Tolga Akış

Tolga Akış

Son dakika Tolga Akış haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tolga Akış gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tolga Akış haber sayfamızda...

Tolga Akış

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 tolga akış haberi bulunmuştur.
Zeynep Bastık-Ali Can Ayyıldız çifti gezmelerde! 'Bize her gün Sevgililer Günü'
Zeynep Bastık-Ali Can Ayyıldız çifti gezmelerde! 'Bize her gün Sevgililer Günü' Ünlüler dünyasında son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, geçtiğimiz aylarda Ali Can Ayyıldız ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Aşkları doludizgin devam eden ikili, Bebek'te objektiflere yansıdı. Deprem korktu nedeniyle Urla'ya taşındığı iddiasına açklık getiren şarkıcı, 14 Şubat açıklamasıyla da dikkat çekti.
25.02.2024 Cadde
Zeynep Bastık'tan İstanbul'u terk ettiği iddialarına yanıt!
Zeynep Bastık'tan İstanbul'u terk ettiği iddialarına yanıt! Zeynep Bastık, geçtiğimiz şubat ayında yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul'u terk edip İzmir'in Urla ilçesine yerleştiği iddialarıyla gündeme geliyordu. Urla'da lüks bir eve yatırım yapan Bastık, İstanbul'u terk ettiği iddialarına noktayı koydu.
13.02.2024 Cadde
Zeynep Bastık'ın İstanbul'u terk edip aldığı 40 milyon TL'lik evinden kareler!
Zeynep Bastık'ın İstanbul'u terk edip aldığı 40 milyon TL'lik evinden kareler! Hem özel hayatıyla hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık, kazancını gayrimenkul olarak değerlendiriyordu. Zeynep Bastık, İstanbul'u terk edip Urla'da yaşamaya başladı. İşte şarkıcının 40 milyon TL'lik evinden kareler...
31.12.2023 Cadde
Seda Üren: Şehitlerimiz var, kutlama yapmak istemedik
Seda Üren: Şehitlerimiz var, kutlama yapmak istemedik Şarkıcı Seda Üren, önceki gece Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Eşi ve ailesi ile birlikte doğum günü ve aynı zamanda evlilik yıl dönümü için dışarı çıkan Üren, sadece sade bir yemek yediklerini söyleyerek şehit olan askerler varken kutlama yapmak istemediklerini açıkladı.
28.12.2023 Cadde
Zeynep Bastık: O kadar güzelim ki cevap veremeyeceğim!
Zeynep Bastık: O kadar güzelim ki cevap veremeyeceğim! Son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, önceki günlerde eski eşi Tolga Akış ve şu anki sevgilisi Alican Ayyıldız ile birlikte aynı mekanda eğlenmişti. "2024 yılındayız artık ya" diyen Bastık, muhabirlerin konuyu hatırlatması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
20.12.2023 Cadde
Zeynep Bastık eski eşi ve sevgilisiyle parti yapmıştı! Seda Üren tepki gösterdi
Zeynep Bastık eski eşi ve sevgilisiyle parti yapmıştı! Seda Üren tepki gösterdi Son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, önceki günlerde eski eşi Tolga Akış ve şu anki sevgilisi Alican Ayyıldız ile birlikte aynı mekanda eğlenmişti. Geçtiğimiz gece bir ödül törenine katılan şarkıcı Seda Üren, meslektaşının bu hamlesini değerlendirerek çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.
17.12.2023 Cadde
Eski eşi ve sevgilisiyle parti yaptı! Zeynep Bastık'tan açıklama
Eski eşi ve sevgilisiyle parti yaptı! Zeynep Bastık'tan açıklama Zeynep Bastık ile Tolga Akış, 2011 yazında Alaçatı'da nikâh masasına oturmuş, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Menajerliğini yapmaya devam eden eski eşi ve yeni sevgilisi Alican Ayyıldız'la eğlenen ünlü popçu, "2024 yılındayız artık" dedi.
14.12.2023 Cadde
Zeynep Bastık sevgilisiyle Çeşme'de aşk tazeledi!
Zeynep Bastık sevgilisiyle Çeşme'de aşk tazeledi! Zeynep Bastık, uzun süre aşk yaşadığı Tolga Akış'la 2021 yılında dünyaevine girmiş ancak ikili bir yıl olmadan boşanma kararı almıştı. Ayrılığın ardından adı birçok isimle anılan Bastık gönlünü, Ali Can Ayyıldız'a kaptırdı. Şarkıcı, sevgilisiyle birlikte Çeşme'deki plajda aşka geldi.
