Transfer Kulisi | Fenerbahçe Adrien Silva için ısrarcı!
Transfer Kulisi | Fenerbahçe Adrien Silva için ısrarcı! Fenerbahçe ve Leicester arasında Silva pazarlığı yaşanıyor!    Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş'in 'hem bek hem de stoper oynayabilecek bir oyuncu' olarak tanımladığı ismin Atalanta'da forma giyen Berat Djimsiti olduğu öğrenildi.    Fatih Terim, eski Beşiktaşlı yıldızdan vazgeçmiyor!    Trabzonspor’un yıldızı Parma yolunda!
13.01.2019 Programlar
Transfer Kulisi | Galatasaray Rodrigues'in boşluğunu Zeneli ile dolduracak!
Transfer Kulisi | Galatasaray Rodrigues'in boşluğunu Zeneli ile dolduracak! Galatasaray, Garry Rodrigues’in yerini dolduracak ismi buldu!    Transferde hata yapmak istemeyen Fenerbahçe genç ve yetenekli isimlerin peşinde.   Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in Antalya kampına götürmediği ve adı Fenerbahçe ile anılan Tolgay Arslan ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.       Trabzonspor’da Gökhan Töre sesleri!
5.01.2019 Programlar
Transfer Kulisi | Adis Jahovic, Beşiktaş'a sıcak bakıyor!
Transfer Kulisi | Adis Jahovic, Beşiktaş'a sıcak bakıyor! Ozan Kabak adım adım İngiltere’ye…    Ersun Yanal, Başakşehir’in yıldızını istiyor!    Adis Jahovic, Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakıyor!   Trabzonspor; Savic, Wilker Angel, Charles Kabore ve Michael Ngadeu Ngadjui için temaslar sürüyor!
31.12.2018 Programlar
Transfer Kulisi | Fatih Terim'i yıkan haber!
Transfer Kulisi | Fatih Terim'i yıkan haber! Milan'dan ayrılmayı düşünen Andre Silva ile ilgilenen Galatasaray henüz bir mesafe kat edemedi.Fatih Terim'in çok istediği oyuncu için Wolverhampton Rovers'ın da devreye girdiği kaydedildi.    Beşiktaş , Borussia Dortmund'un Japon 10 numarası Shinji Kagawa için Alman kulübü ile temasa geçti.   İngiliz basınında yer alan haberlere göre Everton'ın 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Yannick Bolasie'nin, takımının Portekiz kampına götürülmemesi nedeniyle iplerin kopma noktasına geldiği kaydedildi.    Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da Samet Aybaba’nın ısrarla istediği Yasin Öztekin'in yeşil-beyazlı takıma yakın olduğu bildirildi.
23.07.2018 Programlar
Transfer Kulisi | Brezilyalı efsaneden Fatih Terim'e transfer önerisi!
Transfer Kulisi | Brezilyalı efsaneden Fatih Terim'e transfer önerisi! Rusya'da Dünya Kupası maçlarını yerinde izleyen Fatih Terim,Brezilya futbolunun efsane ismi Juninho Pernambucano ile bir araya geldi.Juninho, 8 numara arayan İmparator'a Vasco da Gama'da oynayan 20 yaşındaki Andrey Ramos'u önerdi.   Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, sportif direktör Damien Comolli ile görüşerek transferlerde ellerini daha çabuk tutmaları gerektiğini iletti.Hollandalı hoca, ilgilendikleri isimler arasında önceliğin Luciano Narsingh'e verilmesini istedi.   Geçen sezonun devre arasında 16 milyon Euro'luk bir rakamla Stoke City'e satılan Badou Ndiaye İngiliz ekibinin küme düşmesi üzerine takımdan ayrılmak istiyor.   Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, Kayserispor Başkanı Bedir'le direkt temas kurdu ve Deniz Türüç'e talip olduklarını dile getirdi.
8.07.2018 Programlar
Transfer Kulisi | Bas Dost'un rotası Türkiye!
