Trabzonspor Fenerbahçe Maçı

Trabzonspor Fenerbahçe Maçı

Son dakika trabzonspor fenerbahçe maçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan trabzonspor fenerbahçe maçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan trabzonspor fenerbahçe maçı haber sayfamızda...

Trabzonspor Fenerbahçe Maçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.242 trabzonspor fenerbahçe maçı haberi bulunmuştur.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
12.04.2024 Futbol
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibinin, tecrübeli futbolcuya dair düşüncesinin değiştiği aktarıldı.
6.04.2024 Galatasaray
Sporting Lizbon'da Viktor Gyökeres hareketliliği! Menajeri izleyecek
Sporting Lizbon'da Viktor Gyökeres hareketliliği! Menajeri izleyecek Sporting Lizbon'un tecrübeli futbolcusu Viktor Gyökeres gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine taktı. Yıldız futbolcunun menajerinin dev maçı tribünden takip edeceği öğrenildi.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı!
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı! İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final maçına seyirci götüremeyeceği, UEFA tarafından Olympiakos Kulübü'ne iletildi.
6.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'nin muhtemel Süper Kupa planı ortaya çıktı! 'Galatasaray kupa töreni yapamayacak'
Fenerbahçe'nin muhtemel Süper Kupa planı ortaya çıktı! 'Galatasaray kupa töreni yapamayacak' Futbol dünyasında gözler Süper Kupa maçına çevrilmişken Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. İşte detaylar...
6.04.2024 Fenerbahçe
Luka Modric'i transfer etmek için gazeteye ilan verdiler!
Luka Modric'i transfer etmek için gazeteye ilan verdiler! Dinamo Zagreb Başkanı Velimir Zajec, sezon sonunda Real Madrid'den ayrılacak Luka Modric'i transfer etmek için MARCA gazetesine ilan verdi. Kulüp resmi sosyal medya hesabından da gazetenin ilanını paylaştı.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Tahkim kararında 'Saldırı' detayı! Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Tahkim Kurulu'nun verdiği ceza ile ilgili detaya Milliyet yazarı Mustafa Anıklı dikkat .çekti.
6.04.2024 Fenerbahçe
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz
TFF: Cezai yaptırımları taviz vermeden uygulamaya devam edeceğiz Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Özellikle cezai yaptırımların taviz vermeden uygulanacağına vurgu yapıldı.
2.04.2024 Süper Lig
Trabzonspor'dan 5 spor yorumcusuna suç duyurusu
Trabzonspor'dan 5 spor yorumcusuna suç duyurusu Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylar sebebiyle yazılı ve görsel medya üzerinden bordo-mavili kulübü ve camiayı hedef gösterici, zan altında bırakacak paylaşımların ardından suç duyurusunda bulundu.
2.04.2024 Trabzonspor
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Halil Umut Meler'e sürpriz görev Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçının orta hakemi Halil Umut Meler, Süper Lig'in 31. haftasında görev aldı.
2.04.2024 Süper Lig
Trabzonspor'a 35'lik stoper! Son karar Abdullah Avcı'nın
Trabzonspor'a 35'lik stoper! Son karar Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmaylara sürpriz bir öneride bulunulduğu ortaya çıktı. Bordo-mavililerde 35'lik yıldızla ilgili son kararı Abdullah Avcı'nın verileceği aktarıldı.
1.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'dan PFDK sevkleri sonrası sert tepki!
Trabzonspor'dan PFDK sevkleri sonrası sert tepki! Trabzonspor, PFDK sevklerinin belli olmasının ardından sert bir açıklama yayımladı.
1.04.2024 Trabzonspor
Neymar yeni takımını soyunma odasında açıkladı! Tarih verdi
Neymar yeni takımını soyunma odasında açıkladı! Tarih verdi Barcelona ve PSG'nin eski yıldızı Neymar, bir başka eski kulübü olan Santos'u ziyaret etti. Final maçında seremonide kupayı taşıyan Brezilyalı yıldıza tribünlerden büyük destek ve 'geri dön' çağrısı vardı. 32 yaşındaki futbolcu, müjdeyi ise soyunma odasında verdi.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
