Maziye bir bakıver!
Maziye bir bakıver! ‘Futbol’ denince akla ilk onlar gelirdi...
Fenerbahçe şampiyon oldu ama Taçsız Kral...
Fenerbahçe şampiyon oldu ama Taçsız Kral... Galatasaray ve Türk futbolunun Taçsız Kral'ı Metin Oktay'ı saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...
30.06.2020 Galatasaray
Efsaneye şok! 'Son maçımız olabilir'
Efsaneye şok! 'Son maçımız olabilir' Türk futbolunda bir çok ilke imza atmış, futbolumuzun efsane kulüplerinden biri olan Eskişehirspor tarihinin en zor günlerini yaşıyor.
1.07.2020 1.Lig
Süper Lig'in "kral" golcüleri
Süper Lig'in "kral" golcüleri Lig tarihinde geride kalan 59 sezonda 32 Türk, 9 yabancı olmak üzere toplam 41 futbolcu gol kralı oldu. Gol kralları 16 değişik takımdan çıktı, Fenerbahçe ve Galatasaray 15'er kez bu unvana sahip futbolcuları kadrosunda bulundurdu.
1.07.2020 Futbol
Eskişehir’de ilk milli maç
Eskişehir’de ilk milli maç Türkiye-Moldova maçına ev sahipliği yapacak olan Eskişehir tarihi bir gün yaşayacak
1.07.2020 Milli Takım
Boffin'in el ve ayak izleri segilenecek
Boffin'in el ve ayak izleri segilenecek Türk futbol tarihinin unutulmaz kramponlarının ayak izleri, kalecilerinin de el izlerinin sergilendiği, 'Altın Ayaklar' sergisi için Eskişehirspor'un kalecisi Ruud Boffin'in el ve ayak izi alındı.
1.07.2020 Futbol
TFF'den komşu ülkenin yöneticilerine yemek
TFF'den komşu ülkenin yöneticilerine yemek Türkiye-Bulgaristan maçı öncesi federasyon yetkilileri yemek yedi.
1.07.2020 Milli Takım
Töre-Hakan barıştı
Töre-Hakan barıştı A Milli Takımı dün Almanya’ya gitti, ekibe burada katılan Hakan Çalhanoğlu ile Gökhan Töre arasındaki gerginlik son buldu. İkili antrenmanda sarmaş dolaş oldu.
1.07.2020 Milli Takım
A Milli Takım Almanya'ya geldi! Ersan Gülüm kadroya dahil edildi
A Milli Takım Almanya'ya geldi! Ersan Gülüm kadroya dahil edildi Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları öncesi hazırlık kampı için Almanya'ya geldi.
1.07.2020 Milli Takım
Semih, Fenerbahçe'ye rakip oluyor!
Semih, Fenerbahçe'ye rakip oluyor! Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile karşılaşacağı maçta Sarı-Lacivertli ekibin eski futbolcusu Semih Şentürk, teknik heyetin izin vermesi halinde eski takımına karşı ilk kez forma giyecek.
1.07.2020 Futbol
Fenerbahçe-İstanbul Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta?
Fenerbahçe-İstanbul Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'de maç heyecanı devam ediyor. Bu akşam Fenerbahçe Kadıköy'de İstanbul Başakşehir'i ağırlayacak. Fenerbahçe İstanbul Başakşehir maçı saat kaçta olacak? İşte Fenerbahçe ve Başakşehir'den son detaylar..
1.07.2020 Futbol
Semih Şentürk ilk kez F.Bahçe'ye karşı...
Semih Şentürk ilk kez F.Bahçe'ye karşı... Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak İstanbul Başakşehir'in golcüsü Semih Şentürk, teknik heyetin görev vermesi halinde ilk kez eski takımına karşı forma giyecek.
1.07.2020 Basaksehir
Semih Şentürk 'ikinci baharını' yaşıyor!
Semih Şentürk 'ikinci baharını' yaşıyor! Spor Toto Süper Lig'de sezonun 12 maçlık bölümünde forma giydiği 8 karşılaşmada 6 gol atan İstanbul Başakşehir'in golcüsü Semih Şentürk, kariyerinin adeta "ikinci baharını" yaşıyor.
