Turan Özdemir

Turan Özdemir

Son dakika Turan Özdemir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Turan Özdemir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Turan Özdemir haber sayfamızda...

Turan Özdemir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 902 turan özdemir haberi bulunmuştur.
Karavan almak isteyen depremzede öğretmene büyük şok
Karavan almak isteyen depremzede öğretmene büyük şok Kahramanmaraş’ta internetten karavan sipariş edip ödeme yapan depremzede öğretmen dolandırıldı.
2.05.2023 Gündem
Bu görüntüler Adıyaman'dan! Depremde yolun yarılma anı ortaya çıktı
Bu görüntüler Adıyaman'dan! Depremde yolun yarılma anı ortaya çıktı Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yolda yarık oluşması güvenlik kamerasına yansıdı.
28.02.2023 Gündem
Depremde yolun yarılma anı güvenlik kamerasında
Depremde yolun yarılma anı güvenlik kamerasında Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yolda yarık oluşması güvenlik kamerasına yansıdı.
28.02.2023 Haberler
Turan Özdemir'in kızından olay iddia: Mektup uydurma!
Turan Özdemir'in kızından olay iddia: Mektup uydurma! Merhum sanatçı Turan Özdemir’in Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan kızı Av. Ezgi Özdemir, "İsmetse Olur" filminin galasında babasının film ekibine yazdığı iddiasıyla okunan mektubun, uydurma bir mektup olduğunu söyledi. Filmin reklamı için böyle bir mektup uydurulduğunu savunan Özdemir, yönetmen ve yapımcı hakkında dava açmaya hazırlanıyor.
17.02.2022 Cadde
Mektup ortaya çıktı
Mektup ortaya çıktı 2018’de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Turan Özdemir’in, hayattayken rol aldığı son filmi ‘İsmetse Olur’, 11 Şubat’ta vizyona giriyor.
7.02.2022 Cadde
'Önce ortalığı kötü bir koku alacak! İşte o zaman asıl felaket olur'
'Önce ortalığı kötü bir koku alacak! İşte o zaman asıl felaket olur' Son yıllarda Doğu Karadeniz Bölgesi’nin önemli turizm merkezlerinden biri olması için yoğun uğraşlar verilen Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki Sera Gölü artık doğal güzelliğiyle değil de kirliliğiyle anılıyor. Yöredeki yaklaşık 25 mahallenin kanalizasyonu taşıyan derelerin aktığı gölden çıkartılan 180 bin metreküp malzeme 10 ay geçmesine rağmen kirliliğin çözümüne çare olmazken, kirlilik ve güneşin birleşimiyle su yosunları çoğalınca göl siyah bir görüntüye büründü.
8.08.2020 Gündem
Bu göl siyah görüntüsü ile dikkat çekiyor
Bu göl siyah görüntüsü ile dikkat çekiyor Son yıllarda Doğu Karadeniz Bölgesi’nin önemli turizm merkezlerinden biri olması için yoğun uğraşlar verilen Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki Sera Gölü artık doğal güzelliğiyle değil de kirliliğiyle anılıyor. Yöredeki yaklaşık 25 mahallenin kanalizasyonu taşıyan derelerin aktığı gölden çıkartılan 180 bin metreküp malzeme 10 ay geçmesine rağmen kirliliğin çözümüne çare olmazken, kirlilik ve güneşin birleşimiyle su yosunları çoğalınca göl siyah bir görüntüye büründü.
8.08.2020 Gündem
Dondurmam Gaymak filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte Dondurmam Gaymak filmi konusu ve oyuncuları
Dondurmam Gaymak filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte Dondurmam Gaymak filmi konusu ve oyuncuları 2005 yılında Muğla'nın Merkez, Ula, Yatağan ve Gökova ilçelerinde çekimleri gerçekleştirilen Dondurmam Gaymak filmi, bu akşam FOX TV ekranlarında bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Komedi ve dramı bir arada bulunduran ve yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören filmle ilgili merak edilenleri sizler için derledik...
23.06.2020 Cadde
Pis Yedili konusu ve oyuncuları kimler? Pis Yedili nerede çekildi?
Pis Yedili konusu ve oyuncuları kimler? Pis Yedili nerede çekildi? Bir döneme damga vuran gençlik dizisi Pis Yedili tekrar bölümleriyle bir kez daha seyirci karşısına geçecek. Birbirinden ünlü karakterleriyle büyük bir başarıya imza atan dizinin konusu ve oyuncuları bu vesileyle bir kez daha araştırılmaya başlandı. İşte 'Pis Yedili konusu ve oyuncuları kimler? Pis Yedili nerede çekildi?' sorusunun cevabı...
