Tuncay Sonel

Tuncay Sonel

Son dakika Tuncay Sonel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tuncay Sonel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tuncay Sonel haber sayfamızda...

Tuncay Sonel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 274 tuncay sonel haberi bulunmuştur.
4 yıldır kayıp Gülistan'ın annesi: Ben kızımı çok özledim
4 yıldır kayıp Gülistan'ın annesi: Ben kızımı çok özledim Tunceli'de, 5 Ocak 2020'de kaybolan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun (21) annesi Bedriye ile babası Halit Doku çifti, yaşadıkladı Diyarbakır'dan kente gelerek Cumhuriyet başsavcısı ile görüştü. Gülistan'ın annesi Bedriye Doku, “4 yıldır her gün akşam, sabah balkona çıkıyorum, Gülistan’ı gözlüyorum. Belki bir yerlerden çıkar, gelir diye. Ben kızımı çok özledim” dedi.
5.01.2024 Gündem
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detay! 'Kesin biliyoruz'
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detay! 'Kesin biliyoruz' Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku soruşturmasıyla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
17.11.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev
57 ile yeni vali atandı: AFAD Başkanı Sezer'e yeni görev Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan atama kararları ile 57 ile yeni vali atandı.
10.08.2023 Gündem
Valiler Kararnamesi yayımlandı! 16 vali Mülkiye Başmüfettişi olarak atandı
Valiler Kararnamesi yayımlandı! 16 vali Mülkiye Başmüfettişi olarak atandı Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 16 vali Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı.
9.08.2023 Gündem
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı
57 ile yeni vali atandı! Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi'ne göre; 57 ile yeni vali atandı. İşte il il atanan yeni valiler...
9.08.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'yi çok daha ileriye götüreceğiz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'yi çok daha ileriye götüreceğiz Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Aybastı ilçesi Perşembe Yaylası’nda düzenlenen 915’incisi düzenlenen Aybastı Perşembe Yaylası Güreş ve Kültür Festivallerine katıldı. Kurtulmuş, “Ülkemizi yeniden güçlü bir Türkiye olma istikametinde çok daha ileriye götürmek için mücadele edeceğiz. Sporda, kültürde, sanatta, bilimde her alanda yarışacak gençleri yetiştireceğiz ve Allah'ın izniyle Türkiye'yi çok daha ileriye götüreceğiz” dedi.
22.07.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan doğal afet ve felaket riski mesajı
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan doğal afet ve felaket riski mesajı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin doğal afetler konusunda felaket riski altında olan bir ülke olduğunu belirterek, “Özellikle Doğu Karadeniz için konuşacağımız konulardan birisi de her sene karşılaştığımız sel felaketleri. Bununla ilgili insani kayıpların en aza indirilmesi, bu felaketlerin sonuçlarının minimum seviyeye çekilebilmesi için insan eliyle ortaya koyulan mahsurlu yanlış uygulamaların da bir an evvel ortadan kaldırılması gerekiyor” dedi.
21.07.2023 Gündem
Haydarpaşa Garı’nda tarihi anlar!  15 Temmuz şehitleri unutulmadı
Haydarpaşa Garı’nda tarihi anlar! 15 Temmuz şehitleri unutulmadı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Haydarpaşa Gar Binası‘nda 15 Temmuz'a özel 'mapping' gösterisi düzenledi.
16.07.2023 Gündem
Ordu'da dereye düşen kadın aranıyor
Ordu'da dereye düşen kadın aranıyor Ordu'nun Fatsa ilçesinde, hayvanları için evinin yanında bulunan kayalık alanda yaprak keserken, sel nedeniyle 10 metre yükseklikten dereye düşen Naciye Yılmaz (64) için başlatılan arama çalışması sürüyor. Yılmaz’ın oğlu Metin Yılmaz, “Umutlu bekleyişimiz var” dedi.
11.07.2023 Gündem
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Ordu ilimizde kapalı yolumuz bulunmuyor
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Ordu ilimizde kapalı yolumuz bulunmuyor Ordu’da incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Devletin tüm kurumlarının seferber edildiğini, selin vurduğu şehirlerde çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, “Ordu ilimizde kapalı yolumuz bulunmuyor. Mevsim normallerinin üzerinde yağmur var. 200 kg kadar çıkan yağmurlar etkili oldu. 4 ilçemizle birlikte daha çok Altınordu ilçemiz etkilenmiş durumda. 351 iş yerimiz, 32 konut ve 35 aracımız sel ve heyelandan zarar görmüş durumda” dedi.
10.07.2023 Ekonomi
AFAD Başkanı Sezer: Karadeniz’de bine yakın toprak kayması ve heyelan oldu
AFAD Başkanı Sezer: Karadeniz’de bine yakın toprak kayması ve heyelan oldu AFAD Başkanı Yunus Sezer, Karadeniz Bölgesi’nde yaklaşık 130 kilogram yağış alındığını, buna bağlı olarak bine yakın heyelan ve toprak kayması olduğunu ve 15 ile yeniden turuncu uyarı verildiğini belirterek, çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü söyledi.
9.07.2023 Gündem
