Ankara'da suç örgütüne operasyon: 14 gözaltı
Ankara'da suç örgütüne operasyon: 14 gözaltı Ankara'da, 'Turgutlar' olarak bilinen suç örgütüne yönelik polisin düzenlediği operasyonda, 14 şüpheli gözaltına alındı.
9.10.2021 Gündem
İşkence fotoğrafını gören şikayet edemedi! Korkutucu gücünden çekindiler
İşkence fotoğrafını gören şikayet edemedi! Korkutucu gücünden çekindiler Turgutlar isimli suç örgütü iddianamesinde örgüt üyesi ve kendini olmayan Ayasofya Vakfı Genel Başkanı olarak olarak tanıtan İbrahim Savcı’ya ait dijital materyallerde, mağdur H.T’nin işkence görüntüleri saptandı. Bazı mağdurların suç örgütünün korkutucu gücünden çekinerek şikayetçi olmadıkları yorumu da iddianamede yer aldı.
25.07.2021 Gündem
Ankara'da 'Turgutlar' suç örgütü üyesi 29 şüpheli adliyede
Ankara'da 'Turgutlar' suç örgütü üyesi 29 şüpheli adliyede Ankara'da, atık toplama ihalelerine girenleri tehdit ettiği belirlenen ve 'Turgutlar' olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan aralarında suç örgütünün lideri İdris Melih T.'nin de bulunduğu 29 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
10.12.2020 Gündem
Son dakika... Ankara'da operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Son dakika... Ankara'da operasyon! Çok sayıda gözaltı var Ankara'da, atık toplama ihalelerine girenleri tehdit ettiği belirlenen Turgutlar' olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 27 kişi gözaltına alındı.
4.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri