Türk İşadamı

Türk İşadamı

Son dakika türk işadamı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan türk işadamı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan türk işadamı haber sayfamızda...

Türk İşadamı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.351 türk işadamı haberi bulunmuştur.
Acun Ilıcalı'nın prensi Jaden Philogene, Avrupa'nın devleri tarafından izleniyor
Acun Ilıcalı'nın prensi Jaden Philogene, Avrupa'nın devleri tarafından izleniyor Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'de forma giyen Jaden Philogene, birçok büyük kulübün takibine girdi.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
Türk ev aletleri Çin’de revaçta
Türk ev aletleri Çin’de revaçta Çinli tüketicilerin son dönemde giderek artan bir şekilde Türk ev aletlerine ilgi duymaya başladığı belirtildi. China Daily gazetesinde yer alan Xinhua ajansı kaynaklı habere göre kahve cezveleri, tavalar, sobalar ve ızgaralar Çinli tüketiciler arasında son yıllarda iyice popüler oldu.
1.10.2023 Ekonomi
Küçücük bir dükkandan dünyaya açıldı
Küçücük bir dükkandan dünyaya açıldı Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 45 yıllık saraciye ustası Emin Kuzucuoğlu, küçücük dükkanında ürettiği el emeği yarış atı eyerlerini Dubai, Katar, Irak ve Azerbaycan'dan sonra ilk kez Almanya’ya da ihraç etmeye başladı.
22.06.2022 Kobi
Zonguldak Kömürspor’un yeni başkanı Sabit Danış oldu
Zonguldak Kömürspor’un yeni başkanı Sabit Danış oldu TFF 2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’un yapılan olağanüstü kongresi sonucunda başkanlık koltuğuna Romanya'da yaşayan Türk işadamı Sabit Danış getirildi.
5.06.2022 2.Lig
Ukraynalılar gözyaşlarıyla Samsun’dan dünyaya seslendi: 'Bu savaşı bitirin'
Ukraynalılar gözyaşlarıyla Samsun’dan dünyaya seslendi: 'Bu savaşı bitirin' Kocası 6 yıl önce Donbass’ta Ruslarla yapılan savaşta yaralanan Ukraynalı Zhanna Ostapchuk, gözyaşları içerisinde dünyaya seslenerek savaşın bitirilmesini istedi.
9.04.2022 Gündem
Mert Aydın yazdı: Rus sporcular için yeni yol
Mert Aydın yazdı: Rus sporcular için yeni yol Rusya’nın Ukrayna’yı işgali, spor dünyasında da çatırdamalara yol açtı. Yasaklar, boykotlar derken Rus sporcular, Pekin’de düzenlenen Paralimpik Kış Oyunları’na katılamadı. Yıllardır devlet destekli doping iddialarına rağmen birçok branşta bayrak ve milli marştan mahrum yarışan Ruslar, spor dışı bir nedenle ihraç yaşadı.
6.03.2022 Diğer
Kaan Dobra'dan Lucescu anısı: 'Sergen Yalçın gibi yapmayın'
Kaan Dobra'dan Lucescu anısı: 'Sergen Yalçın gibi yapmayın' Kocaelispor ve Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncusu Kaan Dobra, Ajansspor'a açıklamalarda bulundu. 100. yıl şampiyonluğu yaşayan Kaan, dönemin teknik direktörü Lucescu'nun Sergen Yalçın ile ilgili sözlerini aktardı.
5.10.2021 Beşiktaş
Almanya'da Türk iş adamına iş yerinde polis şiddeti
Almanya'da Türk iş adamına iş yerinde polis şiddeti Köln kentinde katı atık arıtma tesisi sahibi iş adamı Yüksel Aker, işçisiyle arasında geçen tartışma sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen altı polis tarafından kelepçelenip darbedildiğini iddia etti. Alman polisinin Berlin'deki cami baskını Türkiye'nin tepkisini çekmişti.
