Tromso

Tromso

Son dakika Tromso haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tromso gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tromso haber sayfamızda...

Tromso

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 389 tromso haberi bulunmuştur.
Isak Hansen-Aarøen, Werder Bremen'de!
Isak Hansen-Aarøen, Werder Bremen'de! Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen, Isak Hansen-Aarøen ile sözleşme imzaladı.
1.02.2024 Almanya Bundesliga
Narlıdere Metrosu için tarih netleşti
Narlıdere Metrosu için tarih netleşti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattını 7 Şubat’ta açmayı planladıklarını söyledi “Sonuna geldik, bitireceğiz. Gerekirse bin kişi çalışacak” dedi.
18.11.2023 Ege
Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'ne özel dünya yıldızı! Transfer için tüm şartlar zorlanacak
Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'ne özel dünya yıldızı! Transfer için tüm şartlar zorlanacak Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde ile karşılaşacak olan Galatasaray'da bu maçın önemi çok büyük. Sarı-kırmızılılar, Molde deplasmanından avantajlı bir skorla dönmesi halinde 20 milyon euroluk dev bir gelirin sahibi olacak. Galatasaray'ın gruplara kalması durumunda dünyaca ünlü yıldızın transferi için resmi girişimler hız kazanacak.
23.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'da özel prim uygulaması! İşte kasaya girecek rakam
Galatasaray'da özel prim uygulaması! İşte kasaya girecek rakam Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bugün Molde’ye konuk olacak. Sarı-kırmızılı temsilcimiz avantajlı bir skorla sahadan ayrılarak tur kapısını aralamaya çalışacak. Öte yandan prim konusunda yönetim bir karar aldı.
23.08.2023 Galatasaray
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
7.05.2023 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
30.04.2023 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 Diğer
Norveç'te çığ kabusu! 4 kişi hayatını kaybetti
Norveç'te çığ kabusu! 4 kişi hayatını kaybetti Norveç'in kuzeyinde çığ düşmesi sonucu bölgeye kayak yapmak için gelen 4 turist hayatını kaybetti.
1.04.2023 Dünya
Beş Avrupa kentinden biri
Beş Avrupa kentinden biri Büyükşehir belediyesinin gençlere yönelik çalışmaları taçlanıyor. İzmir 2026 Avrupa Gençlik Başkenti unvanına sahip olabilmek için yarışıyor.
26.03.2023 Ege
Avrupa'daki gaz krizi sonrası Norveç’ten Rus balıkçılara kısıtlama!
Avrupa'daki gaz krizi sonrası Norveç’ten Rus balıkçılara kısıtlama! Norveç, güvenlik önlemi olarak Rus balıkçı gemilerinin sadece 3 limana girişine izin verileceğini belirterek, gemilerin güvenlik kontrolünden geçeceğini aktardı.
6.10.2022 Dünya
Kuzey Kutbu’na ikinci bilim seferi tamamlandı: ‘Buzulların üçte biri yok olmuş’
Kuzey Kutbu’na ikinci bilim seferi tamamlandı: ‘Buzulların üçte biri yok olmuş’ Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle Kuzey Kutbu’na giden Türk bilim insanları, İkinci Ulusal Arktik Bilimsel Araştırma Seferi’yle iklim değişikliğinin olası etkilerini inceleme fırsatı buldu.
17.09.2022 Gündem
50 yıllık savaş bitti! Avrupa'ya yeni komşu geldi
50 yıllık savaş bitti! Avrupa'ya yeni komşu geldi Üzerinde yaşam olmayan yaklaşık 1 kilometrekarelik küçük ada için yarım asırdır verilen kavga sona erdi. Artık Avrupa ile ilk kez karadan sınır komşusu olacaklar.
15.06.2022 Dünya
ABD askerleri adaya çıkarma yaptı! Rus savaş gemileri kadrajda
ABD askerleri adaya çıkarma yaptı! Rus savaş gemileri kadrajda 45'ten fazla savaş gemisi ve 75'ten fazla jetin gözdağına Rusya 60 savaş gemisi ve 40 jetle yanıt verdi. Ateş çemberinin tam ortasındaki Gotland Adası'na ise Amerikalılar ayak bastı. Denklemde Türkiye de var.
13.06.2022 Dünya
Bu ikaza kulak verin!
