Tüp Mide

Tüp Mide

Son dakika tüp mide haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tüp mide gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tüp mide haber sayfamızda...

Tüp Mide

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 442 tüp mide haberi bulunmuştur.
Mühendis Cennet, çatılara çıkamayınca, iş alamaz oldu! 1 yılda her şeyi tesine çevirdi
Mühendis Cennet, çatılara çıkamayınca, iş alamaz oldu! 1 yılda her şeyi tesine çevirdi Adana’da genç mühendis Cennet Nur Köktaş, fazla kiloları nedeniyle çatılara çıkamayınca iş alamaz oldu. Köktaş, 107 kilodan 52 kiloya kadar düşünce yeniden iş almaya başladı. Köktaş, “Ameliyatım ticaretimde de faydalı oldu” dedi.
27.03.2024 Yaşam
Mühendis Cennet, değişim geçirdi iş teklifleri yağdı: Hayatımın en doğru kararı
Mühendis Cennet, değişim geçirdi iş teklifleri yağdı: Hayatımın en doğru kararı Adana’da genç mühendis Cennet Nur Köktaş, fazla kiloları nedeniyle çatılara çıkamayınca iş alamaz oldu. Köktaş, 107 kilodan 52 kiloya kadar düşünce yeniden iş almaya başladı. Köktaş, “Ameliyatım ticaretimde de faydalı oldu” dedi.
27.03.2024 Gündem
Aslı Samat: Aşka tövbe etme noktasına geldim!
Aslı Samat: Aşka tövbe etme noktasına geldim! Bir Romeo-Juliet uyarlaması olan 'Verona Çıkmazı', önceki gün Kadıköy Baba Sahne'de tiyatroseverlerle buluştu. Oyunun yardımcı yönetmenliğini üstlenen oyuncu Aslı Samat, galada basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, özel hayatına dair çarpıcı bir açıklama yaptı.
9.03.2024 Cadde
Obezite: Yağ dokusunun kanseri
Obezite: Yağ dokusunun kanseri Kanser, kontrolsüz hücre çoğalmasıdır. Obezite de göbek etrafında, kalçalarda, kol ve bacaklarda, daha da önemlisi iç organlarda yağın aşırı oranda birikmesine bağlı olarak ortaya çıkan çağın hastalığıdır.
11.11.2023 Pazar
Ameliyat değil disiplin zayıflatıyor
Ameliyat değil disiplin zayıflatıyor 21’inci yüzyılın en önemli sağlık sorunlarından biri haline gelen obezite hastalığı çığ gibi büyüyor. Bugünden itibaren, başka hastalıklara da yol açan ve küresel salgına dönüşen obezite hastalığının tedavi ve cerrahi yöntemlerini paylaşacağız.
6.11.2023 Gündem
Zayıflamak isteyenlere bitkisel ürün uyarısı! 'Yaşam tarzını değiştirmek şart'
Zayıflamak isteyenlere bitkisel ürün uyarısı! 'Yaşam tarzını değiştirmek şart' Dünyada değişen yeme alışkanları nedeniyle obezite, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde görülen en önemli sağlık sorunları arasında ön plana çıkıyor. Doktor önerisinde kullanılan obezite ilaçlarının yanı sıra bireysel kullanılan bitkisel ürünler, ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Prof. Dr. Yusuf Serdar Sakin, doktor veya diyetisyen tavsiyesi olmadan kullanılan bitkisel ürünlerin yan etkilerinin tam olarak bilinmediğini kaydederek, bu ürünlerin karaciğer yetmezliği gibi ölümcül ciddi sonuçlara yol açabileceğini belirtti.
18.10.2023 Genel Sağlık
90 kilo veren Güllü zayıflığıyla dikkat çekti
90 kilo veren Güllü zayıflığıyla dikkat çekti Türk fantezi müziği ses sanatçısı Güllü, son zamanlarda verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiriyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı yeni klibi için 20 kilo daha vermişti. Verdiği kilolar sonrası imajını da yenileyen Güllü'den yeni poz geldi.
17.10.2023 Cadde
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’ Obezitenin estetik bir sorundan çok daha öte hayati riske neden olabilen bir hastalık olduğuna dikkat çeken Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Celal Kızılkaya, obeziteden kurtulmak isteyenlere 7 adımlık bir yol haritası çizdi.
15.09.2023 Genel Sağlık
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’
Modern çağın en tehlikeli pandemisi! ‘Obeziteden 7 adımda kurtulmak mümkün’ Obezitenin estetik bir sorundan çok daha öte hayati riske neden olabilen bir hastalık olduğuna dikkat çeken Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Celal Kızılkaya, obeziteden kurtulmak isteyenlere 7 adımlık bir yol haritası çizdi.
