Türkiye Güzeli

Türkiye Güzeli

Son dakika Türkiye Güzeli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye Güzeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye Güzeli haber sayfamızda...

Türkiye Güzeli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.208 türkiye güzeli haberi bulunmuştur.
Demet Akalın'dan Miss Globe göndermesi! 'Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur'
Demet Akalın'dan Miss Globe göndermesi! 'Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur' 1990 yılında katıldığı Miss Globe'dan sonra önce mankenliğe, daha sonra şarkıcılığa başlayan Demet Akalın, ikinci seçildiği güzellik yarışmasıyla ilgili çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.
4.04.2024 Cadde
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? 'Kocam benim' mesajı kafa karıştırdı!
Ayşe Hatun Önal evlendi mi? 'Kocam benim' mesajı kafa karıştırdı! ‘Kalbe Ben’, ‘Çak Bir Selam’, ‘Güm Güm’, ‘Olay’, ‘Efsane’ gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan Ayşe Hatun Önal, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Adını gizlediği erkek arkadaşıyla çekildiği karesine yazdığı "Kocam benim" mesajıyla kafa karıştıran Önal'ın, evlenip evlenmediği merak konusu oldu.
3.04.2024 Cadde
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi Geçtiğimiz yıllarda da ilginç danslarıyla gündeme gelen Kalben, son dansıyla bir kez daha sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Ünlü ismin sahnede zıplamasına yorum yağarken, konuyla ilgili bir mesaj da 1990'ın Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten geldi.
27.03.2024 Magazin
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi
Kalben'in dansı olay oldu! Eski Türkiye güzeli Jülide Ateş'ten yorum geldi Geçtiğimiz yıllarda da ilginç danslarıyla gündeme gelen Kalben, son dansıyla bir kez daha sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. Ünlü ismin sahnede zıplamasına yorum yağarken, konuyla ilgili bir mesaj da 1990'ın Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten geldi.
27.03.2024 Cadde
Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil'
Aydan Şener'den 'evlilik' itirafı! 'İnsan doğasına uygun değil' 1981'de Türkiye güzeli seçilen, aynı yıl Miss World'de Türkiye'yi temsil eden Aydan Şener, 1983'te 'Küçük Ağa'da oynadığı sırada Ayhan Akbin ile dünyaevine girmişti. 1988'de kızı Ecem'i kucağına alan Şener, 1991'de boşanmıştı. Yıllara meydan okuyan tescilli güzel, henüz 19 yaşında yaptığı evlilik ve anne babasının büyük aşkı hakkında konuştu.
22.03.2024 Cadde
Nursena Say Miss World Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi
Nursena Say Miss World Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi 'Miss Turkey 2022' birincisi Nursena Say, 71'inci Miss World Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi. Say, yarışma sürecindeki deneyimlerini sosyal medya hesabı üzerinden yayımladı.
11.03.2024 Cadde
Jülide Ateş: O sorulara tebessüm ediyorum!
Jülide Ateş: O sorulara tebessüm ediyorum! Türkiye eski güzeli ve sunucu Jülide Ateş, önceki gün alışveriş turuna çıktığı Nişantaşı'ndaydı. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü isim, oyunculuğa bakış açısı hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
23.02.2024 Cadde
Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan itirafı: Yakasına yapışıp, 'Benimle kavga et' derdim!
Pınar Altuğ'dan Yağmur Atacan itirafı: Yakasına yapışıp, 'Benimle kavga et' derdim! 1994 Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçildikten sonra oyunculuk kariyerine adım atan Pınar Altuğ, 2008'de meslektaşı Yağmur Atacan'la dünyaevine girmişti. Ocak 2009'da mutlu evliliklerini Su adını verdikleri kızlarıyla taçlandıran ünlü çiftten Altuğ, eşiyle ilişkisi hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
22.02.2024 Cadde
Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı'
Selen Soyder'in anne acısı! 'Beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı' Ekranların sevilen isimlerinden olan Selen Soyder, aldığı acı haberler büyük bir yıkım yaşadı. Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi ile kötü haber veren Selen Soyder, annesi Behice Yazıcı'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.
20.02.2024 Cadde
Lider Şahin'den sevgilisi Ecem Çırpan'a: Sonsuza dek suç ortağım!
Lider Şahin'den sevgilisi Ecem Çırpan'a: Sonsuza dek suç ortağım! Usta sanatçı Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile Miss Turkey 2015'te Türkiye güzeli seçilen Ecem Çırpan, Şubat 2021'den beri aşk yaşıyor. İkili, ilişkilerinin üçüncü yıl dönümünde roamntik paylaşımlara imza attı.
13.02.2024 Cadde
Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni hayatı! 'Kendi iş yerimi açtım'
Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu'nun yeni hayatı! 'Kendi iş yerimi açtım' 'İşler Güçler' dizisi ve 'Düğün Dernek' filmlerinde kamera karşısına geçen 2012 Türkiye güzeli Açalya Samyeli Danoğlu (32), geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. Mankenlik ve oyunculuk kariyeriyle bir dönem çok konuşulan Danoğlu, yeni hayatını anlattı.
12.02.2024 Cadde
Dünyada gündem olan açıklama! Nostradamus haklı mı çıkacak?
Dünyada gündem olan açıklama! Nostradamus haklı mı çıkacak? İngiltere Kralı III. Charles’ın kansere yakalandığının açıklanması tüm dünyada gündem yaratırken, akla İngiliz tahtıyla ilgili kehanetleri de getirdi.
7.02.2024 Dünya
Nur Gümüşdoğrayan: Podyuma artık çıkmayacağım!