24.10.2020 Dünya
Eşim, kanseri atlatmıştı endişeliydi
Eşim, kanseri atlatmıştı endişeliydi İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan Türk işadamı Mehmet Gökçedağ’ın eşi 35 yaşındaki Yulia Gökçedağ ve 7 yaşındaki oğlu Timur, 12 Ağustos’ta kayboldu. Gökçedağ, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bir gün sonra anne ve oğul, eski evlerinde ölü bulundu.
31.08.2020 Gündem
Kapılar kapandı! 5 kilometreye ulaştı...
Kapılar kapandı! 5 kilometreye ulaştı... Türkiye'nin sınır komşusu İran'da, koronavirüs nedeniyle 8 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine Van ve Hakkari’nin yanısıra Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinden İran'a açılan Gürbulak Gümrük Kapısı da giriş-çıkışlara kapatıldı. Sınır kapısında bekleyen TIR'ların oluşturduğu kuyruğu 5 kilometreye ulaştı.
24.02.2020 Ekonomi
Son dakika haberi... Türkiye'nin Otomobil'ine talip oldular! 'Alabilirsek çok memnun oluruz'
Son dakika haberi... Türkiye'nin Otomobil'ine talip oldular! 'Alabilirsek çok memnun oluruz' Gelen son dakika haberine göre, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) 2022 yılında üretimine başlayacağı "Türkiye'nin otomobili", Kırgızistanlı iş insanlarının ilgisini çekti.
22.01.2020 Ekonomi
Türkler Çıldırmış Olmalı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler?
Türkler Çıldırmış Olmalı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Türkler Çıldırmış Olmalı filminin konusu merak ediliyor. Vizyon tarihi 2009 olan Türkler Çıldırmış Olmalı filminin oyuncuları kimler? Murat Aslan'ın yönettiği Türkler Çıldırmış Olmalı filmi hakkında merak edilenler haberimizde...
20.06.2019 Gündem
Uzanlar'ın bankası satıldı!
Uzanlar'ın bankası satıldı! TMSF, Uzan Grubu’nun el konulan Adabank’ını sattı. 60 milyon $’a Türk işadamı grubuna yapılan satışı TMSF Başkanı Gülal da doğruladı: İki ay önce sattık. Şu anda süreç BDDK onayında.
24.03.2019 Ekonomi
Türk işadamına hayatının şoku! 'ABD'de fabrika kurayım' derken...
Türk işadamına hayatının şoku! 'ABD'de fabrika kurayım' derken... İSTOÇ’taki tefecilik çetesinin liderinin bir mağdura, “Tecavüz davasından 15 yıl ceza aldım. Eğer bu davayı bir şekilde bozdurursan başta senin ve herkesin mağduriyetini gideririm” dediği ileri sürüldü.
27.08.2018 Gündem
Kırgız bebek şifa buldu
Kırgız bebek şifa buldu Her iki gözünde de Konjenital Glokom (Doğuştan Göz Tansiyonu Hastalığı) olan Kırgız bebek Imadbek Asanbaev, İzmir’de birer hafta arayla gerçekleştirilen iki ayrı operasyonla sağlığına kavuştu.
26.06.2018 Ege
Galatasaray’ın gündemindeki Lisandro Semedo kimdir?
Galatasaray’ın gündemindeki Lisandro Semedo kimdir? Galatasaray bir yandan şampiyonun belli olacağı Süper Lig’in son haftasına odaklanırken bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlamış durumda. Fatih Terim’in gündeminde ise genç futbolcu Lisandro Semedo başı çeken isimlerden birisi. Peki, Lisandro Semedo kimdir? Hangi takımlarda oynadı?
18.05.2018 Gündem
6 Türk işadamı Kudüs’te gözaltına alındı
6 Türk işadamı Kudüs’te gözaltına alındı İsrail polisinin Kudüs’te Mescid-i Aksa’yı ziyaret eden 6 Türk vatandaşını gözaltına aldığı bildirildi. MÜSİAD Kayseri Şubesi’nden yapılan açıklamada, aralarında MÜSİAD Kayseri Şubesi Başkanı Nedim Olgunharputlu’nun da bulunduğu 6 iş adamının  Mescid-i Aksa çıkışı gözaltına alındığı belirtildi.