PFDK kararları açıklandı! Ali Koç ve Ertuğrul Doğan'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Ali Koç ve Ertuğrul Doğan'a ceza PFDK kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden açıklandı. Trabzonspor ve Fenerbahçe 400 bin TL; Ali Koç ve Ertuğrul Doğan ise 39 bin TL ceza aldı.
1.04.2024 Süper Lig
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...'
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe başkanlığı için flaş açıklama! 'Ali Koç bırakırsa...' Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe için başkan adayı olma ihtimaliyle ilgili ilk kez bu kadar net konuştu. Ilıcalı ayrıca Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'e dava açılması gerektiğini söyledi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den PFDK sevkleri sonrası ilk açıklama! 'Nefsi müdafaa hakkını kullandılar'
Fenerbahçe'den PFDK sevkleri sonrası ilk açıklama! 'Nefsi müdafaa hakkını kullandılar' Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevklerinin açıklanmasının ardından sarı-lacivertli ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin açıklamalarda bulundu ve tepki gösterdi. İşte detaylar...
1.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PFDK'ya sevk edilen isimleri kaç maç ceza bekliyor?
ÖZEL | Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PFDK'ya sevk edilen isimleri kaç maç ceza bekliyor? Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası PDFK sevkleri açıklandı. Bordo-mavili takımdan Egemen Korkmaz, sarı-lacivertli ekipten Osayi Samuel, Oosterwolde, İrfan Can Eğribayat Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Sevk yapılan isimleri kaç maç ceza bekliyor? İşte detaylar...
1.04.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı!
SON DAKİKA | Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı! Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 yendiği maçında yaşanan olaylardan sonra Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK sevklerini açıkladı. Sarı-lacivertli ekipten 3 futbolcu Disiplin Kurulu'na sevk edildi. İşte detaylar...
1.04.2024 Fenerbahçe
Hakemler açıklandı! Trabzonspor - Fenerbahçe sonrası Halil Umut Meler kararı
Hakemler açıklandı! Trabzonspor - Fenerbahçe sonrası Halil Umut Meler kararı Süper Lig’in 31. haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler ile ilgili karar verildi.
29.03.2024 Fenerbahçe
Nejat İşler: Futbola küskünüm!
Nejat İşler: Futbola küskünüm! Son olarak 'Zaferin Rengi' adlı sinema filminde kamera karşısına geçen Nejat İşler, Dünya Tiyatro Günü için gittiği Tophane Bitiyatro'da gazetecilerle bir araya geldi. "Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki olaylara siz neler söylemek istersiniz?" sorusu karşısında futbola olan küskünlüğünü dile getiren İşler, dikkat çeken açıklamalar yaptı.
29.03.2024 Cadde
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Galatasaraylı Nelsson'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara tepki: Bir daha asla...
Galatasaraylı Nelsson'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylara tepki: Bir daha asla... Sarı-kırmızılı takımın Danimarkalı stoperi, geçen hafta oynanan ve büyük olayların yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Galatasaray
Enis Destan: Bu gruptan çıkmak istiyoruz!
Enis Destan: Bu gruptan çıkmak istiyoruz! Ümit Milli Takım'ın yıldızlarından Enis Destan, Gürcistan müsabakasının ardından konuştu.
22.03.2024 Futbol
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik
Onur Göçmez: Montella'nın Semih'i kullanmaması basiretsizlik Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Onur Göçmez, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım kadrosuna dahil edilmesini sert bir dille eleştirdi.
22.03.2024 Beşiktaş
Nijerya Futbol Federasyonu'ndan Osayi-Samuel açıklaması: Hoşunuza gitsin ya da gitmesin
Nijerya Futbol Federasyonu'ndan Osayi-Samuel açıklaması: Hoşunuza gitsin ya da gitmesin Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarda Osayi-Samuel gündem olmuştu. Nijerya Futbol Federasyonu'ndan 26 yaşındaki oyuncuyla ilgili bir açıklama geldi.
21.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Trabzonspor Fenerbahçe Maçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.