Türk Malı

Türk Malı

Son dakika Türk Malı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türk Malı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türk Malı haber sayfamızda...

Türk Malı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.859 türk malı haberi bulunmuştur.
Yüzünü gerdirmişti! Selen Görgüzel son halini paylaştı
Yüzünü gerdirmişti! Selen Görgüzel son halini paylaştı Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra açıklamaları ve estetikleriyle sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde yüz gerdirme operasyonu geçirmişti. Ünlü güzel, sosyal medya hesabından son halini yayınladı.
24.04.2024 Cadde
5 yıl önce Türkiye'de yaşamak için evlerini sattılar! Hollandalı çiftin hayatını değiştiren karar
5 yıl önce Türkiye'de yaşamak için evlerini sattılar! Hollandalı çiftin hayatını değiştiren karar Antalya’nın Serik ilçesinde karavanıyla tatil yapan Hollandalı çift, 5 yıl önce evlerini satıp, Türkiye’de karavan satın aldı. Yılın 10 ayını karavanla gezdiklerini ve Türkiye’nin çok güzel ve güvenilir bir ülke olduğunu belirten Johanna Bent ve Erik Roosenboom çifti, “Biz 1 ay önce Yunanistan’a gitmiştik orada pasaportumuz, paramız her şeyimiz çalındı ama 5 yıldır Türkiye’de hiç böyle bir şey yaşamadık” dedi.
21.04.2024 Yaşam
5 yıl önce Türkiye'de yaşamak için evlerini sattılar! Hollandalı çiftin hayatını değiştiren karar
5 yıl önce Türkiye'de yaşamak için evlerini sattılar! Hollandalı çiftin hayatını değiştiren karar Antalya’nın Serik ilçesinde karavanıyla tatil yapan Hollandalı çift, 5 yıl önce evlerini satıp, Türkiye’de karavan satın aldı. Yılın 10 ayını karavanla geçiren Johanna Bent ve Erik Roosenboom çifti, “Biz 1 ay önce Yunanistan’a gitmiştik orada pasaportumuz, paramız her şeyimiz çalındı ama 5 yıldır Türkiye’de hiç böyle bir şey yaşamadık” dedi.
21.04.2024 Gündem
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı MHP’nin “Milli Yükseliş İradesi” başlığını taşıyan yeni parti programında, başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere Türkiye’nin temel meselelerine yönelik çarpıcı öneriler dikkati çekti.
20.04.2024 Gündem
Selen Görgüzel takipçisinden gelen yoruma ateş püskürdü! 'Hadsiz'
Selen Görgüzel takipçisinden gelen yoruma ateş püskürdü! 'Hadsiz' Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra açıklamaları ve estetikleriyle sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, son olarak yayınladığı pozuna gelen yoruma sinirlendi. Görgüzel, kendisine 'Yavrum' diyen takipçisine ateş püskürdü.
17.04.2024 Cadde
Balda şeker hilesi için AB’den önlem
Balda şeker hilesi için AB’den önlem Farklı ülkelerden Avrupa Birliği’ne (AB) giden balların yarısında uygunsuzluk tespit edilmesi üzerine kontroller artırılıyor. Türk bal üreticileri ve ihracatçılarının gerekli hazırlıkları yapması istendi.
13.04.2024 Ekonomi
9 saatlik ameliyata girmişti! Operasyonun bedeli dudak uçuklattı
9 saatlik ameliyata girmişti! Operasyonun bedeli dudak uçuklattı Yaptığı açıklamalarla ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün yaptırdığı estetik operasyonun ardından sosyal medya hesabında son halini yayınlamıştı. Ünlü ismin ameliyat bedeli ortaya çıktı.
24.03.2024 Cadde
Selen Görgüzel tanınmaz halde! 'Çok gergin olduğum doğrudur'
Selen Görgüzel tanınmaz halde! 'Çok gergin olduğum doğrudur' Yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, magazin gündeminden düşmüyor. Açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı, bu kez estetik operasyonla adından söz ettirdi. Yüzünü ve boynunu gerdiren Görgüzel, sosyal medya hesabından son halini paylaşırken, kısa süre sonra silmesi dikkatlerden kaçmadı.
23.03.2024 Cadde
Fatih Erbakan: Doğrunun yanında duracağız
Fatih Erbakan: Doğrunun yanında duracağız Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan basın mensupları ile bir araya geldi.
10.03.2024 Gündem
Türkiye’nin temel gıda ihracatı arttı
Türkiye’nin temel gıda ihracatı arttı Bisküvi-pasta, buğday unu, bitkisel yağlar, şekerli ve kakaolu ürünler ile makarna başta olmak üzere temel gıda ürünlerini kapsayan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörünün Ocak ayı toplam ihracatı 1,03 milyar dolar oldu.
7.02.2024 Ekonomi
Bakan Bolat: "Rekabeti bozan firmalara geçit vermedik, vermeyeceğiz”
