Türk Telekom Stadı

Türk Telekom Stadı

Son dakika Türk Telekom Stadı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türk Telekom Stadı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türk Telekom Stadı haber sayfamızda...

Türk Telekom Stadı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.148 türk telekom stadı haberi bulunmuştur.
'Tilki' Borja Sainz! Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'yi de yıktı
'Tilki' Borja Sainz! Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'yi de yıktı Kadıköy'de iki gole imza atarak Giresunspor'a galibiyeti getiren 21 yaşındaki futbolcu büyüklerin adeta belalısı oldu.
13.11.2022 Giresunspor
Osman Şenher: Beşiktaş derbisinde patlama yapar, herkes onu seyredecek
Osman Şenher: Beşiktaş derbisinde patlama yapar, herkes onu seyredecek Spor Toto Süper Lig'de yarın Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Bu haftaki köşesinde derbiyi masaya yatıran Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, sarı-kırmızılı takımın yıldızının patlama yapacağını ileri sürdü.
4.11.2022 Galatasaray
Bilal Meşe'den yıldız oyuncu için sert sözler: Yedek kalsa bile artık gıkını çıkaramaz!
Bilal Meşe'den yıldız oyuncu için sert sözler: Yedek kalsa bile artık gıkını çıkaramaz! Beşiktaş'ta Valerien Ismael'le yollar ayrılırken, geçtiğimiz hafta 2. Şenol Güneş dönemi resmen başladı. Güneş'in yönetimindeki Kartal, ilk sınavında Ümraniyespor'u 5-2'lik skorla yendi. Siyah-beyazlı ekip cumartesi günü Galatasaray ile Türk Telekom Stadı'nda karşılaşacak. Dev derbi öncesi Beşiktaş'taki gelişmeleri masaya yatıran Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, yıldız oyuncu için çok konuşulacak yorum yaptı. İşte o yazı...
3.11.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Şenol Güneş derbi öncesi yıldız oyuncuyla 10 dakika görüştü
Beşiktaş'ta Şenol Güneş derbi öncesi yıldız oyuncuyla 10 dakika görüştü Ümraniyespor'u 5-2 yenerek Galatasaray derbisi öncesi moral kazanan Beşiktaş, dev karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yıldız oyuncuyla 10 dakika özel olarak görüştü.
31.10.2022 Beşiktaş
Galatasaray'da gece yarısı transfer zirvesi! Okan Buruk ve Dursun Özbek'ten toplantı
Galatasaray'da gece yarısı transfer zirvesi! Okan Buruk ve Dursun Özbek'ten toplantı Giresunspor yenilgisinin ardından bir araya gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Teknik Direktör Okan Buruk, bir saat süren toplantı yaptı. Görüşmeden çıkan karar belli oldu.
15.08.2022 Galatasaray
Galatasaray'da yeni dönem başlıyor! Buruk'tan flaş Mertens ve Torreira kararı
Galatasaray'da yeni dönem başlıyor! Buruk'tan flaş Mertens ve Torreira kararı Sezona zorlu Antalyaspor deplasmanında galibiyetle başlayan Galatasaray'da gözler cumartesi günü oynanacak Giresunspor maçına çevrildi. Sarı-kırmızılı takımda Okan Buruk yeni bir dönem başlatıyor. Başarılı teknik adam, Mertens ve Torreira ile ilgili kararını verdi.
11.08.2022 Galatasaray
Trabzonspor'da hedef desibel rekoru
Trabzonspor'da hedef desibel rekoru Spor Süper Lig’de lider Trabzonspor taraftarları, sahalarında kapalı gişe oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasında, tezahüratlarla desibel rekoru kırmayı hedefliyor. 
31.03.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da hedef desibel rekoru
Trabzonspor'da hedef desibel rekoru Spor Süper Lig’de lider Trabzonspor taraftarları, sahalarında kapalı gişe oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasında, tezahüratlarla desibel rekoru kırmayı hedefliyor.
31.03.2022 Trabzonspor
Derbilerin faturası ağır oldu! 9 maç seyircisiz
Derbilerin faturası ağır oldu! 9 maç seyircisiz Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabette stres fazla olunca, gerginlik de artıyor. İki kulüp arasındaki derbilerde en ağır cezayı 11 maçla Cim-Bom’dan Engin Baytar aldı. Kadıköy ekibinde ise Volkan Demirel, Meireles ve Jailson’un toplam cezaları 8’er maç oldu.
20.11.2021 Galatasaray
Derbilerin faturası ağır oluyor
Derbilerin faturası ağır oluyor Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geride kalan 10 sezonda oynanan derbilerin faturası iki kulüp için de ağır oldu.
19.11.2021 Galatasaray
Her yerde Kuntz!
Her yerde Kuntz! A Milli Takım’da göreve getirilen Stefan Kuntz hemen harekete geçti. 58 yaşındaki çalıştırıcı her gün başka bir statta maçları takip ederken, sosyal medyada da aktif bir görüntü çizdi.
29.09.2021 Milli Takım
Son dakika: Nestor El Maestro'dan İrfan Can Eğribayat açıklaması
Son dakika: Nestor El Maestro'dan İrfan Can Eğribayat açıklaması Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçında iyi oynamalarına rağmen puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.
