Tor

Tor

Son dakika tor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tor haber sayfamızda...

Tor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 986 tor haberi bulunmuştur.
Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanında galip!
Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanında galip! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 28'inci haftasında Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor deplasmanından 94-78 galip ayrıldı.
Mesut insanlar fotoğrafhanesi
Mesut insanlar fotoğrafhanesi Ozan Sağdıç’ın eşsiz karelerinden oluşan “Fotoğrafçının Tanıklığı” sergisi Türkiye’nin 70 yıllık siyasi, sosyal ve kültürel hayatından bir panorama.
17.03.2024 Kültür Sanat
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Şifa’da bekleyiş
Şifa’da bekleyiş ‘Altında Hamas’ın komuta merkezi olduğu gerekçesiyle’ abluka altında tutulan Şifa Hastanesi’ndeki durum gittikçe kötüleşiyor. Hastanelerdeki sivillerin zarar görmemesi adına oluşan uluslararası baskıya rağmen, henüz durumda bir değişiklik yok.
15.11.2023 Dünya
Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi! 'Acilen tam ateşkes sağlanmalı'
Bakan Fidan'dan Gazze diplomasisi! 'Acilen tam ateşkes sağlanmalı' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Genel Sekreterinin Ortadoğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Tor Wennesland ile telefonda görüştü.
14.11.2023 Gündem
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Lübnan açıklaması: Durumu tırmandırmak istemiyoruz
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Lübnan açıklaması: Durumu tırmandırmak istemiyoruz İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail'in Lübnan'la olan kuzey sınırında bir savaşla ilgilenmediğini belirterek, "Kuzeyde bir savaşla ilgilenmiyoruz, durumu tırmandırmak istemiyoruz” dedi.
15.10.2023 Dünya
İran'dan İsrail'e şok mesaj: Durmazsanız vururuz
İran'dan İsrail'e şok mesaj: Durmazsanız vururuz İran, İsrail'in Gazze'deki operasyonunun devam etmesi halinde müdahale etmek zorunda kalacağını vurgulayan bir mesaj gönderdi.
15.10.2023 Dünya
İsrail'den BM'ye İran tepkisi! Fotoğrafı paylaşıp eleştirdi
İsrail'den BM'ye İran tepkisi! Fotoğrafı paylaşıp eleştirdi İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Gilad Erdan, Ortadoğu Barış Süreci BM Özel Koordinatörü Tor Wennesland’ın İran Dışişleri Bakanı ile görüşmesi hakkında sert açıklama yaptı.
14.10.2023 Dünya
Gündem: İsrail - Filistin! Dünyadan farklı açıklamalar
Gündem: İsrail - Filistin! Dünyadan farklı açıklamalar Dünya liderleri, Hamas ve İsrail arasındaki çatışmalara ilişkin tepki gösterirken, farklı açıklamalar da geldi.
8.10.2023 Gündem
Muşambanın altından 4 füze çıktı! Toplam değeri 22 milyon lira
Muşambanın altından 4 füze çıktı! Toplam değeri 22 milyon lira Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, cephe hattında ve cephe gerisinde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gerçekleştirilen operasyonda kapalı bir garajdaki muşammabanın altından 4 füze çıktı. Bu füzelerin toplam değeri ise tam 22 milyon lira! İşte detaylar.
1.10.2023 Dünya
Rus Barış Gücü, Karabağ’da ele geçirilen mühimmatların görüntülerini yayınladı
Rus Barış Gücü, Karabağ’da ele geçirilen mühimmatların görüntülerini yayınladı Rus Barış Gücü, Azerbaycan’ın ele geçirdiği Karabağ’da Ermeni silahlı gruplarına ait askeri ekipman, mühimmat ve araçların görüntülerini paylaştı.
22.09.2023 Haberler
Rusya duyurdu! Karabağ'daki Ermeni güçleri silahlarını teslim ediyor
Rusya duyurdu! Karabağ'daki Ermeni güçleri silahlarını teslim ediyor Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçılar 6 zırhlı araç ve 800'den fazla silahı teslim etti" ifadeleri yer aldı.
22.09.2023 Dünya
Azerbaycan'ın Karabağ operasyonundan ilk görüntüler!