Bu ikaza kulak verin! Murat Germen’in belgesel tadındaki yeni sergisi “Küresel İkaz” iklim değişikliği, küresel ısınma konularına dikkat çeken ve bu konuda bir ikaz sistemi zinciri oluşturacak “sarsıcı” işlere sahip.
3.04.2022 Kültür Sanat
Aydın’ın Sultanları yine şans tanımadı
Aydın’ın Sultanları yine şans tanımadı CEV Challenge Cup’ta ülkemizi temsil eden Aydın’ın Sultanları, Avrupa kupalarındaki yolculuğuna devam ediyor.
8.12.2021 Ege
Kalbimiz sizinle!
Kalbimiz sizinle! Kadınlar voleybolda ülkemizi temsil ettiği CEV Challenge Kupası’nda Norveç ekibi Tromsö ve Bosna Hersek takımı Ok Gacko’yu eleyerek son 16 takım arasına adını yazdıran Aydın Büyükşehir Belediyespor, bugün 8’li finaller turu ilk maçında Macaristan’ın 1. MCM-Diamant Kaposvar ekibini konuk edecek.
6.12.2021 Ege
Aydın’ın Sultanları fırtına gibi
Aydın’ın Sultanları fırtına gibi Aydın Büyükşehir Belediyespor kadın voleybol takımı, Türkiye’yi Avrupa’da başarıyla temsil etmeye devam ediyor.
5.11.2021 Ege
Aydın BŞB, Avrupa sahnesinde
Aydın BŞB, Avrupa sahnesinde Kadınlar Balkan Kupası’nda birinciliğe ulaşarak CEV Challenge Kupası’nda oynamaya hak kazanan Aydın Büyükşehir Belediyespor, eleme turunda eşleştiği Norveç’in BK Tromso takımıyla iki müsabakayı da Norveç’te oynayacak.
1.11.2021 Ege
Gurur duyduk!
Gurur duyduk! Balkan Kupası’nda Türkiye’yi temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyespor, Sırbistan temsilcisi Ok Jedinstvo Stara Pazova’yı 3-0 yenerek Kadınlar Balkan Kupası şampiyonu oldu. Kadınlar Balkan Kupası’nda ilk kez şampiyon olan Aydın BŞB, ülkemizin bayrağını Avrupa’da CEV Challenge Cup’ta dalgalandıracak
20.09.2021 Ege
Son dakika - Voleybolda temsilcilerimizin Avrupa'daki rakipleri belli oldu
Son dakika - Voleybolda temsilcilerimizin Avrupa'daki rakipleri belli oldu Türkiye'yi kadınlar ve erkekler kategorisinde 2022 CEV Kupası ve Challenge Kupası'nda temsil edecek takımların rakipleri, Lüksemburg'da gerçekleşen kura çekiminde belli oldu.
25.06.2021 Voleybol
Norveç'te Türk akademisyene 'kariyer ödülü'
Norveç'te Türk akademisyene 'kariyer ödülü' Norveç'in Tromsö kentindeki Kuzey Kutbu Üniversitesinin verdiği Nansen Erken Kariyer Ödülü'ne Türk akademisyen Emre Sarı (32) layık görüldü.
10.02.2021 Dünya
Norveç'ten yeni corona virüs kararı! Karaya çıkmaları yasaklandı
Norveç'ten yeni corona virüs kararı! Karaya çıkmaları yasaklandı Norveç, corona virüs salgını nedeni ile 100’den fazla yolcu taşıyan kruvaziyer gemilerindeki yolcu ve mürettebatın 14 gün boyunca karaya çıkmasını yasakladı.
3.08.2020 Dünya
Trabzonspor'da istikrar abidesi Sörloth! 45 maç...
Trabzonspor'da istikrar abidesi Sörloth! 45 maç... Trabzonspor'un golcü oyuncusu Alexander Sörloth, bu sezon bordo-mavili forma ile 45. maçına çıkarak, Süper Lig'de mücadele eden oyuncular arasında en çok formayı giyen isim oldu.
10.07.2020 Trabzonspor
Norveç'te evli çift evlerini restore ederken Viking mezarına rastladı
Norveç'te evli çift evlerini restore ederken Viking mezarına rastladı Norveç’in Bodo kentinde yaşan evli bir çift, evlerini yenilerken eski çağlara ait bir Viking mezarı buldu. Tromso Üniversitesi Müzesi, evde kazı çalışmalarına başladı.
28.05.2020 Dünya
İstanbul Modern Sinema'da Alman filmleri
İstanbul Modern Sinema'da Alman filmleri İstanbul Modern Sinema ve Goethe-Institut Istanbul işbirliğiyle düzenlenen Almanya'dan Yepyeni Filmler seçkisi, sinemaseverleri günümüz Alman sinemasının öne çıkan yapımlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla yapılacak gösterimler 21 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında İstanbul Modern Sinema'da gerçekleşecek
19.11.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Tromso ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.