşiktaş itirafı! 'Kapıyı tekmelemedim' Beşiktaş'tan sezon başı Braga'ya transfer olan Serdar Saatçı, siyah-beyazlı takımla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan 20 yaşındaki futbolcu Beşiktaş hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.
5.05.2023 Beşiktaş
TFF ve Türk Telekom’dan e-Süper Lig için önemli anlaşma
TFF ve Türk Telekom’dan e-Süper Lig için önemli anlaşma Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, e-Süper Lig isim ve yayın sponsorluğu için Türk Telekom ile önemli bir anlaşma imzaladıklarını söylerken, Türk Telekom CEO’su Ümit Önal ise e-Spor’un destekçisi olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
25.04.2023 E-Spor
Elvir Balic'ten Fenerbahçeli futbolcuya salvolar! 'Biraz dinlendirmek lazım, olmuyor artık'
Elvir Balic'ten Fenerbahçeli futbolcuya salvolar! 'Biraz dinlendirmek lazım, olmuyor artık' Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 3-3'lük skorla sona erdi. Eski futbolcu Elvir Balic, oynanan maçı yorumladı. Öte yandan Balic, Fenerbahçeli futbolcuya sert sözler kullandı.
25.04.2023 Fenerbahçe
Wout Weghorst'tan duygu dolu Beşiktaş sözleri! 'Onları özlüyorum'
Wout Weghorst'tan duygu dolu Beşiktaş sözleri! 'Onları özlüyorum' Ara transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılıp Premier Lig ekiplerinden Manchester United'e transfer olan Wout Weghorst, yeni takımında şu ana kadar istenilen performansı sergileyemedi. Hollandalı futbolcu, eski takımı Beşiktaş hakkında duygusal bir itirafta bulundu.
24.04.2023 Beşiktaş
Ozan Tufan'dan Şenol Güneş itirafı! Beşiktaş ve transfer sözleri
Ozan Tufan'dan Şenol Güneş itirafı! Beşiktaş ve transfer sözleri Hull City forması giyen Ozan Tufan, bu sezon sergilediği performans ile dikkat çekti. Transfer sezonunda ismi Beşiktaş ile anılan tecrübeli oyuncu açıklamalarda bulundu. Bunun yanında Tufan, siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Şenol Güneş hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.
23.04.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tivibu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.