Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Son dakika Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haber sayfamızda...

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.095 türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan haberi bulunmuştur.
Erdoğan'ın ziyareti öncesi Irak'tan anlaşmalara ilişkin dikkat çeken açıklama: Büyük sürpriz olacak
Erdoğan'ın ziyareti öncesi Irak'tan anlaşmalara ilişkin dikkat çeken açıklama: Büyük sürpriz olacak Irak Hükümet Sözcüsü Basim el-Avadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Irak’a yapacağı ziyareti “tarihi” olarak nitelendirdi. El-Avadi, "Bu anlaşmalar ve mutabakat zabıtları iki ülke arasındaki ilişkilerin kalkınmasına önemli katkı sağlayacak. Ziyarette özellikle su, güvenlik, ekonomi ve Kalkınma Yolu Projesi konularında büyük sürpriz olacak" dedi.
21.04.2024 Dünya
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten iade-i ziyaret açıklaması: Mayısta Ankara'dayım
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten iade-i ziyaret açıklaması: Mayısta Ankara'dayım Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Türkiye yönetiminde gerginliklerin aşılması yönünde samimi bir arzu var" dedi.
12.03.2024 Dünya
Aliyev: Ermenistan'ı silahlandıran ülke Fransa'dır
Aliyev: Ermenistan'ı silahlandıran ülke Fransa'dır Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Fransa’nın Ermenistan'ı silahlandırmasının amacının Azerbaycan’ı sürekli baskı altında tutmak olduğunu belirterek, “Bugün Ermenistan'ı silahlandıran, destekleyen ve bir sonraki savaşa hazırlayan ülke Fransa'dır” dedi.
10.01.2024 Dünya
Blinken Gazze’ye destek istedi!
Blinken Gazze’ye destek istedi! Yeni Ortadoğu turuna bu kez Türkiye’den başlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşen ABD Dışişleri Bakanı Blinken’ın, bu temaslarda Türkiye’den destek istediği belirtiliyor.
8.01.2024 Dünya
Türkiye'ye geldiğinde şükür secdesi yapan Gazzeli Muhammed: Türkiye her zaman siyasi olarak çok güçlü
Türkiye'ye geldiğinde şükür secdesi yapan Gazzeli Muhammed: Türkiye her zaman siyasi olarak çok güçlü İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılan ardından Türkiye'ye 6'ncı tahliyede Ankara'ya getirilen kafile içerisinde yer alan ve havalimanında şükür secdesi yapan Gazzeli Muhammed Nemnem yaşadıklarını anlattı.
22.12.2023 Haberler
Türkiye'ye indi, şükür secdesi yaptı! Gazzeli Muhammed sebebini anlattı
Türkiye'ye indi, şükür secdesi yaptı! Gazzeli Muhammed sebebini anlattı İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılan ardından Türkiye'ye 6'ncı tahliyede Ankara'ya getirilen kafile içerisinde yer alan ve havalimanında şükür secdesi yapan Gazzeli Muhammed Nemnem yaşadıklarını anlattı.
22.12.2023 Gündem
Taylandlı rehineler için Ankara devrede
Taylandlı rehineler için Ankara devrede İsrail ile Hamas arasındaki esir takası sırasında Tayland vatandaşı rehinilerin serbest bırakılmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine devreye giren MİT Başkanı İbrahim Kalın’ın girişimlerinin etkili olduğu öğrenildi.
27.11.2023 Gündem
Erdoğan'dan MİT'e talimat! Esir takasında dikkat çeken detay
Erdoğan'dan MİT'e talimat! Esir takasında dikkat çeken detay İsrail ile Hamas arasındaki esir mutabakatı kapsamında gelişmeler sürerken, dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.
26.11.2023 Gündem
İkinci rehine takası yapıldı
İkinci rehine takası yapıldı İsrail ile Hamas arasındaki anlaşma kapsamında 2’nci rehine takası yapıldı. Hamas 13 İsrailli ve 7 yabancı uyruklu rehineyi, İsrail ise 39 Filistinli mahkumu serbest bıraktı. Hamas, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çabalarına yanıt olarak Gazze'deki Taylandlı esirler serbest bırakıldı" açıklamasını yaptı.
26.11.2023 Haberler
Son dakika... TDT Astana Bildirisi'nde Gazze bildirisi
Son dakika... TDT Astana Bildirisi'nde Gazze bildirisi Türk Devletleri Teşkilatı Astana Bildirisi'nde, Gazze'de sivillerin korunması için derhal ve engelsiz insani yardımın sağlanması konusunda çağrıda bulunuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da toplantının ardından zirveye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
3.11.2023 Gündem
Aliyev ile Paşinyan Brüksel’de görüşecek
Aliyev ile Paşinyan Brüksel’de görüşecek Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Azerbaycan ve Ermenistan liderlerinin ekim sonunda Brüksel’de görüşeceğini duyurdu.
7.10.2023 Dünya
AFP ve AP'den aynı yorum: Rusya kaybediyor, Türkiye kazanıyor!
