Trasnfer

Trasnfer

Son dakika trasnfer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan trasnfer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan trasnfer haber sayfamızda...

Trasnfer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 54 trasnfer haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer için anlaşma yakın
Fenerbahçe yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer için anlaşma yakın Orta saha kurgusuna takviyede bulunmak isteyen Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı-lacivertlilerin teklifte bulunduğu 28 yaşındaki orta sahanın kulübünün, anlaşmaya sıcak baktığı iddia edildi.
13.09.2023 Fenerbahçe
Merih Demiral kavga etti! Atalanta'da büyük kriz
Merih Demiral kavga etti! Atalanta'da büyük kriz Serie A ekiplerinden Atalanta'da iki sezondur forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, İtalya'da gündem oldu. Takımın vazgeçilmez futbolcularından biri olan Demiral, bu sefer futbolun dışında bir olayla gündeme geldi.
28.04.2023 İtalya Serie A
Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo için bomba transfer iddiası! Efsaneden mesaj: Seni yazın alacağız
Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo için bomba transfer iddiası! Efsaneden mesaj: Seni yazın alacağız Galatasaray'ın ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna dahil ettiği Nicolo Zaniolo konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Sözleşmesinde 35 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunan İtalyan futbolcuya, efsane isimden transfer mesajı geldiği öne sürüldü.
8.04.2023 Galatasaray
Avrupa devinden çılgın Nicolo Zaniolo hamlesi! 30 milyon euroyu gözden çıkardılar
Avrupa devinden çılgın Nicolo Zaniolo hamlesi! 30 milyon euroyu gözden çıkardılar Galatasaray'ın ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna dahil ettiği Nicolo Zaniolo için Avrupa devi harekete geçti. İspanyol basını, İtalyan oyuncu için 30 milyon euroluk çılgın transfer planının ayrıntılarını yazdı.
18.03.2023 Galatasaray
Luis Campos, Galatasaray'ın yıldızı için harekete geçti! Transfer için 500 bin euro teklif etmişlerdi
Luis Campos, Galatasaray'ın yıldızı için harekete geçti! Transfer için 500 bin euro teklif etmişlerdi Türkiye'de ara transfer ve tescil döneminin sona ermesinin ardından Galatasaray'da kurmaylar hız kesmedi. Dursun Özbek ve Erden Timur önderliğinde gelecek sezon adına çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılılarda genç yeteneğe talip çıktı. Luis Campos'un Galatasaray'ın genç yeteneği için devreye girdiği iddia edildi.
7.03.2023 Galatasaray
Umut Bozok, eski günlerine dönmek istiyor
Umut Bozok, eski günlerine dönmek istiyor Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Kasımpaşa formasıyla gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok, bu sezon ise Trabzonspor'da istediği performansı gösteremedi. Başarılı futbolcu, Dünya Kupası arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirip eski günlerine dönmek istiyor.
21.11.2022 Trabzonspor
90+4'te maçı kazandırdı! Samet Akaydın'dan itiraf: Üstümde ölü toprağı vardı
90+4'te maçı kazandırdı! Samet Akaydın'dan itiraf: Üstümde ölü toprağı vardı Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Adana Demirspor, Trabzonspor'la karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka ev sahibi ekibin 3-2'lik galibiyetiyle sona erdi. Trabzonspor'un yediği gollerde eski oyuncusuyla birlikte Trabzon doğumlu bir diğer futbolcunun olması dikkat çekti. Öte yandan Adana Demirspor'a maçı kazandıran Samet Akaydın'dan çarpıcı bir itiraf geldi.
13.09.2022 Adana Demirspor
ÖZEL - Galatasaray'dan 6. transfer! Bonservisi belli oldu, 3 yıllık anlaşma
ÖZEL - Galatasaray'dan 6. transfer! Bonservisi belli oldu, 3 yıllık anlaşma Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Leo Dubois ve Haris Seferovic'i kadrosuna katan Galatasaray bir transferi daha bitirdi. Sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcunun kulübüyle transfer için anlaşma sağladı. Galatasaray'ın 28 yaşındaki orta saha için ödeyeceği bonservis bedeli de belli oldu. Detaylara MİLLİYET ulaştı.
28.07.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de İsak Vural kararı! Bir ilk gerçekleşiyor
Fenerbahçe'de İsak Vural kararı! Bir ilk gerçekleşiyor Fenerbahçe Kulübü'nün devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı İsak Vural konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. 15 yaşındaki oyuncuyla ilgili karar verildi.
17.04.2022 Fenerbahçe
Son Dakika Haberi: Fenerbahçe'den çok konuşulacak karar! Altay Bayındır, Attila Szalai ve Ozan Tufan...
Son Dakika Haberi: Fenerbahçe'den çok konuşulacak karar! Altay Bayındır, Attila Szalai ve Ozan Tufan... Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi... Süper Lig'de bu sezon dikkat çeken genç oyuncuları ile ilgili karar verildi. Gelecek sezon satılacak isimler belli oldu. İşte detaylar...
28.04.2021 Fenerbahçe
Abdullah Avcı, İstanbul'da Edin Visca ile görüştü