15.09.2023 Genel Sağlık
Vücut geliştirme için yaptırdığı iğne hayatını kararttı! 'Bir anlık gaza geldim'
Vücut geliştirme için yaptırdığı iğne hayatını kararttı! 'Bir anlık gaza geldim' İstanbul'da yaşayan 26 yaşındaki Serkan Aydınlı’nın hayatı doktorların yaptırmamasını söylemesine rağmen vücut geliştirme yarışmasında derece elde etmek için yaptırdığı steroid iğnelerle karardı.
13.09.2023 Haberler
Vücut geliştirme için yaptırdığı iğne hayatını kararttı! Bir anlık gaza geldi, 1,5 yıl içinde 100 kilo aldı
Vücut geliştirme için yaptırdığı iğne hayatını kararttı! Bir anlık gaza geldi, 1,5 yıl içinde 100 kilo aldı İstanbul'da yaşayan 26 yaşındaki Serkan Aydınlı’nın hayatı doktorların yaptırmamasını söylemesine rağmen vücut geliştirme yarışmasında derece elde etmek için yaptırdığı steroid iğnelerle karardı.
13.09.2023 Gündem
108 kilo veren Aslı Samat'tan bikinili poz: Çatlaklarım kendini aşmış
108 kilo veren Aslı Samat'tan bikinili poz: Çatlaklarım kendini aşmış İlk olarak 2015 yılında 'Uzaklarda Arama' filminde rol alan, 'Hercai' ve 'Gülümse Kaderine' dizilerinde kamera karşısına geçen Aslı Samat, tüp mide operasyonu geçirmiş, tam 108 kilo vererek bambaşka biri olmuştu. Değişimiyle gündem olan oyuncu bikinili fotoğraflarını paylaştı. Ünlü oyuncunun çatlaklarıyla ilgili yaptığı yorum gündem oldu.
18.06.2023 Cadde
Teknik olarak işe yarasa da tehlikeli! 'Mide botoksu kabul edilmiş bir yöntem değil'
Teknik olarak işe yarasa da tehlikeli! 'Mide botoksu kabul edilmiş bir yöntem değil' Son aylarda mide botoksu ameliyatı yaptırdıktan sonra fenalaşan hastalardan 2'si hayatını kaybederken bazıları da çift görme, tansiyon yükselmesi ve mide bulantısı gibi semptomlar yaşadı. Obezitenin gittikçe artan ciddi bir problem olması nedeniyle önemli sorunlara yol açabildiğini söyleyen Doç. Dr. Serhan Derici'ye göre mide botoksunun uluslararası rehberde yeri yok.
7.06.2023 Genel Sağlık
Kendisine 20 iğne vurdu! Fransız kadının hastanede sır ölümü
Kendisine 20 iğne vurdu! Fransız kadının hastanede sır ölümü Bağcılar'daki özel bir hastaneye tüp mide ameliyatı olmak için  gelen Fransız Anestezi Uzmanı Dalila Soudani (44) hastanenin banyosunda ölü bulundu. 
22.05.2023 Gündem
Aslı Samat: Kilo verince daha çok tercih edilmeye başlandım!
Aslı Samat: Kilo verince daha çok tercih edilmeye başlandım! 'Uzaklarda Arama' filmi, 'Hercai' ve 'Gülümse Kaderine' dizilerinde kamera karşısına geçen Aslı Samat, tüp mide operasyonu geçirmiş ve hızla kilo vermişti. Bambaşka bir görünüme kavuşan oyuncu, son dönemde birçok projede yer almasıyla ilgili yöneltilen ''Kilo vermenizle bir alakası var mı?'' sorusuna cevapladı.
6.05.2023 Cadde
Morbid obez ameliyatı olan hasta: 'Sanki yeniden doğdum'
Morbid obez ameliyatı olan hasta: 'Sanki yeniden doğdum' ‘Morbid obezite’ hastalığı nedeniyle Bingöl’den Diyarbakır’a gelerek ‘morbid obezite’ ameliyatı olan Ali Aydoğdu, sevincini “Ameliyattan sonra sanki yeniden doğdum” sözleriyle anlattı.
12.04.2023 Gündem
Zayıflamak için internetten ilaç aldı, 350 kiloyu aştı
Zayıflamak için internetten ilaç aldı, 350 kiloyu aştı Zayıflamak için internetten ilaç alan 40 yaşındaki Gül Sevim Turp, hayatının şokunu yaşadı. Yaşadıkları sonrası eşinin de terk ettiği Turp, 'Ben yandım siz yanmayın' diyerek uyardı.