Transfer Kulisi | Bas Dost'un rotası Türkiye! Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gönlünde yatan futbolcu Badou Ndiaye.    Bolasie, Morelos, Sturridge derken forvet transferi konusunda alternatifleri sıralayan Fenerbahçe'de listeye giren son isim Bas Dost oldu.   Maaş bütçesinde ufalmaya gitmeden transferde resmi adımlar atmak istemeyen Beşiktaş'ta olumlu gelişmeler yaşanıyor.   Ağır olduğu gerekçesiyle Fatih Terim'in son maçlarda kulübeye çektiği Maicon'a Brezilya'dan talip çıktı.
25.06.2018 Programlar
Transfer Kulisi | Büyük piyango! 65 milyon TL...
Transfer Kulisi | Büyük piyango! 65 milyon TL... Beşiktaş’a Çin’den ikinci piyango geldi... 33 yaşındaki Tosic’i 4.5 milyon Euro’ya Uzakdoğu’ya yollayan siyah beyazlılara, bir teklif de Quaresma için geldi.      Yeni sezonda kaleyi güvenilir bir isme emanet etmek isteyen Fenerbahçe’de, Kevin Trapp ismi gündeme geldi     Rusya’da devam eden Dünya Kupası'nı Galatasaray adına takip eden scoutların, Mısırlı 3 futbolcunun ismini not ettiği öğrenildi.     Uzun süredir sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta öne çıkan isim belli oldu.
18.06.2018 Programlar
Transfer Kulisi | İşte Fenerbahçe'nin yeni stoperi!
Transfer Kulisi | İşte Fenerbahçe'nin yeni stoperi! Fenerbahçe stoper mevkiinde ilk  hedefini Arjantinli oyuncu Lisandro Lopez olarak belirledi.   Belhanda bekleneni veremeyince, Galatasaray'da gündeme yeniden Wesley Sneijder geldi.    Canale Sassuolo adlı internet sitesi, Francesco Acerbi'nin sarı kırmızılılara yakın olduğunu iddia etti.   Üst üste iki sezon gelen şampiyonluğun ardından bu sezon ligi dördüncü sırada bitiren ve büyük hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta gelecek sezon kadroda düşünülmeyen isimler belli oldu.
4.06.2018 Programlar
Transfer Kulisi | 29 Ocak 2018
Transfer Kulisi | 29 Ocak 2018 Fatih Terim, Jose Mourinho'dan Fellaini'yi isteyecek!     Beşiktaş, West Ham United'ın Chicharito lakaplı forveti Javier Hernandez için İngiliz kulübüyle el sıkıştı.    Forvet hattını takviye etmek isteyen Galatasaray, Osmanlıspor'un golcüsü Umar Aminu'ya talip oldu.    Kontenjan sıkıntısı nedeniyle eli kolu bağlanan Fenerbahçe, John Obi Mikel'i gündemine aldı.
29.01.2018 Futbol
Transfer Kulisi | 22 Ocak 2018
Transfer Kulisi | 22 Ocak 2018 Gomis ve Eren'e alternatif bakan Galatasaray Leicester City'de forma şansı bulamayan Ahmed Musa'yı bitirmeye çok yaklaştı.     Trabzonspor’daki müthiş performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım’a kadar yükselen Yusuf Yazıcı’yı İspanyollar’ın ünlü kulübü Atletico Madrid'in de dikkatini çekti.   Premier Lig’den Slimani ve Welbeck ile yakından ilgilenen Beşiktaş'ta Remy konusunda da gelişmeler yaşanıyor.    Fenerbahçe'de devre arası kampına götürülmeyen ve aynı zamanda kadro dışı kalan Ozan Tufan’a, Anderlecht talip oldu.
22.01.2018 Futbol
Transfer Kulisi | Fenerbahçe Lukasz Teo'yu bitiriyor!
