Tolga Karaçelik

Tolga Karaçelik

Son dakika Tolga Karaçelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tolga Karaçelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tolga Karaçelik haber sayfamızda...

Tolga Karaçelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 202 tolga karaçelik haberi bulunmuştur.
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
İlk kez baba olmanın sevincini yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ: Dönüşmeye başladım
İlk kez baba olmanın sevincini yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ: Dönüşmeye başladım Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, geçtiğimiz ay oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Eşi ve oğluyla gözlerden uzak bir yaşam süren yakışıklı oyuncu, bir dergiye verdiği röportajda babalığın kendisinde yarattığı değişimi anlattı.
21.05.2022 Cadde
‘Seyircide nefret yaratmak kolay değil’
‘Seyircide nefret yaratmak kolay değil’ “Bergen” filminde şarkıcının katilini oynayan Erdal Beşikçioğlu, rolünün yarattığı toplumsal nefreti anlatırken seyircinin küfürlerinden memnun olduğunu söylemişti. Prof. Dr. Bülent Vardar da sinemada “kötü adam” karakterleriyle ilgili sorularımızı yanıtlarken o küfürlerin sanatçının rolünü yaratmadaki başarısını gösterdiğini anlattı
4.05.2022 Gündem
Kenan İmirzalıoğlu: Kurt Efe babası Kıvanç'ın saç rengini almış
Kenan İmirzalıoğlu: Kurt Efe babası Kıvanç'ın saç rengini almış İkinci kez anne-baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinden yakışıklı oyuncu, önceki gün Ulus'ta bulunan spor salonundan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle konuşan İmirzalıoğlu, meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un önceki haftalarda dünyaya gelen oğlu Kurt Efe hakkında konuştu.
3.05.2022 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı her gün bambaşka sevmeyi öğrendim
Kıvanç Tatlıtuğ: Başak'ı her gün bambaşka sevmeyi öğrendim Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer iklisi, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü çiftten Tatlıtuğ, L'Officiel dergisine yaptığı açıklamada eşine olan sevgisini anlattı. Oyuncunun sözleri, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
2.05.2022 Cadde
Sette kriz çıktı! Özge Özpirinçci kutlama yemeğine katılmadı
Sette kriz çıktı! Özge Özpirinçci kutlama yemeğine katılmadı Oyuncu Özge Özpirinçci'nin, dijital platformda yayınlanan, denizaltına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri mücadeleyi konu alan 'Yakamoz S-245' dizisinin kutlama yemeğine neden katılmadığı ortaya çıktı.
26.04.2022 Cadde
Baba olan Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe açıklaması
Baba olan Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe açıklaması Mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. 'Arman' karakterine hayat verdiği, bilim kurgu türündeki yeni projesi için kameraların karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ, eşinin sağlık durumu ve oğlu hakkında konuşurken, "Kurt Efe kime benziyor?" sorusunu da cevapladı.
21.04.2022 Cadde
Kültür ve Turizm Bakanlığından, sinema sektörüne 26 milyon lira destek
Kültür ve Turizm Bakanlığından, sinema sektörüne 26 milyon lira destek Kültür ve Turizm Bakanlığı, 23 uzun metrajlı sinema filmi projesi için sektöre 26 milyon 450 bin lira destek sağladı.
9.04.2022 Ekonomi
Haftanın Seçimi
Haftanın Seçimi The Gentlemen Guy Ritchie, Londra’da kurduğu suç imparatorluğunu bırakıp ailesiyle birlikte Amerika’ya dönmeyi planlayan Michael Pearson’ın başına gelenleri anlatıyor...
2.01.2022 Kültür Sanat
Kelebekler filmi oyuncuları kimler? Kelebekler filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Kelebekler filmi oyuncuları kimler? Kelebekler filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kelebekler filmi televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 2018 yılında çıkan filmin yönetmenliğini ise Tolga Karaçelik gerçekleştirdi. Peki Kelebekler filmi oyuncular kimler ve konusu nedir?
17.12.2021 Cadde
212 Photography Istanbul 1 Ekim'de başlıyor!
212 Photography Istanbul 1 Ekim'de başlıyor! 4. senesinde Anadolu ve Avrupa yakasındaki yeni mekânları ve farklı disiplinleri kapsayan içeriğiyle zengin bir sanat deneyimi sunan festivalin sergi ve etkinlik detayları belli oldu.
25.09.2021 Vitrin
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay
Vestel & Milliyet Sanat Kahve Sohbetlerinde Bu Ay Peş peşe iki dijital platformda oynadığı dizilerin çekimlerini tamamlayan Özge Özpirinçci, aralık ayında doğacak bebeğini karşılamak üzere doğayla iç içe bir yaşama geçiyor. Hayalindeki projeleri yapmış, kariyerinde istediği noktaya gelmiş ve huzurlu olarak.
