Trum

Trum

Son dakika Trum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Trum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Trum haber sayfamızda...

Trum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33 trum haberi bulunmuştur.
Trump'ın Illinois ön seçimlerine girmesi yasaklandı,
Trump'ın Illinois ön seçimlerine girmesi yasaklandı, Eski Başkan Trump, Anayasa’nın 14'üncü maddesinde yer alan, "ayaklanmaya karışan" kişilerin görevde kalmasını engelleyen hükmü ihlal ettiği gerekçesiyle Yüksek Mahkeme'de yargılanıyor.
29.02.2024 Dünya
Eski ABD Başkanı Trump'ın büyük kız kardeşi Maryanne Trump Barry hayatını kaybetti
Eski ABD Başkanı Trump'ın büyük kız kardeşi Maryanne Trump Barry hayatını kaybetti Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük kız kardeşi Maryanne Trump Barry 86 yaşında hayatını kaybetti.
14.11.2023 Dünya
Galatasaray, Verratti transferi için girişimlere başladı! Fransızlar görüşmeyi duyurdu
Galatasaray, Verratti transferi için girişimlere başladı! Fransızlar görüşmeyi duyurdu Galatasaray'da gözler Molde ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu maçlarına çevrilirken transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, Mauro Icardi'nin ardından PSG'den bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. L'Equipe, Galatasaray'ın Verratti için girişimlere başladığını duyurdu.
23.08.2023 Galatasaray
NYT: Trump 10 yıl hiç vergi ödememiş
NYT: Trump 10 yıl hiç vergi ödememiş New York Times gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın 10 yıl boyunca hiç vergi ödemediğini, 2016 ve 2017 yıllarında ise sadece 750'şer dolar vergi ödediğini yazdı.
27.09.2020 Dünya
Son dakika... Ve ABD resmen açıkladı! Tarih belli oldu...
Son dakika... Ve ABD resmen açıkladı! Tarih belli oldu... Gelen son dakika haberine göre; ABD ile DSÖ arasındaki savaşta kritik gelişme. ABD'nin Dünya Sağlık Örgütünden (DSÖ) resmi olarak 6 Temmuz 2021'de çekileceği bildirildi.
3.09.2020 Dünya
Trump 'bunu beklemiyorduk' dedi ve İran'a yeni yaptırım mesajı verdi
Trump 'bunu beklemiyorduk' dedi ve İran'a yeni yaptırım mesajı verdi ABD Başkanı Donald Trump, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde (BMGK) İran'a silah ambargosunun uzatılmamasına tepki olarak gelecek hafta bu ülkeye yeni yaptırımlar getireceklerini duyurdu.
15.08.2020 Dünya
'NAFTA insanlık tarihindeki en kötü anlaşmalardan biriydi'
'NAFTA insanlık tarihindeki en kötü anlaşmalardan biriydi' ABD Başkanı Donald Trump, ABD, Kanada ve Meksika arasındaki Kuzey Amerika Serbest Ticaret Anlaşması'nı (NAFTA), "insanlık tarihindeki en kötü anlaşma" olarak nitelendirdi.
8.07.2020 Ekonomi
Trump harekete geçti! 2 aydır ilk kez olacak...
Trump harekete geçti! 2 aydır ilk kez olacak... ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaklaşık 2 aydır ara verdiği seyahatlerin ilkini yapmak üzere Arizona'ya gitti.
5.05.2020 Dünya
Brad Pitt, Trump’la dalga geçti
Brad Pitt, Trump’la dalga geçti ABD’de yayımlanan Saturday Night Live programı dünya yıldızı Brad Pitt’i ağırladı.
27.04.2020 Dünya
Trump'tan corona virüs açıklaması: Pazartesi New York'ta olacak!
Trump'tan corona virüs açıklaması: Pazartesi New York'ta olacak! ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip corona virüs (covid-19) ile mücadele kapsamında, ABD donanmasına ait Comfort isimli hastane gemisinin pazartesi günü New York Limanı'na varacağını açıkladı.
