Tokalaşma

Tokalaşma

Son dakika tokalaşma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tokalaşma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tokalaşma haber sayfamızda...

Tokalaşma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 508 tokalaşma haberi bulunmuştur.
CHP'li ve İYİ Parti'li belediye başkan adayları arasında 'tokalaşma' gerginliği
CHP'li ve İYİ Parti'li belediye başkan adayları arasında 'tokalaşma' gerginliği İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer ile Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Aras arasında 'tokalaşma' gerginliği yaşandı.
9.03.2024 Haberler
CHP'li ve İYİ Parti'li belediye başkan adayları arasında 'tokalaşma' gerginliği
CHP'li ve İYİ Parti'li belediye başkan adayları arasında 'tokalaşma' gerginliği İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer ile Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Aras arasında 'tokalaşma' gerginliği yaşandı.
9.03.2024 Gündem
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı Ara tatilin sona ermesi ile özellikle nezle, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, mutlaka önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
13.02.2024 Sağlık
İstanbul’da 3.5 saat süren kritik zirve! ‘Güvenlik önceliğimiz’
İstanbul’da 3.5 saat süren kritik zirve! ‘Güvenlik önceliğimiz’ ABD Dışişleri Bakanı Blinken Bakan Fidan’la 2 saatlik görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi. 1.5 saat süren görüşmenin ana başlıkları, Gazze’deki savaş, İsveç’in NATO üyeliği, F-16’lar ve ikili ilişkiler oldu...
7.01.2024 Gündem
Kış geldi, göz nezlesine dikkat!
Kış geldi, göz nezlesine dikkat! Göz nezlesi yani ‘Adenoviral Keratokonjonktivit’ özellikle kış aylarında gelişen adenovirüslere bağlı bir enfeksiyondur. Ağrılı kırmızı göz, sulu akıntı ve gözde batma hissi ile ortaya çıkar ve bulaşıcıdır.
6.01.2024 Pazar
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları Emojiler WhatsApp, Twitter, Facebook, Snapchat, İnstagram gibi sosyal ağ platformlarında mesaj içeren ifadelerdir. Karşı tarafa yazılan mesajın anlamını desteklemek veya yüz ifadeleri anlatılmak isteneni ifade etmek için kullanılmaktadır. Teknolojinin gelişmesi akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte kullanılmaya başlanmıştır. El, hayvan, insan, yüz ifadeleri, kalp ve çiçek gibi onlarca emoji bulunmaktadır. Emojilerin anlamı da kullanılan ifadeye göre değişiklik göstermektedir. WhatsApp yıldız, yüz, kalp, beyaz kalp, el işaretleri, hayvan, çiçek emojilerinin anlamları hakkında daha fazla bilgi almak için "Emojilerin Anlamı 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
İklim krizi polen alerjisini uzattı
İklim krizi polen alerjisini uzattı Küresel ısınma sonucu sıcaklık artışı polen alerjisine de yansıdı.
25.10.2023 Gündem
45 metre derinlikteki gizem! 2 bin yıllık sır perdesi aralanıyor
45 metre derinlikteki gizem! 2 bin yıllık sır perdesi aralanıyor Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Ankara Üniversitesi iş birliğinde, 2 bin yıllık geçmişe sahip Karakuş Tümülüsü'nün gizeminin ortaya çıkarılması için jeoradar çalışması başlatıldı.
8.10.2023 Haberler
45 metre derinlikteki gizem! 2 bin yıllık sır perdesi aralanıyor
45 metre derinlikteki gizem! 2 bin yıllık sır perdesi aralanıyor Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Ankara Üniversitesi iş birliğinde, 2 bin yıllık geçmişe sahip Karakuş Tümülüsü'nün gizeminin ortaya çıkarılması için jeoradar çalışması başlatıldı.
8.10.2023 Gündem
Tahıl Koridoru için ümidim var
Tahıl Koridoru için ümidim var Türkiye’nin, Rusya-Ukrayna savaşını sona erdirmek için yoğun çaba harcadığını ve tüm taraflarla yakın temasını sürdüreceğini belirten Erdoğan, Tahıl Koridoru’nun işlevsel hale gelmesinde ümitsiz olmadığını vurguladı.
11.09.2023 Gündem
Normalleşmede en kritik adım!
Normalleşmede en kritik adım! Türkiye ile ve Mısır arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi sürecinin en kritik adımı atılırken, iki ülke arasında 2013’ten bu yana maslahatgüzarlık seviyesinde yürütülen diplomatik ilişkiler, büyükelçilik seviyesine çıkarıldı.
5.07.2023 Dünya
Tokalaşma sütunu restore edildi
Tokalaşma sütunu restore edildi Kahramanmaraş merkezli büyük depremde parçalarına ayrılarak yıkılan Adıyaman’daki iki bin yıllık Karakuş Tümülüsü tokalaşma sütunu restore edilerek eski hâline döndürüldü.
2.06.2023 Kültür Sanat
AYM töreninde ‘sessiz’ gerilim