Abdullah Avcı, İstanbul'da Edin Visca ile görüştü Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Edin Visca ile bir araya geldi. İşte ayrıntılar...
15.04.2021 Trabzonspor
Son Dakika Haberleri | İngiltere'de Mbaye Diagne patlaması! Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra...
Son Dakika Haberleri | İngiltere'de Mbaye Diagne patlaması! Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra... 2. transfer tescil döneminin son günlerinde Galatasaray'dan İngiltere Premier Lig ekiplerinden WBA'ya kiralanan forvet Diagne, Ada basınında gündeme gelmeye devam ediyor.
9.02.2021 Galatasaray
Akhisarspor atağa kalktı
Akhisarspor atağa kalktı TFF 1'inci Lig'de transfer yasağını kaldırıp, sezon başından bu yana toplam 19 futbolcunun ayrıldığı kadrosunu acilen takviye etmek için saatleri sayan düşme hattındaki Akhisarspor, taarruza geçti.
13.01.2021 1.Lig
Son Dakika | Beşiktaş transferde ilk bombayı patlatıyor! Bonservisiyle...
Son Dakika | Beşiktaş transferde ilk bombayı patlatıyor! Bonservisiyle... Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... Bu akşam liderlik için sahaya çıkacak olan Beşiktaş'ta transfer gelişmesi yaşanıyor... İşte detaylar...
3.01.2021 Beşiktaş
Son dakika | Fortuna Düsseldorf, Fenerbahçe'den Zanka'yı kiraladı!
Son dakika | Fortuna Düsseldorf, Fenerbahçe'den Zanka'yı kiraladı! Fortuna Düsseldorf, Fenerbahçe'den Zanka'yı sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu. Fenerbahçe de ayrılığı resmen açıkladı. Zanka trasnfer için "Transfer çok hızlı gelişti. 24 saat bile değil. 12 saat. Büyük telaş vardı tabi. Fortuna Düsseldorf yöneticileriyle konuştum. Bundesliga'da sıkı çalışarak, en iyi futbolu oynamak ve ligde kalmak istiyoruz." dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Bursaspor, İbrahim Üzülmez ile sevindi
Bursaspor, İbrahim Üzülmez ile sevindi TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da 2019-2020 sezonunun 16. haftasında göreve gelen teknik direktör İbrahim Üzülmez, yeşil-beyazlı ekiple çıktığı son 4 maçın 3'ünü kazanarak taraftarın yüzünü güldürdü.
1.07.2020 1.Lig
Serdar Ali Çelik, Fenerbahçe'nin transfer hedeflerini açıkladı!
Serdar Ali Çelik, Fenerbahçe'nin transfer hedeflerini açıkladı! Serdar Ali Çelikler Life+ TV'de yayınlanan Kırmızı Çizgi programında Fenerbahçe'nin trasnfer gündemine dair önemli bilgiler paylaştı. Çelikler, ayrıca UEFA'nın Fenerbahçe'ye Avrupa'dan men cezası vermesi durumunda sarı-lacivertlilerin büyük transferler yapacağını iddia etti.
12.06.2019 Futbol
Senad OK: Transfer politikası Benfica maçına bağlı...
Senad OK: Transfer politikası Benfica maçına bağlı... Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad OK, Skorer TV'de Ezgi Tope'in sorularını yanıtladı.
3.08.2018 Programlar
Bir imzadan fazlası
Bir imzadan fazlası Yaz döneminin en çok konuşulan ismi olan Cristiano Ronaldo, daha resmi maça çıkmadan gücünü gösterdi!
1.07.2020 İtalya Serie A
Umut Nayir, siyah beyazlı formayı giydi!
Umut Nayir, siyah beyazlı formayı giydi! Beşiktaş'ın Osmanlıspor'dan transfer ettiği golcü Umut Nayır, Beşiktaş formasını giydi...
27.07.2018 Futbol
Balıkesir yasağa rağmen harika
Balıkesir yasağa rağmen harika Baltok Genel Müdürü Mustafa Bahçeci’nin kulüp başkanı seçilmesiyle ‘Güçlü bir yönetim ve güçlü bir takım’ mesajı veren kırmızı beyazlıları değerlendiren yazarlarımız, “Transfer yasağı var, mevcut kadrosuyla bir üst lige çıkar” dedi...
26.07.2018 Ege
Pınar Karşıyaka hız kesmiyor
Pınar Karşıyaka hız kesmiyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde iç transferde sözleşmesi biten Berk Uğurlu, dış transferde ise Demir İnşaat Büyükçekmece'den İlkan Karaman ile Erving Walker ve Muratbey Uşak'tan Tayfun Erülkü'ye imza attıran Pınar Karşıyaka, oyuncu arayışını sürdürüyor.
1.07.2020 Basketbol
Serdar Sarıdağ: Atiba Göztepe yolunda...
Serdar Sarıdağ: Atiba Göztepe yolunda... Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer TV Beşiktaş Özel Yayını'nda Ezgi Toper ve taraftarların sorularını yanıtladı.
29.05.2018 Futbol
Süper Anadolu - Demba Ba Beşiktaş yolunda!
Süper Anadolu - Demba Ba Beşiktaş yolunda! Son dönemde Alvaro Negredo ile Vagner Love'a sezon sonu neşter vurulacağı belirtilen Beşiktaş'ta Demba Ba ismi gittikçe netlik kazanıyor.   Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer hazırlıkları şimdiden başlarken, orta saha için Bursaspor'un Nijeryalı oyuncusu Abdullahi Shehu gündeme geldi.    Antalyaspor Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, futbolcuları Sakıb Aytaç'ın kasığındaki ödem nedeniyle ameliyat oluğunu ve sezonu kapattığını söyledi.    Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, cumartesi oynanacak Kasımpaşa maçı öncesi basın toplantısı yaptı.
4.05.2018 Programlar
Nevzat Dindar, Asamoah transferini açıkladı...
Nevzat Dindar, Asamoah transferini açıkladı... Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında kulüpteki son gelişmeleri değerlendirdi.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Trasnfer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.