Transfer Kulisi | Fenerbahçe Lukasz Teo'yu bitiriyor! Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Juventus'un çok yönlü oyuncusu Kwadwo Asamoah'ı kadrosuna katmak istiyor.     Beşiktaş'ta gündem Vermaelen! Alvaro Negredo ve Jeremain Lens’i bitiren Beşiktaş’ta hedef sol stoper…     Forvet transferi için dört koldan girişimlerde bulunan Fenerbahçe, Lukasz Teo'yu bitirmeye çok yakın.   Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, sol bek ve sol kanat arayışlarına hız verdi. İzmir ekibi bombayı Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan'la patlatmaya hazırlanıyor.
6.08.2017 Futbol
Transfer Kulisi | Sneijder'in yeri onunla dolacak!
Transfer Kulisi | Sneijder'in yeri onunla dolacak! Galatasaray'da sportif direktör Cenk Ergün'ün uzun süredir Nasri transferiyle uğraştığı ve Fransız yıldızın sarı-kırmızılı formayı giymesinin an meselesi olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe, Manchester City'den ayrılması artık an meselesi olan Bony konusunda olumsuz bir durum olması halinde B planını hazırlamış durumda.    Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe transfer çalışmalarını sürdürürken, gözünü Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin'e dikti. Bursaspor'da teknik direktör Paul le Guen'in raporu doğrultusunda bir dönem Manchester United formasını giyen, Şubat ayından bu yana da Recife’de kiralık oynayan 29 yaşındaki Anderson ile ilgileniyor.
17.07.2017 Futbol
Transfer Kulisi | Loic Remy için masaya oturuldu!
Transfer Kulisi | Loic Remy için masaya oturuldu! İngiliz basını, Fenerbahçeli yöneticilerin İngiltere'de Chelseali Remy için masaya oturduğunu yazdı.   Beşiktaş, Mario Gomez, konusunda sessiz ve derinden çalışıyor.   La Liga ekiplerinden Real Betis, Galatasaray'ın sözleşmesini yenilemeyerek yollarını ayırdığı Sabri Sarıoğlu ile temasa geçti.   Galatasaray, Juventus'un 33 yaşındaki İsviçreli sağ beki Stephan Lichtsteiner'i gözüne kestirdi.
10.07.2017 Futbol
Transfer Kulisi | Stoch Yunanistan yolunda!
Transfer Kulisi | Stoch Yunanistan yolunda! Stoch Yunanistan yolunda!   Galatasaray'ın istediği Khacheridi, Trabzonspor'a önerildi!    Bild gazetesinden flaş bir Gomez iddiası geldi.
30.05.2017 Futbol
Transfer Kulisi | F.Bahçe yine o ismin peşinde!
Transfer Kulisi | F.Bahçe yine o ismin peşinde! Teknik Direktör Dick Advocaat'ın raporu doğrultusunda ‘10 numara' arayışını hızlandıran Fenerbahçe yönetimi, Mehmet Ekici'nin yanı sıra sezon sonunda Palermo ile sözleşmesi sona erecek Robin Quaison'ı da gündemine aldı   Galatasaray, forvet transferinde adım adım mutlu sona yaklaşıyor.   Fenerbahçe Lens'in alternatifini buldu!    Demba Ba'nın, "Şubat ortasında hazır olurum" sözüne rağmen, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, kendisine verilen "gelecek sezon Mario Gomez gelecek" sözüyle, sezon sonunu bekleme kararı aldı.
23.01.2017 Programlar
Transfer Kulisi | F.Bahçe yine o ismin peşinde!
Transfer Kulisi | F.Bahçe yine o ismin peşinde! Teknik Direktör Dick Advocaat'ın raporu doğrultusunda ‘10 numara' arayışını hızlandıran Fenerbahçe yönetimi, Mehmet Ekici'nin yanı sıra sezon sonunda Palermo ile sözleşmesi sona erecek Robin Quaison'ı da gündemine aldı   Galatasaray, forvet transferinde adım adım mutlu sona yaklaşıyor.   Fenerbahçe Lens'in alternatifini buldu!    Demba Ba'nın, "Şubat ortasında hazır olurum" sözüne rağmen, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, kendisine verilen "gelecek sezon Mario Gomez gelecek" sözüyle, sezon sonunu bekleme kararı aldı.