Bakan Bolat: "Rekabeti bozan firmalara geçit vermedik, vermeyeceğiz” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yaptıkları denetimlerle vatandaşların güvenli ürün kullanmasını sağladıklarını ve kurallara uyan iktisadi işletmecileri haksız rekabete karşı koruduklarını belirterek, “Kurallara uymayan, vatandaşın sağlığını tehlikeye atan, piyasada rekabeti bozan firmalara geçit vermedik, vermeyeceğiz” dedi.
28.12.2023 Ekonomi
Yurt dışına açılana devletten dev destek
Yurt dışına açılana devletten dev destek İhracatın yıldızı olmak için tanıtım, fuar, danışmanlık, franchise desteğinin yanı sıra, Türk şirketlerinin yurt dışındaki imajı da devlet tarafından güvence altına alınıyor.
30.11.2023 Ekonomi
Avrupa mutfağına daha çok Türk malı
Avrupa mutfağına daha çok Türk malı Türk ev ve mutfak eşyaları sektörü, Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği’nin (EVSİD) organize ettiği ‘Invitation Only Europe’ kapsamında Amsterdam’da Avrupalı alıcılarla buluştu.
16.10.2023 Ekonomi
Sinan Çalışkanoğlu: 'Hades' karakterinin üzerime yapışmasından hiç rahatsız olmadım!
Sinan Çalışkanoğlu: 'Hades' karakterinin üzerime yapışmasından hiç rahatsız olmadım! Sinan Çalışkanoğlu, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 'Selena', 'Türk Malı', 'Kertenkele' ve 'Güldür Güldür Show' birçok projede yer alan Çalışkanoğlu, oyunculuğa nasıl başladığını anlattı.
14.10.2023 Cadde
E-ihracatta güncel devlet teşvikleri! Dünya kadar destek var!
E-ihracatta güncel devlet teşvikleri! Dünya kadar destek var! E-ihracatçı unvanı kazanan şirketler, güncellenen tutarlarıyla çok sayıda devlet teşviğinden yararlanabiliyor. E-ihracatçılar, işlerini tanıtmak için girdikleri yurtdışı platformlarda, tıklanıp üst sıralara çıktıkları reklamlar için destek alıyor...
8.10.2023 Milliyet Executive
Milletvekillerinden Togg’a tam not
Milletvekillerinden Togg’a tam not Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne incelemelerde bulunan milletvekilleri test sürüşü yaptı. Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
6.09.2023 Ekonomi
İhracat çakması! Yanmaz ürün yandı, balda şeker, kuruyemişte aflatoksin çıktı
İhracat çakması! Yanmaz ürün yandı, balda şeker, kuruyemişte aflatoksin çıktı Yanmaz tekstil ürünleri yandı. Balda şeker, kuruyemişte aflatoksin çıktı. Ayakkabıda kurşun bulundu. Çeşitli ülkelere ihraç edilen bazı ürünlerin güvenilir olmadığına dikkat çeken TİM, ihracatçıları, “Türk Malı imajını zedelemeyin” diye uyardı.
6.09.2023 Ekonomi
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı.
5.09.2023 Haberler
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz
CHP'li vekillerden TOGG'a tam not: Her zaman destekçisiyiz TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı.
5.09.2023 Ekonomi
Bekir Aksoy motosikletiyle görüntülendi: Benim emektarım!
Bekir Aksoy motosikletiyle görüntülendi: Benim emektarım! Bekir Aksoy, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, "Ben motosikleti çok severim, bu da benim emektarım gibi yıllardır kullanırım" açıklamasında bulundu.
31.08.2023 Cadde
‘Moda merkezi İstanbul’ hedefi
‘Moda merkezi İstanbul’ hedefi Türk moda endüstrisinin küresel ölçekteki organizasyonları arasına giren ve alanında Avrupa’nın en büyüğü sayılan İstanbul Hazır Giyim ve Moda Fuarı’nın (IFCO) dördüncüsü, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın da katıldığı törenle açıldı.
10.08.2023 Ekonomi
Bakan Bolat açıkladı: 380 milyar dolarlık hedef!
Bakan Bolat açıkladı: 380 milyar dolarlık hedef! Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat Yeşilköy'de bulunan İstanbul Fuar Merkezi'nde "İstanbul Fashion Connection" hazır giyim ve moda fuarına katıldı. Bakan Bolat burada yaptığı açıklamada, "Ülkemize yaklaşık 380 milyar dolar döviz kazandırmış olacağız." dedi.
9.08.2023 Ekonomi
Tütün kâğıdındaki rengârenk dünya
Tütün kâğıdındaki rengârenk dünya 19. yüzyıl başlarında piyasaya çıkan incecik sigara kâğıtları, yeni bir anlayışı ve rekabeti de beraberinde getirdi. Ürünü cazip kılmak için ışıl ışıl, rengârenk, bol resimli ve gösterişli tütün kapağı tasarımları yapıldı...
30.07.2023 Gündem
Mücevherde tasarım pırıltısı
Mücevherde tasarım pırıltısı Uzun yıllardır işlenmiş altın ürünlerinde adres olan Türkiye artık katma değeri daha yüksek pırlantalı mücevher konusunda gücünü yükseltmek istiyor. Bu kapsamda eğitimli istihdam seferberliği ise global arenaya yayılıyor.
6.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz daha güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz daha güçlü Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Türk Malı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.