Tiyatro Oyuncusu

Tiyatro Oyuncusu

Son dakika tiyatro oyuncusu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tiyatro oyuncusu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tiyatro oyuncusu haber sayfamızda...

Tiyatro Oyuncusu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.219 tiyatro oyuncusu haberi bulunmuştur.
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz!
Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz! Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Cadde
Efe Deprem'in cenazesine ünlü akını! Gözyaşları sel oldu
Efe Deprem'in cenazesine ünlü akını! Gözyaşları sel oldu 'Seksenler'de 'Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, motosiklet kazası geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişyi. Efe Deprem'in vefatı sanat dünyasını üzüntüye boğdu. Cenazeye Merve Dizdar, Şoray Uzun, Alper Saldıran ve Begüm Öner’in de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı. Burcu Altın Deprem, eşinin Fenerbahçe formasını tabutun üzerine koyarken; anne Seval Deprem baygınlık geçirdi.
7.03.2024 Cadde
'Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem hayatını kaybetti! 'Ciğerimizi yaktın'
'Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem hayatını kaybetti! 'Ciğerimizi yaktın' 2012-2022 yılları arasında ekranlara gelen fenomen dizi Seksenler'de 'Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, motosiklet kazası geçirdi. Meslaktaşı Burcu Altın ile 2019'da evlenen ve Zeynep adında bir kızı olan 41 yaşındaki oyuncu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Efe Deprem'in vefatı sanat dünyasını üzüntüye boğdu.
7.03.2024 Cadde
Ordulu tiyatrosever aile birlikte sahnede
Ordulu tiyatrosever aile birlikte sahnede Ordu’da bir ailenin tiyatro sahnesindeki birlikteliği izleyenlerin dikkatini çekiyor.
5.03.2024 Kültür Sanat
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak kimdir, nereli kaç yaşında?
Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak kimdir, nereli kaç yaşında? Show TV'nin yeni dizisi Bahar, oyuncularıyla ve konusuyla dikkat çekiyor. Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda Seren karakterini oynayan Nil Sude Albayrak'da bunlardan birisi oldu. Peki, Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak kimdir, nereli kaç yaşında?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
ÖZEL | Ceyhun Fersoy: Aziz Yıldırım'ın sesiyle transfer yaptım | Belhanda tepkisi: Sen o formayla üçlü çektiremezsin
ÖZEL | Ceyhun Fersoy: Aziz Yıldırım'ın sesiyle transfer yaptım | Belhanda tepkisi: Sen o formayla üçlü çektiremezsin Dizi ve tiyatro oyuncusu Ceyhun Fersoy, Skorer TV’nin konuğu oldu. Aynı zamanda Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Fersoy, futbol gündemi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.  
30.01.2024 Fenerbahçe
Güzellik kursuna akın​​​​​​​! Dilan Polat etkisi mi?
Güzellik kursuna akın​​​​​​​! Dilan Polat etkisi mi? Dilan Polat başta olmak üzere bazı fenomenlerin güzellik merkezi sahiplerinin hızla zenginleşmesi sonrası İSMEK’in “Güzelik Okulu”na adeta başvuru yağdı.
15.01.2024 Gündem
‘En’ler belli oldu
‘En’ler belli oldu Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ‘Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde 2023’ün parlayan yıldızları 35 kategoride ödüle layık görüldü.
13.01.2024 Cadde
Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli! Çok yakın arkadaşım yok
Dilan Çiçek Deniz: Cevap belli! Çok yakın arkadaşım yok 'Amadeus'taki 'Costanze’ karakteriyle '2023 Yılında En Beğenilen Kadın Tiyatro Oyuncusu’ seçilen Dilan Çiçek Deniz'e, "Yakın arkadaşınız ve sevgiliniz arasında kararsız kalsaydınız kimi seçerdiniz" sorusu yöneltildi. 2014 Miss Turkey'de ikinci seçilen tescilli güzel, çarpıcı bir açıklamada bulundu.
13.01.2024 Cadde
Çocukların hayal sahnesinde ‘Tikutu’
Çocukların hayal sahnesinde ‘Tikutu’ Kemal ve Ayça Kocatürk tarafından hazırlanan sesli tiyatro platformu ‘Tikutu’ çocukların hayal gücünü tiyatroyla güçlendiriyor. Tikutu’da ünlü sanatçılar oyunları çocuklar için okuyor.
