Türkiye Haritası (Siyasi): Şehir İsimleri Listesi İle Birlikte Renkli Türkiye'nin İlleri Haritası
Türkiye Haritası (Siyasi): Şehir İsimleri Listesi İle Birlikte Renkli Türkiye'nin İlleri Haritası Türkiye'nin siyasi haritasını oluşturmak için ilk öncelik siyasi haritalar nedir, neleri gösterir, yeryüzü şekilleriyle bir ilişkisi bulunmakta mıdır, özellikleri nelerdir, hangi unsurlar hakkında bilgi verir? Hangi amaçla kullanılır? Şehir isimleri nasıl listelenir? Renkli Türkiye haritası nasıl çıkarılır? Siyasi harita ülke sınırlarını hangi yöntemlerle belirler gibi daha birçok soruya yanıt veren yazımızı, sizler için derleyerek hazırladık.
12.10.2023 Haritalar
Amasra nerede, nereye, hangi ile bağlı? Türkiye haritasında Amasra konumu
Amasra nerede, nereye, hangi ile bağlı? Türkiye haritasında Amasra konumu Amasra ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğünde, yeraltında patlama meydana geldi. Milyonlarca vatandaş, Amasra nerede, hangi bölgede araştırmasına başladı. İşte Amasra'nın Türkiye'deki konumu...
14.10.2022 Bilgi Rehberi
AIESEC de Türkiye'yi dünya haritasından silenler kervanına katıldı
AIESEC de Türkiye'yi dünya haritasından silenler kervanına katıldı Uluslararası Ticari Bilimler Ekonomi Öğrenciler Birliği AIESEC'in bazı ülkelerdeki internet sitesinde gösterilen dünya haritasında Türkiye'nin silindiği skandalı ortaya çıktı.
14.03.2018 Dünya
32 bin karton bardakla Türkiye haritası yaptılar
32 bin karton bardakla Türkiye haritası yaptılar Bursa'da bir kolejin spor salonunda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 32 bin adet karton bardak kullanılarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yüzünün bir kısmının da yansıtıldığı Türkiye haritası oluşturulduÖğrencilerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişilik ekibin görev aldığı 25x12 metre boyutlarındaki koreografi, 25 günde hazırlandı
28.10.2017 Gündem
Prizren'de okullara dağıtılan 'Türkiye Haritası' büyük tepki çekti
Prizren'de okullara dağıtılan 'Türkiye Haritası' büyük tepki çekti Kosova'nın Prizren şehrinde okullara dağıtılan coğrafi haritalarda gösterilen 'Türkiye haritası' büyük tepki çekti.
11.09.2019 Haberler
Türkiye haritası değişiyor
Türkiye haritası değişiyor Sınırlar yeniden çizilecek...
23.09.2013 Gündem