Topuz

Topuz

Son dakika topuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan topuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan topuz haber sayfamızda...

Topuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.505 topuz haberi bulunmuştur.
Soğan suyundan gelen mucize! Şakaklardaki dökülmeye birebir, üstelik doğal
Soğan suyundan gelen mucize! Şakaklardaki dökülmeye birebir, üstelik doğal Özellikle kadınların karşılaştığı çok yaygın bir saç sorunu, şakak çevresindeki saçların dökülmesidir. Bu sorunla uğraşırken saçlarınızı topuz veya at kuyruğu yapmak gibi basit saç modelleri endişe konusu haline geliyor. Ancak şakaklardaki saç dökülmesiyle baş etmek sandığınız kadar zor değil. Bazı basit çözümler haberimizde.
3.04.2024 Saç Bakımı
4. evre kanseri yendi! 82 yaşında büyük zafer
4. evre kanseri yendi! 82 yaşında büyük zafer İzmir'de yaşayan Aylanç Topuz (82), 2 yıl önce unutkanlık şikayetiyle hastaneye başvurdu. Dördüncü evre kanser olduğunu tesadüfen öğrenen Topuz, çocuklarıyla el ele vererek kanseri yendi.
20.03.2024 Gündem
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Selçuk Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı.
8.03.2024 Gündem
OGM Ormanspor, Melikgazi Kayseri Basketbol engeline takılmadı!
OGM Ormanspor, Melikgazi Kayseri Basketbol engeline takılmadı! Melikgazi Kayseri Basketbol, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında OGM Ormanspor'a 102-87 mağlup oldu.
15.02.2024 Basketbol
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Başarıyı yerel seçimlerde taçlandıracağız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Başarıyı yerel seçimlerde taçlandıracağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, muhalefet partilerinden birinin, 'Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na haddini bildireceğiz' dediğini belirterek, "Bak biz Adana'dayız. Buradayız. Hepinize yeteriz ve hepinizin haddini bildirmeye hazırız, kararlıyız" dedi.
8.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
CHP’de iki il ve üç ilçe netleşti
CHP’de iki il ve üç ilçe netleşti CHP, Muğla Büyükşehir Başkanı adayı olarak Ahmet Aras’ı, Denizli’de Nuri Çavuşoğlu’nu gösterdi. Milas ve Datça’da da isimler belirlendi. Ayvalık’ta ise mevcut başkanla yola devam.
27.01.2024 Ege
CHP 209 belediye başkan adayını daha duyurdu
CHP 209 belediye başkan adayını daha duyurdu Son dakika haberine göre, CHP Parti Meclisi toplantısının ardından yerel seçimler için 8'i büyükşehir, 13 il, 168 ilçe ve 20 belde olmak üzere toplam 209 belediye başkan adayını açıkladı.
28.01.2024 Gündem
Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri
Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri Hababam Sınıfı filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı romanından uyarlanan 1975 çıkışlı Türk yapımı olan Hababam Sınıfı filminin yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in üstleniyor. Peki, Hababam Sınıfı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Hababam Sınıfı oyuncuları ve karakterleri…
22.01.2024 Bilgi Rehberi
Özer Hurmacı'dan Aziz Yıldırım'a eleştiri | Yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı
Özer Hurmacı'dan Aziz Yıldırım'a eleştiri | Yıllar sonra gelen Galatasaray itirafı Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları giyen eski futbolcu Özer Hurmacı çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Yıllar sonra Galatasaray itirafında bulunan Hurmacı, Aziz Yıldırım'a da eleştiride bulundu.
9.01.2024 Süper Lig
Zigana kayak merkezinde hafta sonu hareketliliği
Zigana kayak merkezinde hafta sonu hareketliliği Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yer alan ve Türkiye’nin ilk ve en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Zigana Gümüşkaya Kayak Merkezinde hafta sonu hareketliliği yaşanıyor.
6.01.2024 Ekonomi
Fenerbahçe, Kadınlar Türkiye Kupası'nda finale yükseldi!
Fenerbahçe, Kadınlar Türkiye Kupası'nda finale yükseldi! Fenerbahçe Alagöz Holding, OGM Ormanspor'u 93-86 mağlup ederek ING Kadınlar Türkiye Kupası'nda finale yükseldi.
4.01.2024 Basketbol
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