1.07.2020 Basaksehir
Milli mücadele
Milli mücadele Türkiye Futbol Direktörü, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki protestolar nedeniyle bir hayli keyifsiz olan futbolcularını soyunma odasının kapısında beklerken, tek tek sarıldı. Kazakistan maçının önemine vurgu yapan Terim’in, millilerden tepkileri unutup başlarını kaldırmalarını istediği vurgulandı.
1.07.2020 Milli Takım
Emre Belözoğlu'nun doğum günü kutlandı
Emre Belözoğlu'nun doğum günü kutlandı A Milli Takım formasını en çok giyen (92 kez) faal futbolcu olan Emre Belözoğlu, 34. yaş gününü ay-yıldızlı takımın İskoçya'daki kampında kutladı.
1.07.2020 Milli Takım
A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu takımla çalıştı
A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu takımla çalıştı İzlanda maçının hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'da sakatlığı geçen Hakan Çalhanoğlu takımla birlikte çalıştı.
1.07.2020 Milli Takım
Süper Lig'in "gol kralları"
Süper Lig'in "gol kralları" Lig tarihinde geride kalan 56 sezonda 32 Türk, 6 yabancı olmak üzere toplam 38 futbolcu gol kralı oldu. Gol kralları 16 değişik takımdan çıktı, Fenerbahçe ve Galatasaray 15'er kez bu unvana sahip futbolcuları kadrosunda bulundurdu.
1.07.2020 Futbol
Süper Lig'de 4. yıldız çekişmesi başlıyor!
Süper Lig'de 4. yıldız çekişmesi başlıyor! İlk ve son sezonlarında Fenerbahçe’nin şampiyon olduğu lig tarihinde Galatasaray’ın da Sarı-lacivertliler gibi 19 zaferi bulunuyor. Beşiktaş 13, Trabzonspor 6, Bursaspor da 1 kez şampiyon oldu.
1.07.2020 Futbol
Es-Es kendini finale saklıyor
Es-Es kendini finale saklıyor Büyük final öncesi Eskişehirspor son provada, küme düşen rakibi karşısında arzuladığı uygulamayı yapmadı veya yapamadı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
"Nöbetçi Golcü"nün 14 yıllık Fenerbahçe kariyeri
"Nöbetçi Golcü"nün 14 yıllık Fenerbahçe kariyeri Medical Park Antalyaspor ile anlaşan forvet oyuncusu Semih Şentürk, 14 yıllık maceranın ardından sarı-lacivertli formaya veda ediyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Es-Es'in enleri
Es-Es'in enleri Eskişehirspor'un futbol tarihi boyunca en fazla forma giyen oyuncusu İsmail Arca, en fazla gol atanı Fethi Heper, en fazla kırmızı kart göreni Halil Kök, en fazla sarı kart göreni Veysel Sarı oldu.
1.07.2020 Futbol
Es-Es geç açıldı!
Es-Es geç açıldı! Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Bursaspor'u 2-0 mağlup etti ve üç puanı hanesine yazdırdı.
18.08.2013 BursaSpor
YA SABIR!
YA SABIR! Ay-yıldızlı ekibimiz maça arzulu ve iştahlı girdi. Burak Yılmaz’ın golü avantajı getirdi, Umut’un kafası moralleri tavana çekti. İkinci yarı adeta kimlik değiştiren milliler Gyan’a direnemedi. Usta oyuncu iki golle gecemizi alt üst etti
1.07.2020 Milli Takım
TFF Ailesi iftar yemeğinde buluştu
TFF Ailesi iftar yemeğinde buluştu Türkiye Futbol Federasyonu çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
U20’ye kapanış yemeği
U20’ye kapanış yemeği Ülkemizde yapılan FIFA U20 Dünya Kupası’nın resmi kapanış yemeği dün Çırağan Sarayı’nda düzenlendi.
1.07.2020 Futbol