4.05.2020 Gündem
Antep fıstığında bu sezon yüksek verim bekleniyor
Antep fıstığında bu sezon yüksek verim bekleniyor Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde "yeşil altın" olarak nitelendirilen Antep fıstığında bu sezon rekoltenin yüksek olacağı tahmin ediliyor.
16.04.2020 Ekonomi
Dondurmam Gaymak nerede çekildi? Konusu nedir, oyuncuları kimler?
Dondurmam Gaymak nerede çekildi? Konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ekranda komedi filmi Dondurmam Gaymak olacak. Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı filmin oyuncu kadrosu mütevazı isimlerden oluşuyor. İşte filme dair bilgiler...
18.11.2019 Gündem
'Sıcak bir Anadolu filmi oldu'
'Sıcak bir Anadolu filmi oldu' Ermenek’te gerçekleşen bir olaydan esinlenerek yazılan ‘Kiraz Mevsimi’ filminin senaristi Ramis Tanacı, "Ermenek’te büyümüş birisi olarak oraların hikayesini anlatmaya çalıştık" dedi.
17.05.2018 Cadde
Kutsi: Düğünü erteledik
Kutsi: Düğünü erteledik Ocak ayında kaybettiğimiz usta oyuncu Turan Özdemir'in son filmi 'Kiraz Mevsimi'nin galası önceki akşam yapıldı. Şarkıcı Kutsi, galaya nişanlısı Feyza Çıpa ile beraber katıldı.
17.05.2018 Cadde
Kutsi: Düğünü erteledik
Kutsi: Düğünü erteledik Ocak ayında kaybettiğimiz usta oyuncu Turan Özdemir'in son filmi 'Kiraz Mevsimi'nin galası önceki akşam yapıldı. Şarkıcı Kutsi, galaya nişanlısı Feyza Çıpa ile beraber katıldı.
17.05.2018 Cadde
‘Sıcacık bir film’
‘Sıcacık bir film’ ‘Kiraz Mevsimi’nin başrol oyuncularından Taylan Güner, ‘Anadolu’dan hikayeler anlattık...
16.05.2018 Cadde
Ölümünden bir ay sonra ödül geldi
Ölümünden bir ay sonra ödül geldi Geçtiğimiz ocak ayında hayatını kaybeden usta oyuncu Turan Özdemir, 10. Londra Uluslararası Sinemacılar Festivali’nde “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” Ödülü'ne layık görüldü.
19.02.2018 Cadde
İzmirli, iyi ve kaliteli oyunlar izleyecek
İzmirli, iyi ve kaliteli oyunlar izleyecek İzmir Devlet Tiyatrosu Müdürü Levent Ulukut, gelecek sezon, inşası süren Karşıyaka ve Bornova sahnelerini açmayı planladıklarını belirtti,
24.01.2018 Ege
Özdemir için tiyatroya başladığı sahnede tören
Özdemir için tiyatroya başladığı sahnede tören ‘Dondurmam Gaymak’ filmiyle tanınan ve Beykoz’daki evinde önceki gün kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ödüllü oyuncu Turan Özdemir için tiyatroya başladığı İzmir’de bir tören düzenlendi. Devlet Tiyatroları Konak Sahnesi’nde gerçekleşen törende eşi, kızı ve oğlu taziyeleri kabul etti. Törende konuşma yapan Özdemir’in sanatçı arkadaşı Orhan Aydın, “Tiyatroya, sinemaya, hayata sevdalıydı. Mesleğine sevdalı gitti” dedi.
17.01.2018 Gündem
Turan Özdemir'e veda...
Turan Özdemir'e veda... Geçirdiği kalp  krizi nedeniyle hayatını kaybeden sinema ve tiyatro oyuncusu Turan Özdemir için  meslek hayatına başladığı İzmir Devlet Tiyatrosu'nda tören düzenlendi.
17.01.2018 Cadde
Turan Özdemir'e veda...
Turan Özdemir'e veda... Geçirdiği kalp  krizi nedeniyle hayatını kaybeden sinema ve tiyatro oyuncusu Turan Özdemir için  meslek hayatına başladığı İzmir Devlet Tiyatrosu'nda tören düzenlendi.