11.01.2023 Haberler
İnternetten ilaç aldı, hayatının şokunu yaşadı! 'Ben yandım kimse yanmasın'
İnternetten ilaç aldı, hayatının şokunu yaşadı! 'Ben yandım kimse yanmasın' Zayıflamak için internetten ilaç alan 40 yaşındaki Gül Sevim Turp, hayatının şokunu yaşadı. Yaşadıkları sonrası eşinin de terk ettiği Turp, 'Ben yandım siz yanmayın' diyerek uyardı.
11.01.2023 Gündem
Ümit Erdim: İnşallah kendimi tutarım da ağlamam
Ümit Erdim: İnşallah kendimi tutarım da ağlamam ‘Survivor 2023’ün ünlüler ekibinde yer alan Ümit Erdim, önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Dominik’e gitmesine saatler kala ailesiyle birlikte alışverişe çıkan Ümit Erdim, “Ailem konusunda çok duygusalım" açıklamasında bulundu. Tüp mide ameliyatı olarak 60 kilo veren oyuncu, adada açlık çekmeyeceğini söyledi.
9.01.2023 Cadde
108 kilo veren Aslı Samat'tan aşk hayatı açıklaması
108 kilo veren Aslı Samat'tan aşk hayatı açıklaması İlk olarak 2015 yılında 'Uzaklarda Arama' filminde rol alan, 'Hercai' ve 'Gülümse Kaderine' dizilerinde kamera karşısına geçen Aslı Samat, tüp mide operasyonu geçirmiş, tam 108 kilo vererek bambaşka biri olmuştu. Daha önce "Biri bana dizide aşık olabiliyor, eskiden olamazdı. Şişman bir kıza aşık olan birini gördünüz mü?" açıklamalarıyla dikkat çeken oyuncu aşk hayatıyla ilgili soruları yanıtladı.
6.01.2023 Cadde
Ümit Erdim kızı Ela'yı paylaştı: Birileri mayışmış
Ümit Erdim kızı Ela'yı paylaştı: Birileri mayışmış 2003-2006 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Arif' karakteriyle üne kavuşan Ümit Erdim, 22 Eylül 2022'de eşi Seda Erdim ile ikinci çocukları Ela'yı kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Ümit Erdim, kızı Ela ile çekilen fotoğrafını "Birileri mayışmış" notuyla yayınladı.
12.12.2022 Cadde
Diyabete  cerrahi tedavi
Diyabete cerrahi tedavi Ekol Hastanesi’nden Opr. Dr. Türker Karabuğa, “Diyabet cerrahisi insülin salınımını artırmaz, vücudun insüline olan ihtiyacını azaltır” dedi
27.10.2022 Ege
Obez çiftin '115 kiloluk' değişimi! 'Eskiden aynı tişörtten 10 tane alıyordum'
Obez çiftin '115 kiloluk' değişimi! 'Eskiden aynı tişörtten 10 tane alıyordum' İzmit’te yaşayan veteriner hekim Zişan Şankazan Kılıç (30) ve eşi Aykut Kılıç (30), toplam 115 kilo verdi. 155 kilo olan Zişan Şankazan Kılıç, 85 kilo verip 70 kiloya düşünce yaşam konforunun yerine geldiğini, 125 kilodan 95 kiloya düşen Aykut Kılıç ise çevresinin kendisini tanıyamadığını söyledi.
7.10.2022 Haberler
Obez çiftin '115 kiloluk' değişimi! 'Eskiden aynı tişörtten 10 tane alıyordum'
Obez çiftin '115 kiloluk' değişimi! 'Eskiden aynı tişörtten 10 tane alıyordum' İzmit’te yaşayan veteriner hekim Zişan Şankazan Kılıç (30) ve eşi Aykut Kılıç (30), toplam 115 kilo verdi. 155 kilo olan Zişan Şankazan Kılıç, 85 kilo verip 70 kiloya düşünce yaşam konforunun yerine geldiğini, 125 kilodan 95 kiloya düşen Aykut Kılıç ise çevresinin kendisini tanıyamadığını söyledi.
7.10.2022 Gündem
Ameliyat oldu, hayatı değişti! 'İnsanlar beni sesimden tanıyor'
Ameliyat oldu, hayatı değişti! 'İnsanlar beni sesimden tanıyor' Tokat'ta mide küçültme ameliyatı olarak 30 kilo veren doktorun adeta hayatı değişti. Haşimato hastalığı nedeni ile kilo veremeyen Pratisyen Hekim Dr. Feyza Çetin; 'Uzun süre görüşmediğim insanlar beni sesimden tanıyorlar" dedi.
29.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tüp Mide ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.