Trio

Trio

Son dakika trio haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan trio gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan trio haber sayfamızda...

Trio

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.663 trio haberi bulunmuştur.
Eski hakemlerden gol iptali ve penaltı yorumu: VAR için çok zor! Müdahale var
Eski hakemlerden gol iptali ve penaltı yorumu: VAR için çok zor! Müdahale var Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Corendon Alanyaspor-Galatasaray maçındaki pozisyonları eski hakemlerden değerlendirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Eda Erdem şoku!  Arina Fedorovtseva Eczacıbaşı'nın kabusu oldu
Fenerbahçe'de Eda Erdem şoku! Arina Fedorovtseva Eczacıbaşı'nın kabusu oldu Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı final serisi ikinci maçında karşı karşıya geldi. Müsabakaya Arina Fedorovtseva'nın performansı damga vurdu. Sarı-lacivertli takımda Eda Erdem sakatlık geçirdi. Mücadeleyi Eczacıbaşı 3-2 kazandı.
13.04.2024 Voleybol
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır
Girişimci iştahlı yatırımcı hazır "Türkiye'de yeni nesilde yüksek bir risk alma, girişimci olma iştahı mevcut. Yatırım miktarları hâlâ gelişmiş piyasaların altında olsa da bu oran giderek artıyor..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Fenerbahçe-Adana Demirspor maçında tartışma yaratan pozisyon! Eski hakemler değerlendirdi: Kırmızı kart
Fenerbahçe-Adana Demirspor maçında tartışma yaratan pozisyon! Eski hakemler değerlendirdi: Kırmızı kart Süper Lig’in 31’inci haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etti. Karşılaşmanın 2. yarısında Oosterwolde'nin rakibine müdahalesi tartışmaları beraberinde getirirken eski hakemler pozisyonu değerlendirdi. İşte detaylar...
4.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray-Hatayspor maçındaki tartışmalı pozisyonu eski hakemler değerlendirdi: Net bir itme yok
Galatasaray-Hatayspor maçındaki tartışmalı pozisyonu eski hakemler değerlendirdi: Net bir itme yok Süper Lig’in 31’inci haftasında Galatasaray, Hatayspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Mücadele sonrası eski hakemler maçtaki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
Bursa’yı ağlattı
Bursa’yı ağlattı Timur Acar, Didem Balçın, Beren Gençalp ve Eda Özerkan’ın başrollerinde yer aldığı ‘Sırrını Biliyorum’un galası önceki akşam Bursa’da gerçekleşti.
20.03.2024 Cadde
Galatasaray lehine verilen penaltı ve kırmızı kart kararı doğru mu? 'Böyle elle oynama olmaz'
Galatasaray lehine verilen penaltı ve kırmızı kart kararı doğru mu? 'Böyle elle oynama olmaz' Süper Lig’in 30'uncu haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Atilla Karaoğlan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler yorumladı.
17.03.2024 Galatasaray
Trabzonspor maçında Fenerbahçe'nin 3'üncü golünden önce faul var mı? Eski hakem açıkladı!
Trabzonspor maçında Fenerbahçe'nin 3'üncü golünden önce faul var mı? Eski hakem açıkladı! Trabzonspor, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Kritik karşılaşmanın ardından Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
18.03.2024 Trabzonspor
Rashica'nın kullandığı penaltının iptal edilmesi kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Kimse anlayamadı!
Rashica'nın kullandığı penaltının iptal edilmesi kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Kimse anlayamadı! Süper Lig'in 30’uncu haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Burak Pakkan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
17.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan Mert Hakan tepkisi: Gayri ahlaki, tahrik edici, saygısız!
Galatasaray'dan Mert Hakan tepkisi: Gayri ahlaki, tahrik edici, saygısız! Sarı-kırmızılı kulüp, Fenerbahçe-Pendikspor maçında hakem Kadir Sağlam'ın yönetimi ve Mert Hakan Yandaş'ın hakeme yönelik sözleri ile ilgili sert bir açıklama yayımladı.
11.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş kameralara yakalandı! 'Bak dikkatli ol, buradan çıkamazsın'
Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş kameralara yakalandı! 'Bak dikkatli ol, buradan çıkamazsın' Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Pendikspor'u 4-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Mert Hakan Yandaş'ın ilk yarının sonunda hakem Kadir Sağlam'la yaşadığı diyalog sosyal medyada gündem oldu. 'Trio' yorumcuları Bülent Yıldırım, Bahattin Duran ve Deniz Çoban sarı-lacivertli oyuncunun sözlerini yorumladı.