AFP ve AP'den aynı yorum: Rusya kaybediyor, Türkiye kazanıyor! İki büyük ajans, Güney Kafkasya'da Azerbaycan'ın 30 yıllık işgali bitirip yeni bir sayfa açmasını gözden kaçmayacak haberlerle servis etti. Ağdere'de bugün Azerbaycan bayrağı dalgalandı, Hocavend'de ise terörist Melkonyan'ın heykeli kaldırıldı.
26.09.2023 Dünya
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: İki devletli çözüme varız
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: İki devletli çözüme varız KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni’nde yaptığı açıklamada, “Egemenliğimizi asla teslim etmeyeceğiz, iki devletli çözüme varız” dedi.
20.07.2023 Dünya
Kremlin: Tahıl Anlaşması’na Rusya'nın güvenlik garantisi olmadan devam etmek riskli
Kremlin: Tahıl Anlaşması’na Rusya'nın güvenlik garantisi olmadan devam etmek riskli Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Tahıl Koridoru Anlaşması’nın Rusya olmadan ve güvenlik garantileri sağlanmadan sürdürülmesinin riskli olacağını söyledi.
18.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü Tarihi NATO Zirvesi'nde baş döndüren bir diplomasi trafiğine imza atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 ay önce görüştüğü Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'le bir araya geldi.
12.07.2023 Haberler
Türkiye NATO'ya damgasını vurdu! 200 yıllık dönem kapanıyor
Türkiye NATO'ya damgasını vurdu! 200 yıllık dönem kapanıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'nın isteklerini kabul ettirip İsveç'e yeşil ışık yakması bütün dünyada manşetleri süslerken, İskandinav ülkesindeki yerel medyada ise bayram var.
11.07.2023 Dünya
Kremlin: Putin, ülkedeki durumla alakalı Erdoğan’a bilgi verdi
Kremlin: Putin, ülkedeki durumla alakalı Erdoğan’a bilgi verdi Kremlin’den yapılan açıklamaya göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonla görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkede patlak veren Wagner kriziyle ilgili Rus liderliğinin adımlarına tam desteğini iletti.
25.06.2023 Dünya
Rusça gazete zehir zemberek: Ankara'ya, Ankara'ya!
Rusça gazete zehir zemberek: Ankara'ya, Ankara'ya! Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın Erdoğan'ın yemin törenine katılmasını yerel medya manşetten verdi, liderlerin kısa süre sohbet etmesi öne çıkarıldı. Rusça yayımlanan gazetenin manşeti ise gözden kaçacak gibi değil.
4.06.2023 Dünya
Paşinyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine katılacak
Paşinyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine katılacak Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Ankara’da gerçekleştirilecek yemin törenine katılacak.
2.06.2023 Dünya
Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik: Dört gözle bekliyorum
Biden'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik: Dört gözle bekliyorum ABD Başkanı Joe Biden, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik ederim’’ dedi.
28.05.2023 Dünya
Dünya liderlerinden peş peşe tebrikler! 'Türkçe mesaj paylaştı'
Dünya liderlerinden peş peşe tebrikler! 'Türkçe mesaj paylaştı' Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim başarısı dolayısıyla tebrik etti.
29.05.2023 Gündem
İkinci tura dikkat çektiler
İkinci tura dikkat çektiler Dünya basını Türkiye’deki cumhurbaşkanlığı seçimlerine büyük yer ayırırken, seçimin ikinci tura kalmasına dikkat çekildi.
16.05.2023 Dünya
Türkiye dünyada manşet: Tarihi bir dönüm noktası!
Türkiye dünyada manşet: Tarihi bir dönüm noktası! Seçimlere dört gün kala BBC, Al Jazeera ve Rus Kommersant gazetesindeki analizler gözden kaçacak gibi değil. Sandıktan çıkacak sonucun yalnızca Türkiye'yi değil dünyayı etkileyeceğini belirten Kommersant, "Belki de, Erdoğan ile Putin kadar kolayca ortak dil bulabilecek başka siyasetçi yok" yorumunu yaptı.
10.05.2023 Dünya
Tüm seçim anketlerini yayınladılar! 'Muhalefetin umudu suya düştü'
Tüm seçim anketlerini yayınladılar! 'Muhalefetin umudu suya düştü' '2023'ün en önemli seçimi: Türkiye' diyen Politico, sonucun NATO'dan ABD, Avrupa Birliği ve Rusya ilişkilerine kadar belirleyici olacağını kaydedip Batı cephesindeki korkuları sıraladı. Bütün anket sonuçlarını sayfasına taşıyan Frankfurter Rundschau, Türkiye'de uzun süredir en heyecanlı yarışa açık şekilde işaret ettiği yorumunu yaptı. Freiheit ise, 'Türkiye değişmek üzere mi?' diye sordu.
17.04.2023 Dünya
Rol modeli Ankara! Politico'dan çarpıcı yorum: 'Erdoğan kadar ciddiye alınmıyor'
Rol modeli Ankara! Politico'dan çarpıcı yorum: 'Erdoğan kadar ciddiye alınmıyor' Rusya ile olan yakın ilişkileri nedeniyle bir süredir tepkilerin odağında olan Macaristan hakkında Politico'da detaylı bir analiz yayınlandı. Söz konusu analizde Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki detaylar ise oldukça dikkat çekici.
12.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.