17.01.2018 Cadde
Ünlü oyuncu göreve başladığı sahneden alkışlarla uğurlandı
Ünlü oyuncu göreve başladığı sahneden alkışlarla uğurlandı "Dondurmam Gaymak" filmiyle ünlenen ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Turan Özdemir için İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi’nde tören düzenlendi. İstanbul Beykoz’da yaşadığı evinde ölü bulunan ödüllü oyuncu Turan Özdemir için stajer olarak tiyatroya ilk başladığı ve yıllarca görev yaptığı İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi'nde tören düzenlendi. Ünlü oyuncunun ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Konak Sahnesi'ndeki törene Turan Özdemir’in eşi Müzeyyen, kızı Ezgi ve oğlu Ozan Özdemir’in yanı sıra yönetmen ve tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, tiyatro, dizi ve sinema sanatçısı Tomris Çetinel, yönetmen Tayfun Karamahmutoğlu ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Gözyaşlarını tutamadılar Tören sırasında Özdemir’in eşi Müzeyyen Özdemir ile kızı Ezgi Özdemir gözyaşlarına boğuldu. Özdemir’in tabutu sahnede yer alırken, oynadığı filmlerden kesitler de yayınlandı. Saygı duruşunun ardından oyuncu Özdemir ‘in sanatçı arkadaşları sahneye çıkarak, ünlü oyuncuyla anılarını paylaştı. İzmir Devlet Tiyatrosu Müdürü Levent Ulukut, Turan Özdemir’in sanatçı vasfını başından sonuna kadar en iyi şekilde taşıyan çok değerli bir kişi olduğunu söyledi. “Mesleğe sevdalı olarak gitti” Tören sonrası gazetecilere duygularını aktaran yönetmen ve tiyatro oyuncusu Orhan Aydın şunları söyledi: “Zor zamanlar, ülkenin ne kadar ışıklı insanı varsa sıraya girmiş durumdalar sanki. Turan’ın bir özelliği mesleğe sevdalı olmasıydı. Önce tiyatroya sonra sim-nemaya ve tabiki hayata her boyutuyla hayata sevdalı olmasıydı. Çiçeğe, sokak hayvanına, insana sevdalı olmasıydı. Şiir sever gibiydi. Hep uzun soluklu romanları sever gibiydi ya da başladığında hiç bitmeyecek sinema film gibi bakardı hayata. İyi kurgulanıp iyi montajlanmış iyi müziği olan uzun soluklu bir film gibi bakardı. Ama bir şey gerekiyor galiba. Turan ve benzeri arkadaşların arkasından gelen gençler, bu yaratıcıların hayatları
11.09.2019 Magazin
Oyuncu Turan Özdemir'in cenazesi adli tıptan alındı
Oyuncu Turan Özdemir'in cenazesi adli tıptan alındı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu Turan Özdemir'in cenazesi yakınları tarafından adli tıptan alındı. Beykoz’daki evinde geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybeden ünlü oyuncu Turan Özdemir'in cenazesi yakınları tarafından adli tıptan alındı. Ünlü oyuncunun cenazesinin kara yoluyla İzmir'e götürüleceği öğrenildi. Ünlü oyuncu için yarın İzmir Devlet Tiyatrosu'nda tören düzenlenecek. Özdemir, Yatağan'da yarın ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından babasının yanına defnedilecek.
11.09.2019 Yaşam
Özdemir’i kaybettik
Özdemir’i kaybettik Dondurmam Gaymak filmiyle adını kitlelere duyuran sinema ve tiyatro oyuncusu Turan Özdemir, 65 yaşında kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi
15.01.2018 Cadde
Usta oyuncu Turan Özdemir hayatını kaybetti
Usta oyuncu Turan Özdemir hayatını kaybetti Beykoz’daki evinde geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybeden ünlü oyuncu Turan Özdemir’in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. “Dondurmam Gaymak” filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir, Beykoz’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Olay yeri incelme ve savcının incelemelerinin ardından Özdemir’in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Acı haberi aldıktan sonra Özdemir’in hayatını kaybettiği eve gelen oyuncu arkadaşlarından Tolga Demircan, “Şoktayız yeni oldu. Sabah haber alamadık Eşi aradı ulaşamıyorum dedi. Bana eve git dedi. Bizde aşağı indik kapıyı açtık. Vefat ettiğini gördük Polise haber verdik. Cenazes
11.09.2019 Magazin
Usta oyuncu Turan Özdemir hayatını kaybetti
Usta oyuncu Turan Özdemir hayatını kaybetti Usta oyuncu Turan Özdemir, Beykoz'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Beykoz Ortaçeşme Mahallesindeki evinde yaşama veda eden Özdemir’in cenazesi olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Beykoz Devlet Hastanesi morguna kaldırılacağı kaydedildi.
11.09.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Turan Özdemir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.