9 Mayıs Corona virüs vaka ve can kaybı sayısını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! Türkiye'de son 24 saatteki vaka ve can kaybı sayısı
9 Mayıs Corona virüs vaka ve can kaybı sayısını Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! Türkiye'de son 24 saatteki vaka ve can kaybı sayısı Corona virüs vaka ve can kaybı sayısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı. Her gün akşam saatlerinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ile Türkiye'de son 24 saat içerisinde yapılan corona virüs test, vaka ve can kaybı sayılarını açıklayan Bakan Koca 9 Mayıs tarihinde yapılan koronavirüs test, vaka ve can kaybı sayılarını açıkladı. Peki Türkiye'de son 24 saatte kaç kişi hayatını kaybetti?
9.05.2020 Gündem
30 Nisan corona virüs vaka sayısı açıklandı mı? Türkiye'de açıklanan son rakamlara göre koronavirüs vaka sayısı kaça yükseldi?
30 Nisan corona virüs vaka sayısı açıklandı mı? Türkiye'de açıklanan son rakamlara göre koronavirüs vaka sayısı kaça yükseldi? Corona virüs vaka ve can kaybı sayıları vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamalar ile corona virüse ilişkin son 24 saatteki vaka ve can kaybı sayıları Twitter üzerinden veya gerçekleştirilen basın toplantılarının ardından dile getiriliyor. Peki 30 Nisan Corona virüs yeni vaka ve can kaybı sayısı açıklandı mı? 29 Nisan'da kaç kişi hayatını kaybetti kaç kişiye yeni tanı koyuldu?
30.04.2020 Gündem
Corona virüsü vaka sayısı kaç? Corona virüsü ölü sayısı Türkiye son durum...
Corona virüsü vaka sayısı kaç? Corona virüsü ölü sayısı Türkiye son durum... Corona virüsü vaka sayısı ve corona virüsü ölü sayısı merakla araştırılıyor. Ülkemizde yaşanan corona virüs salgını Sağlık Bakanlığı büyük titizlikle, açıklamalarda bulunarak vatandaşları bilgiendirmeye devam ediyor. Milyonlarca vatandaş ise corona virüsten kaç kişi öldü, yeni vaka sayısı kaç aramasında bulunuyor. İşte son durum haberimizde...
24.03.2020 Gündem