Türkiye Bisiklet Federasyonu

Türkiye Bisiklet Federasyonu

Son dakika Türkiye Bisiklet Federasyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye Bisiklet Federasyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye Bisiklet Federasyonu haber sayfamızda...

Türkiye Bisiklet Federasyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 600 türkiye bisiklet federasyonu haberi bulunmuştur.
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarın start alacak
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarın start alacak Antalya'da yarın başlayacak ve dünyaca ünlü yarışçıları ev sahipliği yapacak organizasyon 28 Nisan’da İstanbul-İstanbul etabıyla Sultanahmet Meydanı’nda sona erecek.
20.04.2024 Diğer
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, engelleri ortadan kaldırarak görme engelli sporculara yarışma imkanı tanıyacak.
20.04.2024 Diğer
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında!
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında! 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için geri sayım devam ederken sporseverler için planlanan etkinlikler organizasyonun bu yıl daha coşkulu geçmesini sağlayacak.
9.04.2024 Diğer
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.
8.04.2024 Diğer
AKRA Gran Fonda yarışı için geri sayım!
AKRA Gran Fonda yarışı için geri sayım! 2018 yılından bu yana düzenlenen amatör yol bisiklet yarışı AKRA Gran Fondo Antalya için geri sayım başladı. AKRA Gran Fonda'da pedallar, Kemer'in eşsiz manzarasında dönecek
2.04.2024 Diğer
Marmaris Belediyesi’ne bisiklet özel ödülü
Marmaris Belediyesi’ne bisiklet özel ödülü Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla İl Temsilciliği tarafından organize edilen gecede, Marmaris Belediyesi’ne bisiklete en fazla önem veren belediye olarak ‘2024 Bisiklet Özel Ödülü’ verildi.
17.02.2024 Ege
Spor federasyonlarına dev destek
Spor federasyonlarına dev destek Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki 25 ayrı Spor Federasyonunun hizmetine sunulmak üzere filo kiralama şirketi Intercity ile Araç Sponsorluğu Anlaşması imzalandı.
13.02.2024 Diğer
Side-Antalya etabının galibi Timothy Dupont!
Side-Antalya etabının galibi Timothy Dupont! Tour Of Antalya'da Side-Antalya etabını Tartelotto Takımı'ndan Timothy Dupont kazandı.
8.02.2024 Diğer
Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı sona erdi
Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı sona erdi Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Bisiklet Kupası 1. Etap Puanlı Yol Yarışı, 200’e yakın sporcunun katılımıyla tamamlandı.
21.01.2024 Diğer
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tarihi açıklandı
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tarihi açıklandı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek
15.11.2023 Diğer
Erman Öner yazdı: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda devler sıraya girdi!
Erman Öner yazdı: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda devler sıraya girdi! Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 58.’si rekabet düzeyinin en yüksek olduğu yarıştı... Sportif performans anlamında her etap rüzgar gibi geçti. Ölçülen hız ortalamaları yarışın artan kalitesini ispatlarken, sezon sonu gelmesine rağmen dünyaca ünlü pedalların hırs ve azmi yarışa verilen değerin bir kanıtı niteliğindeydi.
22.10.2023 Diğer
58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun İstanbul-Sultanahmet etabı başladı
58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun İstanbul-Sultanahmet etabı başladı Bu yıl 58. kez düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun İstanbul-Sultanahmet etabının startı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürü Mehmet Tuncer ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu'nun da aralarında bulunduğu protokol üyelerince Ayasofya Meydanı'ndan verildi.
15.10.2023 Diğer
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle İstanbul'da kapatılacak yollar belli oldu
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle İstanbul'da kapatılacak yollar belli oldu Dev tur öncesi İstanbul-Sultanahmet etabında kapatılacak yollar belli oldu.
13.10.2023 Diğer
Zorlu etap Lutsenko’nun
