Türk öğrencilerden uluslararası yarışmalarda 2 gümüş, 6 bronz madalya
Türk öğrencilerden uluslararası yarışmalarda 2 gümüş, 6 bronz madalya Türk öğrenciler, Uluslararası Astronomi ve Astrofizik Olimpiyatı'nda (IOAA 2023) 1 gümüş, 3 bronz madalya kazandılar. Uluslararası Bilgisayar Olimpiyatı'nda ise 1 gümüş ve 3 bronz madalya ile döndüler.
10.09.2023 Eğitim
Türk öğrenciler, ABD'de katıldıkları robotik yarışmasından ödülle döndü
Türk öğrenciler, ABD'de katıldıkları robotik yarışmasından ödülle döndü ABD'de düzenlenen prestijli robotik yarışmasına katılan Türk öğrenciler, "en büyük Rokiee All-Star" ödülünü kazandı. 06 Angora Robotik Takımı katıldığı 3 turnuvadan da 3 ödülle dönebilmeyi başarmış olan tek takım olarak kayıtlara geçti.
26.04.2022 Vitrin
Sığınakta bekleyen Türk öğrenciler canlı yayında konuştu
Sığınakta bekleyen Türk öğrenciler canlı yayında konuştu Yoğun bombardımanın yaşandığı Karkiv'de yaşayan Türk öğrenciler kaldıkları sığınaktan CNN Türk yayınına bağlandılar.
26.02.2022 Haberler
İngiltere'deki öğrencilerin tahliyesine başlandı
İngiltere'deki öğrencilerin tahliyesine başlandı Yeni tip corona virüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında uçuşlar iptal edildiği için İngiltere'de mahsur kalan ve Türkiye'ye dönmek isteyen öğrencilerin tahliyesine başlandı.
23.03.2020 Gündem
İspanya'da denize giren Türk öğrenciler öldü
İspanya'da denize giren Türk öğrenciler öldü İspanya’nın güneyindeki Marbella kentinde denize giren işitme engelli 2 Türk öğrenci ve kendilerini kurtarmaya çalışan bir öğretmen boğularak hayatını kaybetti.
11.09.2019 Haberler