Tüfad

Tüfad

Son dakika tüfad haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tüfad gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tüfad haber sayfamızda...

Tüfad

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 230 tüfad haberi bulunmuştur.
Eskişehirspor'un efsane kalecisi Sinan Alağaç kabri başında anıldı
Eskişehirspor'un efsane kalecisi Sinan Alağaç kabri başında anıldı Geçirdiği kalp krizi neticesinde genç yaşta yaşamını yitiren Eskişehirsporlu milli kaleci Sinan Alağaç, ölümünün 38. yıl dönümünde kabri başında anıldı.
24.11.2023 Futbol
Geleceğin yıldızları madalyalarını aldı
Geleceğin yıldızları madalyalarını aldı Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği, Türkiye Futbol Federasyonu, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Spor Ege Derneği ve Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği” sona erdi.
26.08.2023 Ege
Mehmet Sakıp Özberk son yolculuğuna uğurlandı
Mehmet Sakıp Özberk son yolculuğuna uğurlandı Hatay’ın Arsuz ilçesinde girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden eski futbolcu ve teknik direktör Mehmet Sakıp Özberk (78), Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı.
16.08.2023 Diğer
Acı haberler içimizi yaktı
Acı haberler içimizi yaktı Depremde enkaz altında kalan milli voleybolcu Emincan Kocabaş’ın yanı sıra voleybolcu Mehmet Can Ağırbaş, futbol antrenörleri İbrahim Halil Ölmez ve Mustafa Abak hayatlarını kaybetti. Milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı kurtarma çalışmaları sürüyor
9.02.2023 Diğer
TFF, Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak'ın hayatını kaybettiğini açıkladı
TFF, Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak'ın hayatını kaybettiğini açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Şanlıurfa Gençlikspor’un antrenörü, TÜFAD Şanlıurfa 2. Başkanı Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak'ın depremde hayatını kaybettiğini duyurdu.
8.02.2023 Diğer
Sporcu dostu Batur amatörleri unutmuyor
Sporcu dostu Batur amatörleri unutmuyor Konak Belediyesi’nin, ilçedeki amatör spor kulüplerinin faaliyetlerine devam etmesi için büyük önem taşıyan ve artık gelenek haline gelen nakdi desteği düzenlenen törenle verildi.
15.01.2023 Ege
Tyetaria Akhisar Master’dan Polis Teşkilatı’na özel karşılaşma
Tyetaria Akhisar Master’dan Polis Teşkilatı’na özel karşılaşma Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Tyetaria Akhisar Master Futbol Takımı’nın birlikte organize ettiği kahraman Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
12.04.2022 Ege
Fenerbahçe'yi bekleyen UEFA tehlikesi! Gelecek sezon...
Fenerbahçe'yi bekleyen UEFA tehlikesi! Gelecek sezon... Süper Lig'de 25. hafta nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Fenerbahçe Giresunspor karşısında 2-1 kazandı ve UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edeceği Slavia Prag mücadelesini beklemeye geçti. Yazarımız Mustafa Anıklı, sarı-lacivertliler için UEFA tehlikesine dikkat çekti. Öte yandan Sumudica'nın ayrılığı sonrasında taciz iddiaları ortaya atıldı. Anıklı bu iddialar ile ilgili çarpıcı sözler sarf etti.
15.02.2022 Futbol
Futbol efsanesi Özkan Sümer anıldı! Yusuf Yazıcı duygulandırdı
Futbol efsanesi Özkan Sümer anıldı! Yusuf Yazıcı duygulandırdı A Milli Takım eski teknik direktörü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski başkanvekili ve Trabzonspor’un efsane teknik direktörü Özkan Sümer ölümünün 1'inci yıl dönümünde düzenlenen etkinlikle anıldı. Lille’de forma giyen Yusuf Yazıcı’nın Özkan Sümer’e olan ‘dede’ sevgisini anlattığı video, etkinliğe katılanları duygulandırdı.
23.12.2021 Trabzonspor
Samet Aybaba: Altyapı için kulüplere verilen para, profesyonel takımlar için kullanılıyor
Samet Aybaba: Altyapı için kulüplere verilen para, profesyonel takımlar için kullanılıyor Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkan Yardımcısı Samet Aybaba, altyapılar için kulüplere para verilmemesi gerektiğini, bu paranın yerine ulaşmadığını ve profesyonel takıma harcandığını söyledi.
11.12.2021 Futbol
Acarbay yeniden aday
Acarbay yeniden aday Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şubesi’nin yarın yapılacak genel kurulu öncesinde Başkan Şaban Acarbay, göreve devam kararı alıp listesini açıkladı.
10.08.2021 Ege
Eski milli futbolcu Müjdat Yalman vefat etti
