Tur Rehberi

Tur Rehberi

Son dakika tur rehberi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tur rehberi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tur rehberi haber sayfamızda...

Tur Rehberi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 534 tur rehberi haberi bulunmuştur.
Fotoğraf çektirmek isterken yanardağa düştü! 75 metreden aşağı savruldu
Fotoğraf çektirmek isterken yanardağa düştü! 75 metreden aşağı savruldu Dünyaca ünlü yanardağı eşiyle gezdiği sırada, fotoğraf çektirmeye karar verdi. Attığı yanlış adım genç kadını ölümcül düşüşe savrulmasına yol açtı.
23.04.2024 Dünya
Hafızalardan ve yüreklerden silinmeyecek! 'Bir dakikada dünyam alt üst oldu'
Hafızalardan ve yüreklerden silinmeyecek! 'Bir dakikada dünyam alt üst oldu' Deprem hafızalara, bir babanın, enkaz altında hayatını kaybeden kızının elini bırakmadığı fotoğraf karesiyle kazındı. Adıyaman’da KKTC’li sporcu çocuklar, öğretmenleri ve turist rehberlerinin hayatını kaybettiği İsias Otel de depremin bir başka acı simgesi...
6.02.2024 Gündem
Türk gezgine Afrika'da korkunç taciz! 'Beni öp diye üzerime yürüdü'
Türk gezgine Afrika'da korkunç taciz! 'Beni öp diye üzerime yürüdü' Türk gezgin Ceren Yılmaz, rehber eşliğinde Afrika’nın en popüler kabilelerinden Mursi ve Hammar kabilelerini ziyaret etmek istedi. Bunun için de önce Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa'ya gitti. İşte ne olduysa da burada oldu. "Tek başına dolaşma" uyarılarına rağmen ihtiyaçlarını karşılamak için otelden dışarı çıktığında korkunç bir taciz yaşadı.
16.12.2023 Yaşam
Moskova'da sel nedeniyle kanalizasyon turunda mahsur kalan sekiz kişi yaşamını yitirdi
Moskova'da sel nedeniyle kanalizasyon turunda mahsur kalan sekiz kişi yaşamını yitirdi Moskova'da rehber eşliğinde kanalizasyon turuna katılan yedi kişilik bir gruptakilerin tamamı ve tur rehberi Pazar günü kentte yaşanan ani sel baskını nedeniyle yer altında mahsur kalarak yaşamını yitirdi.
23.08.2023 Dünya
Her yaştan seyirciye her zevke göre film
Her yaştan seyirciye her zevke göre film Animasyonlardan yerli ve cinli filmlere, ajan macerasından perili ev komedisine ve klasiklere kadar bu vizyon haftasında her yaştan seyirciye ve her zevke göre film var.
11.08.2023 Kültür Sanat
Tur minibüsü TIR'a arkadan çarptı! 2 ölü, 6'sı ağır 10 yaralı
Tur minibüsü TIR'a arkadan çarptı! 2 ölü, 6'sı ağır 10 yaralı Antalya'nın Alanya ilçesinde havalimanına turistleri götüren tur minibüsünün duran TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada minibüsün sürücüsü ve Ukraynalı tur rehberi yaşamını yitirdi. Kazada 12 turistten 6’sı ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı.
30.07.2023 Gündem
Yolcu otobüsü şarampole uçtu: 7 ölü, 21 yaralı
Yolcu otobüsü şarampole uçtu: 7 ölü, 21 yaralı Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Karakurt Viyadüğü'nde 50 metre yükseklikten düşen otobüste ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada yaralı 21 kişinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
30.07.2023 Gündem
Tur rehberi kadın ölümden döndü! Saatlerce kendine gelemedi
Tur rehberi kadın ölümden döndü! Saatlerce kendine gelemedi Antalya'nın Manavgat ilçesinde tur otobüsünün otomobilin önce otobüse ardından da bariyerlere çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kazada Çekya vatandaşı tur rehberi kadın şoka girdi.