23.01.2017 Programlar
Transfer Kulisi | Sneijder'e sürpriz talip!
Transfer Kulisi | Sneijder'e sürpriz talip! Olympiakos,Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder'i gündemine aldı.   Galatasaray, sadece orta saha ve defansa değil, hücum hattına da mutlaka takviye gerçekleştirecek.   Uzun süredir Porto’dan Indi ve Liverpool’dan Sakho’nun peşinde Beşiktaş, transfer listesine 3 stoper adayını daha ekledi.   Sağ bek bölgesi için Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen Micah Richards için girişimlerine hız veren Trabzonspor, bir yandan da alternatif 2 isimle temaslarını sürdürüyor.
28.08.2016 Programlar
Transfer Kulisi | İtalyanlar Salih Uçan'ı istiyor
Transfer Kulisi | İtalyanlar Salih Uçan'ı istiyor Roma macerasının ardından Fenerbahçe’ye dönen ve şu ana kadar gösterdiği performansla alkış alan Salih Uçan’ı yine İtalyan takımları istiyor.    Beşiktaş, forvet transferini bitirmeye hazırlanıyor. Chelsea'li Remy için artık son söz, hocası Antonio Conte'de olacak.    Fenerbahçe ile ilgili İngiltere'den flaş bir iddia geldi. Sarı lacivertli yöneticilerin birkaç gündür Arsenal'li Joel Campbell'la yakından ilgilendiğini duyuruldu.    Galatasaray, kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği Olympique Lyon'un yıldız ismi Lassana Diarra'nın yarın Lokomotiv Moskova ile yapacağı görüşmeye kilitlendi.
21.08.2016 Programlar
Transfer Kulisi | Fenerbahçe yeni teklif için hazırlanıyor
Transfer Kulisi | Fenerbahçe yeni teklif için hazırlanıyor Sezon biter bitmez Visca için İstanbul ekibine teklifte bulunan ve şartlarını soran Fenerbahçe, hafta içinde yeniden Başakşehir’e teklif yapacak.   Galatasaray’dan ayrılması beklenen Blerim Dzemaili için İtalya’dan flaş bir haber geldi.    Beşiktaş'ın savunma için düşündüğü isimlerin başında gelen ve Çin’in Shandong Luneng takımında oynayan Carlos Gil, Türkiye’ye gelmeye oldukça sıcak bakıyor.    Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, uzun bir süredir peşinde olduğu El Kaddouri’yi bitirmek için son kez oyuncunun kulübü Napoli ile masaya oturacak.
14.08.2016 Programlar
Transfer Kulisi | Beşiktaş son teklifini yaptı!
Transfer Kulisi | Beşiktaş son teklifini yaptı! Marco Kırdemir, Fenerbahçe yönetimine Gremio'nun 23 yaşındaki yıldızı Luan Guilherme'yi önerdi.    Beşiktaş, Barcelona'lı Jeremy Mathieu ve Lazio'lu Mauricio arasında bir tercih yapacak.    Sağ bek arayışındaki Galatasaray yönetimi, Cavanda için Trabzonspor’a flaş bir teklif yaptı.    Olcan Adın adım adım Bursaspor'a...