2.09.2023 Cadde
Zeynep Bastık'tan Banu Alkan'a gönderme! 'Canım sevgilim, gel bak'
Zeynep Bastık'tan Banu Alkan'a gönderme! 'Canım sevgilim, gel bak' Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda şarkıcı ve oyuncu Banu Alkan'a yaptığı göndermeyle adından söz ettirdi.
26.08.2023 Cadde
Zeynep Bastık: Doğal yaşamımdan
Zeynep Bastık: Doğal yaşamımdan Sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Bodrum'da tatil yapan Zeynep Bastık sosyal medya pozlarıyla gündeme geldi. Tatiline devam eden Bastık, iddialı elbisesi ile dikkat çeken bir poz verdi.
7.08.2023 Cadde
Zeynep Bastık'dan sevgilisine plajda defile!
Zeynep Bastık'dan sevgilisine plajda defile! Şarkıcı Zeynep Bastık, sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Bodrum tatiline devam ediyor. Saatlerce şezlongta güneşlenen ikiliden Bastık, sevgilisini kremlerken objektiflere yansıdı. Bir ara konakladıkları otelin içerisinde bulunan butikte alışveriş yapan ünlü popçu, satın aldığı gömleği Ayyıldız'a gösterdi.
3.08.2023 Cadde
Yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Bodrum'da! Zeynep Bastık aşka geldi
Yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Bodrum'da! Zeynep Bastık aşka geldi Menajer Tolga Akış'la evliliğini geçtiğimiz temmuz ayında sonlandıran Zeynep Bastık, boşanmasından bir yıl sonra gönlünü kaptırdığı Ali Can Ayyıldız ile Bodrum tatilinde görüntülendi. Neşesi bir hayli yerinde olan şarkıcı, sevgilisinin boynuna sarıldı.
18.07.2023 Cadde
Zeynep Bastık'ın yeni aşkı! Ali Can Ayyıldız romantik pozlarını paylaştı
Zeynep Bastık'ın yeni aşkı! Ali Can Ayyıldız romantik pozlarını paylaştı Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Zeynep Bastık, son olarak 30'uncu yaş günü için yaptığı roman konseptli partiyle adından söz ettirmişti. Ünlü ismin Ali Can Ayyıldız ile aşk yaşadığı, romantik bir paylaşımla ortaya çıktı.
13.07.2023 Cadde
Murat Dalkılıç'tan Zeynep Bastık'a: Mutlu musun benden daha zengin olduğuna?
Murat Dalkılıç'tan Zeynep Bastık'a: Mutlu musun benden daha zengin olduğuna? Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Zeynep Bastık, tatil için Çeşme'ye gitti. Akşam yemeğinde, seneler önce vokalistliğini yaptığı Murat Dalkılıç ile bir araya gelen güzel şarkıcı, sosyal medya hesabından paylaşım yapmadı da ihmal etmedi. Dalkılıç'ın, Bastık'ın paylaşımına verdiği yanıt ise gündem oldu.
5.07.2023 Cadde
Urla'ya yerleşti! Zeynep Bastık, İstanbul'u terk etme nedenini açıkladı
Urla'ya yerleşti! Zeynep Bastık, İstanbul'u terk etme nedenini açıkladı Müzik dünyasında son dönemin en popüler isimlerinden biri olan Zeynep Bastık, İstanbul'u terk edip Urla'da yaşamaya başladı. Konuk olduğu YouTube programında yeni hayatını anlatan ünlü popçu, beş bin metrekarelik bir arazi satın aldığı iddiasına yanıt verirken, İstanbul'u terk etme nedenini de açıkladı.
18.06.2023 Cadde
Zeynep Bastık: Sevgilim olursa bir dakika elini bırakmam!
Zeynep Bastık: Sevgilim olursa bir dakika elini bırakmam! Şarkıcı Zeynep Bastık (29) ile menajer Tolga Akış (39), 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu. Evliliği yürütemeyen ünlü çift, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. 29 yaşındaki popçu, "Aşık olmayı bekliyorum" derken; ayrılık nedenlerini açıklayan eski eşi Akış ise "Tekrardan birliktelik olur mu?" sorusunu cevapladı.
10.06.2023 Cadde
Zeynep Bastık ile Tolga Akış birlikte poz verdi! 'Bu kızın eski kocası kim?'
