Türkiye Tekvando Federasyonu

Türkiye Tekvando Federasyonu

Son dakika Türkiye Tekvando Federasyonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye Tekvando Federasyonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye Tekvando Federasyonu haber sayfamızda...

Türkiye Tekvando Federasyonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 271 türkiye tekvando federasyonu haberi bulunmuştur.
Tekvandoda Paris bereketi! 13 kota birden
Tekvandoda Paris bereketi! 13 kota birden Ülkemizi Paris'te 2024 yaz Olimpiyatları'nda temsil edecek tekvandocular belli oldu.
18.12.2023 Diğer
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı yeniden Ali Düşmez
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı yeniden Ali Düşmez Ankara’da yapılan 19. Olağan Genel Kurulunda Ali Düşmez, 703 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden Genel Başkan seçildi.
26.10.2023 Diğer
Dünya şampiyonu tekvandocular ülkeye döndü
Dünya şampiyonu tekvandocular ülkeye döndü Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devam eden 26'ıncı Dünya Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda rakiplerini yenerek altın madalya kazanan Nafia Kuş, Hakan Reçber ve Merve Dinçel, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ile birlikte yurda dönüş yaptı. Esenboğa Havalimanı'na gelen milli tekvandocular ve federasyon başkanı Şahin, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
2.06.2023 Diğer
Milli tekvandocular yurda döndü
Milli tekvandocular yurda döndü MEKSİKA'DA düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası'nda kadınlarda gümüş madalya kazanan Rukiye Yıldırım ve bronz madalya alan Hatice Kübra İlgün, yurda döndü.
22.11.2022 Diğer
Tekvandoda Hakan Reçber'den tarihi altın madalya
Tekvandoda Hakan Reçber'den tarihi altın madalya Milli tekvandocu Hakan Reçber, Roma 2022 Tekvando Grand Prix’inde altın madalya kazandı. Milli sporcu, erkeklerde Grand Prix altın madalya kazanan ilk tekvandocu oldu.
3.06.2022 Diğer
Tekvando seçmelerinde elenen genç kıza antrenörden tokat!
Tekvando seçmelerinde elenen genç kıza antrenörden tokat! Diyarbakır’da, Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmeleri'nde, antrenör O.B., müsabakayı kaybeden sporcusu, genç kıza tokat attı. O anlar, ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
20.05.2022 Gündem
Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando Grup Müsabakaları tamamlandı
Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando Grup Müsabakaları tamamlandı Karabük’te düzenlenen Türkiye Tekvando Federasyonu Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Tekvando Grup Müsabakaları tamamlandı.
9.04.2022 Diğer Sporlar
Tekvando şampiyonasına giderken kazada ölen 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Tekvando şampiyonasına giderken kazada ölen 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden tekvando antrenörü Nadir Özsoy (51) ile tekvandocu kızı Semanur Özsoy (22) ve Hüseyin Kaplan (41), gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada ölen 3 kişinin tekvando şampiyonası için Afyonkarahisar'a gittiği belirtilmişti.
8.03.2022 Haberler
Tekvando şampiyonasına giderken kazada ölen 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Tekvando şampiyonasına giderken kazada ölen 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden tekvando antrenörü Nadir Özsoy (51) ile tekvandocu kızı Semanur Özsoy (22) ve Hüseyin Kaplan (41), gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada ölen 3 kişinin tekvando şampiyonası için Afyonkarahisar'a gittiği belirtilmişti.
8.03.2022 Gündem
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti
Spor federasyonlarından 15'inin başkanı değişti Güreş, atıcılık ve avcılık, halter, oryantiring, kürek, hentbol, hava sporları, muaythai, golf, binicilik, briç, bisiklet, masa tenisi, üniversite sporları ve işitme engelliler federasyonlarında başkan değişikliği yaşandı. Tokyo Olimpiyatları'nda beklentilerin altında kalınan güreş branşında federasyonun yeni başkanı, olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu Şeref Eroğlu oldu.
8.11.2021 Diğer
Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, güven tazeledi
Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, güven tazeledi Türkiye Tekvando Federasyonu Genel Kurulu'nda başkanlığa bir kez daha Metin Şahin seçildi.
7.11.2021 Diğer
Bahri Tanrıkulu: Türkiye tekvandosunda değişim zamanı