AYM töreninde ‘sessiz’ gerilim Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) 61. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’nde, Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında soğuk rüzgarlar esti.
26.04.2023 Gündem
Çin Devlet Başkanı Xi: Başkan Putin'i Çin'e davet ettim
Çin Devlet Başkanı Xi: Başkan Putin'i Çin'e davet ettim Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Rusya'nın başkenti Moskova'daki hükümet binasında Rusya Başbakanı Mihail Mişustin ile yaptığı görüşmede, "Başkan Putin'i Çin'e davet ettim" dedi.
21.03.2023 Dünya
Kurallar tekrar değerlendirilmeli
Kurallar tekrar değerlendirilmeli Geçmişin mirasını, bugünümüzü ve yarınımızı zarar görmekten korumak için depremin ardından tüm kuralların uygunluğu yeniden değerlendirilmeli, depremin yıkıcı etkisi yönetmeliklerle ortadan kaldırılmalıdır.
20.03.2023 Arkeoloji
‘Kral ile kız kardeşi’ ilgi bekliyor
‘Kral ile kız kardeşi’ ilgi bekliyor Kahramanmaraş merkezli iki depremden etkilenen Adıyaman’daki Tokalaşma Sütunu, depremin üzerinden bir aydan fazla zaman geçmesine rağmen düştüğü yerde duruyor.
16.03.2023 Kültür Sanat
Dağılan moloz değil tarih
Dağılan moloz değil tarih Kahramanmaraş merkezli depremin büyük yıkıma yol açtığı 11 ilde zarar gören tarihî yapıların restorasyonu başladı. Uzmanlar restorasyon sürecinde belgelenmeye özen gösterilmesine dikkat çekiyor. Dağılan, yıkılan tek bir taşın dahi önemi büyük.
12.03.2023 Kültür Sanat
Heykeller ayakta tümülüsler harap
Heykeller ayakta tümülüsler harap Depremde büyük yıkıma uğrayan Adıyaman’da tarihi mekânlar da zarar gördü. Nemrut’un iki bin yıllık heykelleri ayakta kaldı, Arsemia ve Karakuş Tümülüsü’ndeki eserler sarsıntıya dayanamadı.
6.03.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki 29 müze felaketi nasıl hasarsız atlattı? Dikkat çeken '2021' detayı
Deprem bölgesindeki 29 müze felaketi nasıl hasarsız atlattı? Dikkat çeken '2021' detayı Tüm Türkiye'yi derinden sarsarak yüreklerde uzun süre kapanmayacak yaralar açan deprem felaketi binlerce binayı olduğu gibi asırlık eserleri de yerle bir etti. Ancak müzelerde durum biraz daha farklıydı. Afet bölgesindeki müzelerin içerisindeki eserler depremleri hasarsız atlatmayı başardı. Bu tablonun altında yatan planının detaylarını, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Müzeler Dairesi Başkanı Bülent Gönültaş Milliyet.com.tr'ye anlattı.
24.02.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki 29 müzede fiziki yıkım yok
Deprem bölgesindeki 29 müzede fiziki yıkım yok Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Yahya Coşkun, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde bulunan 29 müzede küçük hasarlar olmakla birlikte tamamen fiziki bir yıkımın olmadığını söyledi.
22.02.2023 Gündem
Tarihi miras ağır yaralı
Tarihi miras ağır yaralı Deprem bölgesinden gelen fotoğraflar, Anadolu medeniyetlerinin beşiği olan Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep gibi birçok ilin tarihi camilerinde, surlarında, kale ve kiliselerindeki yıkımın boyutunu ortaya koydu.
19.02.2023 Pazar
Enkazlarda salgın riskine karşı önlem
Enkazlarda salgın riskine karşı önlem Deprem sonrası enkaz kaldırma çalışmalarının sürdüğü Adıyaman’da, salgın hastalıklara, fare ve haşerata karşı da önlem alınıyor. Bölgeye sevk edilen Tarım Bakanlığı ekibi, rögarları ve çöpleri ilaçlıyor.
16.02.2023 Gündem
Adıyaman'da tarihi Tokalaşma sütunu devrildi, yakınındaki Cendere köprüsü ayakta kaldı
Adıyaman'da tarihi Tokalaşma sütunu devrildi, yakınındaki Cendere köprüsü ayakta kaldı Depremin şiddeti bazı tarihi yapılara da zarar verdi. Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan Karakuş Tümülüsü'ndeki Tokalaşma Sütunu yıkılırken, yine aynı ilçedeki Cendere Köprüsü ise ayakta kaldı.
15.02.2023 Haberler
Adıyaman'da tarihi Tokalaşma sütunu devrildi, yakınındaki Cendere köprüsü ayakta kaldı
Adıyaman'da tarihi Tokalaşma sütunu devrildi, yakınındaki Cendere köprüsü ayakta kaldı Depremin şiddeti bazı tarihi yapılara da zarar verdi. Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bulunan Karakuş Tümülüsü'ndeki Tokalaşma Sütunu yıkılırken, yine aynı ilçedeki Cendere Köprüsü ise  ayakta kaldı.  
15.02.2023 Gündem
Sisi ile ilk sıcak temas
Sisi ile ilk sıcak temas Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin daveti üzerine 2022 FIFA Dünya Kupası’nın açılış törenine katılmak üzere Doha’ya geldi.
21.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tokalaşma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.