Tuna Nehri

Tuna Nehri

Son dakika tuna nehri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tuna nehri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tuna nehri haber sayfamızda...

Tuna Nehri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 414 tuna nehri haberi bulunmuştur.
Avusturya yakın tarihinin en büyük casusluk skandalıyla karşı karşıya
Avusturya yakın tarihinin en büyük casusluk skandalıyla karşı karşıya Eski bir istihbarat görevlisinin tutuklanması, Rusya'nın geniş çaplı sızma faaliyetlerine, gevşek resmi denetime ve casusluk romanlarını aratmayacak kadar gizemli olayları gün ışığına çıkardı.
9.04.2024 Dünya
Bulgar yolcu gemisi Tuna Nehri'nde kaza yaptı: 11 yaralı
Bulgar yolcu gemisi Tuna Nehri'nde kaza yaptı: 11 yaralı Bir Bulgar yolcu gemisinin Avusturya'nın Aschach an der Donau kasabasında Tuna Nehri üzerindeki bir savakta beton duvara çarpması sonucu 11 kişinin yaralandığı bildirildi.
1.04.2024 Dünya
Macaristan tamam hedef tüm Avrupa
Macaristan tamam hedef tüm Avrupa Polat Holding, yurt dışındaki gayrimenkul ve enerji yatırımlarını Macaristan’ın ardından Avrupa’ya yayıyor. Adnan Polat, Almanya, İngiltere, Hollanda, Sırbistan, Yunanistan ve Romanya’da görüşme yaptıklarını söyledi.
14.02.2024 Ekonomi
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Bulgaristan Hakkında Bilgiler; Bulgaristan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Bulgaristan Hakkında Bilgiler; Bulgaristan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Yeşil doğasının yanı sıra, zengin geçmişiyle Bulgaristan Avrupa'nın en büyük 16. ülkesidir. Ekonomik fiyatları nedeniyle, Türkiye'den turist alan Bulgaristan, Balkan ülkesidir. Bulgaristan nerede, başkenti neresi, nüfusu kaç kişi, hangi para birimi kullanılır, konuşulan diller neler, bayrağı ne renk gibi sorularının yanıtlarını sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı Tuna Nehri'nde Panama bayraklı bir gemi mayına çarptı. Gemide görev yapan 4 Türk denizcinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
28.12.2023 Haberler
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı
Tuna Nehri'nde gemi mayına çarptı Tuna Nehri'nde Panama bayraklı bir gemi mayına çarptı. Gemide görev yapan 4 Türk denizcinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
28.12.2023 Gündem
Tunca Nehri dibi gördü
Tunca Nehri dibi gördü Ülke genelinde yaz boyunca etkili olan kuraklık Edirne’deki nehir debilerini de olumsuz yönde etkiledi. Edirne’de debisi düşen ve kuruma noktasına gelen Tunca Nehri, mevsim normallerinin üstünde yaşanan hava sıcaklarının ardından neredeyse kuruma noktasına geldi.
3.11.2023 Gündem
Gece yarısı 'sığınaklara gidin' mesajı aldılar! NATO ülkesinde panik
Gece yarısı 'sığınaklara gidin' mesajı aldılar! NATO ülkesinde panik Tuna Nehri kıyısında seyreden drone sürüsü radar sistemi tarafından tespit edildi, sınıra birkaç kilometre uzaklıktaki yerlerde yaşayanlar aldıkları mesajla yataklarından fırladı.
30.09.2023 Dünya
Unutmabeni Çiçeği Hikayesi ve Anlamı Nedir? Unutmabeni Çiçeği Nasıl Yetiştirilir?
Unutmabeni Çiçeği Hikayesi ve Anlamı Nedir? Unutmabeni Çiçeği Nasıl Yetiştirilir? Bir diğer adı fare kulağı olan unutmabeni çiçeğinin mavi dışında birkaç rengi bulunur. Fare kulağı ismini yapraklarının şekillerinden alır. Yaklaşık 50 cinsi bulunur. Unutmabeni çiçeğinin latince adı Myosotis scorpioides olan bu çiçek, Borage ailesinin bir üyesidir. Genellikle baharda açan bu çiçekler adeta renk şöleni oluşturur. Süs bitkisi olarak da kullanılan unutmabeni çiçeği evlerde ve bahçelerde yetiştirilebilir. Ancak unutmabeni çiçeğinin güzelliği kadar hikayesi de ilgi çeker. Ancak hakkında çok fazla efsane bulunur. Unutmabeni çiçeği nasıl yetiştirilir? ‘Unutmabeni Çiçeği Hikayesi ve Anlamı’ içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Dış Mekan
Wagner'den sonra bu kez Rusich isyanı! Ruslar cephede bozguna uğradı
Wagner'den sonra bu kez Rusich isyanı! Ruslar cephede bozguna uğradı Wagner'in ardından en hassas cephede savaşan bir diğer paralı asker grubu Rusich üyelerinin silah bıraktığı bildiriliyor, savunma hattında açılan gedik ise büyüyor.
