Tüketici Fiyatları

Tüketici Fiyatları

Son dakika tüketici fiyatları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tüketici fiyatları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tüketici fiyatları haber sayfamızda...

Tüketici Fiyatları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.231 tüketici fiyatları haberi bulunmuştur.
Japonya'da enflasyon %2'lik hedefin üzerinde
Japonya'da enflasyon %2'lik hedefin üzerinde Japonya'da tüketici enflasyonu mart ayında da Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) %2'lik hedefinin üzerinde seyretmeye devam etti.
19.04.2024 Uzmanpara
Arjantin'de enflasyon yavaşladı
Arjantin'de enflasyon yavaşladı Arjantin'de enflasyon artış hızı aylık bazda üst üste üçüncü ayda da yavaşladı.
13.04.2024 Uzmanpara
Fed'den faiz indirimi beklentisini öteledi
Fed'den faiz indirimi beklentisini öteledi Deutsche Bank, ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) faiz indirimi beklentisini aralık ayına öteledi.
12.04.2024 Uzmanpara
Çin'de enflasyon yavaşladı
Çin'de enflasyon yavaşladı Dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olan Çin'in tüketici enflasyonu mart ayında gıda ve seyahat fiyatlarındaki gerilemeyle sert bir şekilde düştü.
11.04.2024 Uzmanpara
Hindistan faizi değiştirmedi
Hindistan faizi değiştirmedi Hindistan Merkez Bankası (RBI) piyasa beklentilerine paralel hareket ederek üst üste yedinci toplantısında da politika faiz oranını değiştirmedi.
5.04.2024 Uzmanpara
Euro Bölgesi'nde enflasyon belli oldu
Euro Bölgesi'nde enflasyon belli oldu  Euro Bölgesi’nde mart ayında yıllık enflasyon yüzde 2.4 seviyesine geriledi.
3.04.2024 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
Japonya'da çekirdek enflasyon düştü
Japonya'da çekirdek enflasyon düştü Japonya Merkez Bankası (BoJ) tarafından hükümetin açıkladığı tüketici fiyat verilerine dayanarak hesaplanan çekirdek enflasyon ölçümü şubat ayında düşüş gösterdi.
26.03.2024 Uzmanpara
İngiltere'de enflasyon geriledi
İngiltere'de enflasyon geriledi İngiltere'de yıllık enflasyon oranı şubat ayında Eylül 2021'den bu yana görülen en düşük seviyeye geriledi.
20.03.2024 Uzmanpara
Euro Bölgesi'nde enflasyon açıklandı
Euro Bölgesi'nde enflasyon açıklandı  Euro Bölgesi’nde şubatta enflasyon rakamları aylık ve yıllık bazda piyasa beklentilerine paralel gerçekleşti.
18.03.2024 Uzmanpara
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 32.04’ün üzerinde başladı.
13.03.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Son haftalarda rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında yön geçtiğimiz gün değişti. ABD’de enflasyon rakamları sonrası piyasalar hareketlendi. İşte detaylar...
13.03.2024 Uzmanpara
ABD’de enflasyon rakamları açıklandı
ABD’de enflasyon rakamları açıklandı ABD’de şubat ayında enflasyon yıllık bazda beklentilerin üzerinde gerçekleşti.
12.03.2024 Uzmanpara
Almanya'da enflasyon geriledi
Almanya'da enflasyon geriledi Almanya'da enflasyon Haziran 2021'den bu yana görülen en düşük seviyeye indi.
12.03.2024 Uzmanpara
Dolar ve euro bugün ne kadar oldu?
Dolar ve euro bugün ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 32.02’nin üzerinde başladı.
12.03.2024 Uzmanpara
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Son haftalarda rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları için bugün kritik gün. Saat 15.30'da ABD’de şubat ayı enflasyon rakamları açıklandı. Peki enflasyon verisinin ardından piyasalarda son durum ne? İşte detaylar...
12.03.2024 Uzmanpara
Güney Kore'de enflasyon arttı
Güney Kore'de enflasyon arttı Güney Kore'nin manşet enflasyonu, art arda üç ay süren gevşemenin ardından beklenenden daha hızlı bir şekilde yukarı geldi ve Güney Kore Merkez Bankası'nın para politikasının yapışkan fiyat artışı karşısında sıkı kalması gerektiği yönündeki görüşünü destekledi.
6.03.2024 Uzmanpara
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) şubat ayına ilişkin enflasyon değerlendirmesinde, gıda ve hizmet gruplarına dikkat çekti.
5.03.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı
Merkez Bankası fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı Merkez Bankası Şubat ayına ilişkin enflasyon değerlendirmesinde, gıda ve hizmet gruplarına dikkat çekti.
5.03.2024 Ekonomi
Tokyo'da tüketici fiyatları arttı
Tokyo'da tüketici fiyatları arttı Japonya'nın başkenti Tokyo'da tüketici fiyatları yüzde 2,6 arttı.
5.03.2024 Uzmanpara
Almanya'da enflasyon şubatta düştü
Almanya'da enflasyon şubatta düştü 2023 yılında Japonya'yı geçerek dünyanın en büyük üçüncü ekonomisi olan Almanya'da enflasyon artış hızı şubat ayında öncü verilerle gerileme gösterdi.
29.02.2024 Uzmanpara
Japonya'da çekirdek enflasyon sabit kaldı
Japonya'da çekirdek enflasyon sabit kaldı Japonya Merkez Bankası (BoJ) tarafından hükümetin açıkladığı tüketici fiyat verilerine dayanarak hesaplanan çekirdek enflasyon ölçümü ocak ayında değişiklik göstermedi.
29.02.2024 Uzmanpara
ABD ekonomisi yüzde 3,2 ile beklentilerin altında büyüdü
ABD ekonomisi yüzde 3,2 ile beklentilerin altında büyüdü ABD ekonomisi Ocak ayında yüzde 3,2 ile beklentilerin altında büyüdü.
28.02.2024 Ekonomi
Euro Bölgesi’nde enflasyon geriledi
Euro Bölgesi’nde enflasyon geriledi Euro Bölgesi’nde ocakta enflasyon aylık ve yıllık bazda geriledi.
22.02.2024 Uzmanpara
Arjantin'de enflasyon yüzde 250'yi aştı
Arjantin'de enflasyon yüzde 250'yi aştı Güney Amerika'nın en büyük ikinci ekonomisi olan Arjantin'de enflasyon yıllık bazda yüzde 250 seviyesini aştı. Aylık bazda ise Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei'nin göreve geldiği ilk ayda gerileme gösterdi.
15.02.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Tüketici Fiyatları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.