19.01.2018 Gündem
Mahkemede inanılmaz an! Kocasına karşı onu savundu...
Mahkemede inanılmaz an! Kocasına karşı onu savundu... Yuliva Pikolova, İzmir’de 5 yıl evli kalıp boşandığı Türk işadamı İ.C.’ye, evine zorla girip kendisini dövdüğü ve sahte belgelerle kendisi hakkında icra takibi yaptırdığı iddiasıyla dava açtı. Yuliva’ya sürpriz destek, eski kocasının yeni karısı Özlem C.’den geldi
26.12.2017 Gündem
ABD Türk işadamına tuzak kurdu! Sebep İran…
ABD Türk işadamına tuzak kurdu! Sebep İran… ABD’den motor ve diğer parçaları alıp İstanbul’daki şirketi aracılığyla Tahran'a ihraç eden Türk, Romanya’da yakalanıp ABD’ye iade edildi ve 55 yıl hapisle yargılanıyor
14.12.2017 Gündem
Son dakika: Cengiz Kurtoğlu ölümden döndü!
Son dakika: Cengiz Kurtoğlu ölümden döndü! Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Batum'da, Türk işadamı Erol Avgören'e ait otelde çıkan yangında aralarında Türkler'in de bulunduğu 12 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Şarlıcı Cengiz Kurtoğlu'nun da facia yaşanan otelde bu akşam konser vermek üzere bulunduğu sırada yangın çıktığı ve itfaiye tarafından kurtarıldığı ortaya çıktı.
25.11.2017 Cadde
Son dakika: Cengiz Kurtoğlu ölümden döndü!
Son dakika: Cengiz Kurtoğlu ölümden döndü! Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Batum'da, Türk işadamı Erol Avgören'e ait otelde çıkan yangında aralarında Türkler'in de bulunduğu 12 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı. Şarlıcı Cengiz Kurtoğlu'nun da facia yaşanan otelde bu akşam konser vermek üzere bulunduğu sırada yangın çıktığı ve itfaiye tarafından kurtarıldığı ortaya çıktı.
25.11.2017 Cadde
Batum'da otel yangını
Batum'da otel yangını Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti'nin Batum kentinde, Türk işadamı Erol Avgören'e ait otelde yangın çıktı. Yangında ilk belirlemelere göre, aralarında Türklerin de bulunduğu 12 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı
11.09.2019 Haberler
Batum'da otel yangını: 12 ölü
Batum'da otel yangını: 12 ölü Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti'nin Batum kentinde, Türk işadamı Erol Avgören'e ait otelde yangın çıktı. Yangında ilk belirlemelere göre, aralarında Türklerin de bulunduğu 12 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.
25.11.2017 Dünya
Moskova-İzmir seferi başlıyor!
Moskova-İzmir seferi başlıyor! 86. Uluslararası İzmir Fuarı sonrası Rus ve Türk işadamı ve sanayiciler tarafından kuvvetle seslendirilen, “Moskova-İzmir arası direkt uçak seferi” isteğine Onur Air’den yanıt geldi.
30.08.2017 Ege
Cezayirliler, Oruç  Reis anıtı istiyor
Cezayirliler, Oruç Reis anıtı istiyor Cezayir’in Cherchell (Şerşel) kentinde yaşayanlar, Akdeniz’in Türk gölü haline gelmesinde büyük rolü olan Kaptan-ı Derya Barbaros Hayrettin Paşa’nın ağabeyi Oruç Reis’in anıtının yapılmasını istiyor. İki metre yüksekliğinde 400 kilo ağırlığındaki heykelin Cezayir’deki Cherchell Kent Meydanı’na dikilmesi planlanıyor.
28.08.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk İşadamı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.