Nur Gümüşdoğrayan: Podyuma artık çıkmayacağım! 'Harika Kanatlar'ın galası, önceki gün Nişantaşı'ndaki City's Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşti. Anne olduktan sonra podyumlara veda eden 2004 Türkiye Güzeli Nur Gümüşdoğrayan, animasyon filminin galasına çocukları ile katıldı.
6.02.2024 Cadde
Pınar Altuğ: Günde 16 saat aç duruyorum!
Pınar Altuğ: Günde 16 saat aç duruyorum! Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün Fişekhane’de gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. 1994 yılında düzenlenn Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Altuğ (49), yıllara meydan okuyan görüntüsü hakkında konuştu.
3.02.2024 Cadde
'Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum'
'Seni o koca aklının alamayacağı kadar çok seviyorum' Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren Sema Şimşek, 2001 yılında kendisi gibi model olan Burak Hakkı ile dünyaevine girmişti. Ocak 2008'de Rüzgar adında bir oğulalrı dünyaya gelen ikili, Şubat 2012'de boşanmıştı. Sema Şimşek, oğlunun yeni yaşını kutladı.
27.01.2024 Cadde
Şevval Şahin: Bu sene İstanbul'da biraz kalıp ev ve işle uğraşmak istiyorum!
Şevval Şahin: Bu sene İstanbul'da biraz kalıp ev ve işle uğraşmak istiyorum! Açıklamalarıyla ve sosyal medya pozlarıyla sık sık adından söz ettiren 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, geçtiğimiz gün bir şampuan markasının etkinliğine katıldı. Davette gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, bu seneki planlarından bahsetti.
13.01.2024 Cadde
'Çalıkuşu'nun Feride'si Aydan Şener biten evliliğini anlattı: Alışkanlıklarından kopamadı!
'Çalıkuşu'nun Feride'si Aydan Şener biten evliliğini anlattı: Alışkanlıklarından kopamadı! 1981 yılında Türkiye güzeli seçilen Aydan Şener, kısa bir süre mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa adım attı. 1983'te futbolcu Ayhan Akbin'le nikâh masasına oturan, 1988'de Ecem adında bir kız çocuğu dünyaya gelen ünlü isim, 1991'de evliliğini sonlandırdı. Boşanma nedenini paylaşan tescilli güzel, daha sonra yaşadığı bir ilişkide ihanete uğradığını itiraf etti.
13.01.2024 Cadde
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda!
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda! 1952 Türkiye güzeli Gelengül Melek Erman (90) hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Fuat Erman, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek, annesi Gelengül Melek Erman'ı anlattı.
11.01.2024 Magazin
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda! 'Babamın vefatından sonra dışarı bile çıkaramadık'
1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman'a veda! 'Babamın vefatından sonra dışarı bile çıkaramadık' 1952 Türkiye güzeli Gelengül Melek Erman (90) hayatını kaybetti. Erman, Türkiye'yi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti. Fuat Erman, "Film dünyasına pek girmiyor, o dönemin gereği ev kadını olarak devam ediyor. Elinden birçok şey gelirdi, mutfağı kuvvetliydi, örgüsü kuvvetliydi. 'Güzellik kraliçesi' deseniz hemen geçiştirirdi" diyerek, annesi Gelengül Melek Erman'ı anlattı.
12.01.2024 Cadde
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk'le yaş farkını tiye aldı!
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk'le yaş farkını tiye aldı! Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan eski manken Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'e gönderme yaparak sosyal medya hesabından eğlenceli bir paylaşıma imza attı. Şancı, eşiyle arasındaki yaş farkına vurgu yaparak, takipçilerini güldürdü.
4.01.2024 Cadde
Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'dan yeni yıl paylaşımı
Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'dan yeni yıl paylaşımı Bir süredir ilişkileriyle gündemden düşmeyen ünlü çift sosyal medya hesaplarından Paris'te birbirleriyle olan fotoğraflarını paylaştılar. Çift paylaşımlarında '2024'ün ilk günü' notunu düştü.
2.01.2024 Cadde
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet'
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet' 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisi Aslı Sümen, bir süredir birlikte olduğu Chris Bann ile evleniyor. Yarışmanın ardından oyunculuğa başlayan tescilli güzel, İngiliz sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi.
28.12.2023 Magazin
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet'
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet' 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisi Aslı Sümen, bir süredir birlikte olduğu Chris Bann ile evleniyor. Yarışmanın ardından oyunculuğa başlayan tescilli güzel, İngiliz sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi.
28.12.2023 Cadde
Azra Akın doğum için gün sayıyor! '2024'te 4 kişilik bir aileyiz'
Azra Akın doğum için gün sayıyor! '2024'te 4 kişilik bir aileyiz' 2002'de Türkiye güzeli seçilen, aynı yıl Miss World'de Dünya Güzeli ünvanını kazanan model ve oyuncu Azra Akın, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor.
27.12.2023 Cadde
Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk aşkı doludizgin devam ediyor
Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk aşkı doludizgin devam ediyor 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un (32), milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, birlikte olan pozlarına bir yenisini ekledi.
26.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Güzeli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.