Tokyo Olimpiyat Oyunları

Tokyo Olimpiyat Oyunları

Son dakika Tokyo Olimpiyat Oyunları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tokyo Olimpiyat Oyunları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tokyo Olimpiyat Oyunları haber sayfamızda...

Tokyo Olimpiyat Oyunları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.397 tokyo olimpiyat oyunları haberi bulunmuştur.
Olimpiyatlara güreş damgası!
Olimpiyatlara güreş damgası! 1936 Berlin Olimpiyatları’nda şampiyon olan milli güreşçi Yaşar Erkan, Türkiye Cumhuriyeti’ne olimpiyatlarda ilk altın madalya kazandıran sporcu ünvanının sahibi oldu.O tarihten sonra Türkiye, olimpiyatlarda en fazla güreşte altın madalya aldı. Kadınlar da ise boksta büyük başarılar yakaladık...
28.10.2023 Skorer
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım A Milli Voleybol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında hem Milletler Ligi hem de Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıkan ülkemize ilkleri yaşattı. Bizlere büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları’nı yakından tanıyalım...
27.10.2023 Voleybol
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | O Şampiyona başımıza bela açtı
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | O Şampiyona başımıza bela açtı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda brozn madalya kazanan karateci Ali Sofuoğlu kariyeri ve Dünya Şampiyonası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kariyerindeki tek eksik madalya olan Dünya Şampiyonluğu için gün sayan Sofuoğlu, olimpiyatlarla ilgili planını anlattı
19.10.2023 Diğer Sporlar
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | Beni Ekvador'dan bile aradılar
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | Beni Ekvador'dan bile aradılar 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda brozn madalya kazanan karateci Ali Sofuoğlu kariyeri ve Dünya Şampiyonası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kariyerindeki tek eksik madalya olan Dünya Şampiyonluğu için gün sayan Sofuoğlu, olimpiyatlarla ilgili planını anlattı
19.10.2023 Diğer
Filenin Sultanları gözünü olimpiyata çevirdi!
Filenin Sultanları gözünü olimpiyata çevirdi! Önce Milletler Ligi, ardından da Avrupa Şampiyonluğu kupasını kaldıran A Milli Kadın Voleybol Takımımız rotasını olimpiyatlara çevirdi. Hem TVF Başkanı Üstündağ, hem teknik heyet, hem de oyuncular bu kez kürsüyü hedeflediklerini söyledi.
8.09.2023 Voleybol
Mete Gazoz'un temeli sağlam!
Mete Gazoz'un temeli sağlam! Olimpiyat altınının yanına bir de dünya şampiyonluğu ekleyen Mete Gazoz bugünlere gelmek için temelini sağlam attı. Milli okçu, anatomisi için yüzme ile basketbolla uğraştı, dikkat yeteneği, göz ve el koordinasyonunu resim yapıp, piyano çalarak geliştirdi.
8.08.2023 Diğer
ÖZEL | Hakan Reçber: Savaş alanında zafer kazanmış gibi hissettirdi
ÖZEL | Hakan Reçber: Savaş alanında zafer kazanmış gibi hissettirdi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda ülkemize bronz madalya getiren milli tekvandocu Hakan Reçber Skorer'e konuştu. Hocası Servet Tazegül, olimpiyat başarısı, kariyeriyle ilgili hedeflerini anlatan Reçber, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi beklentileri açıkladı.
3.07.2023 Diğer Sporlar
VakıfBank’ın yeni pasör çaprazı Jordan Thompson
VakıfBank’ın yeni pasör çaprazı Jordan Thompson Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı VakıfBank, ABD’li pasör çaprazı Jordan Thompson’ı kadrosuna kattı.
20.06.2023 Voleybol
VakıfBank'tan Bianka Busa hamlesi! Transfer resmen açıklandı
VakıfBank'tan Bianka Busa hamlesi! Transfer resmen açıklandı Son CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, Sırp smaçör Bianka Busa’yı kadrosuna kattığını açıkladı.