Sel Karadeniz'i yuttu! Peş peşe uyarılar geldi
Sel Karadeniz'i yuttu! Peş peşe uyarılar geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının arından sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış Zonguldak, Bartın,Karabük başta olmak üzere birçok kent vurdu. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle Karabük-Zonguldak karayolunda heyelan meydana geldi. Öte yandan Meteoroloji yarın için de 10 kentte alarm verdi. Bakan Yerlikaya ve Bakan Tunç Bartın'a gidiyor.
9.07.2023 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı: Ordu ve Samsun'da sağanak! Bir kadın selde kayboldu
Meteoroloji uyarmıştı: Ordu ve Samsun'da sağanak! Bir kadın selde kayboldu Ordu’da etkili olan sel sonrası heyelanlar meydana geldi. Karadeniz Sahil Yolu heyelan nedeniyle kapanırken, iş makinesi ve araçlar toprak altında kaldı. Samsun'un Çarşamba ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrasında bazı mahallelerde sel ve su baskınları yaşandı. Bir kadın selde kayboldu.
9.07.2023 Gündem
Şehit aileleri duygulandırdı...'Evlat acısı zor, manevi duygular bizi ayakta tutuyor'
Şehit aileleri duygulandırdı...'Evlat acısı zor, manevi duygular bizi ayakta tutuyor' Ordu’da Kurban Bayramı arefesinde protokol üyeleri Garnizon Şehitliği’ni ziyaret ederek şehit aileleri ile birlikte dua etti. Şehit aileleri acılarının ilk günkü gibi taze olduğunu, manevi duyguların kendilerini ayakta tuttuklarını söyledi.
27.06.2023 Gündem
Samsun ve Ordu’da taşımalı eğitime 1 gün ara
Samsun ve Ordu’da taşımalı eğitime 1 gün ara Samsun ve Ordu'da sağanak yağış nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.
6.06.2023 Gündem
Meteoroloji paylaştı! Sıcaklık ve kuvvetli yağış bir arada
Meteoroloji paylaştı! Sıcaklık ve kuvvetli yağış bir arada Meteoroloji Genel Müdürlüğü ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. Bazı bölgelerde hava sıcaklıkları artmaya devam ederken bazı bölgeler için ise şiddetli yağış uyarı yapıldı.
6.06.2023 Gündem
Ordu'da eğitime 1 günlük 'sel' arası
Ordu'da eğitime 1 günlük 'sel' arası Ordu Valisi Tuncay Sonel, sel ve heyelan riskine karşı, okullarına taşımalı sistemle gelen öğrencilerin eğitimlerine bir gün ara verildiğini duyurdu.
6.06.2023 Gündem
Bakan Özer: Eğitime harcanan bütçenin GSMH’deki oranını en fazla arttıran OECD ülkesi olduk
Bakan Özer: Eğitime harcanan bütçenin GSMH’deki oranını en fazla arttıran OECD ülkesi olduk Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye, 2011- 2019 yılları arasında ilkokuldan yükseköğretime kadar eğitim kurumlarına harcanan bütçenin gayrisafi milli hasıladaki (GSMH) oranını en fazla arttıran OECD ülkesi oldu" dedi.
18.05.2023 Gündem
Bakan Özer: Yapmış olduğumuz hamleler meyvelerini verdi
Bakan Özer: Yapmış olduğumuz hamleler meyvelerini verdi Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu milletvekili adayı Mahmut Özer, ‘Esnaf Buluşması Programı’na katıldı. Altınordu ilçesinde bir otelde düzenlenen programı Bakan Mahmut Özer’in yanı sıra Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile çok sayıda esnaf katıldı. Bakan Özer, programda yaptığı konuşmada esnafların ve sanatkârların Türkiye’nin çekirdeği olduğunu söyledi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Özer, bayram namazını Ordu’da kıldı
Bakan Özer, bayram namazını Ordu’da kıldı Milli Eğitim Bakanı ve Ordu milletvekili adayı Mahmut Özer, bayram namazını Ordu’da kıldı. Özer, namazın ardından cami önünde vatandaşlarla bayramlaştı.
21.04.2023 Gündem
Fındıkta bilinçli gübre kullanımı verimi ikiye katladı
Fındıkta bilinçli gübre kullanımı verimi ikiye katladı Ordu'da örnek fındık bahçelerde bilinçli gübre kullanımı verimi ikiye katladı.
5.04.2023 Ekonomi
Mercan küpe takma hayaline kavuştu
Mercan küpe takma hayaline kavuştu Ordu’nun Altınordu ilçesinde mikrotia (doğuştan kulak yokluğu, bozukluğu) hastası Mercan Kovan'ın (11) ameliyat sonrası küpe takabilme hayali de gerçekleşti.
27.03.2023 Gündem
Kurtulmuş: Kimin cumhurbaşkanı olacağını tespit edecek olan aziz milletimizdir
Kurtulmuş: Kimin cumhurbaşkanı olacağını tespit edecek olan aziz milletimizdir AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, "Türkiye'de kimin cumhurbaşkanı olacağını tespit edecek olan aziz milletimizdir" dedi.
20.01.2023 Gündem
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ünal'ın cenazesi Giresun'a getirildi
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ünal'ın cenazesi Giresun'a getirildi Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ın (21) cenazesi, memleketi Giresun'a getirildi.
28.11.2022 Haberler
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ünal'ın cenazesi Giresun'a getirildi
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Ünal'ın cenazesi Giresun'a getirildi Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal’ın (21) cenazesi, memleketi Giresun'a getirildi.
28.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuncay Sonel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.