18.06.2023 Haberler
Tur rehberi kadın ölümden döndü! Saatlerce kendine gelemedi
Tur rehberi kadın ölümden döndü! Saatlerce kendine gelemedi Antalya'nın Manavgat ilçesinde tur otobüsünün otomobilin önce otobüse ardından da bariyerlere çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kazada Çekya vatandaşı tur rehberi kadın şoka girdi.
18.06.2023 Gündem
Kapadokya’nın gözdesi Selime Katedrali'nde bahar yoğunluğu
Kapadokya’nın gözdesi Selime Katedrali'nde bahar yoğunluğu Aksaray'da bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte Selime Katedrali'nde ve Ihlara Vadisi'nde turist yoğunluğu yaşanıyor. Çoğunluğu Endonezyalı ve Hindistanlı olmak üzere Rusya'dan, Çin'den ve Avrupa’dan birçok turist geliyor.
19.04.2023 Gündem
Isias cehenneminden çıkan Anıl Zeybek: İlk 8 saat ses vardı, sonra...
Isias cehenneminden çıkan Anıl Zeybek: İlk 8 saat ses vardı, sonra... Adıyaman’daki İsias Otel enkazından 44 saat sonra sağ çıkarılan Anıl Zeybek deprem anında dayandığı kolonun yıkıldığını anlatırken, ‘İlk 8 saat kurtarılmayı bekleyen insanların seslerini duydum. Bağıranlar, dua edenler, ağlayanlar, yardım edin diyenler vardı ama sonra o sesler sustu’ dedi.
18.02.2023 Gündem
Hatay’da ölüm ve yaşam iç içe
Hatay’da ölüm ve yaşam iç içe Hatay’da depremin 9. gününde enkazdan çıkarılanların olması umut kaynağı olurken, kaldırılan enkazlardan ise acı dolu yaşam öyküleri çıkıyor.
15.02.2023 Gündem
36 saat sonra acı haber! Tur rehberleri depremde hayatını kaybetti
36 saat sonra acı haber! Tur rehberleri depremde hayatını kaybetti Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bir firmada çalışan 2 tur rehberi, gezi için gittikleri Adıyaman’da kaldıkları otelde göçük altında kaldı. Yaklaşık 36 saat sonra 2 rehberin cansız bedenine ulaşıldı.
8.02.2023 Gündem
Annesi 4 gün önce birliğine teslim etti, depremde şehit oldu
Annesi 4 gün önce birliğine teslim etti, depremde şehit oldu Kahramanmaraş'ı iki kez vuran depremin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları acı insan hikayelerini de beraberinde getirmeye başladı. Piyade Er Eren Taşkın 4 günlük askerdi depremde şehit oldu. İki yıllık çevik kuvvet polisi Servet Çelik’in Tayini Adıyaman’a çıktığı gece depreme yakalandı. Adıyaman’a tur rehberi olarak  giden ve kendisinden haber alınamayan Çiğdem Şimşek için umutlu bekleyiş sürüyor.
7.02.2023 Gündem
Zürafa 16 aylık bebeği çiğneyerek öldürdü
Zürafa 16 aylık bebeği çiğneyerek öldürdü Güney Afrika'daki Kuleni Hayvan Parkı'nda hırçınlaşan zürafa, parkta tur rehberi olarak çalışan bir anne ile bebeğine saldırdı.
22.10.2022 Dünya
Kylie Jenner altı kişiden oluşan 'yardımcı' ekibiyle eğlence parkında!
Kylie Jenner altı kişiden oluşan 'yardımcı' ekibiyle eğlence parkında! Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde kızı Stormi ile yayınladığı bir TikTok videosu yüzünden 'kötü bir anne' olmakla eleştirilmişti. Ünlü isim, bu suçlamalardan sonra kızı ve kardeşilerinin çocuklarıyla birlikte bir eğlence parkında görüntüledi. Jenner'ın yanında altı kişiden oluşan yardımcılarının olması ise dikkatlerden kaçmadı.