12.06.2023 Voleybol
Pau Gasol: 2023 FIBA Dünya Kupası için çok heyecanlıyım
Pau Gasol: 2023 FIBA Dünya Kupası için çok heyecanlıyım 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası'nın küresel elçisi Pau Gasol, turnuva için çok heyecanlı olduğunu belirterek, ülkesi İspanya'nın şansının yüksek olduğunu söyledi.
9.05.2023 Basketbol
Olimpiyatlardan Gaziemir’e
Olimpiyatlardan Gaziemir’e 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda çekiç atma branşında ülkemizi temsil eden milli sporcu Tuğçe Şahutoğlu, Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü’ne transfer oldu.
16.04.2023 Ege
Gillette-Milliyet ödülleri jüri toplantısı yapıldı! Bakan Kasapoğlu: Tüm branşlarda zirvedeyiz
Gillette-Milliyet ödülleri jüri toplantısı yapıldı! Bakan Kasapoğlu: Tüm branşlarda zirvedeyiz Gillette ile Milliyet Gazetesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye’nin en prestijli ödül töreni olan 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin büyük jüri toplantısı gerçekleştirildi. Halk oylamasına sunulacak olan 2022 yılının spordaki enleri, jüri tarafından belirlendi.
22.12.2022 Süper Lig
Türkiye, FIBA dünya sıralamasındaki yerini korudu
Türkiye, FIBA dünya sıralamasındaki yerini korudu Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), FIBA Dünya Kupası Elemeleri’nde beşinci pencerede oynanan maçların tamamlanmasının ardından, yeni dünya sıralamasını açıkladı. Türkiye, 533,9 puanla 16. sıradaki yerini korudu.
18.11.2022 Milli Takım
Fenerbahçe'nin yıldız sporcusu Ersu Şaşma: Duplantis’i geçebilirim
Fenerbahçe'nin yıldız sporcusu Ersu Şaşma: Duplantis’i geçebilirim Son dönemde yaptığı çıkışla büyük dikkat çeken Fenerbahçe kulübünün başarılı sporcusu Ersu Şaşma kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Türk Sırıkla Atlama branşında çıtayı her gün yukarıya çıkartan sarı-lacivertli yıldız Ersu Şaşma, Duplantis hakkında önemli sözler sarf etti. İddiasını ortaya koyan milli yıldız, “Artık o da hata yapmaya başladı. Diamond Lig’de birinciliği kaptırdı. İlerde bir yarışta tökezleyebilir, ben de kendisini geçebilirim” dedi.
16.10.2022 Diğer
Ünlü atlet Tsimanouskaya artık Polonya vatandaşı
Ünlü atlet Tsimanouskaya artık Polonya vatandaşı Polonya Devlet Başkanı Andrzej Duda, geçtiğimiz yıl düzenlenen Tokyo Olimpiyat Oyunları esnasında antrenörlerini eleştirdiği için ülkesine zorla geri gönderilmek istenen Belaruslu atlet Krystina Tsimanouskaya'ya, Polonya vatandaşlığı verdi.
30.08.2022 Dünya
Arina Fedorovtseva Rusya ile şov yaptı! Kaptanlık jesti
Arina Fedorovtseva Rusya ile şov yaptı! Kaptanlık jesti Misli.com Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol takımının genç oyuncusu Arina Fedorovtseva, Rus milli takımıyla çıktığı maça damga vurdu.
18.08.2022 Voleybol
Bakan  Kasapoğlu: Oyunlar tarihinin en başarılı ülkesi olduk.
Bakan Kasapoğlu: Oyunlar tarihinin en başarılı ülkesi olduk. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında basın toplantısı düzenleyerek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2022 Akdeniz Oyunları'nın ardından 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya rekoru kırdıklarını belirtti.
16.08.2022 Haber Bülteni
Tek gözünü kaybettiği korkunç sakatlık sonrası sahalara döndü! İşte son hali
Tek gözünü kaybettiği korkunç sakatlık sonrası sahalara döndü! İşte son hali 2019'da kafasına isabet eden hokey topu nedeniyle kafatası parçalanan ve tek gözü kör olan İngiliz hokey yıldızı Samuel Ward sahalara müthiş bir geri dönüş yaptı ve milli takımıyla altın madalya kazandı.