26.03.2020 Dünya
Karşılıklı tehdit yarışı
Karşılıklı tehdit yarışı İranlı general Kasım Süleymani’nin ABD tarafından öldürülmesinin ardından iki ülke arasında karşılıklı tehditler sürüyor. İran’ın ‘35 ABD hedefi menzilimizde’ tehdidine ABD’den ‘52 İran hedefini belirledik’ yanıtı geldi. İran, ayrıca nükleer anlaşmayı da askıya aldıklarını açıkladı
6.01.2020 Dünya
Trump'tan bomba itiraf: Hazır değilim
Trump'tan bomba itiraf: Hazır değilim ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinin Çin'le ticari müzakereleri sürdürdüğünü ancak anlaşmaya henüz hazır olmadığını söyledi.
9.08.2019 Ekonomi
ABD-İran geriliminde flaş iddia! 'Haşmet Alavi' hesabı sahte çıktı
ABD-İran geriliminde flaş iddia! 'Haşmet Alavi' hesabı sahte çıktı ABD'de İran yönetimi karşıtı makaleler yazan "Haşmet Alavi" isimli İranlı  aktivistin gerçek biri olmadığı ve İranlı muhalif Mücahidin el Halk (MEK) grubu  tarafından yönetildiği iddia edildi. Hesabın, sadece Forbes dergisine bir yıl  içinde 61 makale yazdığı ve Washington'u İran'da yönetim değişikliği konusunda  teşvik ettiği kaydedildi. ABD yönetiminin İran'la nükleer anlaşmadan çekilmesine  gerekçe olarak bu makaleleri kanıt olarak kullandığı ileri sürüldü.
10.06.2019 Dünya
29 Ocak 2019 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni)
29 Ocak 2019 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni) 29 Ocak 2019 Türkiye Ve Dünya Gündemi
11.09.2019 Haberler
15 Ocak 2019 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni)
15 Ocak 2019 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni) 15 Ocak 2019 Türkiye Ve Dünya Gündemi
11.09.2019 Haberler
İbrahim Kalın’dan Trump’ın tehdidine yanıt
İbrahim Kalın’dan Trump’ın tehdidine yanıt Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Kürtleri, PKK ve onun Suriye kolu PYD/YPG ile eş tutmanın ölümcül bir hata olduğunu" dile getirdi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Başkanı Donald Trump’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı, "Türkiye Kürtleri vurursa onları ekonomik olarak mahvederiz" açıklamasına cevap verdi. Kalın, "Sayın Donald Trump, teröristler ortağınız ve müttefikiniz olamaz. Türkiye, ABD’den stratejik ortaklık yükümlülüklerini yerine getirmesini ve bunun terör propagandası ile gölgelenmemesini bekliyor. Kürtleri, PKK ve onun Suriye kolu PYD/YPG ile eş tutmak ölümcül bir hata. Türkiye teröristlerle mücadele ediyor, Kürtlerle değil. Kürtleri ve diğer Suriyelileri terör tehdidine karşı koruyacağız" dedi.
11.09.2019 Haberler
Trump’tan ‘ulusal güvenlik’ mesajı
Trump’tan ‘ulusal güvenlik’ mesajı Hükümetin yıllarca kapalı kalabileceğini söyleyen Trump, sınıra duvar yapımı için istediği ödenekten vazgeçmedi. ABD Başkanı olayın “ulusal güvenlik” açısından değerlendirilebileceğini de öne sürdü.
6.01.2019 Dünya
Son Dakika... Beyaz Saray: Trump, asker çekecekleri bilgisini Erdoğan'a iletti
Son Dakika... Beyaz Saray: Trump, asker çekecekleri bilgisini Erdoğan'a iletti Trump'ın 2 yıldır Suriye'den çıkmak istediğinin açıklaması yapılan Beyaz Saray'dan, "Erdoğan ve Trump sık sık telefonda konuşuyor. Trump asker çekecekleri bilgisini Erdoğan'a iletti" ifadelerine yer verildi.
20.12.2018 Dünya
Son dakika | ABD'de senato kararını verdi ve onayladı!
Son dakika | ABD'de senato kararını verdi ve onayladı! ABD Senatosu, Trump tarafından aday gösterilen ve aynı zamanda cinsel saldırı iddiaları ile suçlanan Yüksek Mahkeme adayı Yargıç Brett Kavanaugh için gerçekleştirdiği final oylamasında Kavanaugh’ın ABD Yüksek Mahkemesi'ne atanmasını onayladı.