Bahri Tanrıkulu: Türkiye tekvandosunda değişim zamanı Eski milli tekvandocu Bahri Tanrıkulu, Türkiye Tekvando Federasyonu başkan adaylığının kesinleştiğini açıkladı. Tanrıkulu, "Biz mazbatamızı aldık ve seçimlere giriyoruz. Camiamızın desteğini bekliyoruz. Ben yıllarca ülkemi, camiamı en iyi şekilde temsil ettim. Artık önce Allah'a sonra camiamıza emanetiz. Onların desteğini alacak bu seçimleri kazanacağız" dedi.
4.11.2021 Diğer
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, güven tazeledi
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, güven tazeledi Türkiye Atletizm Federasyonu başkanlığına, geçerli 255 oyun 158'ini alan mevcut başkan Fatih Çintimar seçildi.
31.10.2021 Diğer
Metin Şahin 6. kez Dünya Tekvando Federasyonu Yönetim Kuruluna seçildi
Metin Şahin 6. kez Dünya Tekvando Federasyonu Yönetim Kuruluna seçildi Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, 6. kez Dünya Tekvando Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
11.10.2021 Diğer
‘Sadece son oktan emindim’
‘Sadece son oktan emindim’ Fanatik Sports and Business Summit 2021’de konuşan olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz “Son oktaki yaşadığımız baskı ve stresi yönetebilme antrenmanları yaptık. 10 atacağına emin olduğum tek ok oydu” dedi
6.10.2021 Diğer
Eda Erdem Dündar: Hem Türkiye'yi hem de Türk kadınını temsil ediyoruz
Eda Erdem Dündar: Hem Türkiye'yi hem de Türk kadınını temsil ediyoruz Fanatik Sports and Business Summit 2021, olimpik sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün düzenlendi. A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, hem Türkiye'yi hem de Türk kadınını göstermek için mücadele ettiklerini kaydetti.
5.10.2021 Diğer
Metin Şahin ve Oktay Duymaz, Avrupa Tekvando Birliğinin yönetimine  yeniden girdi
Metin Şahin ve Oktay Duymaz, Avrupa Tekvando Birliğinin yönetimine yeniden girdi Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ile başkan vekili Oktay Duymaz, Avrupa Tekvando Birliğinin (ETU) yönetiminde yeniden yer aldı.
13.09.2021 Diğer
Bakan Kasapoğlu, Dünya Tekvando Federasyonu Başkanı Choue ile bir araya geldi
Bakan Kasapoğlu, Dünya Tekvando Federasyonu Başkanı Choue ile bir araya geldi Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Paralimpik Oyunları'nın düzenlendiği Tokyo'da Dünya Tekvando Federasyonu (WT) Başkanı Dr. Chungwon Choue ile buluştu.
4.09.2021 Diğer
Milli sporcular Hatice Kübra İlgün ve Hakan Reçber'in madalya sevinci
Milli sporcular Hatice Kübra İlgün ve Hakan Reçber'in madalya sevinci 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanan milli tekvandocular Hatice Kübra İlgün ve Hakan Reçber, Türkiye'ye madalya ile dönmenin sevincini yaşıyor.
30.07.2021 Yaz Olimpiyatları
O kürsü boş kalmayacak! Tekvandoda madalya beklentisi
O kürsü boş kalmayacak! Tekvandoda madalya beklentisi Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda en az 2 altın madalya bekliyor, toplam sayının 10’a kadar ulaşacağına inanıyor
18.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Federasyonlardan 15 Temmuz mesajı
Federasyonlardan 15 Temmuz mesajı Spor federasyonlarından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı.
15.07.2021 Diğer
Türk Telekom’un amatör sporcularından ‘altın’ gurur
Türk Telekom’un amatör sporcularından ‘altın’ gurur   Türk Telekom’un desteklediği farklı branşlardaki amatör sporcular, başarılara imza atmaya devam ediyor. Türk Telekom Spor Kulübü’nün millî tekvandocuları, İstanbul’da düzenlenen 8. Uluslararası Turkish Open 2021’de 3 altın madalya kazandı. Kulübün badminton takımı da Polonya’da düzenlenen BWF International Challenge Polish Open Badminton Turnuvası’ndan çift kadınlar kategorisinde altın madalyayı Türkiye’ye getirdi.
30.03.2021 Diğer
Milli tekvandoculardan 6sı altın 22 madalya
Milli tekvandoculardan 6sı altın 22 madalya Turkish Open 2021'in 6'ncı gününde milli tekvandoculardan 6sı altın 22 madalya kazandı.
16.03.2021 Diğer
Tekvandoculardan 5'i altın 24 madalya
Tekvandoculardan 5'i altın 24 madalya 8. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nın (Turkish Open 2021) beşinci gününde gençler kategorisinde milli sporcular, 5'i altın 24 madalya kazandı. 
14.03.2021 Diğer
Nafia Kuş'tan altın madalya
Nafia Kuş'tan altın madalya Türkiye Tekvando Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Open'da 2021 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil edecek Nafia Kuş, altın madalyanın sahibi oldu
10.03.2021 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Tekvando Federasyonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.