TEM otoyolu Ankara yönü trafiğe açıldı
TEM otoyolu Ankara yönü trafiğe açıldı Bolu Dağı Tüneli’nin TEM otoyolu İstanbul-Ankara yönü, yenileme çalışmalarının sona ermesiyle akşam saatlerinde trafiğe açıldı. Edinilen bilgiye göre, TEM otoyolu Bolu Dağı Tüneli Ankara istikameti üzerinde, kullanım ömrünü tamamlayan viyadük bağlantı noktalarında yapılacak yenileme çalışmaları nedeniyle otoyol 17 Kasım tarihinde ulaşıma kapatıldı. Yaklaşık 20 gün süren çalışma sonunda bugün akşam saatlerinde TEM Otoyolu İstanbul-Ankara yönü trafiğe açıldı.
11.09.2019 Haberler
Unkapanı, Galata ve Haliç Metro köprüsü deniz trafiğine açıldı
Unkapanı, Galata ve Haliç Metro köprüsü deniz trafiğine açıldı Unkapanı, Galata ve Haliç Metro köprüleri saat 02:30’dan 03:30’a kadar deniz trafiği açılması nedeniyle yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Yolun iki taraflı açılması renkli görüntüler oluşturdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Galata Köprüsü, Unkapanı Köprüsü ve Haliç Metro Köprüsü UKOME kararı gereği bu gece 02:30 - 03:30 saatleri arasında araç ve yaya trafiğine kapatılarak deniz trafiğine açıldı. Araç geçişine izin verilmeyen Unkapanı Köprüsü ve Haliç Metro köprüsü yana doğru açılırken, Galata Köprüsü iki taraflı olarak havaya doğru kaldırıldı. 03:30’a kadar deniz trafiğine açık olan köprünün iki taraflı açılması renkli görüntüler oluşturdu. Kapanan saatlerde araç ve yayalar Haliç Köprüsüne yönlendirildi. Kapanan yollar bir saatin sonunda tekrar araç ve yaya trafiğine açıldı.
11.09.2019 Haberler
Avrasya Tüneli trafiğe açıldı
Avrasya Tüneli trafiğe açıldı Çalışmalar nedeniyle kapanan Avrasya Tüneli bakım ve onarımın tamamlanmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Avrasya Tüneli gece saat 00.00 ile 05.00 arasında yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğe çift yönlü olarak kapatılmıştı. Tüneldeki bakım ve onarım çalışmaları saat 05.00 itibariyle tamamlandı. Çalışmaların bitmesiyle tünel tekrar trafiğe açıldı.
11.09.2019 Haberler
Antalya-Konya karayolu trafiğe açıldı
Antalya-Konya karayolu trafiğe açıldı Kar yağışı nedeniyle kapanan Akseki-Seydişehir  karayolu, temizleme çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.
26.01.2018 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü yeniden trafiğe açıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü yeniden trafiğe açıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni nedeniyle trafiğe kapatılan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, sabah saat 07.30 sıralarında yeniden trafiğe açıldı. Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1’nci yıl dönümü kapsamında, dün akşam köprü üzerinde gerçekleştirilen ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni’ nedeniyle yaklaşık 12 saattir kapalı olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bu sabah saat 07.30 sıralarında yeniden trafiğe açıldı. Anma etkinliklerinin ardından gece boyunca temizlik ve bakım çalışmaları yapılırken, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte her iki yakadan da kontrollü olarak trafik akımı verilerek, köprüde trafiğin normal seyrine dönmesi sağlandı.
11.09.2019 Haberler
Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçişler başladı
Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçişler başladı avuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılmasıyla vatandaşlar gece 00.00 beklemeden köprüye akın etti. Ellerinde Türk bayraklarıyla köprüye gelen vatandaşlar hatıra fotoğrafı çekmek için birbirleriyle yarıştı.
11.09.2019 Haberler
Osmangazi Köprüsü'nden araç geçişleri başladı
Osmangazi Köprüsü'nden araç geçişleri başladı Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla yapılan köprüden ilk araç geçişleri başladı.
11.09.2019 Haberler
Kızılay araç trafiğine açıldı
Kızılay araç trafiğine açıldı Ankara Kızılay'da önceki gün düzenlenen terör saldırısının ardından ulaşıma kapatılan Atatürk Bulvarı araç trafiğine açıldı.Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, çift yönlü araç ve yaya trafiğe kapatılan Atatürk Bulvarı Meşrutiyet Caddesi kesişimi ile Sıhhiye Kavşağı arasında kalan kısımda patlamanın izlerini silmek için başlattığı çalışmalar tamamlandı. Atatürk Bulvarı'nın Sıhhiye'den Kızılay Meydanı'na kadar olan bölüm saat 03.05'ten, saldırının düzenlendiği Güven Park'ın önü de 04.25'ten itibaren araç trafiğine açıldı. Yolun açılmasının ardından saldırının düzenlendiği yerdeki durakların yenilendiği ve yolların kısmen asfaltlandığı görüldü.
11.09.2019 Yaşam