Türk Gazeteci

Türk Gazeteci

Son dakika Türk gazeteci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türk gazeteci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türk gazeteci haber sayfamızda...

Türk Gazeteci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.932 türk gazeteci haberi bulunmuştur.
Benzersiz vahşet! İsrail uçakları hastane vurdu: 500 ölü
Benzersiz vahşet! İsrail uçakları hastane vurdu: 500 ölü İsrail, Hamas’ın saldırılarının ardından Gazze’yi bombalamaya devam ediyor. Günlerdir düzenlenen saldırıların ardından evleri yıkılan sivillerin sığındığı Al Ahli Arab Hastanesi dün İsrail tarafından vuruldu. Korkunç saldırıda hastanede bulunan hasta, çocuk ve yaşlıların da aralarında bulunduğu en az 500 kişi yaşamını yitirdi. Çok sayıda kişi yaralanırken, enkaz altında ise kaç kişinin kaldığı henüz bilinmiyor...
18.10.2023 Dünya
Avrupa Gazeteciler Federasyonu: Ayrımcı tavır uygulanıyor
Avrupa Gazeteciler Federasyonu: Ayrımcı tavır uygulanıyor Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ) da, Schengen ülkelerinin Türk gazetecilere yönelik vize uygulamalarına ilişkin sert eleştiriler içeren bir açıklama yayımladı.
19.07.2023 Gündem
Üç Kız Kardeş - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Üç Kız Kardeş - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı Üç Kız Kardeş romanı; Türk gazeteci, oyuncu, sunucu ve yazar İclal Aydın tarafından kaleme alınan 2018 yılında yayınlanan romandır. Roman 2022 yılında diziye uyarlanıp 2 sezon yayınlanmıştır. Üç Kız Kardeş hakkında merak edilen tüm detaylar.
13.04.2023 Eğitim
Blinken, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliğinde taziye defterini imzaladı
Blinken, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliğinde taziye defterini imzaladı ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'nin Washington Büyükelçiliğinde açılan taziye defterini imzaladı.
10.02.2023 Dünya
Beyaz Saray sözcüsünden Türk gazeteciye deprem sorusu! Salonda çıt çıkmadı
Beyaz Saray sözcüsünden Türk gazeteciye deprem sorusu! Salonda çıt çıkmadı Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin yarasını sarmaya çalışırken Beyaz Saray Sözcüsü John Kirby ile bir Türk gazeteci arasında geçen diyalog dünya basınında gündem oldu.
10.02.2023 Televizyon
Beyaz Saray sözcüsünden Türk gazeteciye deprem sorusu! Salonda çıt çıkmadı
Beyaz Saray sözcüsünden Türk gazeteciye deprem sorusu! Salonda çıt çıkmadı Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin yarasını sarmaya çalışırken Beyaz Saray Sözcüsü John Kirby ile bir Türk gazeteci arasında geçen diyalog dünya basınında gündem oldu.
10.02.2023 Dünya
Mert Aydın yazdı: Radyo başından dünyanın zirvesine
Mert Aydın yazdı: Radyo başından dünyanın zirvesine Brezilya’nın Uruguay’a 2-1 yenildiği 1950 Dünya Kupası finalini babasıyla birlikte radyodan takip eden Pele, fırtınalar estirdiği 1958 İsveç’te ülkesini şampiyonluğa taşıdı.
8.01.2023 Futbol
Gazeteci Hıncal Uluç hayatını kaybetti
Gazeteci Hıncal Uluç hayatını kaybetti Gazeteci, köşe yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti. Uluç uzun bir zamandır tedavi görüyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Uluç'un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
21.11.2022 Haberler
Gazeteci Hıncal Uluç hayatını kaybetti
Gazeteci Hıncal Uluç hayatını kaybetti Gazeteci, köşe yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, 83 yaşında hayatını kaybetti. Uluç uzun bir zamandır tedavi görüyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Uluç'un vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
21.11.2022 Gündem
Yabancı devletlere alet olduk
Yabancı devletlere alet olduk Esir düşen Yunan Genarali Trikupis, Türk gazeteci Hıfzı Topuz’a yaşananlar için “Bizim Anadolu savaşında hiçbir menfaatimiz yoktu. Biz yabancı devletlere alet olduk” diyordu.
30.08.2022 Gündem
Büyük dedesi üzerinden çağrı!
Büyük dedesi üzerinden çağrı! Dünyanın önde gelen gazeteleri arasında bulunan ABD’li “New York Times”ta dün yayınlanan bir ilanda, İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a büyük dedesi Ali Kemal hatırlatılarak, sözde Ermeni Soykırımı’nın tanıması çağrısı yapıldı.