7.09.2023 Dünya
Ukrayna limanlarına yoğun saldırı
Ukrayna limanlarına yoğun saldırı Ukrayna’nın Tuna nehri kıyısındaki limanları yoğun bir İHA saldırısına daha hedef oldu. Rusya iki gecedir bu bölgeyi hedef aldı.
5.09.2023 Dünya
Rus ajansı bu sabah duyurdu! 'Erdoğan'ın planı'
Rus ajansı bu sabah duyurdu! 'Erdoğan'ın planı' Soçi'deki Erdoğan-Putin zirvesine artık saatler kaldı, İngiltere'den Japonya'ya dünya buluşmaya kilitlendi. Uluslararası haber ajansı AFP zamanlamayı öne çıkarırken AP 'Türkiye neden arabulucu?' sorusunu sordu.
4.09.2023 Dünya
Rusya Odessa'yı İHA'larla vurdu! 2 yaralı
Rusya Odessa'yı İHA'larla vurdu! 2 yaralı Rusya'nın Ukrayna'nın Odessa kentine gerçekleştirdiği İHA'lı saldırıda 2 kişi yaralandı.
3.09.2023 Dünya
‘Yoğun çaba harcıyoruz’
‘Yoğun çaba harcıyoruz’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile Moskova’da bir araya geldi. Fidan, tahıl koridoru anlaşmasının tekrardan hayata geçirilmesi için Türkiye’nin yoğun çaba içinde olduğunu kaydetti
1.09.2023 Gündem
ABD ve Rusya'nın planı, Türkiye'nin teklifi! Dünya medyasında manşet
ABD ve Rusya'nın planı, Türkiye'nin teklifi! Dünya medyasında manşet Washington, iki ülkeyle Ankara'nın alternatifine karşı çıktığı rota için görüşüldüğünü duyurdu, Rusya Türkiye'yi merkeze koyan yeni bir plan sundu. Rus medyası Moskova'daki hassas randevu öncesinde Türkiye'nin teklifini sayfasına taşırken, Amerikan medyası Ankara'nın dünya için umutları artırdığını yazdı.
31.08.2023 Dünya
‘Ölüsü bulunan bu çocuk kim?’
‘Ölüsü bulunan bu çocuk kim?’ Almanya’nın Bavyera eyaletinde 19 Mayıs 2022’de Tuna Nehri’nde, kaldırım taşına bağlanmış, vücudu folyoya sarılmış, 5, 6 yaşlarında bir erkek çocuk cesedi bulundu.
31.08.2023 Dünya
‘Tahıl Koridoru’na alternatif arayışı
‘Tahıl Koridoru’na alternatif arayışı Rusya’nın ‘Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çıkma kararı sonrası alternatif arayışında olan ABD ve müttefikleri, yeni bir rota üzerinde duruyor. Tuna Nehri rotasıyla ilgili Türkiye ile de görüşmeler yürütülüyor.
18.08.2023 Dünya
Ukrayna koridoru araladı! İlk gemi İstanbul'a doğru yola çıktı
Ukrayna koridoru araladı! İlk gemi İstanbul'a doğru yola çıktı Rusya’nın ‘Tahıl Koridoru Anlaşması’ndan çıkışı sonrası kendi insani koridorunu açtığını duyuran Ukrayna, Odessa kentinden ilk geminin hareket ettiğini duyurdu. Gemi İstanbul’a doğru yola çıktı.
17.08.2023 Dünya
Rusya'dan tahıl silolarına saldırı
Rusya'dan tahıl silolarına saldırı Rusya, Ukrayna'nın Tuna Nehri üzerindeki tahıl silolarına saldırı düzenledi. Söz konusu saldırıda tahıl depoları kullanılamaz hale geldi.
16.08.2023 Dünya
1200 yıl önceki rotasını takip etti: Viking gemisi ‘Miklagard’da
1200 yıl önceki rotasını takip etti: Viking gemisi ‘Miklagard’da Batan Viking gemisinin birebir kopyası olarak o dönemin teknikleriyle inşa edilen Saga Farmann adlı gemi, nehir ve kanalları takip ederek indiği Karadeniz üzerinden Vikinglerin deyimiyle ‘Miklagard’a yani İstanbul’a ulaştı.
7.08.2023 Gündem
Ukrayna İDA’larla hedef alıyor!
Ukrayna İDA’larla hedef alıyor! Ukrayna insansız deniz araçlarıyla Karadeniz’deki Rus gemilerini hedef aldı. Rusya’nın Karadeniz’deki Novorossiysk limanı açıklarında bir Rus savaş gemisi bu şekilde vuruldu.
5.08.2023 Dünya
Karadeniz’de İHA savaşı! Shahed, Lancet, Bober...
Karadeniz’de İHA savaşı! Shahed, Lancet, Bober... Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta insansız hava araçları (İHA) iki ordunun da en çok başvurduğu saldırı yöntemi haline geldi. Hem Rusya hem de Ukrayna orduları, İHA’lara sıklıkla başvururken, iki ordu farklı İHA’ları savaş alanına sürüyor.
3.08.2023 Dünya
Rus İHA'ları Odessa'daki liman tesislerini vurdu
Rus İHA'ları Odessa'daki liman tesislerini vurdu Ukraynalı yetkililer bir Rus insansız hava aracının Odessa'nın güneyindeki limanı ve buradaki endüstriyel tesisleri vurduğunu, saldırının ardından yangın çıktığını açıkladı.
2.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tuna Nehri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.