Eski eşinin iki arkadaşını bıçakladı, kendisini eve kilitledi
Eski eşinin iki arkadaşını bıçakladı, kendisini eve kilitledi İstanbul Kadıköy'de İlhan A., bir süre önce boşandığı  Melike Ö.'nün iki arkadaşını bıçakla yaraladıktan sonra kendisini eve kilitledi. Hastaneye kaldırılan iki yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken İlhan A. 3 saat süren ikna çabalarından sonra gözaltına alındı.
31.08.2022 Haberler
Kadıköy'de hareketli dakikalar! Eski eşinin iki arkadaşını bıçakladı, kendisini eve kilitledi
Kadıköy'de hareketli dakikalar! Eski eşinin iki arkadaşını bıçakladı, kendisini eve kilitledi İstanbul Kadıköy'de İlhan A., bir süre önce boşandığı  Melike Ö.'nün iki arkadaşını bıçakla yaraladıktan sonra kendisini eve kilitledi. Hastaneye kaldırılan iki yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken İlhan A. 3 saat süren ikna çabalarından sonra gözaltına alındı.
31.08.2022 Gündem
Karapınar’ın ‘Vaha’sı!
Karapınar’ın ‘Vaha’sı! Türkiye’nin en büyük; dünyanın ise altıncı büyük güneş enerjisi santrali olacak Karapınar GES’in mimari tasarım yarışmasını ‘Vaha’ projesi kazandı. Coğrafi koşullar nedeniyle çölleşmiş arazinin GES yatırımı ile çevreye ve ekonomiye kazandırılacağına dikkat çekildi.
9.04.2021 Ekonomi
Türkiye’nin en büyük güneş enerjisi yatırımı Karapınar GES geleceğin mimarisiyle buluşuyor
Türkiye’nin en büyük güneş enerjisi yatırımı Karapınar GES geleceğin mimarisiyle buluşuyor Kalyon Holding tarafından 1 milyar dolar yatırımla kurulan Karapınar Güneş Santrali’nin Denetleme, Kontrol ve Veri Merkezi (SCADA) için açılan mimari tasarım yarışması sonuçlandı. Türkiye’nin en büyük yenilenebilir enerji projesinin yönetim binası için düzenlenen yarışmada Türkiye’nin önemli mimarlık ofisleri tarafından hazırlanan 61 proje yarıştı. Jüri değerlendirmesi sonucunda dereceye giren projeler 7 Nisan 2021’de düzenlenen ödül töreninde açıklandı. Katılan projelerin, yenilenebilir enerjinin önemine ve geleceğine vurgu yapabilecek ikonik bir bina tasarımı hedefiyle, mekânsal bütünlük, yenilik, özgünlük, estetik ve uygulanabilirlik yönünden değerlendirildiği yarışmada Y. Mimar Caner Bilgin ve Mimar Begüm Yılmaz Bilgin’in “Vaha” isimli projesi birincilik ödülüne layık görüldü.
8.04.2021 Vitrin
‘Esin kaynağım doğa’
‘Esin kaynağım doğa’ Ulusal ve ön seçimli olarak düzenlenen Karapınar Güneş Enerjisi Santrali SCADA Merkezi Binası Mimari Proje Yarışması’nda başvuru süresi 2 Kasım’da  bitiyor...
1.11.2020 Gündem
Karapınar GES için mimari proje yarışması
Karapınar GES için mimari proje yarışması Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, santralin yönetim binası için mimari proje yarışması düzenliyor.
10.10.2020 Ekonomi
Dizi savaşları başlıyor
Dizi savaşları başlıyor Eylül ayında başlayacak yeni yayın dönemi, eski dizilerle 18 yeni projeyi karşı karşıya getirecek. Kanallar reyting pastasındaki en büyük dilimin peşinde... Yeni sezonda dönem dizileri dikkat çekiyor. Dizi yıldızları Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Fahriye Evcen ve Bergüzar Korel de ekranlara geri dönüyor...
19.08.2012 Cadde
Ogretmen atamalarının tam listesi
Ogretmen atamalarının tam listesi Bilgisayar kursuyla atanan üç bin 500 snıf öğretmeniyle, açıktan atama kurumlararası atama, kurumiçi atama ve emekli olup çalışmak isteyen üç bin 753 öğretmenin listesini yayınlıyoruz.