26.07.2022 Diğer
ABD'den Milli Takım'a vize engeli! Skandal karar
ABD'den Milli Takım'a vize engeli! Skandal karar 8-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Oyunlarına 9 karatecimiz kota aldı, ancak gidemiyorlar. Çünkü; konsolosluk, altı ay önce başvuru yapan Karate Federasyonuna bir yıl sonrasına (2023 Temmuz) randevu verdi. Araya Bakanlıklar, TMOK bile girdi, ama sonuç değişmedi.
1.07.2022 Diğer
Akaryakıt sektöründe kadının yükselişi
Akaryakıt sektöründe kadının yükselişi Shell&Turcas, Türkiye’de 2018 Mart ayında akaryakıt sektöründe kadın istihdamını teşvik etmek amacıyla bir ilk olarak başlattığı “Shell’de Kadın Enerjisi”nin dördüncü yılında akaryakıt istasyonlarında 5 bin 300 kadına istihdam sağladı ve 2023 için belirlediği 5 bin kadın istihdamı hedefini şimdiden aştı. İcra Kurulu’nun yüzde 50’sini kadın liderlerin oluşturduğu Shell&Turcas, mesleğin kadını erkeği olmadığını inanıyor ve kadınların akaryakıt istsyonlarındaki yerinin güçlendirilmesi için çalışmaya devam ediyor.
6.06.2022 Ekonomi
ÖZEL - Voleybolda stadyum müjdesi! Akif Üstündağ açıkladı: Biz niye yapmayalım
ÖZEL - Voleybolda stadyum müjdesi! Akif Üstündağ açıkladı: Biz niye yapmayalım Türkiye’de voleybol seyircisi salonlara sığmıyor. Ankara’daki Milletler Ligi, ortalama 15 bin kişiye oynandı. Akif Üstündağ’ın hayalinde artık stadyumda milli maç oynamak var. Başkan, “Ülkenin bir numaralı takım sporuyuz. Polonya yapabiliyorsa, biz niye yapmayalım?” diyor.
5.06.2022 Voleybol
Son dakika: VakıfBank'tan tarihi performans! Rekorlar kitabına girdi
Son dakika: VakıfBank'tan tarihi performans! Rekorlar kitabına girdi Türk sporunun lokomotif branşı kadın voleybolunun en başarılı kulübü olan VakıfBank Spor Kulübü, 35 yılda 36 kupa kazandı. Sarı-siyahlılar son olarak CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götürdü.
22.05.2022 Voleybol
Irina Voronkova, Eczacıbaşı Dynavit'te
Irina Voronkova, Eczacıbaşı Dynavit'te 2022-2023 sezonu kadrosunu şekillendirmeye devam eden Eczacıbaşı Dynavit, Rus smaçör Irina Voronkova’yı renklerine bağladı.
13.05.2022 Voleybol
Anneler Günü’nü Ukraynalı mültecilerle geçirecek
Anneler Günü’nü Ukraynalı mültecilerle geçirecek ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden’ın, bu hafta sonu Ukraynalı mültecilerle bir araya gelmek için Slovakya ve Romanya’yı ziyaret edeceği açıklandı.
3.05.2022 Dünya
Fenerbahçe'de 'Fair Play Şeref Bayrağı' göndere çekildi
Fenerbahçe'de 'Fair Play Şeref Bayrağı' göndere çekildi Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından olimpik branşlara katkıları ile 1500 kulüp içerisinden "Fair Play Şeref Bayrağı Ödülü'ne" layık görülen Fenerbahçe Kulübü için Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde tören düzenlendi. Törenle göndere çekilen Fair Play Şeref Bayrağı, 2 yıl boyunca Sarı-lacivertlilerin tesislerinde dalgalanacak. Ayrıca Fair Play Şeref Bayrağı Diploması da Fenerbahçe'nin müzesindeki yerini aldı.
21.04.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tokyo Olimpiyat Oyunları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.