Türkiye Grand Prix

Türkiye Grand Prix

Son dakika Türkiye Grand Prix haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye Grand Prix gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye Grand Prix haber sayfamızda...

Türkiye Grand Prix

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.334 türkiye grand prix haberi bulunmuştur.
Formula 1 dünyası Pele için yasta!
Formula 1 dünyası Pele için yasta! Formula 1'in efsane pilotlarından Lewis Hamilton, Rubens Barrichello ve Felipe Massa, 82 yaşında hayata veda eden Brezilyalı futbol efsanesi Pele'yi andı.
30.12.2022 Motor Sporlari
Formula 1 için İstanbul iddiası! Başkan açıkladı
Formula 1 için İstanbul iddiası! Başkan açıkladı Formula'de sezonun bitmesinin ardından 2023 yılı için yarış takviminde Türkiye'yi ilgilendiren bir gelişme yaşanıyor.
7.12.2022 Motor Sporları
Formula 1'de Çin Grand Prix'si iptal edildi! Türkiye'ye fırsat doğar mı?
Formula 1'de Çin Grand Prix'si iptal edildi! Türkiye'ye fırsat doğar mı? Formula 1'de sezonun sona ermesinin ardından 2023 yılı için sürpriz bir gelişme yaşandı. 16 Nisan 2023'te yapılması planlanan Çin Grand Prix'si iptal edildi. Gelişmenin ardından Türkiye Grand Prix'sinin yarış takvimine girme olasılığı gündeme geldi.
2.12.2022 Motor Sporlari
Bakan Kasapoğlu, Çorum'da gençlerle basketbol oynadı
Bakan Kasapoğlu, Çorum'da gençlerle basketbol oynadı Yozgat'ta ilk kez düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix'sinin açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’ya dönerken Çorum’a sürpriz bir ziyarette bulundu. Bakan Kasapoğlu, Millet Bahçesi’nde gençlerle basketbol oynadı.
18.07.2022 Basketbol
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Bakan Kasapoğlu'nun Yozgat'ta rafting heyecanı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Bakan Kasapoğlu'nun Yozgat'ta rafting heyecanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Yozgat’ta ilk kez düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix’sinin açılışına katıldı.
18.07.2022 Diğer
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yozgat'ta rafting yaptı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yozgat'ta rafting yaptı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yozgat'ta ilk kez düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix'inin açılışında, parkurda rafting yaptı.
17.07.2022 Su Sporları
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Bakan Kirişci Yozgat’ta rafting yaptı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Bakan Kirişci Yozgat’ta rafting yaptı Yozgat’ın Çekerek ilçesinde düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix'si açılışında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yapay rafting parkurunda rafting yaptı.
16.07.2022 Gündem
Formula 1'de Türkiye müjdesi! Resmi açıklama öncesi bilet satışı başladı
Formula 1'de Türkiye müjdesi! Resmi açıklama öncesi bilet satışı başladı Formula 1'de Türkiye Türkiye Grand Prix'si için sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Resmi bilet satış sitesinde Rusya GP kaldırılırken yerine İstanbul pisti için sayfa açıldı. Konuyla ilgili resmi açıklama gelmedi.
24.02.2022 Motor Sporları
Motor değişikliğine giden Hamilton, 5 sıra ceza aldı
Motor değişikliğine giden Hamilton, 5 sıra ceza aldı Formula 1 takımlarından Mercedes'in pilotu Lewis Hamilton, güç ünitesindeki değişiklik nedeniyle pazar günü yapılacak Brezilya Grand Prix'sine 5 sıra geriden başlama cezası aldı.
12.11.2021 Motor Sporları
Göksel: Okul yıllarıma geri döndüm
Göksel: Okul yıllarıma geri döndüm Formula 1 Türkiye Grand Prix'si öncesinde İstiklal Marşı'mızın ilk iki kıtasını okuduğu performansı ile beğeni toplayan şarkıcı Göksel, "Benim için çok gurur verici bir deneyimdi" dedi.
17.10.2021 Cadde
Son dakika haberleri: Formula 1'de 2022 takvimi açıklandı
Son dakika haberleri: Formula 1'de 2022 takvimi açıklandı Dünyanın en çok takip edilen yarış organizasyonları arasında yer alan Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda 2022 sezonunun takvimi belli oldu.
15.10.2021 Motor Sporları
Son dakika haberleri: Lewis Hamilton hırsına sahip çıktı
Son dakika haberleri: Lewis Hamilton hırsına sahip çıktı Formula 1 Türkiye Grand Prix’si esnasındaki telsiz konuşmasında oldukça sinirli bir ses tonuna sahip olan Lewis Hamilton, bu konuda hiçbir zaman kibar olmayacağını söyledi.
15.10.2021 Motor Sporları
Son dakika haberleri: Türkiye GP'sinde kazanan Valtteri Bottas! Hamilton'a şok
Son dakika haberleri: Türkiye GP'sinde kazanan Valtteri Bottas! Hamilton'a şok Formula 1 Türkiye Grand Prix’sini Mercedes takımının Fin pilotu Valtteri Bottas kazandı. Damalı bayrağı ilk gören Bottas, bu sezonun ilk, kariyerinin ise 10. zaferini elde etti. Geçen yılın şampiyonu Hamilton, 11. başladığı yarışı 5. bitirdi
