TRT muhabiri ve ekibi Ukrayna'da çatışmanın ortasında kaldı
TRT muhabiri ve ekibi Ukrayna'da çatışmanın ortasında kaldı Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 8. gününde de bölgeden sıcak haberler gelmeye devam ediyor. TRT Haber Muhabiri Murat Can Öztürk ve ekibi bölgede çatışmanın ortasında kaldığı anlar kameralara yansıdı. Öztürk korku dolu anları anlatırken, 'Saklanacak yer yok' sözleri dikkat çekti.
3.03.2022 Dünya
TRT muhabirini karakoldan Fatih Terim fotoğrafı kurtardı
TRT muhabirini karakoldan Fatih Terim fotoğrafı kurtardı Galatasaray, Tunus'da Club Africain takımı ile hazırlık müsabakası oynamak için Tunus'a hareket etti. TRT muhabiri Volkan Kılıç mücadeleyi takip etmek için gittiği Tunus'da başına talihsiz bir olay geldi.
1.07.2020 Futbol
TRT muhabirini canlı yayında öptüler
TRT muhabirini canlı yayında öptüler Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası çeyrek final maçları için yayın yapan TRT muhabiri Kenan Pamuk'u bir kadın taraftar canlı yayın esnasında öptü.
6.07.2018 Futbol
TRT muhabirinin zor anları
TRT muhabirinin zor anları Euro 2016'da A Grubu'nu üçüncü sırada bitiren Arnavutluk'ta taraftarların coşkusu stat dışında sürüyor. Bu eğlenceden TRT muhabiri de nasibini aldı.
20.06.2016 Futbol
Davutoğlu: O Türk gazeteci militan değil
Davutoğlu: O Türk gazeteci militan değil Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Suriye'de kaçırılan Türk gazeteci Cüneyt Ünal ile ilgili açıklama yaptı
27.08.2012 Siyaset