8.08.2016 Programlar
Transfer Kulisi | Fenerbahçe'ye sürpriz teklif
Transfer Kulisi | Fenerbahçe'ye sürpriz teklif - 10 numara transferi için bir yandan Hakim Ziyech'i kovalayan, diğer taraftan ise Valbuena'yı listesinde tutan Fenerbahçe'ye sürpriz bir teklif geldi.    - Galatasaray'da Pato sürprizi! Geçen sezonu kiralık olarak Chelsea'de geçiren yıldız oyuncunun, Galatasaray'ın resmi instagram hesabını takibe başlaması, Brezilyalı gazetecileri harekete geçirdi.    - Beşiktaş'ın yıldızı, PTT 1. Lig yolunda... PTT 1. Lig takımlarından Göztepe'nin, Beşiktaş'tan gönderilmesi gündemde olan Mustafa Pektemek ile ilgilendiği iddia edildi.
17.07.2016 Programlar
Transfer Kulisi | Transferde Beşiktaş'a çalım
Transfer Kulisi | Transferde Beşiktaş'a çalım Sneijder giderse, Juventus'un yıldızı geliyor! La Gazetta dello Sport ve Marca gazeteleri, Galatasaray'ın, Juventus'ta forma giyen Hernanes ile görüşmelerde bulunduğunu duyurdu.    Fenerbahçe Skrtel’den sonra Kolarov’u da bitirerek, Beşiktaş’tan Gökhan Gönül’ün intikamını almak için harekete geçti; ve siyah beyazlıların 3.5 milyon Euro’luk teklifinin üstüne çıktı.    Beşiktaş Gomez'in alternatifini buldu! Menajer Ali Sapan siyah beyazlılara Monaco'nun 10 milyon Euro'ya transfer ettiği Lacina Traore'yi önerdi.    Napoli'nin yıldızı Trabzonspor yolunda! Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, geçen hafta İtalya'ya giderek Faslı oyuncu Omar El Kaddouri’yi istemişti.
11.07.2016 Programlar
Transfer Kulisi | Caner Erkin'in yerine sürpriz aday!
Transfer Kulisi | Caner Erkin'in yerine sürpriz aday! - Sol kanat için oyuncu arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Eliseu oldu.    - İngiliz basını, Mario Balotelli'nin gelecek sezon Galatasaray forması giyeceğini iddia etti.    - Başkan Fikret Orman, Galler-Belçika maçında, Robson Kanu'ya hayran kaldı.    - Kısa sürede 9 ismi kadrosuna katan Timsah, Roma'da 2 yıl kiralık forma giydikten sonra Türkiye'ye dönen Salih Uçan için görüşmelere başladı.
3.07.2016 Programlar
Transfer Kulisi | Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim
Transfer Kulisi | Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim Beşiktaş yönetimi sorun çıkarmaya devam eden Jose Sosa'nın yerine 10 numara arayışlarını hızlandırdı.   Galatasaray’ın gündemine sürpriz bir isim daha geldi. Sarı krmızılılar, Trabzonspor’un 25 yaşındaki Belçikalı futbolcusu Luis Cavanda için transfer teklifinde bulundu.   Orta sahaya yıldız takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Hatem Ben Arfa'nın ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle gelmek istememesi nedeniyle rotasını Portekiz'e çevirdi.    Stopere Serdar Aziz'i transfer eden Galatasaray, Aurelien Chedjou'yu da gözden çıkardı.
26.06.2016 Programlar
Transfer Kulisi | Fenerbahçe'den Galatasaray'a dev çalım
Transfer Kulisi | Fenerbahçe'den Galatasaray'a dev çalım - Fenerbahçe'den Galatasaray'a dev çalım! Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Moussa Dembele sarı lacivertlilerin de da kıskacına girdi.    - Geçen sezon Osmanlıspor'da kiralık olarak forma giyen Gabriel Torje sarı kırmızılıların radarında.   - Savunma hattında büyük bir değişikliğe gitmeyi planlayan Beşiktaş'ın gündemine son olarak 2 yeni ismin girdiği ortaya çıktı.     - Trabzonspor, gözden çıkardığı Oscar Cardozo'nun yerine Swansea’nın Fransız golcüsü Batefimbi Gomis'i kiralamak istiyor.
19.06.2016 Programlar