2024 Erkek Uzun Saç Kesim Modelleri - Düz Ve Kıvırcık Saçlar İçin Dalgalı, Bağlamalı, Topuz Saç Modelleri
2024 Erkek Uzun Saç Kesim Modelleri - Düz Ve Kıvırcık Saçlar İçin Dalgalı, Bağlamalı, Topuz Saç Modelleri Erkekler tarafından sıklıkla kullanılan uzun saç modelleri, oldukça dikkat çekicidir. Uzun saçlar için yapılacak olan birçok model mevcut olmakla birlikte erkekler farklı stilleri tercih etmektedir. Uzun saç modellerini deneyebilmek için saçları biraz uzatmak gerekmektedir. Peki, 2024 erkek uzun saç kesim modelleri nelerdir? Düz ve kıvırcık saçlar için dalgalı, bağlamalı, topuz saç modelleri nelerdir? İşte, bilinmesi gerekenler.
2.01.2024 Moda
2024 Topuz Saç Modelleri - Günlük, Yapımı Kolay, 2024'ün En Trend Topuz Modelleri
2024 Topuz Saç Modelleri - Günlük, Yapımı Kolay, 2024'ün En Trend Topuz Modelleri Topuz deyip geçmemek lazım, kimi topuzlar saatlerce uğraşılıp yapılan saç modellerine oranla daha güzel durmaktadır. Göz alıcı topuz modellerini kullanacak olanlar, ufak ayrıntılara dikkat etmelidir. Peki, 2024 topuz saç modelleri hangileridir? Günlük, yapımı kolay, 2024'ün en trend topuz modelleri hangileridir? Merak edilenler modelleri sizler için derledik.
1.01.2024 Moda
Bir dönemin en güzel kadınlarından biriydi! Artık makyaj bile yapmıyor
Bir dönemin en güzel kadınlarından biriydi! Artık makyaj bile yapmıyor Yayınladığı dönem tüm dünyanın büyük ilgi gösterdiği 'Baywatch' dizisinin yıldızı Pamela Anderson, gençlik yıllarında dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak anılıyordu. Geçtiğimiz aylarda makyaj yapmayı bıraktığını açıklayan ünlü isim, bir reklam kampanyası için çekim yaptı. Anderson, kamera karşısına geçerken bile makyaj yapmama kuralını bozmadı.
30.12.2023 Cadde
AK Parti'li başkanın da hayatını kaybettiği kazada 2 kişi daha toprağa verildi
AK Parti'li başkanın da hayatını kaybettiği kazada 2 kişi daha toprağa verildi Samsun’da 2 otomobilin çarpıştığı, AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu (25), Tolgahan Topuz (22) ve Nuhcan Çevik’in (22) hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Ertuğrul Sağlam’ın (26) durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Topuz ve Çevik de Çarşamba ilçesinde toprağa verildi.
4.12.2023 Gündem
Trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı'na veda
Trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı'na veda Samsun'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu (25), Tolgahan Topuz (22) ve Nuhcan Çevik (22) hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden İslamoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Gündem
Samsun'da kaza: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti
Samsun'da kaza: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti Samsun'un Çarşamba ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de ağır yaralandı. Kazada yaşamını yitirenlerden birinin AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başsağlığı mesajı yayımladı.
2.12.2023 Gündem
8 yıl hapis cezası alan Metin Topuz hakkında karar
8 yıl hapis cezası alan Metin Topuz hakkında karar Bir dönem ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi olan ve hakkında terör örgütüne üye olmak suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Metin Topuz, denetimli serbestlik kararıyla tahliye edildi.
27.11.2023 Gündem
‘Üreten Kadınlar’a Halkbank’tan ödül
‘Üreten Kadınlar’a Halkbank’tan ödül Halkbank, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Üreten Kadınlar Yarışması’yla Türkiye’nin başarılı kadın girişimcilerini ödüllendirdi.
23.11.2023 Ekonomi
İzlanda - Türkiye: 65-72
İzlanda - Türkiye: 65-72 Potanın Perileri, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda deplasmanda karşılaştığı İzlanda'yı 72-65 mağlup etti.
12.11.2023 Milli Takım
Potanın Perileri, Slovakya'yı 35 sayı farkla devirdi!
Potanın Perileri, Slovakya'yı 35 sayı farkla devirdi! A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Slovakya engelini 75-40'lık skorla geçti.
9.11.2023 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Topuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.