11.09.2021 Kültür Sanat
28. İstanbul Caz Festivali'nde Gece Gezmesi ve Vitrin Panelleri
28. İstanbul Caz Festivali'nde Gece Gezmesi ve Vitrin Panelleri Festivalde bu yıl Gece Gezmesi etkinliğine “Vitrin: Türkiye Güncel Müzik Buluşması” panelleri eşlik edecek. Konserler ve paneller 18 Eylül’de Beykoz Kundura’da, Kundura Sahne işbirliğiyle gerçekleşecek.
23.08.2021 Kültür Sanat
‘Beni Sevenler Listesi’ne pek çok isim eklendi
‘Beni Sevenler Listesi’ne pek çok isim eklendi Sinemanın beklenen buluşması 40. İstanbul Film Festivali’nin ödül töreni gerçekleşti. “Beni Sevenler Listesi” En İyi Film Ödülü’nü aldı, sinemacılar bir araya gelmenin coşkusunu yaşadı
16.07.2021 Kültür Sanat
40. İstanbul Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
40. İstanbul Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu 1 Nisan’da çevrimiçi gösterimlerle başlayan, salonlarda ve açık havada devam eden 40. İstanbul Film Festivali, 14 Temmuz Çarşamba akşamı Hilton İstanbul Bosphorus, Harbiye’de düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.
15.07.2021 Kültür Sanat
40. İstanbul Film Festivali açık hava gösterimleri başladı
40. İstanbul Film Festivali açık hava gösterimleri başladı 40. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma filmleri, 1–13 Temmuz tarihlerinde izleyicilerle buluşuyor. Yarışmada yapımı 2020-2021 sezonunda tamamlanan 13 film yer alıyor. 34. kez Anadolu Efes’in katkılarıyla gerçekleştirilen Türkiye Sineması bölümü kapsamındaki Ulusal Yarışma, film ekiplerinin katılımıyla Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleşecek.
2.07.2021 Kültür Sanat
Filmler açık  havada yarışacak
Filmler açık havada yarışacak 40. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma filmleri, 1-13 Temmuz tarihleri arasında açık havada yapılacak gösterimlerde izleyicilerle buluşacak. 13 filmin yarıştığı ulusal yarışmanın açık hava gösterimleri film ekiplerinin katılımıyla Maximum Uniq Açıkhava’da gerçekleşecek. Uluslararası yarışma ve ulusal yarışmada ödüller 14 Temmuz’da düzenlenecek törenle açıklanacak.
25.06.2021 Kültür Sanat
40. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma gösterimleri Temmuz'da başlıyor
40. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma gösterimleri Temmuz'da başlıyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen 40. İstanbul Film Festivali kapsamındaki Ulusal Yarışma 1–13 Temmuz tarihlerinde yapılacak; gösterimler Maximum UNIQ Açıkhava'da kurulan sinemada gerçekleştirilecek. Festival biletleri 29 Haziran Salı günü 10.30’dan itibaren passo.com.tr/tr üzerinden satışa açılacak.
24.06.2021 Kültür Sanat
26 sinema projesine 25 milyon TL ödenek
26 sinema projesine 25 milyon TL ödenek Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl destekleyeceği sinema projelerinin listesi açıklandı. Bakanlığın açıklamasına göre 26 proje için 25 milyon 50 bin lira destek sağlanacak.
25.04.2021 Kültür Sanat
Bakanlıktan sinema sektörüne 25 milyon lira destek
Bakanlıktan sinema sektörüne 25 milyon lira destek Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 2021 yılında sinema sektörüne 26 proje için 25 milyon 50 bin lira destek sağlandı.
24.04.2021 Ekonomi
Ödüllü genç sinemacılar ağırlıkta
Ödüllü genç sinemacılar ağırlıkta 40. İstanbul Film Festivali’nin 20-29 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek ulusal yarışmasında önceki filmleriyle dikkat çeken genç sinemacıların ağırlıkta olduğu 13 film yarışacak...
17.04.2021 Kültür Sanat
İstanbul Film Festivali 40. yılında 3 ay sürecek
İstanbul Film Festivali 40. yılında 3 ay sürecek Pandemi dönemindeki yol haritası açıklanan 40. İstanbul Film Festivali, 1 Nisan’da çevrimiçi gösterimlerle başlıyor. Mayıs ve haziran aylarında salonlar ile açık havada yapılacak film gösterimleri de çevrimiçi programa eklenecek
18.03.2021 Kültür Sanat
Ulusal yarışma jüri başkanı Tolga Karaçelik
Ulusal yarışma jüri başkanı Tolga Karaçelik İKSV tarafından bu yıl 40.’sı düzenlenecek İstanbul Film Festivali’nde Ulusal Yarışma filmlerini değerlendirecek jürinin başkanı yönetmen Tolga Karaçelik olarak açıklandı.
6.03.2021 Kültür Sanat
Gişe Memuru konusu nedir, oyuncuları kim? Gişe Memuru filmi nerede çekildi?
Gişe Memuru konusu nedir, oyuncuları kim? Gişe Memuru filmi nerede çekildi? Gişe Memuru filmi dram ve fantastik türünde yapımdır. 2010 yılında çıkış yapan projenin oyuncu kadrosu ve konusu merakla sorgulanıyor. Sinema salonlarında büyük ilgi gören film, televizyon ekranlarında da sevilerek izleniyor. Gişe Memuru filmi oyuncu kadrosu haberimizde.
2.03.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Karaçelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.