Azerbaycan'ın Karabağ operasyonundan ilk görüntüler! Operasyonun ilk görüntülerini yayımlayan Azerbaycan haber ajansı APA, Hankendi'deki ayrılıkçı Ermenilere ait Tor hava savunma sisteminin imha edildiğini duyurdu. Rus üretimi sistemin seyir füzeleri ve güdümlü füzelere karşı kullanıldığı biliniyor.
19.09.2023 Haberler
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör, son yolculuğuna uğurlandı Jandarma Uzman Çavuş Burak Can Güngör, görevi başında rahatsızlanması sonucu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
17.08.2023 Gündem
CIA, Ruslara yönelik ‘bizim için casusluk yapın’ kampanyası başlattı
CIA, Ruslara yönelik ‘bizim için casusluk yapın’ kampanyası başlattı Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken CIA, YouTube ve Telegram hesabı üzerinden Rusça video yayınlayarak Ruslara casusluk çağrısı yaptı.
19.05.2023 Dünya
Feci kazada otomobil ikiye bölündü! Sürücü hayatını kaybetti
Feci kazada otomobil ikiye bölündü! Sürücü hayatını kaybetti Adana’da aydınlatma direğine çarpan otomobilin ikiye bölündüğü kazada sürücü hayatını kaybetti.
13.05.2023 Gündem
Kabus gibi gece!
Kabus gibi gece! İsrail polisinin dün sabaha karşı Mescid-i Aksa’da ibadet eden Filistinlilere yönelik baskın düzenlemesi bölgede gerginliği artırırken, İsrail ile Hamas arasında iki yıl önce yaşanan çatışmaların tekrar edeceği endişesi yarattı.
6.04.2023 Dünya
Bakanlar Hatay'da! AFAD Koordinasyon Merkezi'nde toplantı
Bakanlar Hatay'da! AFAD Koordinasyon Merkezi'nde toplantı Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında Hatay’daki AFAD Koordinasyon Merkezinde toplantı gerçekleştirildi.
24.02.2023 Gündem
Mert Aydın yazdı: 40 yıl sonra gelen intikam
Mert Aydın yazdı: 40 yıl sonra gelen intikam Dünya Kupası, Katar’da tüm hızıyla devam ediyor. Grupların son maçlarında yaşananlar uzun yıllar unutulmayacak.
4.12.2022 Dünya Kupası
Almanya'nın vedası 1982 Dünya Kupası'nı anımsattı! '40 yıl sonra gelen intikam'
Almanya'nın vedası 1982 Dünya Kupası'nı anımsattı! '40 yıl sonra gelen intikam' Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda grup aşamasında Almanya, Japonya ve İspanya'nın gerisinde kalarak turnuvaya veda etti. Milliyet Gazetesi yazarlarından Mert Aydın, Panzerler ülkesine dönünce 1982 Dünya Kupası'nda yaşananları akıllara getirdi.
4.12.2022 Dünya Kupası
Bunlar arkadaşlarım, dostlarım’
Bunlar arkadaşlarım, dostlarım’ Ara Güler’in edebiyatçı portrelerinden oluşan “Bir Avuç Güzel İnsan” sergisi yazar ve şairlerin buluştuğu nostaljik bir roman.
20.11.2022 Kültür Sanat
Ukrayna ‘köprüleri yaktı’!
Ukrayna ‘köprüleri yaktı’! Rusya’yı ilhak ettiği Kırım’a bağlayan Kerç Köprüsü saldırıya uğradı. Ukrayna yönetimi saldırının sorumluluğunu üstlenmedi ancak bu anlamdaki açıklamalar dikkat çekti.
9.10.2022 Dünya
Petkimspor’da  4 imza birden
Petkimspor’da 4 imza birden Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Aliağa Petkimspor, altyapısından yetiştirdiği 4 genç oyuncusuyla profesyonel sözleşme imzaladı.
5.10.2022 Ege
Tor Topografyası Hangi Kayaç Grubunun Üzerinde Oluşur?
Tor Topografyası Hangi Kayaç Grubunun Üzerinde Oluşur? Tor topografyası coğrafi bir terim olarak bilinmektedir. Topografya, bir arazi yüzeyinin suni veya doğal ayrıntılarıyla meydana getirdiği şekil olarak ifade edilebilir. Şeklin kağıt üzerine çizilmesiyle tablo veya harita şeklinde gösterilmesi sonucunda oluşan çizim, ölçme ve hesap işlerini kapsadığı söylenebilir. İşte, tor topografyası hakkında merak edilen detaylar.
5.10.2022 Eğitim
Berlin’de  Türk esintileri
Berlin’de Türk esintileri Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Berlin Türk Film Festivali’nin Başkanı Yengiloğlu, “İki ülkenin önde gelen sinemacıları buluşacak” dedi
28.09.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Tor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.