Zorlu etap Lutsenko’nun Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun en zorlu etabı olarak nitelenen Fethiye-Babadağ parkurunda ilk sırayı Kazak sporcu Alexey Lutsenko aldı.
11.10.2023 Diğer
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda heyecan başladı
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda heyecan başladı 24 takımda 168 bisiklet sporcusunun katıldığı 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Alanya- Antalya etabıyla başladı.
8.10.2023 Diğer
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için Muğla'da hazırlıklar tamam
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için Muğla'da hazırlıklar tamam Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen ve 8 Ekim 2023 günü başlayacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’ için Muğla'da hazırlıklar tamamlandı.
3.10.2023 Diğer
İstanbul’da ilk şampiyon Gustav Wang
İstanbul’da ilk şampiyon Gustav Wang Uluslararası Bisiklet Birliği takvimindeki Tour of İstanbul, Sultanahmet-Caddebostan etabıyla sona erdi. Yağmur altında kentin güzel manzaraları eşliğinde koşulan dördüncü etabın ardından Gustav Wang organizasyonun ilk şampiyonu oldu.
2.10.2023 Diğer
Neşet Ertaş Ulusal Dağ Bisikleti Kupası Yarışı, Kırşehir'de yapıldı
Neşet Ertaş Ulusal Dağ Bisikleti Kupası Yarışı, Kırşehir'de yapıldı Kırşehir'de Neşet Ertaş Ulusal Dağ Bisikleti Kupası Yarışı heyecanı yaşandı. Dev organizasyona yaklaşık 200 sporcu katılım gösterdi.
27.08.2023 Diğer
Tour off Anatolia'da Kırşehir etabı tamamlandı
Tour off Anatolia'da Kırşehir etabı tamamlandı Tour off Anatolia Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonası’nın 3'üncü etabı Kırşehir'de gerçekleşti.
26.08.2023 Diğer
100'üncü Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu, Ankara'da TBMM'nin önünde son buldu
100'üncü Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu, Ankara'da TBMM'nin önünde son buldu Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve Sivas Atatürk ve Kongre Müzesi önünden 1 Ağustos Salı günü başlayan 100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu, Çankırı-Ankara arasındaki 5'inci etap mücadelesiyle Ankara'daki 1'inci Meclis önünde tamamlandı.
5.08.2023 Diğer
100'üncü Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu Ankara'da tamamlandı
100'üncü Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu Ankara'da tamamlandı Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen '100'üncü Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu' Çankırı-Ankara arasındaki 5'inci etap mücadelesiyle Ankara'daki 1'inci Meclis önünde tamamlandı. Dereceye giren sporculara ödüllerini, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Celal Adan verdi.
5.08.2023 Diğer Sporlar
Ankara Emniyet Müdürlüğü açıkladı! Bisiklet turu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankara Emniyet Müdürlüğü açıkladı! Bisiklet turu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak Ankara Emniyet Müdürlüğü, cumartesi günü düzenlenecek Cumhuriyetin 100. Yılı Bisiklet Turu nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
4.08.2023 Gündem
100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu'nda heyecan Samsun-Çorum etabıyla devam ediyor!
100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu'nda heyecan Samsun-Çorum etabıyla devam ediyor! Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu'nda heyecan devam ediyor. Turun 4. gününde Samsun-Çorum etabı start aldı
4.08.2023 Diğer Sporlar
100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu'nda heyecan Samsun-Çorum etabıyla devam ediyor!
100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu'nda heyecan Samsun-Çorum etabıyla devam ediyor! Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu'nda heyecan devam ediyor. Turun 4. gününde Samsun-Çorum etabı start aldı
4.08.2023 Diğer
100'üncü Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu'nun ilk etabı tamamlandı
100'üncü Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu'nun ilk etabı tamamlandı Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yılı onuruna düzenlenen ve Sivas’tan başlayan 100'üncü Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu'nun Sivas-Amasya etabı, Saraydüzü Kışla Binası önünde sona erdi. Etabı başarıyla tamamlayarak dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.
1.08.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.