7.10.2018 Dünya
Trump çok kesin konuştu: ‘Artık  Kuzey Kore’den nükleer tehdit yok!’
Trump çok kesin konuştu: ‘Artık Kuzey Kore’den nükleer tehdit yok!’ Singapur’daki zirve sonrası ABD’ye dönen Başkan Donald Trump, bundan böyle Kuzey Kore’den gelecek bir nükleer tehdit olmayacağını savundu. Kremlin de zirveden memnun
13.06.2018 Dünya
Son dakika: 'Watergate skandalından bile daha büyük'
Son dakika: 'Watergate skandalından bile daha büyük' ABD Başkanı Donald Trump, Özel Yetkili Savcı Robert  Mueller'ın yürüttüğü Rusya soruşturmasının halen devam etmesine, "Tebrikler  Amerika, Amerikan tarihindeki en büyük cadı avının ikinci yılına girdik. Halen  (Trump ile Rusya arasında) hiçbir gizli iş birliği ya da adaleti engelleme durumu  yok." sözleriyle tepki gösterdi. Trum kendisine karşı yürütülen soruşturmada, Federal Soruşturma Bürosunun  (FBI) Trump kampanyasını yerleşik bir muhbirle gözetlediği iddiasına ilişkin,  "Eğer böyleyse Watergate skandalından bile daha büyük." değerlendirmesini yaptı.
17.05.2018 Dünya
AK Parti'den Trump'a sert yanıt: Kararı yargı verecek
AK Parti'den Trump'a sert yanıt: Kararı yargı verecek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir  Ünal, "Biz Trump'ın tweetlerine alıştık. Altını çizerek  söylüyorum; Türkiye bir hukuk devleti. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'Onlardaki  yargı da bizdeki değil mi' Tabii ki yargı kararlarına saygı duyacağız" dedi.
18.04.2018 Siyaset
‘Şeytanın vücut bulmuş halisin!’
‘Şeytanın vücut bulmuş halisin!’ Donald Trum yönetiminin en savaş yanlısı üyelerinden biri olarak kabul edilen ABD Savunma Bakanı James Mattis, H...
30.03.2018 Dünya
Son dakika: Trump'tan bomba itiraf! 'Putin'in derisini yüzmemi...'
Son dakika: Trump'tan bomba itiraf! 'Putin'in derisini yüzmemi...' ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı  Vladimir Putin'i seçim başarısından dolayı tebrik etmesini, "Onlar (Ruslar),  Kuzey Kore, Suriye, Ukrayna, DEAŞ, İran ve hatta yaklaşan silahlanma yarışı konularının çözümünde yardımcı olabilir." şeklinde savundu.
22.03.2018 Dünya
İsrail zulmü: Bacağı kırık genci böyle götürdüler!
İsrail zulmü: Bacağı kırık genci böyle götürdüler! İşgalci İsrailli askerlerin Kudüs’te bacağı kırık genç bir Filistinliyi yaka paça götürürken görüldüğü video büyük tepki çekti. Filistinli aktivistlerin yayınladığı, İsrailli askerlerin Kudüs’te bacağı kırık genç bir Filistinliyi yaka paça götürürken görüldüğü video görüntüleri büyük tepki çekti. Filistinli Tutsaklar Derneği (PPS), İsrail güçlerinin Pazar gecesi ve bugün gerçekleştirdiği baskınlarda Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerinde 19 Filistinliyi gözaltına aldığını bildirdi. PPS yaptığı basın açıklamasında, Ramallah’tan 5 kişi, El Halil’den ise 4 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Aralarında iki çocuk olmak üzere, 4 Filistinilinin Qalqilya’da, 2 tanesininTulkarm, birer Filistinlinin de Beytüllahim, Nablus, Jenin ’de ve bir çocuğun da Kudüs’te gözaltına alındığı bildirildi. İsrail güçlerinin, El Halil kentinin Sair kasabasında bir genci gözaltına alıp, bilinmeyen bir yere götürdüğü belirtildi. PPS’ye göre, ABD Başkanı Donald Trum’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasının ardından tutuklanan Filistinlilerin sayısının aralarında 138 çocuk, 9 9 kadın dahil 450’ye ulaştığını bildirdi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Trum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.