Trabzonspor Fenerbahçe

Trabzonspor Fenerbahçe

Son dakika trabzonspor fenerbahçe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan trabzonspor fenerbahçe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan trabzonspor fenerbahçe haber sayfamızda...

Trabzonspor Fenerbahçe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.855 trabzonspor fenerbahçe haberi bulunmuştur.
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk'ten Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklama
Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk'ten Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklama Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası çıkan olaylara ilişkin yazılı açıklamada bulundu
22.04.2024 Trabzonspor
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü
Galatasaray, Ereğli Belediyespor’u engelini aştı ve liderliğini sürdürdü Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’'nin 28. haftasında Galatasaray sahasında Ereğli Belediyespor’u 4-2 mağlup etti ve ligde liderliğini sürdürdü.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
12.04.2024 Futbol
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibinin, tecrübeli futbolcuya dair düşüncesinin değiştiği aktarıldı.
6.04.2024 Galatasaray
Sporting Lizbon'da Viktor Gyökeres hareketliliği! Menajeri izleyecek
Sporting Lizbon'da Viktor Gyökeres hareketliliği! Menajeri izleyecek Sporting Lizbon'un tecrübeli futbolcusu Viktor Gyökeres gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine taktı. Yıldız futbolcunun menajerinin dev maçı tribünden takip edeceği öğrenildi.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı!
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı! İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final maçına seyirci götüremeyeceği, UEFA tarafından Olympiakos Kulübü'ne iletildi.
6.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin muhtemel Süper Kupa planı ortaya çıktı! 'Galatasaray kupa töreni yapamayacak'
Fenerbahçe'nin muhtemel Süper Kupa planı ortaya çıktı! 'Galatasaray kupa töreni yapamayacak' Futbol dünyasında gözler Süper Kupa maçına çevrilmişken Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. İşte detaylar...
6.04.2024 Fenerbahçe
Luka Modric'i transfer etmek için gazeteye ilan verdiler!
Luka Modric'i transfer etmek için gazeteye ilan verdiler! Dinamo Zagreb Başkanı Velimir Zajec, sezon sonunda Real Madrid'den ayrılacak Luka Modric'i transfer etmek için MARCA gazetesine ilan verdi. Kulüp resmi sosyal medya hesabından da gazetenin ilanını paylaştı.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı! Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Tahkim Kurulu'nun verdiği ceza ile ilgili detaya Milliyet yazarı Mustafa Anıklı dikkat .çekti.
6.04.2024 Fenerbahçe
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sergen Yalçın cevabı: Görüşeceğiz
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sergen Yalçın cevabı: Görüşeceğiz Antalyaspor'da başkan Sinan Boztepe, Beşiktaş'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen Teknik Direktör Sergen Yalçın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Antalyaspor
Beşiktaş'tan PFDK tepkisi! Josef de Souza hatırlatması
Beşiktaş'tan PFDK tepkisi! Josef de Souza hatırlatması Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıkladığı cezalara Beşiktaş'tan da tepki geldi. Siyah-beyazlı kulüp resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı.
4.04.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin itirazı sonrası Tahkim Kurulu'ndan da açıklama geldi.
3.04.2024 Fenerbahçe
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Özellikle cezai yaptırımların taviz vermeden uygulanacağına vurgu yapıldı.
2.04.2024 Süper Lig
Trabzonspor'dan 5 spor yorumcusuna suç duyurusu
Trabzonspor'dan 5 spor yorumcusuna suç duyurusu Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylar sebebiyle yazılı ve görsel medya üzerinden bordo-mavili kulübü ve camiayı hedef gösterici, zan altında bırakacak paylaşımların ardından suç duyurusunda bulundu.
2.04.2024 Trabzonspor
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının orta hakemi Halil Umut Meler, Süper Lig'in 31. haftasında görev aldı.
2.04.2024 Süper Lig
Sultanlar Ligi'nde Melissa Vargas şaşkın! Smaç servis hızında geçildi
Sultanlar Ligi'nde Melissa Vargas şaşkın! Smaç servis hızında geçildi Vodafone Sultanlar Ligi'nde dün oynanan yarı final maçlarında oyuncuların smaç servis hızları ölçüldü ve sahada ekrana getirildi. Dünün rekorunu kıran isim belli oldu.
3.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Sözleşmesi feshedilecek Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, öte yandan da takım içi planlamalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin kurmayları, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini feshedeceği öğrenildi.
2.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta yeni transfere talip çıktı! Premier Lig ekibinin radarında
Beşiktaş'ta yeni transfere talip çıktı! Premier Lig ekibinin radarında Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında.
2.04.2024 Beşiktaş
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
Gözündeki son görüntüden katilini buldular! Her şeyi kocası yapmış, korkunç 'balta' detayı
Gözündeki son görüntüden katilini buldular! Her şeyi kocası yapmış, korkunç 'balta' detayı Ölmeden önce son gördüğünüz görüntüyü yakalamanın mümkün olduğunu söylesek ne derdiniz? Kulağa bilim-kurgu filminden fırlamış gibi gelse de bir dönem cinayetlerin aydınlatılması için bu yöntem uygulandı. Peki Karındeşen Jack dosyasında bile başvurulduğu söylenen optografi tekniği nasıl işliyordu, hangi olaylara ışık tuttu?
2.04.2024 Yaşam
10 haneli köyde iş kurdu! Sağıp Ankara'ya, İstanbul'a satıyor: 'Sayıları 15'ti, 100'e çıkardım'
10 haneli köyde iş kurdu! Sağıp Ankara'ya, İstanbul'a satıyor: 'Sayıları 15'ti, 100'e çıkardım' Ankara Üniversitesi astronomi ve uzay bilimleri mezunu olan Emine Çölkuşu, kurumsal hayatı bırakarak Yozgat'ta hayvancılık yapmaya başladı. Şimdilerde 100 büyükbaş hayvan bakan Emine, hiç yaşıtının olmadığı 10 haneli köyünde yaptığı üretimi ve yaşadıklarını anlattı.
2.04.2024 Yaşam
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki!
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki! Galatasaray Kulübü, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK sevklerine ilişkin bir açıklama yaptı.
1.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'a 35'lik stoper! Son karar Abdullah Avcı'nın
Trabzonspor'a 35'lik stoper! Son karar Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmaylara sürpriz bir öneride bulunulduğu ortaya çıktı. Bordo-mavililerde 35'lik yıldızla ilgili son kararı Abdullah Avcı'nın verileceği aktarıldı.
1.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'dan PFDK sevkleri sonrası sert tepki!
Trabzonspor'dan PFDK sevkleri sonrası sert tepki! Trabzonspor, PFDK sevklerinin belli olmasının ardından sert bir açıklama yayımladı.
1.04.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Trabzonspor Fenerbahçe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.