Türker İnanoğlu

Türker İnanoğlu

Son dakika Türker İnanoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türker İnanoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türker İnanoğlu haber sayfamızda...

Türker İnanoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 841 türker inanoğlu haberi bulunmuştur.
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim?
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi'nde TÜRGEV tarafından düzenlenen iftar programında konuştu. Erdoğan Beşiktaş'taki yangına dair, "Bu binaya inşaat ruhsatını, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim?" ifadelerini kullandı.
5.04.2024 Gündem
Hüzünlü veda...
Hüzünlü veda... Sinema ve televizyon dünyasında iz bırakan işlere imza atan Türker İnanoğlu, dün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yapımcının cenazesine siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
5.04.2024 Cadde
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı Türk sinemasının önemli isimlerinden ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Magazin
Togay Bayatlı'ya son görev
Togay Bayatlı'ya son görev Dünya Spor Yazarları Birliği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği eski başkanlarından Togay Bayatlı (85) son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Diğer
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na veda! 'Onunla beraber bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na veda! 'Onunla beraber bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Türker İnanoğlu için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi.
4.04.2024 Magazin
‘Bay Sinema’ maalesef  artık yok
‘Bay Sinema’ maalesef artık yok Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu’nun hayatını kaybetmesi sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü isimler, “Bay Sinema maalesef artık yok” dedi.
4.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Eşi ve eski eşinden duygusal paylaşım
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Eşi ve eski eşinden duygusal paylaşım Türkan Şoray'ı keşfeden ve 'Bay Sinema' olarak adlandırılan ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti. Eşi Gülşen Bubikoğlu ve eski eşi Filiz Akın, sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlarda bulundu.
4.04.2024 Cadde
TÜRKER İNANOĞLU KİMDİR, kaç yaşındaydı, neden öldü? Türker İnanoğlu hayatı ve filmleri
TÜRKER İNANOĞLU KİMDİR, kaç yaşındaydı, neden öldü? Türker İnanoğlu hayatı ve filmleri Türker İnanoğlu'nun hayatı ve biyografisi ile ilgili ayrıntılar ölümünün ardından gündeme geldi. Yüzlerce filmin yapımcılığını üstlenen usta yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Peki, Türker İnanoğlu kimdir, kaç yaşında vefat etti? İşte Türker İnanoğlu'nun hayatı ile ilgili merak edilenler.
3.04.2024 Bilgi Rehberi
Araç alacaklara Nisan ayı için uyarı! Bayram öncesi piyasa hareketlendi! Yeni rekor geldi
Araç alacaklara Nisan ayı için uyarı! Bayram öncesi piyasa hareketlendi! Yeni rekor geldi Araç piyasasına dair dikkat çeken veriler gelmeye başladı. Mart ayında otomobil satışlarına önemli artışlar gerçekleşti. Peki bayram öncesinde piyasadaki hareketlenmenin nedeni ne? Sıfır ve ikinci elde en çok hangi marka ve modeller tercih ediliyor? İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
TÜRKER İNANOĞLU KİMDİR, neden öldü? Ünlü film yapımcısı Türker İnanoğlu kaç yaşında vefat etti, hastalığı neydi?
TÜRKER İNANOĞLU KİMDİR, neden öldü? Ünlü film yapımcısı Türker İnanoğlu kaç yaşında vefat etti, hastalığı neydi? Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca'nın sosyal medya üzerinden acı haberi duyurmasının ardından Türker İnanoğlu hayatı ve biyografisi hakkında detaylar merak edilmeye başlandı. Türkan Şoray'ı keşfeden ve 'Bay Sinema' olarak adlandırılan Türker İnanoğlu 50'den fazla filme imza atarak Türk Sinema tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Acı haberin ardından "Türker İnanoğlu kimdir, neden öldü? Türker İnanoğlu kaç yaşında vefat etti, hastalığı neydi?" sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. İşte Türker İnanoğlu biyografisi...
2.04.2024 Bilgi Rehberi
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu. Türkan Şoray'ı keşfeden ve 'Bay Sinema' olarak adlandırılan Türker İnanoğlu 50'den fazla filme imza attı. İşte detaylar...