18.09.2022 Cadde
Antalya'ya sonbaharın ilk kafilesi, İsveç'ten geldi
Antalya'ya sonbaharın ilk kafilesi, İsveç'ten geldi Antalya turizminde, yaz mevsiminin sona ermesiyle eylül ayıyla birlikte sonbahar- kış sezonu başladı. İsveç'ten 14 günlük Türkiye tatili için 31 kişilik kafile, kente geldi. Nisan sonuna kadar 10 bin kişi ve 130 bin geceleme olacak programda turistler, 1 hafta Antalya ve Kapadokya bölgesini gezecek, 2'nci hafta Side'de güneşli sonbahar günlerinde dinlenecek.
2.09.2022 Ekonomi
Gören büyüleniyor
Gören büyüleniyor Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden İzDoğa’nın yürüttüğü “Flamingo Yolu” projesiyle İzmirliler, hem deniz hem de karayoluyla Gediz Deltası’ndaki kuş türlerini inceleme imkânı buluyor.
22.08.2022 Ege
Bir buçuk metrelik suda 3 metrelik köpekbalığının saldırısına uğradı!
Bir buçuk metrelik suda 3 metrelik köpekbalığının saldırısına uğradı! Aİlesiyle birlikte plaja giden genç kız, sadece bir buçuk metre derinliğindeki suda yüzerken başına geleceklerden habersizdi.
3.07.2022 Dünya
Korkunç anlar sonrası yeni karar! Mısır'da Kızıldeniz kıyı şeridi kapatıldı
Korkunç anlar sonrası yeni karar! Mısır'da Kızıldeniz kıyı şeridi kapatıldı Mısır'ın Hurgada kentinde denizde köpek balığının saldırısına uğrayan kadının hayatını kaybetmesinin ardından Kızıldeniz kıyı şeridi kapatıldı.
2.07.2022 Dünya
Dipten Gelen filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Dipten Gelen filmi kaç yılında çekildi?
Dipten Gelen filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Dipten Gelen filmi kaç yılında çekildi? Star TV ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak olan Dipten Gelen filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2022 yılında vizyona giren ABD yapımı filmin orjinal adı The Requin olarak biliniyor. Peki Dipten Gelen filmi konusu ve oyuncu kadrosunda kimler var?
21.05.2022 Cadde
İlkay Gündoğan'dan derbi itirafı
İlkay Gündoğan'dan derbi itirafı Premier Lig devi Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan, Şampiyonlar Ligi finali, İngiltere'deki hayatı ve derbiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Arda Turan'dan Barcelona çıkışı! 'Tur rehberi değilim'
Arda Turan'dan Barcelona çıkışı! 'Tur rehberi değilim' Galatasaray'da forma giyen Arda Turan katıldığı ödül töreninde birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Barcelona maçında kadroya alınmayan Arda Turan 'Tur rehberi değilim' çıkışı yaparken Fatih Terim ile ilgili soruya cevap verdi.
11.05.2022 Galatasaray
Piramitlerde taciz skandalı! Kadınların peşine takılan 13 genç ve 'Taharrush'
Piramitlerde taciz skandalı! Kadınların peşine takılan 13 genç ve 'Taharrush' Mısır'ın başkenti Kahire yakınlarındaki Giza Piramitlerinde iki kadın turisti taciz etmekle suçlanan 13 genç ülkeyi ayağa kaldırdı. Kadınların topluca taciz edildiği 'Taharrush' ise böylece tekrar gündeme geldi.
11.05.2022 Dünya
Eğitimde çığır açacak! 3 yaşındaki çocuk bile Metaverse ile kolayca öğrenebiliyor
Eğitimde çığır açacak! 3 yaşındaki çocuk bile Metaverse ile kolayca öğrenebiliyor Sıradan bir video oyunu veya eğlence platformundan çok daha fazlası olan Metaverse, yeni meslekler edinme ve eğitim-öğretim sürecinde de pek çok yenilik ve kolaylık yaratacak. Metaverse'ün mevcut fiziksel dünyanın sanal ortamdaki bir kopyası olacağını söyleyen uzmanlara göre, yapay zeka ile yürütülen eğitim sürecinin pek çok avantajı var. Ancak çocukların Metaverse'ü doğru şekilde tanımasında ailelere de büyük görevler düşüyor.
9.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tur Rehberi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.