Trablusşam

Trablusşam

Son dakika Trablusşam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Trablusşam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Trablusşam haber sayfamızda...

Trablusşam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 72 trablusşam haberi bulunmuştur.
Maher Zain: İslamiyetin en güzel yaşandığı ülke Türkiye
Maher Zain: İslamiyetin en güzel yaşandığı ülke Türkiye Müslüman şarkıcı Maher Zain, geçtiğimiz gün Bursa'da sahne aldı. Konsere başlamadan önce sahne arkasında orucunu açan ünlü isim, "İslamiyetin en güzel yaşandığı ülke Türkiye" açıklamasında bulundu.
26.03.2024 Cadde
Lübnan Hakkında Bilgiler; Lübnan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Lübnan Hakkında Bilgiler; Lübnan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Asya kıtasında yer alan Lübnan Cumhuriyetinin Akdeniz'e kıyısı vardır. 22 Kasım 1943 tarihinde Fransa'dan ayrılan Lübnan aynı yıl bağımsızlığını ilan etti. Ülkenin gelişen sektörleri arasında bankacılık, tarım ve kimya endüstrisi yer alıyor. Lübnan'a dair en güncel bilgileri sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil
Tripoli’de Oscar Niemeyer’in Bitirilmemiş Senfonisi
Tripoli’de Oscar Niemeyer’in Bitirilmemiş Senfonisi Geçen yüzyılın Modern mimarlığının kahramanları arasında Oscar Niemeyer (1907- 2012) en önemli katkılarda bulunan kişiler arasında bilinir.
27.11.2022 Mimarlık
Oruç Reis ne zaman yaşadı, kimdir, nasıl öldü? Kızıl Sakal (Oruç Reis) ne zaman öldü, kaç kardeşti, kolunu nasıl kaybetti?
Oruç Reis ne zaman yaşadı, kimdir, nasıl öldü? Kızıl Sakal (Oruç Reis) ne zaman öldü, kaç kardeşti, kolunu nasıl kaybetti? Oruç Reis hayatı, eşi, çocukları ve ölümü! Oruç Reis, denizlere hakimiyeti ile bilinen ünlü denizcidir. Baba Oruç, Barbaros ve Kızıl Sakal unvanları ile bilinen Oruç Reis, Barbaros Hayreddin Paşa'nın da ağabeyidir. Peki, Oruç Reis neden öldü?
19.05.2022 Cadde
Lübnanlılar ülkelerini terk ediyor!
Lübnanlılar ülkelerini terk ediyor! Lübnan'daki ekonomik ve siyasi krizin giderek derinleşmesi nedeniyle ülkede birçok kişi çareyi yasal olmayan yollardan Avrupa'ya göç etmekte buluyor.
16.10.2021 Dünya
Lübnan'da yüzde 66'nın üzerindeki zamlar akaryakıt krizini çözemedi
Lübnan'da yüzde 66'nın üzerindeki zamlar akaryakıt krizini çözemedi Lübnan'da hükümetin sübvansiyonu azaltma kararından sonra yapılan yüzde 66'nın üzerindeki zamlara rağmen akaryakıt istasyonlarının önündeki uzun kuyruk çilesi bitmedi.
30.08.2021 Haberler
Lübnan'da yüzde 66'nın üzerindeki zamlar akaryakıt krizini çözemedi
Lübnan'da yüzde 66'nın üzerindeki zamlar akaryakıt krizini çözemedi Lübnan'da hükümetin sübvansiyonu azaltma kararından sonra yapılan yüzde 66'nın üzerindeki zamlara rağmen akaryakıt istasyonlarının önündeki uzun kuyruk çilesi bitmedi.
30.08.2021 Ekonomi
Lübnan'da günlük elektrik kesintileri 22 saati buluyor!
Lübnan'da günlük elektrik kesintileri 22 saati buluyor! Ekonomik krizin sürdüğü Lübnan'da, santrallere yakıt temin edilemediği için devletin verdiği elektrik hizmeti günlük 2 saate kadar düştü.
26.07.2021 Dünya
Ekonomik krizin sürdüğü Lübnan'da ilaç stoklarının tükenebileceği uyarısı
Ekonomik krizin sürdüğü Lübnan'da ilaç stoklarının tükenebileceği uyarısı Lübnan İlaç İthalatçıları ve Ecza Depoları Sendikası, döviz likidite sorunu nedeniyle bir aydan fazla süredir ithalata ara verilen ilaç stoklarının tükenebileceği uyarısında bulundu.
4.07.2021 Ekonomi
Lübnan'da hayat pahalılığını protesto eden göstericiler yolları trafiğe kapattı
Lübnan'da hayat pahalılığını protesto eden göstericiler yolları trafiğe kapattı Lübnan'da ekonomik kriz nedeniyle kötüleşen hayat koşulları ve yerel para birimindeki değer kaybı, ülke genelinde yolları kapatma eylemleriyle protesto edildi.
16.03.2021 Dünya
Lübnan'da ekonomik kriz ve karantina karşıtı protestolarda 10 kişi yaralandı
Lübnan'da ekonomik kriz ve karantina karşıtı protestolarda 10 kişi yaralandı Lübnan'da ekonomik kriz ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uygulanan karantinanın protesto edildiği gösterilerde 10 kişinin yaralandığı bildirildi. Ülkenin farklı bölgelerinden gelen yüzlerce vatandaş, ekonomik krizin getirdiği işsizlik ve yoksulluk ile Kovid-19 karantinasına karşı yaklaşık bir haftadır kuzeydeki Trablusşam kentinde devam eden protestolara destek için toplandı.
31.01.2021 Dünya
Trablusşam'da Covid-19 karantinası bardağı taşıran son damla oldu
