Türkiye Turu

Türkiye Turu

Son dakika türkiye turu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan türkiye turu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan türkiye turu haber sayfamızda...

Türkiye Turu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.900 türkiye turu haberi bulunmuştur.
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Steinmeier’den kapsamlı Türkiye turu
Steinmeier’den kapsamlı Türkiye turu Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier 22-24 Nisan tarihlerini kapsayan üç günlük ziyaret için Türkiye’ye gelecek.
18.04.2024 Gündem
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingi' öncesi konuştu.
24.03.2024 Haberler
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak
Bakan Kacır: Atatürk Havalimanı terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi olacak  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul mitingi' öncesi konuştu.
24.03.2024 Gündem
Adem Kılıçcı Survivor All Star’a neden katılmadığını açıkladı
Adem Kılıçcı Survivor All Star’a neden katılmadığını açıkladı Milliyet Youtube'da yayınlanan ''Ünlü Sohbetleri'' programında bu hafta milli boksör Adem Kılıçcı konuğumuz oldu. Adem Kılıçcı Survivor All Star’a bu yıl neden katılmadığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
Fenerbahçe Doğuş yelken sporcuları rekor kırdı
Fenerbahçe Doğuş yelken sporcuları rekor kırdı Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi, Türkiye Turu rekorunu kırarak bir ilke imza attı.
14.01.2024 Diğer
Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi rekor denemesinde!
Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi rekor denemesinde!  Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Turu Rekorunu kırmak için yola çıktı.
8.01.2024 Diğer
Fenerbahçe Doğuş Yelken'den rekor denemesi
Fenerbahçe Doğuş Yelken'den rekor denemesi Fenerbahçe Doğuş Yelken, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Turu Rekorunu kırmak için yolculuğuna başladı.
6.01.2024 Diğer
Ersin Korkut: Bizde son sözü hep o söyler
Ersin Korkut: Bizde son sözü hep o söyler Milliyet Youtube kanalında yayınlanan Ünlü Sohbetleri adlı programımızda oyuncu Ersin Korkut konuğumuz oldu. Survivor All Star'a gitmeden önce buluştuğumuz Korkut ile hem oyunculuk kariyeri hem özel hayatı hem de Survivor’ı konuştuk.
2.01.2024 Gündem
'Kardeşimin istekleri beni aşıyordu!'
'Kardeşimin istekleri beni aşıyordu!' Nagihan Karadere; fenomen yarışma Survivor'ın 2016, 2018 ve 2022 sezonlarında hem başarılı performansı hem de yaşadığı sert tartışmalarla adından sıkça söz ettirdi. Şimdilerde Survivor All Star 2024 için gün sayan eski milli atlet, kardeşi Fehmi Karadere'nin olay açıklamaları ve ailesinin kendisini evlatlıktan reddettiği iddiasına açıklık getirdi.
6.12.2023 Cadde
Evlatlıktan reddedildi mi? Nagihan Karadere babasını aradı
Evlatlıktan reddedildi mi? Nagihan Karadere babasını aradı 'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu. Gözlerin çevrildiği Nagihan, kameralar önünde babasını aradı ve konuyla ilgili açıklama yaptı.
5.12.2023 Cadde
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden sözler! 'Anne ve babası evlatlıktan reddetti'
Survivor Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden sözler! 'Anne ve babası evlatlıktan reddetti' 'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu.
5.12.2023 Cadde
İlişki Uzmanı Adil Yıldırım: Sosyal medya ilişkilerin bitme nedeni
İlişki Uzmanı Adil Yıldırım: Sosyal medya ilişkilerin bitme nedeni Yazar ve ilişki uzmanı Adil Yıldırım, Milliyet.com.tr’nin Youtube kanalına konuk oldu. Beste Sırapınar’ın sorularını yanıtlayan Yıldırım, izleyenleri sosyal medya konusunda uyardı.
27.11.2023 Gündem
Nagihan Karadere: O kupayı alırsam Türkiye turu yapacağım
Nagihan Karadere: O kupayı alırsam Türkiye turu yapacağım Milli atlet Nagihan Karadere, Milliyet.com.tr Youtube kanalında yayınlanan ‘’Ünlü sohbetleri’’ isimli programa katıldı ve samimi açıklamalarda bulundu. Başarılı isim, hem hastalık sürecini anlattı hem de Survivor ile ilgili konuştu. 4. kez Survivor'a gitmeye hazırlanan Karadere, yine çok iddialı…
27.11.2023 Gündem
Erman Öner yazdı: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda devler sıraya girdi!
Erman Öner yazdı: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda devler sıraya girdi! Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 58.’si rekabet düzeyinin en yüksek olduğu yarıştı... Sportif performans anlamında her etap rüzgar gibi geçti. Ölçülen hız ortalamaları yarışın artan kalitesini ispatlarken, sezon sonu gelmesine rağmen dünyaca ünlü pedalların hırs ve azmi yarışa verilen değerin bir kanıtı niteliğindeydi.