8.01.2024 Kültür Sanat
‘Atatürk taklidi’ne ADD’den soruşturma
‘Atatürk taklidi’ne ADD’den soruşturma Muğla’nın Milas ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) düzenlediği Cumhuriyet Balosu’nda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e benzemeye çalışan ve mareşal üniformasıyla masaları teker teker gezen bir kişinin görüntüleri kamouyonda büyük tepkiye neden oldu. ADD Genel Merkezi, Milas Şubesi’ne soruşturma açtığını duyurdu..
15.11.2023 Gündem
Yük olan değil, yük alan adaylar olsun
Yük olan değil, yük alan adaylar olsun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 4. olağanüstü kongresinin ardından yeni A takımını önceki gün ilk kez topladı, kurmaylarına yerel seçimlerde aday gösterilecek isimlerle ilgili yapılacak çalışma için talimat verdi.
14.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e uyarı: Bu savaş değil katliam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e uyarı: Bu savaş değil katliam Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail - Filistin savaşıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. İsrail'i uyaran Erdoğan, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekti.
11.10.2023 Haberler
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e uyarı: Bu savaş değil katliam
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e uyarı: Bu savaş değil katliam Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail - Filistin savaşıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. İsrail'i uyaran Erdoğan, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekti.
11.10.2023 Gündem
Beşiktaş'ta alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 yaralı
Beşiktaş'ta alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 yaralı İstanbul Beşiktaş'ta sabah saatlerinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 4 yolcu yaralandı. Otomobil sürücüsünün ise alkollü olduğu ortaya çıktı.
8.10.2023 Gündem
Tiyatro oyuncusu Shpresa Gerxhaliu'nun kullandığı otomobil kaza yaptı
Tiyatro oyuncusu Shpresa Gerxhaliu'nun kullandığı otomobil kaza yaptı Pendik, TEM Otoyolu'nda Kosova uyruklu tiyatro oyuncusu Shpresa Gerxhaliu'nun kullandığı otomobil bir başka otomobille çarpıştı. Kazada Shpresa Gerxhaliu ve diğer otomobilin sürücüsü yaralandı.
8.10.2023 Gündem
Edebiyat yolculuğu yoğun ilgi görüyor
Edebiyat yolculuğu yoğun ilgi görüyor 1.Efeler Kitap Günleri, vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor.
7.10.2023 Ege
Cenan İsminin Anlamı Nedir? Cenan Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Cenan İsminin Anlamı Nedir? Cenan Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Arapçada ''cen - cin'' kelimesi gizlenen, saklı tutulan ve bilinmeyen demektir. Bu kelimeden türetilen sözcükler günlük hayatta sık sık kullanılır. Örneğin "Cennet" saklı bahçe demektir. Mecnun ismi ise ''aklı kendisinden gizlenen, yani aklı başında olmayan, meftun" anlamına gelir. Cen kökünden türeyen ve anlamı birçok kişi tarafından merak edilen Cenan ismine dair merak edilenleri ayrıntıları ile derledik.
25.09.2023 Eğitim
Evrim Akın: Ailem evlenmemi istemiyor
Evrim Akın: Ailem evlenmemi istemiyor Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' progmında sunuculuk yapan Evrim Akın, muhabirlerle sohbet etti. Alışverişe çıkan Akın, özel hayatı hakkında yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
25.09.2023 Cadde
Çocuklar için seslendirdiler
Çocuklar için seslendirdiler Aralarında Bennu Yıldırımlar, Oktay Kaynarca, Demet Akbağ, Meltem Cumbul, Tilbe Saran ve Yasemin Yalçın’ın da yer aldığı birçok ünlü sanatçı, çocuklar için kurulan sesli tiyatro platformu Tikutu’da buluştu.
6.09.2023 Cadde
MEB'den 30 Ağustos Zafer Bayramı için 'Zafer Yolu' kısa filmi
MEB'den 30 Ağustos Zafer Bayramı için 'Zafer Yolu' kısa filmi Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü dolayısıyla kısa bir film hazırlandı.
29.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Tiyatro Oyuncusu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.