Trump Yönetimi

Trump Yönetimi

Son dakika Trump yönetimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Trump yönetimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Trump yönetimi haber sayfamızda...

Trump Yönetimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.762 trump yönetimi haberi bulunmuştur.
İsrail'in askeri sırrı: ‘Hannibal protokolü’  tekrar geri gelebilir mi?
İsrail'in askeri sırrı: ‘Hannibal protokolü’ tekrar geri gelebilir mi? İsrail yönetimi, Hamas’ın kaçırdığı rehineleri serbest bırakmadan Gazze’ye elektrik, su veya yakıt sağlanmayacağını duyurdu. İsrail ordusunun önceliğinin Hamas’ın ‘yok edilmesi’ olduğu ifade ediliyor.
13.10.2023 Dünya
ABD'nin Polonya'daki ilk kalıcı askeri garnizonu açıldı
ABD'nin Polonya'daki ilk kalıcı askeri garnizonu açıldı ABD’nin Polonya topraklarındaki ilk kalıcı askeri garnizonu açıldı. Böylelikle ABD’nin Avrupa’daki kalıcı askeri üs sayısı 8'e yükseldi.
21.03.2023 Dünya
Savaşın birinci yıldönümünde komplo teorileri: 'Ukrayna savaşı yalan'
Savaşın birinci yıldönümünde komplo teorileri: 'Ukrayna savaşı yalan' 'Kıpırdayan ceset' videosundan Zelenskiy'nin dublörüne, Kiev'de isabet alan gökdelenden cepheden gelen görüntülere... BBC, sosyal medyada viral olan paylaşımları derledi.
28.02.2023 Dünya
ABD küresel hegomanyayı Çin’e mi kaptırıyor?
ABD küresel hegomanyayı Çin’e mi kaptırıyor? 2021 yılı Eylül ayı itibarıyla global düzeyde değeri 1 milyar dolardan fazla olan 326 unicorn şirketin 92 adedi Çin şirketlerinden oluşmaktadır.
21.02.2023 Milliyet Rekabet
ABD Başkanı'nın uçakları gecikecek: Uyuşturucu kullanan bile var!
ABD Başkanı'nın uçakları gecikecek: Uyuşturucu kullanan bile var! İki yeni Air Force One (ABD Başkanlık uçakları) uçağının teslimatının, üretim sorunlarının jete zarar vermesi ihtimalinin yanı sıra bildirilenlere göre soruşturmalarda denetçinin lisanslı olmadığının ve bir çalışanın uyuşturucu testinden geçemediğinin ortaya çıkması üzerine iki yıl gecikmesi bekleniyor.
6.04.2022 Dünya
ABD'de 20 yıldır idamını bekliyor! Büyükanne 'komşusunu öldürüp bebeğini çaldı'
ABD'de 20 yıldır idamını bekliyor! Büyükanne 'komşusunu öldürüp bebeğini çaldı' Çocuğunu kaçırmak için komşusunu öldürdüğü suçlamasıyla mahkum olan ve 20 yıldır idamını bekleyen büyükanne Carty'nin tüyler ürpertici hikayesi belgesel oluyor. Masum olduğu konusunda ısrarcı olan Carty'nin bebeğin doğduğunu bilmediği ve komşusunun karının kesip bebeği çıkartmak için makas ve eldivenle olay yerine gittiği öne sürülmüştü.
22.03.2022 Dünya
Son dakika... Almanya F-35 satın alıyor
Son dakika... Almanya F-35 satın alıyor Rusya'nın Ukrayna'yı işgale girişmesiyle silahlanma programında radikal değişikliğe giden Berlin yönetimi, ABD'den F-35 jetleri almaya karar verdi. Berlin, Amerikan Lockheed Martin firması tarafından üretilen savaş uçaklarını halihazırda kullanılan Tornado'ların yerine koyacak. Bir çatışma çıkması durumunda Tornado, ABD'nin nükleer bombalarını taşıyabilecek tek Alman jeti ancak hava kuvvetleri 80'lerden beri Tornado'ları uçurmuyor.
14.03.2022 Dünya
ABD Ulaştırma Bakanı'ndan tepki çeken açıklama: 'İran'dan petrol alımı masada!'
ABD Ulaştırma Bakanı'ndan tepki çeken açıklama: 'İran'dan petrol alımı masada!' Yaptırımlara rağmen geçtiğimiz yıl İran'dan 30 yılın ardından ikinci kez petrol ithal eden ABD'de, Ulaştırma Bakanı Pete Buttigieg, canlı yayında tepki çeken bir açıklamada bulundu ve yeniden İran'dan petrol satın alabileceklerini söyledi.
4.03.2022 Dünya
AB Viyana müzakerelerinden memnun
AB Viyana müzakerelerinden memnun İran nükleer anlaşmasının görüşüldüğü müzakerelerin 8. turu Pazartesi Avusturya’nın başkenti Viyana’da başladı. Görüşmeleri himaye ve koordine eden Avrupa Birliği (AB) yetkilileri müzakere sürecinden memnun olduklarını bildirdi.
27.12.2021 Dünya
Dünya tersine döndü!
Dünya tersine döndü! ABD Başkanı Joe Biden ile eski Başkan Donald Trump, bu kez birbirlerini övmeleriyle gündeme geldi.
23.12.2021 Dünya
ABD siyasetinde zeytin dalı: Biden övdü, Trump teşekkür etti
ABD siyasetinde zeytin dalı: Biden övdü, Trump teşekkür etti Aralarında geçen sert polemiklerle haber olmalarına alıştığımız ABD Başkanı Joe Biden ve selefi Donald Trump bu kez karşılıklı olumlu sözlerle gündeme geldi.
22.12.2021 Dünya
Flake yemin etti
Flake yemin etti ABD Başkanı Joe Biden’ın Türkiye Büyükelçisi olarak görevlendirdiği ve Senato’dan da onay alan eski Arizona Senatörü Jeff Flake, dün yemin ederek resmen görevine başlamış oldu.
8.12.2021 Dünya
Jeff Flake kimdir? ABD'nin Ankara Büyükelçisi seçilen Jeff Flake'in hayatı...
Jeff Flake kimdir? ABD'nin Ankara Büyükelçisi seçilen Jeff Flake'in hayatı... Jeffrey Lane Flake, ABD'nin Ankara Büyükelçisi seçildi. Flake, eski Arizona eyaleti senatörüdür, 2001-13 yılları arasında ise Temsilciler Meclisi üyeliği görevini yürüttü. ABD Başkanı Biden tarafından Ankara Büyükelçiliğine aday gösterildi. Peki, Jeff Flake kaç yaşında?
26.10.2021 Gündem
ABD eski senatörü büyükelçi geliyor
ABD eski senatörü büyükelçi geliyor ABD Başkanı Joe Biden tarafından Ankara Büyükelçiliği’ne aday gösterilen eski Arizona Senatörü Jeff Flake, Senato’dan onay alması halinde Türkiye’deki görevine başlayacak.
21.10.2021 Siyaset
Biden'ın Ankara Büyükelçiliğine aday gösterdiği Flake onaylandı
Biden'ın Ankara Büyükelçiliğine aday gösterdiği Flake onaylandı ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi, ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine aday gösterilen Jeff Flake dahil, Dışişleri Bakanlığına bağlı 33 büyükelçilik ve temsilcilik adaylarını onaylayarak Senato Genel Kuruluna gönderdi.
19.10.2021 Dünya
ABD 3 bin 750 nükleer silah başlığı olduğunu açıkladı
ABD 3 bin 750 nükleer silah başlığı olduğunu açıkladı ABD yönetimi nükleer silah stokunda 3 bin 750 nükleer savaş başlığı bulunduğunu duyurdu. Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın 2018’den beri açıklamayı reddettiği ülkenin nükleer stoku, Joe Biden yönetimi tarafından dünyaya açıklandı.
