Facebook'tan yeni Türkiye kararı
Facebook'tan yeni Türkiye kararı Facebook, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı. Facebook'tan yapılan açıklamada, "Yasadan etkilenen diğer bazı şirketler gibi, yeni düzenlemeler doğrultusunda Türkiye'de temsilci olarak bir tüzel kişilik atama sürecini başlatmaya karar verdik." ifadeleri kullanıldı.
18.01.2021 Televizyon
İmzalandı! Rus polisler Türkiye'ye gelebilecekler...
İmzalandı! Rus polisler Türkiye'ye gelebilecekler... Rusya İçişleri Bakanı Vladimir Kolokoltsyev, Rus  polisinin tatil yapabileceği ülkeler arasına Türkiye’nin alınmasına yönelik karar imzaladı.
13.06.2019 Ekonomi
Adalet Bakanı Bozdağ'dan AKPM kararına sert tepki
Adalet Bakanı Bozdağ'dan AKPM kararına sert tepki Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Avrupa Konseyi  Parlamenter Meclisi'nin (AKPM), Türkiye'nin denetim sürecine alınmasına yönelik  kararına çok sert tepki gösterdi.
26.04.2017 Siyaset
AP'nin kararına Türkiye'den ilk tepki
AP'nin kararına Türkiye'den ilk tepki Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Bülent Gedikli, Avrupa Parlamentosu'nun aldığı Türkiye ile müzakerelerin geçici olarak dondurulması kararını değerlendirdi.
24.11.2016 Siyaset
Merkel'den flaş Türkiye açıklaması
Merkel'den flaş Türkiye açıklaması Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye hakkında perşembe günü yapılacak oylama öncesinde Merkel'den önemli açıklamalar geldi. Merkel, Türkiye ile görüşmelerin kesilmesinden yana olmadığını belirterek, Türkiye'deki olumsuzlukları da dile getireceklerini söyledi.
23.11.2016 Dünya