Transfer Listesi

Transfer Listesi

Son dakika transfer listesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan transfer listesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan transfer listesi haber sayfamızda...

Transfer Listesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 906 transfer listesi haberi bulunmuştur.
Fenerbahçeli yıldıza Bayern Münih kancası! İşte bonservis rakamı
Fenerbahçeli yıldıza Bayern Münih kancası! İşte bonservis rakamı Süper Lig'de Beşiktaş derbisi için hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de bir yandan transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-lacivertli yıldıza Bayern Münih talip oldu.
6.12.2023 Fenerbahçe
Montella'nın yardımcısı konuştu: Türkiye'de devam edebiliriz
Montella'nın yardımcısı konuştu: Türkiye'de devam edebiliriz Türkiye Kupası zaferi sonrası Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. İsmi sarı-lacivertli ekiple anılan Vincenzo Montella'nın yardımcısı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
17.06.2023 Fenerbahçe
Ergin Ataman, Obradovic'in yıldızlarını Panathinaikos'a getiriyor! Çılgın rakam
Ergin Ataman, Obradovic'in yıldızlarını Panathinaikos'a getiriyor! Çılgın rakam Yeni sezonda Panathinaikos'un başantrenörü olması beklenen Ergin Ataman, Partizan'dan yıldız isimlerini kadrosuna katmak istiyor. Ataman'ın Panathinaikos yönetiminden yapılan teklifiin artırılmasını istediği kaydedildi.
3.06.2023 Basketbol
Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa devinden çılgın bedel! İşte Galatasaray'ın beklentisi
Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa devinden çılgın bedel! İşte Galatasaray'ın beklentisi Süper Lig şampiyonu Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu, transfer sezonu gelmeden Avrupa devlerini peşine taktı. Milli futbolcu ile masaya oturan dev kulübü İngiliz basını açıkladı.
1.06.2023 Galatasaray
Samsunspor transfer için gaza bastı! Galatasaraylı yıldız listede
Samsunspor transfer için gaza bastı! Galatasaraylı yıldız listede Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşarak 11 yıllık Spor Toto Süper Lig hasretini sonlandıran Samsunspor'un gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarına başladığı öğrenildi. Karadeniz ekibinin hedefinde Galatasaraylı futbolcunun da yer aldığı öğrenildi.
25.05.2023 Galatasaray
Suçunu itiraf etti! Beşiktaş'ın eski futbolcusu Douglas tutuklandı
Suçunu itiraf etti! Beşiktaş'ın eski futbolcusu Douglas tutuklandı Türkiye'de Beşiktaş ve Sivasspor formaları giyen Brezilyalı sağ bek Douglas'ın ülkesinde tutuklandığı ortaya çıktı.
25.05.2023 Beşiktaş
Yıldız futbolcuları taciz eden ünlü modele hapis şoku!
Yıldız futbolcuları taciz eden ünlü modele hapis şoku! Premier Lig’de forma giyen yıldız oyunculardan bazıları, sosyal medya fenomeni tarafından tacize uğradı. Futbolcuların korkulu rüyası olan ‘Şeytan Bebek’ lakaplı model, paylaştığı gönderilerden sonra şok bir hapis cezasıyla karşı karşıya…
25.05.2023 Magazin
Fenerbahçe'den depremzedelere 1050 konteyner yardımı
Fenerbahçe'den depremzedelere 1050 konteyner yardımı Fenerbahçe Kulübü'nün Omuz Omuza kampanyası dahilinde yaptığı konteyner bağışının imza töreni Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin katılımıyla, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü'nde gerçekleştirildi.
25.05.2023 Fenerbahçe
Ioannis Sfairopoulos, Anadolu Efes'i resmen açıkladı! 'Adaylardan biriyim'
Ioannis Sfairopoulos, Anadolu Efes'i resmen açıkladı! 'Adaylardan biriyim' Panathinaikos'la anlaşan Ergin Ataman sonrası Anadolu Efes'in başantrenör arayışları devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Tecrübeli başantrenör Anadolu Efes iddialarına yönelik açıklamada bulundu.