Eski milli futbolcu Müjdat Yalman vefat etti Eski milli futbolcu Müjdat Yalman, 71 yaşında hayatını kaybetti.
23.03.2021 Milli Takım
83 yaşındaki antrenör, 58 yıllık takımıyla iki yıllık daha sözleşme imzaladı
83 yaşındaki antrenör, 58 yıllık takımıyla iki yıllık daha sözleşme imzaladı Ordu 1. Amatör Küme takımlarından Esnafspor'un 58 yıldır aralıksız antrenörlüğünü yapan Aziz Tokat, sözleşmesini yeniden uzatarak, gönül verdiği takımına iki yıl daha imza attı.
12.02.2021 Futbol
Son dakika | Eski Trabzonspor Teknik Direktörü Özkan Sümer hayatını kaybetti
Son dakika | Eski Trabzonspor Teknik Direktörü Özkan Sümer hayatını kaybetti Trabzonspor'un efsane ismi Özkan Sümer hayatını kaybetti. Sümer, sabaha karşı tedavi gördüğü hastane de yaşamını yitirdi. 22-24 Aralık tarihlerindeki tüm resmi maçlar öncesinde Özkan Sümer için saygı duruşunda bulunulacak.
22.12.2020 Trabzonspor
TÜFAD’dan, Zolan’a ziyaret
TÜFAD’dan, Zolan’a ziyaret Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şube Başkanı Bülent Fil ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
4.11.2020 Ege
Ayvalık’ta 200 kişilik futbol ordusu
Ayvalık’ta 200 kişilik futbol ordusu Ayvalıkgücü Belediyespor Altyapı Futbol Okulu’nu ziyaret eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Kulüp Başkanı Suat Taş antrenörlerden bilgi aldı. Başkan Ergin, “Ayvalıklı çocukların spora olan merakı hepimizi umutlandırıyor” dedi.
9.10.2020 Ege
Trabzonspor camiasının acı günü
Trabzonspor camiasının acı günü Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir Ankara’da tedavi gören ve dün kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şube Başkanı Hayrettin Tekelioğlu, bugün Trabzon’da son yolculuğuna uğurlandı.
23.09.2020 Trabzonspor
' Türkiye  Altınordu’yu örnek almak zorunda'
' Türkiye Altınordu’yu örnek almak zorunda' Altınordu genç takımı’YLA futbola Merhaba dedi. kırmızı lacivertli formayı 15 YIL SÜREYLE terletti. Uşakspor, Kuşadasıspor, Kemalpaşaspor ve Dikilispor’da DA oynayıp 22 yıllık kariyerini noktaladı. Altınordu, Altay, BucaspoR VE İzmir BŞB’de toplam 29 yıl antrenörlük yaptı. O, Şeytan’ın efsane ismi Sadık Seyhan...
5.06.2020 Ege
'Yetenekli oyuncuları hevesli antrenörler doğurur'
'Yetenekli oyuncuları hevesli antrenörler doğurur' Futbola adımını Vefa Kulübü’nde, profesyonelliğe DE Düzcespor’da attı. Zonguldakspor’la yıldızını parlattı. Daha sonra yolu Karşıyaka’YLA kesişti. kariyerini Menemenspor’da noktaladı. Futboldan kopamadı antrenörlük yaptı. O, ömrünü futbola adamış bir isim: Erhan Özalp...
3.06.2020 Ege
TÜFAD'dan Türkiye Futbol Federasyonuna destek!
TÜFAD'dan Türkiye Futbol Federasyonuna destek! Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenen ligleri 12 Haziran'da başlatma kararı alan Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) destek verdi. 
1.07.2020 Süper Lig
'İyi ki o imzayı büyük Altay'a atmışım'
'İyi ki o imzayı büyük Altay'a atmışım' Adı Beşiktaş’la anılmasına rağmen, Altay’ı seçti. 4 sezon İzmir’de siyah beyazlı formayı terletti. sevdalı olduğu renklere hem futbolcu hem de antrenör olarak hizmet etti. O, nam-ı diğer “Altın kafa” Mahmut Evren...
29.04.2020 Ege
Amatör kulüpler 65 Yaş'a takıldı
Amatör kulüpler 65 Yaş'a takıldı Bornova Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Hakan Beşyıldız, salgın sonrası yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. ASKF, TÜFAD gibi kurumların idarecilerinin, 65 yaş üzeri risk grubunda olmaları nedeniyle görevlerinde aktif rol alamadıklarını belirten Beşyıldız, “Ne yazık ki bu süreçte amatör futbol takımlarımız sahipsiz kaldı” dedi
28.04.2020 Ege
Manisa TÜFAD’ın acı kaybı
Manisa TÜFAD’ın acı kaybı Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi Onursal Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu hayatını kaybetti.
8.04.2020 Ege
Antrenörlerin çığlığına kulak verin!
Antrenörlerin çığlığına kulak verin! İzmir’deki amatör kulüplerin antrenörleri, yaşadıkları zorlu süreçteki mağduriyetlerinin giderilmesi için yetkililere çağrıda bulundu...
3.04.2020 Ege
TÜFAD Başkanı açıkladı! Emre Belözoğlu'nun engeli...
TÜFAD Başkanı açıkladı! Emre Belözoğlu'nun engeli... Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı İsmail Dilber, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in durumunu talimatlarla açıkladı.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tüfad ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.