11.03.2024 Fenerbahçe
Eski hakemler Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki penaltı kararını yorumladı! 'Başından sonuna skandal!
Eski hakemler Fenerbahçe-Pendikspor maçındaki penaltı kararını yorumladı! 'Başından sonuna skandal! Bein Trio ekibi Fenerbahçe'nin sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmadaki pozisyonları yorumladı.
11.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray - Rizespor maçında 2'nci golden önce ihlal var mı? Eski hakem canlı yayında açıkladı
Galatasaray - Rizespor maçında 2'nci golden önce ihlal var mı? Eski hakem canlı yayında açıkladı Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray ile Rizespor karşı karşıya geldi. Bahattin Şimşek’in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
9.03.2024 Galatasaray
Primadonnaya orkestra sesi
Primadonnaya orkestra sesi Beykoz Kundura’da sessiz sinemanın ilk yıldız kadın oyuncusu Asta Nielsen’ın iki filmi restore edilmiş kopyalarıyla ve canlı müzik eşliğinde gösterilecek.
8.03.2024 Kültür Sanat
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
4.03.2024 Beşiktaş
Atilla Karaoğlan'a eski hakemden canlı yayında olay tepki! 'Oyuncuları karıştırıyor olabilir mi'
Atilla Karaoğlan'a eski hakemden canlı yayında olay tepki! 'Oyuncuları karıştırıyor olabilir mi' Süper Lig'in 28'inci haftasında Hatayspor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Atilla Karaoğlan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
3.03.2024 Fenerbahçe
Havalı Tabanca Trio Erkekler Milli Takımı'ndan altın madalya!
Havalı Tabanca Trio Erkekler Milli Takımı'ndan altın madalya! Ukrayna'yı 17-11 mağlup eden Havalı Tabanca Trio Erkekler Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.
2.03.2024 Diğer
Süper Lig'de gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde!
Süper Lig'de gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde! Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda Galatasaray’ı 3 Mart Pazar akşamı saat 19.00’da konuk edecek. Dev derbinin heyecanı, her zaman olduğu gibi gün boyu canlı yayınlarla Türkiye'nin spor ekranı beIN SPORTS'ta yaşanacak.
2.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray - Antalyaspor maçındaki kararları eski hakemler yorumladılar: Pozisyonu UEFA ülkelerine gönderin
Galatasaray - Antalyaspor maçındaki kararları eski hakemler yorumladılar: Pozisyonu UEFA ülkelerine gönderin Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, Antalyaspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Müsabaka sonrasında yayıncı kuruluşta eski hakemler tartışmalı pozisyonları mercek altına aldı.
27.02.2024 Galatasaray
İstanbulspor-Beşiktaş maçı sonrası eski hakemden Atilla Karaoğlan'a tepki: İhracı gerekirdi!
İstanbulspor-Beşiktaş maçı sonrası eski hakemden Atilla Karaoğlan'a tepki: İhracı gerekirdi! İstanbulspor, Trendyol Süper Lig’in 27’nci haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Atilla Karaoğlan’ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
26.02.2024 Beşiktaş
Sahne gençler için kuruluyor
Sahne gençler için kuruluyor Cumhuriyetin ilk yıllarında, Batı müziğinin temellerini öğrenmeleri için yurt dışına gönderilen öğrencilerle başlayan müzikal yolculuk, İBB Kültür aracılığıyla “İBB Genç Müzisyenlere Destek Programı” ile devam ediyor.
25.02.2024 Kültür Sanat
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı!
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı! Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Cihan Aydın’ın tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
25.02.2024 Fenerbahçe
2023’te 15 girişime toplam 9.9 milyon euro kaynak
2023’te 15 girişime toplam 9.9 milyon euro kaynak Girişim sermayesi fonu 212, geçen yıl 15 girişime toplam 9.9 milyon euro kaynak sağladı.
20.02.2024 Kobi
Ankaragücü-Galatasaray maçında tartışma yaratan gol iptali! Penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı
Ankaragücü-Galatasaray maçında tartışma yaratan gol iptali! Penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 26’ncı haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Kritik maçtaki tartışmalı kararları eski hakemler değerlendirdi.
19.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Trio ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.