26.04.2022 Dünya
Şinasi Kimdir? Hayatı, Eserleri Ve Edebi Kişiliği
Şinasi Kimdir? Hayatı, Eserleri Ve Edebi Kişiliği Türk edebiyatında en önde gelen şairler listesinde Şinasi yer almaktadır. Şinasi Türk edebiyatında ilklerin şairi olarak da bilinmektedir. Türk edebiyatına pek çok yeniliği getirmiş olan Şinasi'nin kim olduğu da merak edilmektedir. Şinasi'nin hayatı ve eserleri merak konusu olmuştur. Peki Şinasi kimdir? Şinasi'nin hayatı nasıldır? Şinasi eserleri nelerdir? Şinasi'nin edebi kişiliği nasıldır? İşte Şinasi ile ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar.
5.06.2021 Eğitim
Duayen dış politika yazarı  Sami Kohen’in ‘70 yıllık serüveni’
Duayen dış politika yazarı Sami Kohen’in ‘70 yıllık serüveni’ Milliyet gazetesinin duayen dış politika kalemi Sami Kohen’in “Sami Kohen Anlatıyor: Ver Elini Dünya - 70 Yıllık Gazetecilik Serüveni” adlı nehir söyleşisi Libra Kitap tarafından yayımlandı...
22.02.2021 Kültür Sanat
Doğa Rutkay kimdir, kaç yaşında? Doğa Rutkay'ın babası kim, kiminle evli?
Doğa Rutkay kimdir, kaç yaşında? Doğa Rutkay'ın babası kim, kiminle evli? Doğa Rutkay kimdir sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. İbo Show'un bu haftaki konukları arasında yer alan Doğa Rutkay'ın hayatı ve kariyeri hakkındaki bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Usta tiyatrocu Rutkay Aziz'in kızı olan Doğa Rutkay babasının yolundan tiyatroda yoluna devam etmektedir. Halen Güldür Güldür Show'da yer alan Doğa Rutkay 2014 yılında Kerimcan Kamal ile evlenmiştir. Peki Doğa Rutkay kimdir, kaç yaşında?
30.01.2021 Cadde
Elon Musk'ın annesi hangi Türk gazeteci yazarın hayranı çıktı?
Elon Musk'ın annesi hangi Türk gazeteci yazarın hayranı çıktı? Elon Musk'ın annesi Maye Musk'dan kitabı kısa sürede çok satanlar listesine giren Cem Seymen'e kutlama geldi.
25.01.2021 Kültür Sanat
Uğur Mumcu kimdir, nasıl öldü? Uğur Mumcu kaç yaşında ve nerede öldü? İşte hayatı ile ilgili bilgiler...
Uğur Mumcu kimdir, nasıl öldü? Uğur Mumcu kaç yaşında ve nerede öldü? İşte hayatı ile ilgili bilgiler... Uğur Mumcu'nun katledilişinin bugün 28. yıl dönümü. Mumcu, 24 Ocak tarihinde bombalı suikaste uğradı. 27 Ocak tarihinde ise Uğur Mumcu, son yolculuğuna uğurlandı. 28.ölüm yıl dönümünde yaşamı ile ilgili detaylar araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Uğur Mumcu kimdir?
24.01.2021 Gündem
İsmail Küçükkaya kimdir? Koronavirüs testi pozitif çıkan İsmail Küçükkaya'nın sağlık durumu nasıl?
İsmail Küçükkaya kimdir? Koronavirüs testi pozitif çıkan İsmail Küçükkaya'nın sağlık durumu nasıl? İsmail Küçükkaya kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Fox TV ekranında Çalar Saat adlı haber programını sunan gazeteci İsmail Küçükkaya Perşembe günü yaptırdığı Covid-19 testinin ardından kendini karantinaya almıştı. Sabah saatlerinde Küçükkya tarafından yapılan açıklamada Koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu. Peki İsmail Küçükkaya kimdir, kaç yaşında?
2.11.2020 Gündem
Son dakika: Azerbaycan ordusunun ilerleyişi hızlandı! Ermeni askerler İran'a kaçıyor...
Son dakika: Azerbaycan ordusunun ilerleyişi hızlandı! Ermeni askerler İran'a kaçıyor... Son dakika haberlerine göre, ateşkesi ikinci kez bozan Ermenistan, sivil yerleşimlere saldırılarına devam ederken, güney cephesinde çok sayıda Ermeni askerin İran’a kaçtığı bildirildi. Ermenistan'ın 63. Tank Taburu kurmay başkanı çatışmalarda öldürülürken, firarları önlemek için yeni tedbirler alınmaya çalışılıyor. Öte yandan Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, "Azerbaycan-Türkiye ittifakının hedefi sadece Karabağ değil, Güney Kafkaslar'da tüm dengeleri alt üst etmektir. Bu gidişle Türkiye'nin Rusya ile kara sınırı olacak" iddiasında bulundu.
