Tskb

Tskb

Son dakika tskb haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tskb gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tskb haber sayfamızda...

Tskb

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.207 tskb haberi bulunmuştur.
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor Yerli, yabancı şirketler deprem endişesi ve artan maliyetler nedeniyle fabrikalarını İstanbul’dan taşımaya odaklandı. Buna göre özellikle Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Konya OSB alanları öne çıkıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
Dünya Bankası’ndan 1.5 milyar dolar kaynak
Dünya Bankası’ndan 1.5 milyar dolar kaynak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Bankası’ndan enerji arz güvenliğinin güçlendirilmesi ve yeşil dönüşümün desteklenmesi için 1.5 milyar dolar kaynak sağlandığını duyurdu.
30.03.2024 Ekonomi
Gıda krizine karşı yenileyici tarım
Gıda krizine karşı yenileyici tarım Tarımda Pozitif Gelecek Sempozyumu’nda konuşan Pepsico Türkiye Genel Müdürü Evrim Şen, dünyayı tehdit eden gıda krizinin, yenileyici tarımla engellenebileceğini söyledi.
19.12.2023 Ekonomi
TSKB’den geleceği dönüştüren projeler
TSKB’den geleceği dönüştüren projeler Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Cumhuriyetin 100. yılını “Adımızda Türkiye, Adımlarımızda Cumhuriyet” mottosuyla projeler hayata geçiriyor.
19.10.2023 Ekonomi
Ev ve araç alacaklar dikkat: Kredi faizleri değişti!
Ev ve araç alacaklar dikkat: Kredi faizleri değişti! Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 8,5'ten yüzde 25'e çıkarmasıyla kredi faizleri de tırmanışa geçti. Peki ihtiyaç, konut ve araç kredilerinde son durum ne? İşte detaylar...
16.09.2023 Ekonomi
Kâr marjını artıran şirket kazandırıyor
Kâr marjını artıran şirket kazandırıyor Son üç yılda kâr marjını her yıl artırmayı başaran şirketler, yılbaşından bu yana yatırımcılarına kazandırdı. Borsa İstanbul'da işlem gören BIST 100 Endeksine dahil 23 şirket son üç yılda kâr marjını artırdı. Bu şirketlerden üçü dışındakilerin tümü yılbaşından bu yana yatırımcısına kazandırdı.
14.09.2023 Milliyet Executive
2 milyar kişi, içme suyundan mahrum
2 milyar kişi, içme suyundan mahrum Ankara Dünya Su Haftası etkinlikleri kapsamında temel bir insan hakkı olan güvenli ve temiz içme suyuna erişimi ele alındı.
28.08.2023 Gündem
Kentsel dönüşüm için rezerv konut mesajı
Kentsel dönüşüm için rezerv konut mesajı İstanbul’da 39 ilçede 188 yerde kentsel dönüşüm projesi devam ederken, bu kapsamda 165 bin civarında konutun yenileme çalışmaları var. İstanbul’da olası bir büyük depremde 6 milyon yapıdan 600 bini hemen yıkılma riski taşıyor.
10.08.2023 Gündem
Yeni nesil kumaşla daha az 'Ayak izi'
Yeni nesil kumaşla daha az 'Ayak izi' Pandemi sonrası hijyen ürünlerine olan ilgi çok arttı. Sürdürülebilirliğin hiç olmadığı kadar gündemde olduğu bu dönemde ıslak mendil üreticisi Sapro, yeni nesil kumaşıyla üretimde karbon ayak izini yüzde 14 azalttığını açıkladı.
9.06.2023 Milliyet Executive
Halka arz başvurusu
Halka arz başvurusu Yeni nesil teknoloji ürünleri üretmek üzere 2010 yılında kurulan Reeder Teknoloji, halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurduğunu duyurdu.
16.05.2023 Ekonomi
GİSP Başkanlığına Erden Timur seçildi
GİSP Başkanlığına Erden Timur seçildi Gayrimenkul İçin Strateji Platformu'nun (GİSP) 7. Olağan Genel Kurulu'nda NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, oy birliğiyle başkan seçildi.
29.04.2023 Ekonomi
Aktif büyüklüğü 115.6 milyar TL
Aktif büyüklüğü 115.6 milyar TL Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), 2022 yılı finansal sonuçlarını ve 2023 beklentilerini açıkladı.
3.02.2023 Ekonomi
Kadın mühendisler 'Turuncu Kanatlar' altında
Kadın mühendisler 'Turuncu Kanatlar' altında Koçfinans, Koç Holding Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Taahhütleri kapsamında sivil toplum kuruluşları ve Anadolu üniversiteleri ile iş birliği gerçekleştirerek geleceğin kadın mühendislerinin gelişimine, "Koçfinans Turuncu Kanatlar İyilik Hareketi" çatısı altında konumlanan mentorluk programı ve burs programı ile katkı sağlayacak.
16.01.2023 Ekonomi
‘Yeşil boyama’ yerine somut çözüm