Fenerbahçe Beko'nun transfer listesi ortaya çıktı! Sürpriz isim hedefte
Fenerbahçe Beko'nun transfer listesi ortaya çıktı! Sürpriz isim hedefte EuroLeague'de Final Four'u son anda kaçıran Fenerbahçe Beko, gelecek sezonunun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladı. İşte detaylar...
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği! İşte yönetimin yol haritası
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği! İşte yönetimin yol haritası Fenerbahçe’de lig bitmeden transfer çalışmaları hız kazanıyor. Sarı-lacivertli yönetim şimdiden eksik noktalara hamleler yapmaya başlıyor. Yeni sezonun hocası şu anda netleşmese de yoğun bir çalışmayla kadro çalışmalarını yürütüyor.
24.05.2023 Fenerbahçe
Daum'dan güzel haber: Her gün daha iyiye gidiyorum
Daum'dan güzel haber: Her gün daha iyiye gidiyorum New York'ta zatürre teşhisiyle hastaneye kaldırılan teknik direktör Christoph Daum Almanya'ya döndü. Bild'e konuşan 74 yaşındaki teknik adam her gün durumunun iyiye gittiğini açıkladı.
23.05.2023 Fenerbahçe
Samet Akaydın PFDK'ya sevk edildi, Fenerbahçe'den açıklama geldi
Samet Akaydın PFDK'ya sevk edildi, Fenerbahçe'den açıklama geldi Türkiye Futbol Federasyonu, Samet Akaydın'ın 'tükürmesi' nedeniyle PFDK'ya sevk edildiğini açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, konuyla ilgili resmi internet sitesinden açıklama yayımladı.
23.05.2023 Fenerbahçe
NBA'de Nuggets, Lakers'ı süpürdü, finale yükseldi
NBA'de Nuggets, Lakers'ı süpürdü, finale yükseldi Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) Batı Konferansı finali 4'üncü maçında Denver Nuggets deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 113-111 mağlup ederek seride durumu 4-0 getirdi ve tarihinde ilk kez adını finale yazdırdı.
23.05.2023 NBA
Ergin Ataman'la anlaşan Panathinaikos'un transfer listesi ortaya çıktı! Anadolu Efes'ten 2 yıldızı yanında götürme hedefinde
Ergin Ataman'la anlaşan Panathinaikos'un transfer listesi ortaya çıktı! Anadolu Efes'ten 2 yıldızı yanında götürme hedefinde Ergin Ataman'la gelecek sezon için anlaşma sağlayan Panathinaikos'ta kurmayların iddialı bir kadro oluşturmak için gaza bastığı ortaya çıktı. Yunanistan temsilcisinin transfer listesindeki yıldızlar dikkat çekti.
Mardin 1969 Spor gelecek sezon adına kollarını sıvadı
Mardin 1969 Spor gelecek sezon adına kollarını sıvadı TFF 3. Lig'in yeni ekibi Mardin 1969 Spor, gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı, zirveyi hedefleyen güçlü bir takım için çalışmalara başladı.
19.05.2023 3.Lig
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu imzayı attı! İşte sözleşme şartları, serbest kalma bedelinde değişikliğe gidildi
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu imzayı attı! İşte sözleşme şartları, serbest kalma bedelinde değişikliğe gidildi Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına iç transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Genç oyuncu ile imzalanan mukavelenin şartları netlik kazandı.
14.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın transfer listesi ortaya çıktı! Sürpriz yıldızlar hedefte
Galatasaray'ın transfer listesi ortaya çıktı! Sürpriz yıldızlar hedefte Süper Lig'de şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerleyen Galatasaray bir yandan da gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Icardi ve Milot Rashica'yı elinde tutmaya çalışan sarı-kırmızılı ekibin transfer listesi ortaya çıktyı. İşte detaylar...