Trablusşam'da Covid-19 karantinası bardağı taşıran son damla oldu Lübnan'ın kuzeyindeki kentte ekonomik krizin getirdiği hayat pahalılığı ve karantinaya karşı protestolar günlerdir sürüyor. Yerel medya, yüzlerce şirketin kapandığı şehirde işsizliğin yüzde 69'a ulaştığını vurguluyor.
29.01.2021 Dünya
DSÖ ekibi Vuhan’da karantinadan çıktı
DSÖ ekibi Vuhan’da karantinadan çıktı Kovid-19 kökenlerini araştırmak üzere Çin’e gelen Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) heyetinin karantinadan çıktığı bildirildi.
29.01.2021 Dünya
Lübnan'da devam eden gösterilerde 100'den fazla kişi yaralandı
Lübnan'da devam eden gösterilerde 100'den fazla kişi yaralandı Lübnan'da ekonomik kriz ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uygulanan karantinanın protesto edildiği gösterilerde 115 kişinin yaralandığı bildirildi.
29.01.2021 Dünya
Lübnan'da ölümcül protesto
Lübnan'da ölümcül protesto Lübnan'ın kuzeyindeki Trablusşam kentinde ekonomik kriz ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamaları protestosunda yaralanan bir gösterici yaşamını yitirdi.
28.01.2021 Dünya
Cehennem yerine döndü! 'Savaş bombası' attılar
Cehennem yerine döndü! 'Savaş bombası' attılar Lübnan'ın kuzeyindeki Trablusşam kentinde ekonomik kriz ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uygulanan karantinaya karşı devam eden gösterilerde güvenlik güçlerinin üzerine el bombasının atıldığı bildirildi.
27.01.2021 Dünya
Lübnan'da polis, ekonomik kriz ve karantina protestolarına müdahale etti
Lübnan'da polis, ekonomik kriz ve karantina protestolarına müdahale etti Lübnan'da ekonomik kriz ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uygulanan karantinanın protesto edildiği gösteriler gün boyu sürerken, Trablusşam'daki eylemlerde polisin müdahalesi sonucu 23 kişi yaralandı.
26.01.2021 Dünya
Lübnan'da ekonomik kriz ve işsizlik nedeniyle gösteri düzenlendi
Lübnan'da ekonomik kriz ve işsizlik nedeniyle gösteri düzenlendi Lübnan'daki ekonomik kriz, işsizlik ve hayat pahalılığı Trablusşam kentinde düzenlenen eylemlerle protesto edildi.
3.01.2021 Dünya
Lübnan'da hükümeti kurma görevi büyükelçiye verildi
Lübnan'da hükümeti kurma görevi büyükelçiye verildi Beyrut'taki tarihi patlamanın ardından kabinenin istifa ettiği ülkede, Cumhurbaşkanı Avn Mustafa Edib'i yeni hükümeti kurması için yetkilendirdi.
31.08.2020 Dünya
Oruç Reis kimdir, Oruç Reis gemisi nedir?
Oruç Reis kimdir, Oruç Reis gemisi nedir? Sismik araştırma gemisine ismi verilen Oruç Reis'ın hayatı merakla araştırılmaya başladı. Oruç Reis; Osmanlı denizci, aynı zamanda Barbaros Hayreddin Paşa'nın ağabeyi. Peki Oruç Reis kimdir, neden gemiye adı verildi? İşte Oruç Reis hakkında bilinenler...
11.08.2020 Gündem
Son dakika! Lübnan Başbakanı Hassan Diyab istifa kararı aldı
Son dakika! Lübnan Başbakanı Hassan Diyab istifa kararı aldı Gelen bir son dakika haberine göre; Lübnan Başbakanı Hassan Diyab, Beyrut Limanı’ndaki şiddetli patlamanın ardından gelen yoğun baskılar üzerine istifa etti. Diyab istifa sonrası açıklama yaptı. Öte yandan Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, istifasını sunan Başbakan Hassan Diyab'dan yeni hükümet kuruluncaya kadar görevini sürdürmesini istedi.
10.08.2020 Dünya
Savaş zamanı gibi...
Savaş zamanı gibi... Ekonomik kriz, siyasi sorunlar ve Kovid-19 salgınıyla boğuşan Lübnan şimdi de Beyrut’ta gerçekleşen devasa patlama ile sarsıldı. Kıbrıs’tan bile hissedilen patlama sonucu liman bölgesi tamamen yıkılırken, başkent sokakları harabeye döndü.
6.08.2020 Dünya
Lübnan'da sular durulmuyor! Ordu ve göstericiler arasında arbede...
Lübnan'da sular durulmuyor! Ordu ve göstericiler arasında arbede... Başkent Beyrut'ta yolu kapatmaya çalışan göstericiler ile ordu arasında çıkan arbedede 10 kişi yaralandı.
29.06.2020 Dünya
Lübnan'da sokaklar durulmuyor
Lübnan'da sokaklar durulmuyor Yerel paranın dolar karşısında erimesiyle yeniden başlayan gösterilerde, ekonomik kriz başkent Beyrut ve Trablusşam'da bir kez daha protesto edildi.
15.06.2020 Dünya
Protestocular ile güvenlik güçleri arasında çatışma: 89 yaralı
Protestocular ile güvenlik güçleri arasında çatışma: 89 yaralı Lübnan'ın kuzeyindeki Trablusşam kentinde gerçekleştirilen gösterilerde askerlerle protestocular arasında çıkan çatışmada 20'si asker 89 kişi yaralandı.
14.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Trablusşam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.