Topluluk

Topluluk

Son dakika topluluk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan topluluk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan topluluk haber sayfamızda...

Topluluk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.473 topluluk haberi bulunmuştur.
Kız çocukları için güvenli adımlar
Kız çocukları için güvenli adımlar Kız çocukların eşit imkanlarla hayata katılmasını destekleyen Skechers Türkiye, kız çocukların sokakta yürürken kendini güvende hissetmesi için “Güvenli Adımlar” projesini hayata geçirdi. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliği ile hayata geçirilen projenin ana hedefi kız çocukların sokakta yürürken adımlarını güvenle atabilmesi için ihtiyaçlarını ortaya çıkarmak.
15.04.2024 Ekonomi
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Furkan Suresi Oku: Furkan Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Furkan suresi, Kur’an-ı Kerim’in 25.suresidir. Sure toplam 77 ayetten oluşmaktadır.
4.04.2024 Sureler
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet Kaza duyulduğu an tüm dünyada son dakika oldu. İnternette yayılan ve gerçekte neler olduğuna dair yapılan tahminler de birbiri ardına geldi. Dünyada olup biten neredeyse her şeyi tahmin etmeleri ile nam salan Simpsonlar'ın bu kez de büyük yıkımı bildiği sosyal medyada yayıldı. Ancak bu kez bir fark vardı, gerçek birkaç gün sonra ortaya çıktı.
2.04.2024 Dünya
Royal Enfield, Türkiye pazarında
Royal Enfield, Türkiye pazarında Kibar Holding’in yeni topluluk şirketi K-RIDES, motosiklet üreticisi Royal Enfield ile başlattığı iş birliği kapsamında Bullet, Classic, HNTR350, Meteor, Super Meteor, Interceptor ve Continental GT gibi orta boy 350cc ile 650cc arası motor hacmine sahip modellerinin yanı sıra, 450cc Himalayan modelini de Türkiye pazarıyla buluşturdu.
2.04.2024 Ekonomi
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi Şirince’de düzenlenen özel kampta buluşan kadınlar, hayat hikayeleri ve deneyimleriyle birbirlerine güç kattı. Toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan etkinliği 3lü İnziva grubu adına Yasemin Fazlılar kaleme aldı
31.03.2024 Advertorial
Bekâr annelere bir nefes olmak için
Bekâr annelere bir nefes olmak için Boşanmaların artması, yalnız ebeveynlik edenlerin sayısını da artırdı. Bekâr Anneler Derneği boşandığı yıllarda hiçbir destek mekanizması bulamayan ve kendi gibi bu dönemden geçen annelere ulaşma çabasıyla yolda.
30.03.2024 Pazar
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi Şirince’de düzenlenen özel kampta buluşan kadınlar, hayat hikayeleri ve deneyimleriyle birbirlerine güç kattı. Toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan etkinliği 3lü İnziva grubu adına Yasemin Fazlılar kaleme aldı.
30.03.2024 Ege
Cevdet Yılmaz Bitlis’te STK temsilcileri ile iftar yaptı
Cevdet Yılmaz Bitlis’te STK temsilcileri ile iftar yaptı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz partisinin seçim çalışmalarına destek vermek üzere bulunduğu Bitlis’te, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve kanaat önderleri ile iftarda bir araya geldi.
25.03.2024 Gündem
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor Dünyanın önde gelen yayın gruplarından The Economist tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da “Yapay Zekâyı Kuşanmak: Korkudan Servete” temasıyla düzenlenen Yıllık İş Dünyası İnovasyon Zirvesi’ne katılan Sabancı Holding Dijital Grup Başkanı Max Speur, “Verinin Öncüleri: İşten Sağlanan Veriyi Yapay Zekâ için Kullanmak” panelinde konuştu. Veri kalitesi ve erişebilirliği hakkında değerlendirmelerde bulunan Speur, yapay zekâ modellerini çalıştırmak için gerekli altyapıların önemine dikkat çekti.
25.03.2024 Teknoloji
Ekrem İmamoğlu: Sivil toplumla pek çok paydaşlık kurduk
Ekrem İmamoğlu: Sivil toplumla pek çok paydaşlık kurduk İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, STK temsilcileri ile iftarda bir araya geldi. İmamoğlu, "Çok değerli kuruluşlarımızla bir aradayız, sivil toplum ve diğer kuruluşlarımızla. Hemşeri dernekleri bu toprakların özellikle kültürel çeşitliliğini yaşamak ve yaşatmak adına da önemli bir yerde duruyor. Tabi çok önemli de bir irade koyuyor ortaya bunu da önemsiyorum. Bunu da çok önemli buluyorum" dedi.
24.03.2024 Gündem
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum!
Dursun Özbek: Herkese itidali tavsiye ediyorum! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir iftar programının ardından basın mensuplarına konuştu.
22.03.2024 Galatasaray
Türkiye’nin en acıklı korosu emekliler
Türkiye’nin en acıklı korosu emekliler “Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum” diyen CHP lideri Özel, “Türkiye’nin en büyük korosu emekli korosu, Türkiye’nin en acıklı türküsünü çağırıyorlar; 10 bin lira türküsü. Dünyada böyle bir haksızlığa uğrayan topluluk yoktur” ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum
