Toplam

Toplam

Son dakika toplam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toplam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toplam haber sayfamızda...

Toplam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 178.454 toplam haberi bulunmuştur.
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış   Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı arttı
Kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1.181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
Uyuşturucu partisini 'anı olarak kalsın' diyerek kaydetmişlerdi! 2 kadınla ilgili yeni gelişme
Uyuşturucu partisini 'anı olarak kalsın' diyerek kaydetmişlerdi! 2 kadınla ilgili yeni gelişme Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaklaşık iki buçuk yıl önce bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu partisinin görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı.
19.04.2024 Haberler
Uyuşturucu partisini 'anı olarak kalsın' diyerek kaydetmişlerdi! 2 kadınla ilgili yeni gelişme
Uyuşturucu partisini 'anı olarak kalsın' diyerek kaydetmişlerdi! 2 kadınla ilgili yeni gelişme Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaklaşık iki buçuk yıl önce bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu partisinin görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı.
19.04.2024 Gündem
Kars’ta LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak
Kars’ta LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak Kars ‘ta 8’İnci ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak.
19.04.2024 Eğitim
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
19.04.2024 Futbol
Önüne dolap koyup kamufle etti! Deldiği duvardan kaçmaya çalışırken yakalandı
Önüne dolap koyup kamufle etti! Deldiği duvardan kaçmaya çalışırken yakalandı Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği koordinesinde şafak vakti 130 ayrı adrese Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon düzenlendi. Hakkından 15 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı ise daha önceden deldiği duvardan kaçmak istediği sırada polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
19.04.2024 Gündem
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı
Doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi? Bakan Bayraktar kritik soruyu cevapladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar petrolü ve Karadeniz’de petrol keşfine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar ayrıca ‘doğal gaz ve elektriğe zam gelecek mi?’ sorusuna yanıt verdi.
19.04.2024 Ekonomi
Özel sektörün yurt dışı kredi borcu azaldı
Özel sektörün yurt dışı kredi borcu azaldı Şubat sonu itibarıyla özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, 2023 yıl sonuna göre 394 milyon ABD doları azalarak 163,4 milyar ABD doları oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
Turkcell 30. yılını kutluyor
Turkcell 30. yılını kutluyor 1994 yılında cep telefonundan ilk ‘Alo’ ile iletişim teknolojilerinde yeni bir dönem başlatan Turkcell, 30’uncu kuruluş yılında yeni hedeflerini açıkladı. Kurulduğu günden bu yana odağına ‘insanı’ koyan Turkcell, önümüzdeki dönemde telekomünikasyon operatörlüğündeki liderliğini korumayı ve ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonunu büyütmeyi hedefliyor.
19.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Galatasaray
Bitcoin ETF'lerinden sermaye çıkışı sürüyor
Bitcoin ETF'lerinden sermaye çıkışı sürüyor SoSoValue'ya göre Bitcoin spot ETF'lerinden dünkü toplam net çıkış 4,38 milyon dolar oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı?
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı? Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Yatırımda lider oldu ‘hız koşusu’ sürecek
Yatırımda lider oldu ‘hız koşusu’ sürecek 2023 yılında toplam yatırım harcamalarını 2022 yılına göre yüzde 7.4 artırarak 25.8 milyar liraya çıkaran Türk Telekom,  2024’te de güçlü büyümeyi sürdürmeyi hedefliyor. Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, beklenenden daha iyi gerçekleşen 2023 son çeyrek performansının, güçlü bir 2024’ün habercisi olduğuna inandığını söyledi.
19.04.2024 Ekonomi
550 milyon dolarlık yeni kaynak sağladı
550 milyon dolarlık yeni kaynak sağladı VakıfBank, vadesiz ve 5. yıldan sonra erken itfa opsiyonuna sahip, tamamı yurtdışı yerleşik kurumsal yatırımcılar tarafından satın alınan 550 milyon dolarlık ilave ana sermaye ihracını tamamladığını duyurdu.
19.04.2024 Ekonomi
Bonus, 18 milyon kullanıcıya ulaştı
Bonus, 18 milyon kullanıcıya ulaştı 24. yılını dolduran Garanti BBVA’nın kredi kartı Bonus, platformdaki 8 bankayla yaptığı iş birliği ile 18 milyon kullanıcıya ulaştı. Bankadan yapılan açıklamada, “Bonus halen Türkiye’de e-ticaret harcamalarında en çok tercih edilen kredi kartı olma özelliğini korurken, online platformlardaki her 4 alışverişten biri Bonus ile yapılıyor” denildi.
19.04.2024 Ekonomi
Konut satışı kredi freniyle durgunlaştı
Konut satışı kredi freniyle durgunlaştı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayı konut satış verilerini açıkladı. Martta konut satışları yıllık yüzde 0.1 azalarak 105 bin 394 oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi! Tam isabet
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi! Tam isabet Baykar TEBER Güdüm Kiti atış testi yaptı ve hedefi tam isabet vurdu. Bayraktar, AKINCI TİHA, Roketsan tarafından geliştirilen Teber Güdüm Kiti ile gerçekleştirdiği atış testini başarıyla tamamladı.
18.04.2024 Gündem
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü Kenya'da askeri helikopter düştü. Genelkurmay Başkanı Ogolla da dahil toplam 10 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar...
18.04.2024 Dünya
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 'Bu ziyaret iki ülke arasında bir dönüm noktası' ifadelerini kullanan Erdoğan Tanzanya ile ticaret hedefini duyurdu.
18.04.2024 Gündem
Üreticiye destek başvuruları başladı
Üreticiye destek başvuruları başladı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı için süreç devam ediyor.
18.04.2024 Ekonomi
İncelemede ortaya çıktı! 250 milyonluk yeni vurgun
İncelemede ortaya çıktı! 250 milyonluk yeni vurgun Antalya'nın Manavgat ilçesinde Denizbank şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
18.04.2024 Gündem
Merkez Bankası'nın rezervleri arttı
Merkez Bankası'nın rezervleri arttı Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Nisan ile biten haftada 3 milyar 745 milyon dolar arttı.
18.04.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Toplam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.