22.10.2023 Diğer
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için Muğla'da hazırlıklar tamam
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için Muğla'da hazırlıklar tamam Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen ve 8 Ekim 2023 günü başlayacak olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’ için Muğla'da hazırlıklar tamamlandı.
3.10.2023 Diğer
Emekli çift, yeni hayatlarına pedallıyor
Emekli çift, yeni hayatlarına pedallıyor Memurluktan emekli olduktan sonra hobi olarak binmeye başladıkları bisiklet ile 2 yıldır Türkiye’yi gezen Mehmet (65) ve Duygu Kırkıcı (61) çiftinin, yeni rotası Karadeniz oldu. İstanbul'dan yola çıkan çift, 1500 kilometre pedal çevirerek, 77 günlük yolcuğun ardından Rize'ye ulaştı.
25.08.2023 Haberler
Erman Öner yazdı: Giro d’Italia’nın kökleri
Erman Öner yazdı: Giro d’Italia’nın kökleri Sezonun ilk Büyük Turu Giro d’Italia’nın 2023 şampiyonunun kim olacağı artık tek bir etap uzaklıkta. Dünyanın en iyi bisikletçileri, dünyanın en yüksek teknoloji içeren malzemeleri ile donatılmış bisikletleri üzerinde 21 etap boyunca dağ tepe demeden yollarda pedal bastı.
28.05.2023 Diğer
Depremden 1 gece önce çektikleri video olay oldu! 'Herkes İbrahim'i haklı buldu'
Depremden 1 gece önce çektikleri video olay oldu! 'Herkes İbrahim'i haklı buldu' Türkiye'de geçtiğimiz 6 Şubat'ta yaşanan büyük deprem pek çok kişiyi alternatif barınma arayışına iterken, Burçak-İbrahim Yakut'un YouTube'da 'Seyyarhane' adlı kanallarında depremden 1 gün önce yayınladıkları video gündem oldu. "Hâlâ o videonun şokundayız" diyen çift, neler yaşandığını anlatıp önemli bir tavsiyede bulundu.
5.05.2023 Gündem
2 günde değişen hayat! Benzin kaçakçısıyla yolda kaldı, insan kaçakçısına otostop çekti
2 günde değişen hayat! Benzin kaçakçısıyla yolda kaldı, insan kaçakçısına otostop çekti 4 çocuklu bir ailenin en büyüğü olarak İzmir’de dünyaya gelen Mesut Çakar, beden eğitimi ve spor öğretmenliği mezunu. Yaklaşık 14 yıl futbol oynayan Mesut, 3 yıl önce yaşadığı sakatlıktan dolayı futbolu bırakmak zorunda kalınca tüm hayatı değişti. Şu anda sırt çantasıyla dünya turunda olan gezgin, kendisini birbirinden ilginç pek çok olayın içerisinde buldu.
5.02.2023 Gündem
Babasının cebinden çıkan mektup hayatını değiştirdi! O günden beri tek amacı var
Babasının cebinden çıkan mektup hayatını değiştirdi! O günden beri tek amacı var Askerdeyken babasının ölüm haberini alan Burak Ovacıkbaşı'nın hayatı, yine babasının cebinde bulduğu mektupla tamamen değişti. O gün bugündür karısıyla birlikte beş kuruşsuz yollarda olan Ovacıkbaşı'nın artık tek bir amacı var.
8.11.2022 Gündem
Filenin Efeleri tarih yazdı! Son 16 turuna yükseldik
Filenin Efeleri tarih yazdı! Son 16 turuna yükseldik Dünya Şampiyonası’ndaki üçüncü maçında Kanada’yı 3-0 mağlup eden A Milli Erkek Voleybol Takımı gruptan çıktı ve tarihinde ilk kez son 16 turuna yükseldi. Filenin Efeleri’nde Adis 17 sayıyla en skorer isim olurken, Burak 10, Burutay da 9 sayılık katkılar verdi.
1.09.2022 Voleybol
Sıra dışı bir Tour: Fransa Bisiklet Turu
Sıra dışı bir Tour: Fransa Bisiklet Turu Fransa Bisiklet Turu’nda kökleri eskilere dayanan tarihi rekorlar yeni jenerasyon tarafından geçmişin tozlu raflarına gömülürken, yarış dinamiklerine dair alışılageldik kalıplar da birer birer yıkılıyor.
24.07.2022 Diğer
Düğün takılarını bozdurup yaptılar! Şehir şehir Türkiye’yi geziyorlar
Düğün takılarını bozdurup yaptılar! Şehir şehir Türkiye’yi geziyorlar Büşra ve Murat Yerlikaya çifti, 2019 yılında evlenerek hem hayatlarını hem de hayallerini birleştirdiler. Şimdilerde de binbir emekle yaptıkları karavanları 'Dilber' ile şehir şehir Türkiye’yi geziyorlar. "Çalışmadığımız her an seyahat halindeyiz" diyen çift, karavanla beraber değişen yaşantılarını anlattı.
10.07.2022 Tatil
Otobüsü karavana çevirdi, Türkiye turuna çıktı! 'Artık eve gitmiyorum'
Otobüsü karavana çevirdi, Türkiye turuna çıktı! 'Artık eve gitmiyorum' Antalya'da, yolcu otobüsünü karavana çeviren emekli mimar Selçuk Aslan (62), Türkiye turuna çıktı. Aslan, Akdeniz'den başladığı turda, İstanbul dışında tüm illeri gezeceğini söyledi.
8.06.2022 Tatil

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Turu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.