Transferler

Transferler

Son dakika transferler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan transferler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan transferler haber sayfamızda...

Transferler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.260 transferler haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismin peşine düştüğü öğrenildi. Ada basını, siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Yunan hücumcuyla ilgilendiğini öne sürdü.
23.04.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların İngiliz yıldızın peşine düştüğü iddia edildi. Bordo-mavililerin gündemine gelen yıldız futbolcunun transferine Abdullah Avcı'nın onay verdiği aktarıldı.
23.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalarına başlayan kurmayların ilk transferini bitirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun sözleşme şartları netlik kazandı.
22.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Olympiakos'un yıldızıyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin gündemindeki yıldız futbolcunun bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
20.04.2024 Trabzonspor
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında
Fenerbahçeli Sebastian Szymanski paylaşılamıyor! Dev kulüpler transfer yarışında Fenerbahçe'nin Polonyalı on numarası Sebastian Szymanski'nin gösterdiği performans Avrupa devlerinin iştahını kabarttı. Yıldız futbolcu için transfer yarışının başladığı öğrenildi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon şampiyonluk isteyen kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Güney Amerika'da forma giyen genç yıldızı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.
19.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, İspanya'da forma giyen yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı. 30 yaşındaki on numara için Suudi Arabistan ekiplerinin devrede olduğu vurgulandı.
12.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin Portekiz'de forma giyen genç orta sahayı gözüne kestirdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin sunacağı sözleşme teklifinin ayrıntıları ortaya çıktı.
12.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta rota yeniden Stefan Savic'e döndü! Mats Hummels beğenilmedi
Beşiktaş'ta rota yeniden Stefan Savic'e döndü! Mats Hummels beğenilmedi Beşiktaş'ta gelecek sezon savunmasına lider stoper dahil etmek isteyen kurmayların ilk hedefinin yeniden Stefan Savic olduğu öğrenildi. Samet Aybaba'nın listesindeki sıralama netlik kazandı.
11.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Arjantinli dinamo! Yeni Enzo Fernandez
Galatasaray'a Arjantinli dinamo! Yeni Enzo Fernandez Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Orta saha kurgusuna takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılıların 'yeni Enzo Fernandez' olarak nitelendirilen yıldız futbolcuya kanca attığı kaydedildi.
10.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan Şampiyonlar Ligi çıkarması! 6 yıldızı izleyecek
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan Şampiyonlar Ligi çıkarması! 6 yıldızı izleyecek Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'dan flaş bir hamle geldiği ortaya çıktı. Samet Aybaba'nın Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek 6 futbolcuyu takip edeceği aktarıldı.
9.04.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'dan Sevilla'nın yıldızına kanca! 3+1 yıllık sözleşme önerisi
Trabzonspor'dan Sevilla'nın yıldızına kanca! 3+1 yıllık sözleşme önerisi Trabzonspor'un Sevilla'da forma giyen ve sezon sonunda boşa çıkacak yıldız futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcuya 3+1 yıllık sözleşme önerdiği aktarıldı.
9.04.2024 Trabzonspor
Atlar aynı yöne koşmalı
Atlar aynı yöne koşmalı Merkez Bankası Kanunu, ana görevi fiyat istikrarını sağlamak olan bankanın, enflasyon hedefine ulaşamaması durumunda hedeften sapmanın nedenlerini ve alınması gereken önlemleri hükümete bildirmesini zorunlu kılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Ante Rebic'e veda kararı! Yeni adresi şaşırttı
Beşiktaş'ta Ante Rebic'e veda kararı! Yeni adresi şaşırttı Beşiktaş'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Ante Rebic, siyah-beyazlı takımda bekleneni veremedi. Beşiktaş'ın veda kararı aldığı tecrübeli oyuncunun muhtemel yeni adresi belli oldu.
8.04.2024 Beşiktaş
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Galatasaray'a Tete piyangosu! Ülkesinden talip çıktı
Galatasaray'a Tete piyangosu! Ülkesinden talip çıktı Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Tete gösterdiği performansla şu ana kadar bekleneni veremedi. Sarı-kırmızılıların geleceğine dair henüz karar vermediği yıldız oyuncuyla ilgili Brezilya'dan talip çıktığı öğrenildi.
5.04.2024 Galatasaray
Merkez Bankası'ndan enflasyon için bilgilendirme mektubu
Merkez Bankası'ndan enflasyon için bilgilendirme mektubu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, enflasyon için Hükümet'e bilgilendirici açık mektubunu yayımladı. Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Asgari ücretin yılda bir kez güncellenmesi enflasyon tahminleri açısında kritik önem taşıyor. " denildi.
5.04.2024 Ekonomi
Ali Gültiken, Fernando Santos'a patladı! 'Mayın tarlası olarak görüyor'
Ali Gültiken, Fernando Santos'a patladı! 'Mayın tarlası olarak görüyor' Beşiktaş'ın Başakşehir deplasmanından 1 puanla ayrıldığı maçın ardından spor yorumcuları değerlendirmelerde bulundu. Siyah-beyazlıların efsanelerinden Ali Gültiken'in yorumları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
İngiltere'den Fenerbahçeli yıldız için flaş transfer iddiası! Sezon sonu ayrılık
İngiltere'den Fenerbahçeli yıldız için flaş transfer iddiası! Sezon sonu ayrılık İngiliz basını Fenerbahçe'nin yıldız isminin sezon sonunda sarı - lacivertlilerden ayrıalarak İngiliz ekibine transfer olabileceğini iddia etti.
31.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan Hollanda çıkarması! Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar görüştü
Beşiktaş'tan Hollanda çıkarması! Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar görüştü Beşiktaş'ın kariyerini Hollanda'da sürdüren tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için atak yaptığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların yıldız oyuncu için masaya oturduğu aktarıldı.
30.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a gol makinesi! Süper Lig'in eski yıldızı gündemde
Galatasaray'a gol makinesi! Süper Lig'in eski yıldızı gündemde Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Süper Lig'in eski yıldızı için harekete geçeceği belirtildi.
30.03.2024 Galatasaray
Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi
Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi Aston Villa'dan Galatasaray'a geri dönmesine kesin gözüyle bakılan Nicolo Zaniolo ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcuya Serie A temsilcisinin kanca attığı aktarıldı.
29.03.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı
Mehmet Cibara: Galatasaray 4 milli oyuncu ile anlaştı Sultanlar Ligi'nde play-offf maçlarına çıkacak Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Yöneticisi Mehmet Cibara, milli takım havuzunda bulunan 4 isimle anlaştıklarını du
26.03.2024 Voleybol
Galatasaray'a Japon yıldız! Okan Buruk transferde ısrarcı
Galatasaray'a Japon yıldız! Okan Buruk transferde ısrarcı Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların İtalya'da forma giyen Japon yıldızın peşine düştüğü öne sürüldü. Okan Buruk'un bu transferde çok ısrarcı olduğu aktarıldı.
24.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Transferler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.