13.05.2023 Galatasaray
EuroLeague Final Four öncesi Barcelona'ya Jan Vesely şoku!
EuroLeague Final Four öncesi Barcelona'ya Jan Vesely şoku! Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four'a çıkmayı başaran Barcelona'da Jan Vesely şoku yaşanıyor. Yıldız basketbolcu takımının son maçını tamamlayamadı.
Kim Min Jae'ye rüya gibi teklif! Transferde geri sayıma geçildi
Kim Min Jae'ye rüya gibi teklif! Transferde geri sayıma geçildi Sezon başında Fenerbahçe'den 18 milyon euroya Napoli'ye transfer olan ve İtalya'daki ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan Kim Min Jae'nin geleceği belirsizliğini koruyor. Napoli, Kim Min Jae'ye yeni bir sözleşme teklifi hazırlığında olsa da dünya devi transfer için dev bir bütçe ayırdı.
10.05.2023 İtalya Serie A
Beşiktaş, Fenerbahçeli yıldızın peşinde! Canlı yayında duyurdu: Sezonun en önemli transferi olacak
Beşiktaş, Fenerbahçeli yıldızın peşinde! Canlı yayında duyurdu: Sezonun en önemli transferi olacak Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, 1-0 geriye düşmesine rağmen Antalyaspor'u 3-1 mağlup etti. Gazeteci Serdar Sarıdağ da siyah-beyazlı ekipte yaşanan son gelişmeleri Skorer TV'de açıkladı. Sarıdağ, Beşiktaş'ın hedefindeki Fenerbahçeli yıldızı da duyurdu. İşte detaylar...
8.05.2023 Beşiktaş
Napoli, Kim Min Jae ve Eljif Elmas'ın ardından iki Fenerbahçeli yıldızı daha transfer ediyor!
Napoli, Kim Min Jae ve Eljif Elmas'ın ardından iki Fenerbahçeli yıldızı daha transfer ediyor! İtalya Serie A'yı şampiyon olarak tamamlayan Napoli transfere de hızlı biriş yapmayı hedefliyor. Daha önce Fenerbahçe'den Eljif Elmas ve Kim min Jae'yi kadrosuna katan İtalyan ekibi, sarı-lacivertlilerle ikili ilişkilerini kullanarak iki yıldızı daha kadrosuna katmayı planlıyor.
8.05.2023 Fenerbahçe
Katarlı iş adamı gözünü kararttı! Manchester United'ın çılgın transfer listesi ortaya çıktı
Katarlı iş adamı gözünü kararttı! Manchester United'ın çılgın transfer listesi ortaya çıktı Katarlı iş adamı Jassim bin Hamad Al Thani tarafından satın alınmak üzere olan Manchester United'ın transfer listesi ortaya çıktı. Kulüp satılırsa, yıldızlar karması olacak.
Trabzonspor, deplasman şanssızlığını kıramadı! Bjelica savunma dirençsizliğini not etti
Trabzonspor, deplasman şanssızlığını kıramadı! Bjelica savunma dirençsizliğini not etti Trabzonspor, ligde son oynadığı Demir Grup Sivasspor’a 4-1 mağlup olarak 6 ayı geçen deplasman şanssızlığını kıramadı. Ramazan Bayramı'na buruk giren bordo mavililer, bayramın bitimiyle topbaşı yapacak. Karadeniz ekibinin yeni hocası Nenad Bjelica, lig bitmeden takımın kötü gidişatını durdurmak istiyor.
22.04.2023 Trabzonspor
Yok artık Nathan Redmond! Attığı gol sosyal medyayı salladı
Yok artık Nathan Redmond! Attığı gol sosyal medyayı salladı Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında Giresunspor'u konuk etti. Son haftalarda yükselen performansı ile dikkat çeken Nathan Redmond, bu maçta da başarısını devam ettirdi. Öte yandan Redmond'un gösterdiği performans sosyal medyayı salladı.
10.04.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Transfer Listesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.