‘Yeşil boyama’ yerine somut çözüm Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), COP27’den hemen önce yayınladığı Sorumlu Sürdürülebilirlik İletişimi politikasıyla Türkiye’de yeni bir ilke imza attı.
6.12.2022 Ekonomi
Aktif büyüklüğü 108.3 milyar TL oldu
Aktif büyüklüğü 108.3 milyar TL oldu TSKB (Türkiye Sınai Kalkınma Bankası), 2022 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. TSKB’nin toplam aktif büyüklüğü 2022 yılının ilk dokuz ayında, yüzde 29 artışla 108.3 milyar TL’ye ulaştı.
3.11.2022 Ekonomi
Gayrimenkule yol haritası
Gayrimenkule yol haritası Piyasada azalan konut arzı, karşısındaki yüksek taleple birlikte gayrimenkul sektörünün her alanında değeri katlıyor. Ayrıca enflasyon karşısında parasını korumak isteyenler de yatırımlarını gayrimenkule yönlendiriyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, bu dönemde sektörün dinamiklerini, yatırımcı ve tüketici hareketlerini anlattı...
7.09.2022 Milliyet Executive
Sürdürülebilirlik için 109 milyon $
Sürdürülebilirlik için 109 milyon $ Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) sürdürülebilirlik kriterlerine endeksli üçüncü sendikasyon kredi anlaşmasına imza attı. Anlaşma, Avrupa, Amerika, Asya ve Orta Doğu’daki 8 farklı ülkeden, 8 bankanın katılımıyla imzalandı.
27.07.2022 Ekonomi
Yazlık değere bindi projeye kapı açıldı
Yazlık değere bindi projeye kapı açıldı Sahil şeritlerinde gayrimenkule yönelik talep artışı sürerken, geliştiriciler de çeşitli bölgelerde yeni konut arzı oluşturuyor. Antalya’da satış artıyor, Bodrum’a yeni projeler geliyor.
7.07.2022 Ekonomi
‘Yeşil finansman ile temiz enerji’
‘Yeşil finansman ile temiz enerji’ Temiz enerjiye geçişin yolu kirleten enerjiye akan finansmanın kesilerek paranın ve yatırımların temiz enerjiye akması. Fosil yakıttan temiz enerjiye geçiş maliyetli bir süreç. Bu nedenle kritik olan şey mevcut aşamada temiz enerji finansman akışının kesilmemesi.
7.06.2022 Ekonomi
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten net mesaj! 'Şimdi değilse ne zaman'
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten net mesaj! 'Şimdi değilse ne zaman' Galatasaray başkan adaylarından Dursun Özbek, Kalamış Tesisleri’nde dün bir tanıtım toplantısı düzenledi. Özbek, aday olmasındaki en büyük etkenin, dostlarının “Şimdi değilse ne zaman?” şeklindeki uyarıları olduğunu dile getirdi. Sarı-kırmızılıların eski başkanı, “Öyle bir seviyeye geldi ki; bunu reddetmek, Galatasaray’a ihanet etmek gibi hissettirecekti” yorumunu yaptı.
6.06.2022 Galatasaray
Yıldızlar sahnede
Yıldızlar sahnede TSKB sponsorluğunda düzenlenen “Yarının Kadın Yıldızları: Genç Kadın Müzisyenler Destek Fonu”nu almaya hak kazanan 16 genç kadın müzisyen, 50. İstanbul Müzik Festivali’nde sahnede olacak.
29.05.2022 Kültür Sanat
Milliyet Arkeoloji doğum gününü Patara'da kutladı
Milliyet Arkeoloji doğum gününü Patara'da kutladı "Milliyet Arkeoloji ve İş Sanat Kültürel Miras Buluşmaları"nın ilk durağı Patara Antik Kenti idi. Patara'da, 2016 yılından bu yana Türkiye İş Bankası ile iştirakleri TSKB ve Şişecam sponsorluğunda sürdürülen kazıların ve kentin tarihini katılımcılara Kurucu Kazı Başkanı Prof. Dr. Fahri Işık ve Patara Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık anlattı.
17.05.2022 Kültür Sanat
Milliyet Arkeoloji doğum gününü Patara'da kutladı
Milliyet Arkeoloji doğum gününü Patara'da kutladı "Milliyet Arkeoloji ve İş Sanat Kültürel Miras Buluşmaları"nın ilk durağı Patara Antik Kenti idi. Patara'da, 2016 yılından bu yana Türkiye İş Bankası ile iştirakleri TSKB ve Şişecam sponsorluğunda sürdürülen kazıların ve kentin tarihini katılımcılara Kurucu Kazı Başkanı Prof. Dr. Fahri Işık ve Patara Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık anlattı.
17.05.2022 Arkeoloji
Şehir içi göç!
Şehir içi göç! Konut kiralarındaki artış, nisanda yeni bir rekor daha kırarken ‘şehir içi göç’ dalgası hızlandı. Yaşadığı merkezden, uygun fiyatlı olan çeper ilçelere taşınanlar ile merkezde kendi evini daha yüksek kiraya verip kendisi çeperde oturmayı seçenler var.
15.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tskb ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.