Zeynep Bastık ile Tolga Akış birlikte poz verdi! 'Bu kızın eski kocası kim?' Şarkıcı Zeynep Bastık, aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış ile 2021'de dünyaevine girmişti. Mutlulukları uzun sürmeyen ünlü çift, geçtiğimiz sene ise tek celsede boşanmıştı. Ayrılıklarını açıklarken dost kalacaklarını vurgulayan çift, yanak yanağa poz verdi.
9.06.2023 Cadde
Zeynep Bastık, Tolga Akış, Murat Dalkılıç ve Oğuzhan Koç'un pozuna yorum yağdı!
Zeynep Bastık, Tolga Akış, Murat Dalkılıç ve Oğuzhan Koç'un pozuna yorum yağdı! Ünlüler dünyasında uzun yıllardır devam eden evlilikler olduğu gibi bu konuda başarılı olamayan isimler de bulunuyor. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ile Zeynep Bastık ve Tolga Akış, nikah masasına oturduktan kısa süre sonra boşananlar arasında yer alıyor. Evlilikleri biten yakın arkadaşlarıyla poz veren şarkıcı Murat Dalkılıç'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.
19.05.2023 Cadde
Zeynep Bastık'tan konser öncesi poz! 'Sahne için hazırlanıyorum'
Zeynep Bastık'tan konser öncesi poz! 'Sahne için hazırlanıyorum' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla gündeme geldi. Konsere çıkmadan önce çekilen bir karesini yayınlayan ünlü isme, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
2.05.2023 Cadde
Zeynep Bastık: Unutmadık, unutmuyoruz
Zeynep Bastık: Unutmadık, unutmuyoruz Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Yaşanan felaketle ilgili konuşan Bastık, enkaz altından çıkarılan ve o esnada 'Gül Beyaz Gül' şarkısının açılmasını isteyen 15 yaşındaki Ayfer'den de bahsetti.
17.03.2023 Cadde
Taze aşıklar Zeynep Bastık ve Efe Çelik ilk kez görüntülendi!
Taze aşıklar Zeynep Bastık ve Efe Çelik ilk kez görüntülendi! Uzun süre aşk yaşadığı Tolga Akış'la 2021 yılında dünyaevine giren Zeynep Bastık, bir yıl olmadan boşanma kararı almıştı. Ayrılığın ardından adı birçok isimle anılan Bastık'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı, Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.
4.02.2023 Cadde
Omurgasını kıran Zeynep Bastık'tan yeni poz! Korseyi çıkardı
Omurgasını kıran Zeynep Bastık'tan yeni poz! Korseyi çıkardı 15 Aralık'ta merdivenlerden düşerek omurga kemiklerini kıran Zeynep Bastık, yaşadıklarını takipçileriyle paylaşarak "Ciddi ağrılar çekiyorum" demişti. Son olarak aktif bir şekilde kullandığı Instagram sayfasından yeni pozunu paylaşan şarkıcının, kemikleri kaynaya kadar takması gereken korsesini çıkardığı görüldü.
31.12.2022 Cadde
Yakın arkadaşı Sefo tacize uğradığını anlatmıştı! 'O da benim kadar şaşırmış'
Yakın arkadaşı Sefo tacize uğradığını anlatmıştı! 'O da benim kadar şaşırmış' Geçtiğimiz ay Sefo ile Emirgan'da görüntülenen oyuncu Rabia Soytürk, aşk yaşadıkları iddialarını yalanlayarak rapçi ile uzun zamandır arkadaş olduklarını söylemişti. Önceki gün bir restoranın yılbaşı davetine katılan ünlü isim, Sefo'nun Almanya'da yaşadığı taciz olayı ile ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
29.12.2022 Cadde
Zeynep Bastık açıkladı! Uraz Kaygılaroğlu ile aşk mı yaşıyor?
Zeynep Bastık açıkladı! Uraz Kaygılaroğlu ile aşk mı yaşıyor? 15 Aralık'ta merdivenlerden düşerek omurga kemiklerini kıran Zeynep Bastık, Nişantaşı'nda kontrol için geldiği hastane çıkışında objektiflere yansıdı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü şarkıcı, oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile adının aşk dedikodularının karışmasıyla ilgili konuştu. Beş ay önce boşanan Bastık, "Yeniden evlenir misiniz?" sorusunu da yanıtladı.
28.12.2022 Cadde
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Gecenin yıldızları...
48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Gecenin yıldızları... Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde şıklık yarışı da yaşandı. İşte Altın Kelebek'te gece boyu yaşananlar...
5.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Akış ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.