2.04.2024 Magazin
Son dakika: Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Son dakika: Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu. Türkan Şoray'ı keşfeden ve 'Bay Sinema' olarak adlandırılan Türker İnanoğlu 50'den fazla filme imza attı. İşte detaylar...
3.04.2024 Cadde
Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı!
Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı! Türk sinemasının efsane isimlerinden Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Lüks yalısının bahçesinde poz veren Yeşilçam güzeli, yeni yıl için dileklerde bulundu.
1.01.2024 Cadde
Filiz Akın, oğlu İlker İnanoğlu'na kavuştuğu anları paylaştı
Filiz Akın, oğlu İlker İnanoğlu'na kavuştuğu anları paylaştı İlker İnanoğlu bir süredir sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçiren annesi Filiz Akın'ı ziyaret etti. Akın, İnanoğlu'nun "Canım annem, bir tanecik annem" diyerek seslendiği o anları paylaştı.
23.10.2023 Magazin
Filiz Akın, oğlu İlker İnanoğlu'na kavuştuğu anları paylaştı
Filiz Akın, oğlu İlker İnanoğlu'na kavuştuğu anları paylaştı İlker İnanoğlu bir süredir sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçiren annesi Filiz Akın'ı ziyaret etti. Akın, İnanoğlu'nun "Canım annem, bir tanecik annem" diyerek seslendiği o anları paylaştı.
23.10.2023 Cadde
Gülşen Bubikoğlu filtreyi abartınca gündem oldu!
Gülşen Bubikoğlu filtreyi abartınca gündem oldu! Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından Gülşen Bubikoğlu sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Bubikoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı bol filtreli paylaşımla dikkat çekti.
10.10.2023 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na ziyaret ve ödül
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na ziyaret ve ödül Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 'Bay Sinema' olarak bilinen, 87 yaşındaki Türker İnanoğlu’nu, Türker İnanoğlu Vakfı’nda (TÜRVAK) ziyaret etti.
27.09.2023 Cadde
Gülşen Bubikoğlu Kanlıca'daki yalısından paylaştı
Gülşen Bubikoğlu Kanlıca'daki yalısından paylaştı Türk sinemasının efsane isimlerinden Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Kanlıca'daki yalısından manzara paylaşan Gülşen Bubikoğlu'na beğeni yağdı.
19.08.2023 Cadde
Fenomen dizi Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar dizisi bitti mi, yeni bölümler ne zaman ekrana gelecek?
Fenomen dizi Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? Arka Sokaklar dizisi bitti mi, yeni bölümler ne zaman ekrana gelecek? Kanal D ekranında yayımlanan sevilen dizi Arka Sokaklar bir süredir yeni bölümleri ile ekrana gelmiyor. Dizinin yapımcısı olan Türker İnanoğlu'nun kalça kemiğini kırması sonucu dizinin yeni bölümlerine bir süre ara verilmiş dizide oyuncu olarak rol alan Türker İnanoğlu'nun oğlu İlker İnanoğlu konu ile ilgili açıklama yapmıştı. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek?
27.01.2023 Bilgi Rehberi
Yeşilçam'ın efsane ismi Gülşen Bubikoğlu 68 yaşında!
Yeşilçam'ın efsane ismi Gülşen Bubikoğlu 68 yaşında! Cüneyt Arkın ve Tarık Akan ile oynadığı yapımlarla hafızalara kazınan Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından Gülşen Bubikoğlu 68'inci yaşını yakın çevresiyle kutladı. "Doğum günü kızıydım" diyen ünlü oyuncu, son haliyle sosyal medyada gündem oldu. Gülşen Bubikoğlu'nu görenler "Gençlik iksirini mi buldun?" dedi.
7.12.2022 Cadde
'Arka Sokaklar' bitiyor mu? İlker İnanoğlu'ndan açıklama
'Arka Sokaklar' bitiyor mu? İlker İnanoğlu'ndan açıklama Yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle 638’inci bölümün ardından çekimlerine 45 gün ara verilen 'Arka Sokaklar' dizisinin final yapacağı iddia edildi. İlker İnanoğlu, 17 yıldır Kanal D’de izleyicisiyle buluşan dizi hakkındaki söylentilere son noktayı koydu.
2.12.2022 Cadde
Türker İnanoğlu taburcu oldu
Türker İnanoğlu taburcu oldu Türker İnanoğlu, iki hafta önce kalça kırığı ve solunum rahatsızlığı nedeniyle tedavi altına alınmıştı. Ünlü yapımcı ve yönetmenin, hastaneden taburcu olduğu öğrenildi.
23.11.2022 Cadde
Sağlık arası
Sağlık arası Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’, yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor.
18.11.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Türker İnanoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.