20.10.2020 Dünya
Ermeni askerleri cepheden kaçıyor
Ermeni askerleri cepheden kaçıyor Ateşkesi ikinci kez bozan Ermenistan, sivil yerleşimlere saldırılarına devam ederken, güney cephesinde çok sayıda Ermeni askerin İran’a kaçtığı bildirildi.
20.10.2020 Dünya
Ermenistan ordusu Terter'deki pamuk fabrikasına saldırdı
Ermenistan ordusu Terter'deki pamuk fabrikasına saldırdı Ermenistan'ın, Azerbaycan ile yaptığı ikinci insani geçici ateşkesi ihlal ederek sivillere yönelik gerçekleştirdiği saldırılara devam ediyor. Ermenistan ordusunun Terter'in Karakoyunlu kasabasındaki bir pamuk fabrikasını hedef aldığı bildirildi. CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve Halil Kahraman da canlı yayındayken Ermenistan'ın Terter'e saldırısına tanıklık etti. Saldırı haberini aldıktan sonra bölgeye intikal eden Demirören Haber Ajansı (DHA) ekibi saldırı anını kaydetti. Bölgede bulunan bir çok Türk gazeteci de Ermenistan saldırısı sırasında zor anlar yaşadı.
19.10.2020 Dünya
Sabahattin önkibar kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl?
Sabahattin önkibar kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl? Türk gazeteci, sunucu ve köşe yazarı sabahattin önkibar koronavirüse yakalandı. Ünlü gazeteci durumunun kritik olduğunu belirterek dua istedi. Bu gelişme sonrası Sabahattin önkibar kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu nasıl? soruları sorulmaya başlandı.
18.08.2020 Gündem
Köşeli Parantez “[ ]” Nedir, Görevleri Nelerdir? Köşeli Parantezin Kullanım Alanları Ve Cümle İçerisinde Örnekler
Köşeli Parantez “[ ]” Nedir, Görevleri Nelerdir? Köşeli Parantezin Kullanım Alanları Ve Cümle İçerisinde Örnekler Türkçe dilinde kullanılan çok sayıda noktalama işareti bulunmaktadır. Noktalama işaretleri her yazıda mutlaka kullanılması gereken ve doğru yerde kullanılması gereken işaretlerdir. Noktalama işaretlerinden biri olan köşeli parantez nedir? Köşeli parantez görevleri nelerdir? Köşeli parantezin kullanım alanları ve cümle içerisindeki örnekler nelerdir? İşte köşeli parantez ile ilgili detaylar.
20.04.2020 Eğitim
Aydın Yılmaz: "Golleri kaçırmasaydım Kadıköy'de o tarihi kupayı kaldıramayacaktık"
Aydın Yılmaz: "Golleri kaçırmasaydım Kadıköy'de o tarihi kupayı kaldıramayacaktık" Çekya ekiplerinden FK Pribram'da forma giyen milli futbolcu Aydın Yılmaz, Fatih Terim ile yaşadığı ilginç bir anısını paylaştı. TRT Spor'da yayınlanan Sporcu Vizesi programında 2011-12 sezonunda oynanan Süper Final sürecinde Fenerbahçe ile oynadıkları karşılamanın ardından Fatih Terim'in ertesi gün yapılan antrenmanda "O golleri atsaydın şimdi antrenman yapmıyorduk, şampiyonluğu kutluyorduk" dediğini söyledi.
30.06.2020 Galatasaray
Son dakika! Türk heyeti Moskova'da ayakta bekletildi mi? Deneyimli gazeteci canlı yayında anlattı
Son dakika! Türk heyeti Moskova'da ayakta bekletildi mi? Deneyimli gazeteci canlı yayında anlattı 5 Mart'ta Moskova'da düzenlenen İdlib zirvesinin yankıları sürüyor. Özellikle toplantı sırasında Türk heyetinin kapıda bekletildiği iddiası ve toplantı salonundaki heykellerle mesaj verildiği iddiası çok konuşulmuştu. 17 yıldır Rusya'da gazetecilik yapan ve İdlib zirvesini de Moskova'da takip eden gazeteci Siyamend Kaçmaz, CNN TÜRK canlı yayınında iddialarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
9.03.2020 Siyaset
Son dakika! Türk heyeti Moskova'da ayakta bekletildi mi? Deneyimli gazeteci canlı yayında anlattı
Son dakika! Türk heyeti Moskova'da ayakta bekletildi mi? Deneyimli gazeteci canlı yayında anlattı 5 Mart'ta Moskova'da düzenlenen İdlib zirvesinin yankıları sürüyor. Özellikle toplantı sırasında Türk heyetinin kapıda bekletildiği iddiası ve toplantı salonundaki heykellerle mesaj verildiği iddiası çok konuşulmuştu. 17 yıldır Rusya'da gazetecilik yapan ve İdlib zirvesini de Moskova'da takip eden gazeteci Siyamend Kaçmaz, CNN TÜRK canlı yayınında iddialarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
9.03.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türk Gazeteci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.