6.10.2021 Dünya
‘Trump’ın anlaşması yüzünden oldu’
‘Trump’ın anlaşması yüzünden oldu’ ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley ve ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanı Orgeneral Kenneth McKenzie ile Senato Silahlı Kuvvetler Komitesi’nde Afganistan’dan çekilme sürecine ilişkin ifade verdi.
1.10.2021 Dünya
Beyaz Saray yönetimi Taliban için Trump'ı suçladı
Beyaz Saray yönetimi Taliban için Trump'ı suçladı ABD Savunma Bakanlığı yetkilileri, Taliban'ın Afganistan yönetimini ele geçirme sürecinin, grup ile Trump yönetimi arasında yapılan anlaşmaya uzandığını söyledi.
30.09.2021 Dünya
Çin'den 100 maddelik 'ABD müdahalesi' listesi
Çin'den 100 maddelik 'ABD müdahalesi' listesi Çin, Joe Biden'ı Pekin'i eleştirmek için "medya özgürlüğünü bahane etmekle" suçladı.
25.09.2021 Dünya
Kongre Baskını soruşturmasında Trump yönetimi yetkilileri ifadeye çağrıldı
Kongre Baskını soruşturmasında Trump yönetimi yetkilileri ifadeye çağrıldı ABD'de 6 Ocak’ta düzenlenen Kongre Baskını’nı soruşturmakla görevli Temsilciler Meclisi Komitesi, eski Başkan Donald Trump’la ilişkili 4 kişiyi ifadeye çağırdığını açıkladı.
24.09.2021 Dünya
AB Konseyi Başkanı Michel ABD'yi 'sadakatsizlikle' suçladı
AB Konseyi Başkanı Michel ABD'yi 'sadakatsizlikle' suçladı Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel, ABD, İngiltere ve Avustralya arasında imzalanan denizaltı anlaşmasının ardından ABD'yi sadakatsizlikle suçlayarak, ''Joe Biden yönetimi, 'Amerika geri döndü' diyerek tarihi bir mesaj vermişti ama şu an bunu sorguluyoruz. Amerika geri döndü ne demek, ABD Amerika'ya mı başka bir yere mi döndü bilmiyoruz.'' dedi.
21.09.2021 Dünya
Çin, Trans Pasifik Ortaklık Anlaşması’na katılmak istiyor! Başvuru yaptı
Çin, Trans Pasifik Ortaklık Anlaşması’na katılmak istiyor! Başvuru yaptı Çin’in, 11 ülkeden oluşan Kapsamlı Yenilikçi Trans Pasifik Ortaklık Anlaşması’na (CPTPP) katılmak için başvuru yaptığı bildirildi.
17.09.2021 Dünya
Çekilme tartışması devam ediyor
Çekilme tartışması devam ediyor Afganistan’dan çekilme ve tahliyenin başarısı hakkında ABD’de tartışma devam ediyor. Dışişleri Bakanı Blinken, Kongre’de soruları yanıtlarken zorlandı
15.09.2021 Dünya
AB'den ABD'ye yaylım ateşi: Stratejik özerklik güçleniyor!
AB'den ABD'ye yaylım ateşi: Stratejik özerklik güçleniyor! Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, ABD'nin Afganistan'dan çekilme konusunda Avrupa ülkeleriyle neredeyse hiç istişarede bulunmadığını, Afganistan krizinin "Avrupa'nın stratejik özerkliği" fikrini güçlendirdiğini söyledi.
8.09.2021 Dünya
Eski ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan dikkat çeken 'Taliban' açıklaması
Eski ABD Dışişleri Bakanı Pompeo'dan dikkat çeken 'Taliban' açıklaması Eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, kendi dönemlerinde Afganistan'da Taliban ile müzakere sürecinde, Trump yönetiminin "Taliban'a asla güvenmediğini" savundu.
15.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Trump Yönetimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.