Özgür Özel: Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Emekli meselesiyle özel ilgileniyorum. İlk başta çıktım emekli konusunu anlatıyorum; emekliler var ama yeteri kadar yok, olsa da sesleri yok. Çağrı yaptım, hakkınızı birlikte alalım, emekliler sesimi duymaya, meydanlara koşmaya başladılar. Sonra bütün siyasi liderler emekli konuşmaya başladılar” dedi.
19.03.2024 Gündem
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Özgüvenli çocuk büyütmenin 6 yolu
Özgüvenli çocuk büyütmenin 6 yolu Üç çocuk annesi İngiliz yazar Helen Russell, eşinin işi için Danimarka’ya taşındıklarında, bu ülkede çocukların özgüvenlerinin çok yüksek olduğunu gözlemledi.
12.03.2024 Gündem
İcat etmedi ama dünya peşinde! Bir fermuardan çok daha fazlası: YKK'nın sırrı
İcat etmedi ama dünya peşinde! Bir fermuardan çok daha fazlası: YKK'nın sırrı Günlük hayatta giydiğimiz ya da kullandığımız ürünlerde bulunan fermuar, bir Amerikalı tarafından icat edildi. Ancak tüm dünya bir Japon'un peşinden koşuyor! Bu rakipsiz ünün ardında hiç şüphesiz farklı pek çok strateji yatıyor. İşte inceleme alanı haline gelen hatta makalelere dahi konu olan YKK'nın sırrı.
13.03.2024 Yaşam
Zor süreçlerden güçlenerek çıkmak
Zor süreçlerden güçlenerek çıkmak Kriz yönetimi artık pek çok Türk şirketinin DNA'sının bir parçası haline geldi. Bu tür dönemleri iyi yöneten şirketler süreçten güçlenerek ve pazar paylarını artırarak çıkabiliyorlar...
11.03.2024 Milliyet Executive
'Kumdaki Hayalet!' Birdenbire tehlikeli kıyılara vuran gizem, sayısız teoriye hazır olun
'Kumdaki Hayalet!' Birdenbire tehlikeli kıyılara vuran gizem, sayısız teoriye hazır olun Beklenmedik şekilde küçük sahil kasabasının kıyısına vuran 200 yıllık gemi enkazı yerli halkta büyük bir heyecana ve meraka yol açtı. Öyle ki, bu heyecan küçük kasabanın sınırlarını aşarak dünyada manşetlere taşındı. Hatta geminin gizemli kökenini ortaya çıkarmak için sayısız teori ortaya kondu.
9.03.2024 Dünya
Filistin için film festivali
Filistin için film festivali Filistinliler ve gönüllüler tarafından yürütülen, kâr amacı gütmeyen kolektif Film Workers For Palestine, mayıs ayında İskoçya’da Filistin Film Festivali için hazırlıklara başlandığını duyurdu.
9.03.2024 Kültür Sanat
Blok Zincir Yarışması’nda son başvuru tarihi 29 Şubat
Blok Zincir Yarışması’nda son başvuru tarihi 29 Şubat TEKNOFEST kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen Blok Zincir Yarışması, hem blok zincir teknolojisini daha ileri noktalara taşımak hem de blok zincir teknolojisini kullanarak kimlik, finans, tedarik zinciri ve diğer uygulama alanlarındaki gerçek dünya problemlerine çözüm üretmek, bilgi birikimini ve yetişmiş insan gücünü arttırmak amacıyla düzenleniyor.
27.02.2024 Teknoloji
Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi
Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi Tayvanlı mimar Dr. Chen-Yu Chiu (Cho)’nun Bilkent Üniversitesi'ndeki öğrenci ekibiyle birlikte gönüllü olarak tasarladığı ve halen direktörlüğünü yürüttüğü Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi yaşanan deprem felaketinden sonra sapasağlam ayakta kalarak Hataylılara geçici barınma alanı olarak da hizmet verdi. Umut, barış, toplumsal refah ve esenlik için mimarın ve mimarlığın üstlenebileceği rolü simgeleştiren Reyhanlı Dünya Vatandaşları Merkezi, WAF 2023’te “Sivil Toplum ve Topluluk” kategorisinin de birincisi oldu.
26.02.2024 Mimarlık
Reyhanlı’ya umut olan Tayvanlı mimar
Reyhanlı’ya umut olan Tayvanlı mimar Chiu’nun Reyhanlı’da kurduğu merkezde çocuklar eğlenme, kadınlar ürettiklerini satma fırsatı buluyor. Merkezin depremzedelere geçici barınma alanı olarak da kullanıldığını belirten Chiu, “Mimarlık  güzel bir yaşam inşa etmek” diyor...
25.02.2024 Gündem
Rusya: Navalny'nin annesi oğlunun cenazesinin teslim edilmesi için mahkemeye başvurdu
Rusya: Navalny'nin annesi oğlunun cenazesinin teslim edilmesi için mahkemeye başvurdu Kuzey Kutbu'ndaki Salekhard kasabası mahkemesine yapılan başvuruyla ilgili 4 Mart tarihinde kapalı celse bir oturum düzenlenecek.
21.02.2024 Dünya
Halk oyunlarına modern yorum
Halk oyunlarına modern yorum Anadolu Ateşi, 25 yıldır geleneksel Türk halk oyunlarının çeşitliliğini ve zenginliğini modern estetikle harmanlayan gösteriler sunuyor. Topluluğun Türk halk oyunlarına etkisini uzmanlar değerlendirdi.
20.02.2024 Kültür Sanat
Royal Enfield martta geliyor
Royal Enfield martta geliyor Kibar Holding yeni şirketi K-RIDES ile motosiklet markası Royal Enfield’i Türkiye pazarına getiriyor.
18.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Topluluk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.