26.09.2021 Göztepe
Son dakika haberi: Fatih Terim'den maç sonunda VAR tepkisi
Son dakika haberi: Fatih Terim'den maç sonunda VAR tepkisi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 7. haftasında 1-0 geri düşmelerine rağmen 2-1 kazandıkları Göztepe maçında alınan galibiyetin zamanlamasının önemli olduğunu söyledi.
26.09.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Ampute Futbol Milli Takımı, Türk Telekom Stadyumu'nda
Son dakika haberi: Ampute Futbol Milli Takımı, Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray Kulübü, Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı'nı konuk etti.
26.09.2021 Galatasaray
Galatasaray, Ampute Milli Takımı'nı misafir edecek
Galatasaray, Ampute Milli Takımı'nı misafir edecek Galatasaray, Avrupa şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı'nı misafir edecek.
25.09.2021 Galatasaray
Galatasaray, Göztepe karşısında moral arıyor
Galatasaray, Göztepe karşısında moral arıyor Türk Telekom Stadı'nda yarın oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Galatasaray'da Arda Turan, Sacha Boey ve Marcao yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.
25.09.2021 Galatasaray
Son dakika haberi - Galatasaray'da travma korkusu! Taraftar protestosu...
Son dakika haberi - Galatasaray'da travma korkusu! Taraftar protestosu... Galatasaray’da Babel, Yedlin ve Ömer Bayram’ın protesto edilmesinin, genç futbolcuların gözünü korkutmasından endişe ediliyor. Terim ve ekibi, böyle bir olumsuzluğun yaşanmaması için uğraşıyor
22.09.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Galatasaraylı yıldız maç sonu antrenmanını terk etti! Formasını fırlattı
Son dakika haberi: Galatasaraylı yıldız maç sonu antrenmanını terk etti! Formasını fırlattı Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Alanyaspor'a 1-0 yenilen Galatasaray'da taraftarlar, oyuna sonradan giren Babel'e tepki gösterdi. Ardından Ömer Bayram da eleştirilerden nasibini aldı. Deneyimli futbolcu rejenerasyon idmanını yarıda bırakarak formasını yere attı.
20.09.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Eintracht Frankfurt, Wolfsburg deplasmanından 1 puanla döndü
Son dakika haberi: Eintracht Frankfurt, Wolfsburg deplasmanından 1 puanla döndü Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Eintracht Frankfurt, deplasmanda Wolfsburg ile 1-1 berabere kaldı.
19.09.2021 Almanya Bundesliga
Son dakika haberi: Ali Koç'tan VAR hakemi açıklaması
Son dakika haberi: Ali Koç'tan VAR hakemi açıklaması Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Başakşehir'i kutlarım net ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bir yerde onların şanssızlığı dönecekti, bize rastladı, tebrik ediyorum. Bize gelince beklemediğimiz bir sonuç ama biz de bir yerde kötü bir maç çıkararak yenilecektik, o da bugüne rastladı" dedi.
19.09.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Burak Elmas'tan mağlubiyet değerlendirmesi
Son dakika haberi: Burak Elmas'tan mağlubiyet değerlendirmesi Süper Lig'in 5. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 yenilen Galatasaray'da başkan Burak Elmas, genç bir takım olduklarına dikkat çekti.
19.09.2021 Galatasaray
Fatih Terim'den tepkilere yanıt
Fatih Terim'den tepkilere yanıt Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 5. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a yenilmelerinden dolayı üzgün olduğunu söyledi.
19.09.2021 Futbol
Bülent Korkmaz: "Kendilerini tebrik ediyorum"
Bülent Korkmaz: "Kendilerini tebrik ediyorum" Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.
19.09.2021 Futbol
Son dakika haberi - Türk Telekom Stadı'nda nefesleri kesen an! Muslera böyle tepki verdi
Son dakika haberi - Türk Telekom Stadı'nda nefesleri kesen an! Muslera böyle tepki verdi Süper Lig’in 5’inci haftasında Galatasaray, kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti. Türk Telekom Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayan karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çaldı. Bitigen’in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Mustafa Savranlar üstlendi. Mücadeleyi 87. dakikada Candeias'ın attığı golle Alanyaspor kazandı.
20.09.2021 Galatasaray
Son dakika haberi: Stefan Kuntz, İstanbul'a geldi
Son dakika haberi: Stefan Kuntz, İstanbul'a geldi A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, İstanbul'a geldi.
19.09.2021 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Türk Telekom Stadı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.