12.10.2021 Motor Sporları
İstanbul yarışı büyüledi! Anlaşma için görüşülüyor
İstanbul yarışı büyüledi! Anlaşma için görüşülüyor Formula 1’de pilotlar klasmanı liderliğinin el değiştirmesine yol açan Türkiye Grand Prix’si bir kez daha sezonun gidişatına damga vuran bir yarışa sahne oldu. Milyarlarca insanın ekranlarda izlediği dev organizasyonu tüm dünya yakından takip etti
12.10.2021 Motor Sporları
FIA, Türkiye GP'deki Covid-19 vakalarını açıkladı
FIA, Türkiye GP'deki Covid-19 vakalarını açıkladı FIA, Formula 1 Rolex Türkiye Grand Prix'si için sürücüler, takımlar ve personeller olmak üzere toplamda 3 bin 48 kişiye yapılan Covid-19 PCR testleri sonucunda 2 kişide pozitif bulgulara rastlandığını açıkladı.
11.10.2021 Motor Sporları
Eren Üçlertoprağı: "Formula 1'i başarılı bir organizasyonla geride bıraktık"
Eren Üçlertoprağı: "Formula 1'i başarılı bir organizasyonla geride bıraktık" Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Başkanı Eren Üçlertoprağı, Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinin başarılı bir organizasyonla tamamlandığını belirtti.
11.10.2021 Motor Sporları
Formula 1 Türkiye Grand Prix'sini 190 bin kişi yerinde takip etti
Formula 1 Türkiye Grand Prix'sini 190 bin kişi yerinde takip etti Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, İstanbul'da yapılan Formula 1 Türkiye Grand Prix'si için gelen seyirci sayısını açıkladı.
11.10.2021 Motor Sporları
Formula 1 için Intercity İstanbul Park'a 3 günde 190 bin kişi geldi
Formula 1 için Intercity İstanbul Park'a 3 günde 190 bin kişi geldi İstanbul’da bu hafta sonu adeta Formula 1TM rüzgarı esti. Intercity İstanbul Park’ın 8-10 Ekim tarihlerinde ev sahipliği yaptığı Formula 1 Rolex Turkish Grand Prix 2021 etkinliğine 3 gün boyunca toplam 190 bin kişi katıldı. Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, geçen senenin ardından bu sene de yarışı kusursuz bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
11.10.2021 Motor Sporları
Formula 1 Türkiye Grand Prix'si Avrupa'da geniş yankı buldu
Formula 1 Türkiye Grand Prix'si Avrupa'da geniş yankı buldu İstanbul'da düzenlenen Formula 1 Rolex Türkiye Grand Prix'si, takımlar cephesinde ve Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı.
11.10.2021 Motor Sporları
Tuzla Belediye Başkanı Formula 1'e damga vuran diyaloğu anlattı
Tuzla Belediye Başkanı Formula 1'e damga vuran diyaloğu anlattı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Formula 1'de yarışan Mercedes takımının antrenman sıralamalarını belediyenin yol süpürme araçlarının görsellerini kullanarak paylaşması üzerine takımla aralarında gelişen diyaloğu anlattı.
10.10.2021 Gündem
Son dakika - Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde zafer Valtteri Bottas'ın
Son dakika - Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde zafer Valtteri Bottas'ın Milyonların merakla beklediği Formula 1 Türkiye Grand Prix'si nefes kesti. İstanbul Park'taki mücadeleye ilk cepte başlayan Mercedes AMG Petronas takımının pilotu Valtteri Bottas birinci oldu. İkinci sırayı Red Bull Racing'ten Max Verstappen alırken, yine Red Bull Racing'ten Sergio Perez üçüncü oldu. Bu sonuçla Max Verstappen genel klasmanda zirveye yükseldi.
10.10.2021 Motor Sporları
F1: Formula 1 yarışı kim kazandı 2021? İşte, takımlar ve sıralama
F1: Formula 1 yarışı kim kazandı 2021? İşte, takımlar ve sıralama Formula 1'de İstanbul Grand Prix'i sona erdi. Heyecan dolu yarışmanın bitişiyle birlikte "F1: Formula 1 yarışı kim kazandı?" sorusu sıklaştı.
10.10.2021 Skorer
Valtteri Bottas kimdir? Formula 1 Türkiye Grand Prix'sini kazanan Valtteri Bottas kaç yaşında?
Valtteri Bottas kimdir? Formula 1 Türkiye Grand Prix'sini kazanan Valtteri Bottas kaç yaşında? Valtteri Bottas, Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde kazanan isim belli oldu. Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 16. yarışı Türkiye Grand Prix’sini kazanan Bottas'ın yaşamı merak ediliyor. Peki Valtteri Bottas kimdir, kaç yaşında?
10.10.2021 Gündem
F1 Türkiye GP'si öncesi Göksel'den İstiklal Marşı
F1 Türkiye GP'si öncesi Göksel'den İstiklal Marşı Ünlü şarkıcı Göksel, F1 Türkiye Grand Prix'si öncesi İstiklal Marşımızı seslendirdi.
10.10.2021 Diğer Sporlar
Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinden müthiş kareler
Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinden müthiş kareler İstanbul Park'ta yapılan Formula 1 Türkiye Grand Prix'sindeki nefes kesen yarıştan birbirinden güzel fotoğraflar...
10.10.2021 Motor Sporları

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Grand Prix ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.